Перейти до змісту

Міжнародний аеропорт у Луцьку

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щось не вірю я їхнім заявам, то тут від аукціону відмовляються, то вже все вирішено. Ну, що ж добре буде якщо через 4 місяці будуть перші літакі злітати, але куда вони будуть літати, де в Луцьку пасажирів тих же самих взяти... Ну це вже їхні справи, головне, щоб зробили...

Опубліковано

Щось не вірю я їхнім заявам, то тут від аукціону відмовляються, то вже все вирішено. Ну, що ж добре буде якщо через 4 місяці будуть перші літакі злітати, але куда вони будуть літати, де в Луцьку пасажирів тих же самих взяти... Ну це вже їхні справи, головне, щоб зробили...

Як куди !!! А скільки лучан (волинян) їздить в Київ чи Львів, що б звідти добратися тіє самої Туреччини чи Єгипту, не кажучи вже про країни дальнього зарубіжжя. Крім того є і ряд інших затребуваних напрямків...

Опубліковано

Як куди !!! А скільки лучан (волинян) їздить в Київ чи Львів, що б звідти добратися тіє самої Туреччини чи Єгипту, не кажучи вже про країни дальнього зарубіжжя. Крім того є і ряд інших затребуваних напрямків...

Скільки ? Ты знаешь цифру? :rolleyes:

• Адміністратори
Опубліковано

Я знаю особисто, мінімум 20 людей які будуть раді літати з Луцька.

Опубліковано

Частина людей, думаю, з радістю літатимуть і в межах України -- в Київ, в Крим, в Одесу і т.д. Погодьтесь, що дістатись в Київ за годину -- це дуже цікаво для людини, яка цінує свій час.

Опубліковано

Я знаю особисто, мінімум 20 людей які будуть раді літати з Луцька.

і я знаю не менше 30-ти які щороку відпочивають закордоном (а то і по 2-3 рази в рік)...

Опубліковано

Расспрошу поподробней, но слышал следующее: Этот Зарицкий имеет около 10 своих небольших самолётов, которые летают в сторону Германии, но на своём топливе не дотягивают и дозаправляются в Польше, что очень дорого, и Луцк его интересует , как дозаправочная база в первую очередь, что, по сравнению с Польшей, в разы дешевле. По поводу "затребованных направлений" - приезджали уже на аэродром и Поляки,и Китайцы, и представители турфирм из Киева.

Опубліковано

уря... на обід можна буде зганяти в Адесу а повечеряти ужо дома :):smile-zachot: я тільки за !

З,І. Тільки чомусь мені здається що те будівництво ніколи не закінчиться.. як завжди ;)

Опубліковано

Расспрошу поподробней, но слышал следующее: Этот Зарицкий имеет около 10 своих небольших самолётов, которые летают в сторону Германии, но на своём топливе не дотягивают и дозаправляются в Польше, что очень дорого, и Луцк его интересует , как дозаправочная база в первую очередь, что, по сравнению с Польшей, в разы дешевле. По поводу "затребованных направлений" - приезджали уже на аэродром и Поляки,и Китайцы, и представители турфирм из Киева.

Тобто в нього вже є професійний економічний інтерес для розвитку аеропорту. З часом повинне бути тільки розширення напрямків польтів та видів послуг, що будуть надаватися даним підприємством... Затребуваність аеропорту повинна однозначно бути...

Опубліковано

зважаючи на в рази збільшену кількість машин з київськими номарами,думаю,що і внутрішні рейси будуть в ходу.Шкода що інфраструктура на Світязі ніяка,а то з аеропортом в Луцьку тут мона було б суперкурорт зробити.

Опубліковано

зважаючи на в рази збільшену кількість машин з київськими номарами,думаю,що і внутрішні рейси будуть в ходу.Шкода що інфраструктура на Світязі ніяка,а то з аеропортом в Луцьку тут мона було б суперкурорт зробити.

До речі на рахунок Світязя чув чи десь читав що там німці чі хтось з європейців взялись до розробки плану інфраструктури даного озера.

Так що можливо не все втрачено=)

А по темі виріс на 40а кварталі майже біля цього аеродрому, на скільки пам'ятаю не яких особливих звукових акустичних проблем не запам'ятав хіба що в школі коли прогрівали двигуні і на скільки знаю включали форсаж, то було не дуже чути учителя то 2 хвилинки робили перерву, і то то були реактивні військові літаки думаю від пасажирських шуму буде в рази менше. =)

Я за реконструкцію! Обидвами руками. тим більше тут не збираються робити потужний аеродром на безліч терміналів і для великих звукових літаків хоча по західному регіону полоса одна з найкращих и її довжина і покриття і на скількі чув від знаючих людей може приймати такі потужні лІтаки як Боїнг. хоча можу і помилятись. просто Імхо Воно нам потрібно.

Опубліковано
До речі на рахунок Світязя чув чи десь читав що там німці чі хтось з європейців взялись до розробки плану інфраструктури даного озера.

Так що можливо не все втрачено=)

Ну тогда ещё тут почитай про соседей ;)

Опубліковано

по західному регіону полоса одна з найкращих и її довжина і покриття і на скількі чув від знаючих людей може приймати такі потужні лІтаки як Боїнг. хоча можу і помилятись. просто Імхо Воно нам потрібно.

