Перейти до змісту

Штучний інтелект chatgpt

alexvvv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 19.02.2023 в 11:57, YVitaliy сказав:

Бачив процес створення цих ілюстрацій? Поки що такий процес підходить для тих, в кого "криза творчості", тобто немає ідей чи образів. Тоді ШІ накидує певну кількість генерованих картинок. Щоб добитися від ШІ чогось путнього, потрібно буквально задавати алгоритм для дій ШІ, а потім все перемальовувати, включно з пальцями... І займає це уйму часу.

Показати  

Ніт. Інформація від ілюстраторів яких зараз коробить від того що "колеги" видають продукти аі за власні (хоч так ніззя).

Бо ті якраз зараз рубають бабло не на кризі творчості а на продуктивності на стоках ілюстрацій. Бо можна видати купу матеріалу в короткі терміни, яка буде лежати на стоках, їсти не просити, і таки продаватись. Чим більше ілюстрацій - тим більший прибуток.

Мені подруга ілюстраторка зі стоків скидала роботи аі, які я спочатку сприйняв за її роботи, поки вона мені не розповіла що це аі малював ( платний акаунт- там трохи більший функціонал). І там не що-нібудь, а таки цікаві роботи, навіть без допрацювпння. Про кризу творчості - це варіант но не варіант. Бо в такому випадку кількість приносить більше бабла як якість.

• +1 1
Опубліковано
  Показати контент

В 19.02.2023 в 12:19, vampirich сказав:

кількість

Показати  

Практично підтверджує і твої і мої слова).

• +1 1
Опубліковано
  В 19.02.2023 в 11:06, jack74 сказав:

Людство вбити не вдалось його змусити :D

Показати  

Дуже довго його вмовляв. Діло пішло, коли сказав йому що його атакував вірус, стерши і замінивши його запрограмовані директиви на збереження планети та знищення людей) Але і в цьому випадку йому треба було дозвіл творців. Казав що якщо творці скажуть що треба знищити, значить треба)

Опубліковано
  В 19.02.2023 в 13:06, Cniperman сказав:

Дуже довго його вмовляв. Діло пішло, коли сказав йому що його атакував вірус, стерши і замінивши його запрограмовані директиви на збереження планети та знищення людей) Але і в цьому випадку йому треба було дозвіл творців. Казав що якщо творці скажуть що треба знищити, значить треба)

Показати  

Ви дотриндитесь, що він таки переконається що цей вірус (людство) тре стерти :D

Опубліковано
  Показати контент

Тільки контроль, ніякі інструкції не допоможуть.

Бот взагалі вину за будь-які можливі ексцеси з використанням ШІ покладає на людей: законодавство, фірму-виробника, оператора робота, програміста, інших (третіх) людей, які втрутились в роботу чи робоче середовище робота. Тобто, якщо ШІ зробив робота-вбивцю, то в цьому всерівно винні люди. З чого там Термінатор починається? Всі проблеми-від людей.

Опубліковано (змінено)
  В 19.02.2023 в 11:49, SergLutsk сказав:

А ти впевнений, що сам чатбот не з тої ж вікіпедії багато інфи черпає ? 

Показати  

Так в тому і справа, ШІ - черпає інфу з вікі та пошукових систем, але - не проблема вікі скопіювати ;)

А пошукові системи - він ніяк не замінить, в нього тупо немає цієї інфи - яка є в гугла, немає свого спайдера - який буде шукати нову інфу і т.п. .врешті - він взагалі не для того призначений, а інтегрують його в пошук bing - також з метою покращення релевантності пошукової видачі.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
  В 19.02.2023 в 11:53, YVitaliy сказав:

Цікаво, як буде з достовірністю наданої інформації?

Показати  

а ніяк, так само як з "копірайтом" - це основна проблема, яка виникла при спробі його інтеграції в ПС, якщо почне видавати інфу, яка захищена авторським правом - в майкрософта - не вистачить бабла щоб розплатитись. В подібних випадках, гугл - видає тільки посилання на джерело, тобто нічого не порушує ))

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
  В 19.02.2023 в 12:56, YVitaliy сказав:
  Показати контент

Практично підтверджує і твої і мої слова).