Эта полоса последняя, которая подверглась полной и технически правильной реконструкции ещё при СССР 1988-1889 г.г.(подушки, утрамбовки и т.п.), Боинг принять может, но это не показаталь, она даже Мрию может принять, но! ширина рулёжки не позволяет совершить манёвры и вырулить самолёту на старт, есть аэродромы, где нету разницы с какой стороны полосы взлетать, а с какой садится, у нас же, есть строгое направление - от Прилуцкого на Вышков.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Перші літаки на Луцькому аеродромі приземляться за 3-4 місяці, - інвестор

У п’ятницю до Луцька завітав інвестор, який розбудовуватиме летовище в обласному центрі Волині, - повідомляє «СіД-FM» .

Представник ТзОВ «Альфа Транзит» Сергій Зарицький прилетів на гелікоптері, якого «припаркував» поблизу КПП військового аеродрому.

«Ми плануємо розпочати будівництво і ремонт аеродрому. Це ми подавали заявку і брали участь в аукціоні, для того щоб отримати права на його реконструкцію. Я думаю, що зараз буде інша схема: працюватимемо від імені нашої компанії, яка має сертифікат експлуатанта і власну техніку.

Тепер ми будемо прилітати в Луцьк, а не їздити по поганій дорозі. Власне, будемо намагатись, щоб упродовж трьох-чотирьох місяців перші літаки на військовий аеродром почали сідати. А ще за кілька місяців збудуємо термінал і почнемо працювати», - розповів інвестор.

«Зараз починаємо робити проектну документацію для реконструкції та ремонту військового аеродрому. Готуємо для підпису документи з Міноборони на його спільну експлуатацію», - зазначив Зарицький.

«Тимчасовий термінал обійдеться у 15-16 мільйонів гривень. На злітну смугу держава поки що виділила 22 мільйона гривень. Я думаю, що потім можуть виділити ще кошти, адже інвестор не має права вкладати гроші в злітну смугу», - сподівається Сергій Зарицький.

Volynnews

Хтось наблюдає ці прізємляющієся літаки?Мабудь це літаки-нєвідімкі-нєслишимкі. :smile3:

Опубліковано

Клімчук пропонує заморозити проект Луцького аеропорту

Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук вважає, що проект зі створення у Луцьку аеропорту варто заморозити.

Про це губернатор розповів 25 серпня під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

За словами заступника голови бюджетної комісії Олександра Башкаленка, створена під час однієї з сесій відповідна комісія, до якої входить Башкаленко, не працює: «Жодного разу до мене ніхто не звертався, щоб розпочали працювати цією комісією».

Башкаленко пояснює інтерес до землі авіапідприємства у Крупі так: «А чому хочуть забрати землю? Бо там смуга та, яка є - якщо її розібрати... там щебня одного на 15 мільйонів гривень. От і вся ситуація». «Якщо цей інвестор є, покажіть його, будь ласка. Ми готові віддати йому все, щоб аеропорт працював. Але немає інвестора. Але є торги незрозумілі», - сказав Башкаленко.

Своєю чергою Борис Клімчук запевнив: «Якщо з'явиться інвестор, я даю вам чесне піонерське слово: З благодійного фонду «Рідна Волинь» буде відразу виділена йому премія, щоб він обжився в Луцьку. Скільки, ребята, дамо премію? Давайте, помагайте мені. Тисячу гривень, да? Ставлю на кон тисячу гривень... Ставлю. Я чоловік серйозний. Я плачу за свої слова».

Як поінформував голова Волинської ОДА, на початку 90-стих років минулого століття комунальним майном на Волині розпоряджалися через регіональне відділення Фонду державного майна. Він «нормально ці функції виконував» - сказав Клімчук. «А зараз: коли рада приймає рішення, то кого вона буде питати: сама себе?» - додав губернатор.

«От депутат Люлька. Він ні фіга не понімає в аеропорті, як і я. От Смітюх депутат. Він ще далі від аеропорта... Іван Іванович Карпомиз. Він більше знає про аеропорт. Але все одно нічого не понімає» - зізнався високопосадовець.

Щодо проекту створення Луцького аеропорту, то Клімчук запропонував: «давайте його заморозимо. Просто заморозимо. І дійсно почекаємо реального інвестора. Почекаємо час і відповіді на питання: Хто і куди летить, скільки в нього в гаманці грошей, щоб заплатить за квиток і на інші ряд питань».

Опубліковано

Продають акціх Авіакомпанії а це і крупа і військоий аеродром... вот і місцеві чиновники кажуть що віддадуть і то і то за 2 грн за акцію а там в Крупі на 15 млн щебню тіко в злітній смузі... жлобьйо куроче.

Опубліковано

Продають акціх Авіакомпанії а це і крупа і військоий аеродром... вот і місцеві чиновники кажуть що віддадуть і то і то за 2 грн за акцію а там в Крупі на 15 млн щебню тіко в злітній смузі... жлобьйо куроче.

Нехай скажуть скільки по Крупі не виплачених боргів ще :)

Опубліковано

При чому тут Крупа і військовий аеродром? Це зовсім різні речі.

Наскільки мені відомо аеропорт в Крупі зі всіма основними засобами об’єднаний з майже з усіма основними засобами аеродрому на Вишкові (окрім ЗПС - злітно-посадкової смуги, можливо ще чогось), тобто це все і пропонується потенційному інвестору. Тілько от що найбільше відлякує - Крупа з величезними боргами, а Вишків без "серця", тобто ЗПС, що залишається за Мін. Оборони України.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...