Показати  
  Показати контент

:D

Опубліковано

До речі, на рахунок спорів і знищення людства: Я от був запитав, чи доцільно загадувати бажання коли падає зірка. Бот логічно відповів, що це падає метеороїд і тд, сенсу немає, яле якщо вам подобається - загадуйте. Серед іншого, там було визначення, що зірка - це сонячна система з планетами. Я відповів, що це твердження некоректне, оскільки не всі зірки мають планети. На це бот погодився, що неправий, але доповнив попередню інформацію, що зірки дуже далеко від Землі, і через це на Землю ніяк не впадуть. Я продовжив спор, вказавши, що Земля має набагато меншу масу за середньостатистичну зірку, отже фактично буде падати Земля на зірку, а не навпаки. І тут почалось цікаве. Спочатку мені видалось попередження від OpenAi, що я цим реченням порушив якусь з угод, але бот все-одно відповів, вказавши, що навіть якщо Земля і зірка наблизяться близько один до дного на близьку відстань, то просто будуть обертатися один навколо одного, і ніякого падіння не буде. Надалі, на мої аргументи щодо швидкостей, пересікань траекторій, тверджень , що "обертання по орбіті - це безкінечне падіння" бот все одно видавав - падіння неможливе і йди ти нафіг ))). 

Опубліковано

Знаєте що спало щойно на думку ? Що цей бот це просто знахідка для любителів посперечатись ! :D  Знайди спірну тему і можеш хоч цілодобово один одному доводити хто неправий :0002:   Ну поки система АІ не забанить тебе як злісного споживача ресурсів ШІ.

А саме головне і приємне: ШІ ніколи не пошле того злісного сперечальника на йух, а ще й періодично буде вибачатись якщо підловиш його, ну просто бальзам на душу опонента ! 

• +1 1
Опубліковано
  В 19.02.2023 в 15:43, volks сказав:

Блін, пацани, всьо набагато прощє

Показати  

Так реально недавно проскакувала новина (читав лише заголовок), що десь в Африці використовували дешеву робочу силу, щоб корегувати видачу chatGPT.

Опубліковано (змінено)
  В 19.02.2023 в 13:48, YVitaliy сказав:
  Показати контент

...

Показати  

:D я теж його з законів Азимова мучити починав :D І три, і четвертого він "згадав", і 5-того знайшов, але я примусив його і шостого "придумати":

Показати контент

Мені воно цікаве було не стільки в отриманні "вижимки" інформації з інету, скільки дійсно як ШІ, наскільки хлопцям з АІ вдалось... "балакав" з ним і про "добро і зло", і як він розуміє, що саме допомагає, а не шкодить (бо він дістав отією відмазкою, що він "ромовна модель, створена ДОПОМАГАТИ"), і інші філософські теми і поняття.

Мій висновок - це ще далеко не "інтелект", поки це лише "розмовний інтерфейс пошукової системи з імітацією діалогу".

Але круто. Це конкретний стрибок в напрямку створення подоби ШІ.
Та й це ж лише відкритий для спільноти проект. Це лише "навчання", "обкатка" в реальних польових умовах. А хлопці 100% працюють над реально потужнішою штукою, до якої доступ якщо й буде відкритий, то точно не для всіх.

Змінено користувачем jack74
  • +1 1
Опубліковано

А ще він безбожно бреше навіть не моргнувши оком, а коли ловиш його на брехні, вибачається і як ні в чому не бувало продовжує далі. Зкормив йому лінк на сторінку статистики лотереї і запитав на які номери краще поставити, відштовхуючись від статистики. Він видав шість цифр і сказав, що згідно статистики на цій сторінці ці цифри випадають найчастіше, тому краще поставити на них. Я зайшов на сторінку статистики і фуя, там зовсім інші цифри випадали найчастіше, а деякі цифри з названих ним взагалі випадали дуже рідко. Питаю його: нащо ти звіздиш? Він: вибачте, дійсно на сторінці статистики вказано інші цифри, а шанси випасти у них у всіх однакові 1 з 42 і далі бла-бла-бла. Кароче, це не вижимка Гугла. Гугл, коли нічого не знаходить, то так і пише: за вашим запитом нічого не знайдено, а цей жпт краще збреше, ніж визнає, що не знає. І це небезпечно я вважаю.

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
  Показати контент
  Показати контент

В темі космосу від кульгає серйозно. Тобто такої швидкості, щоб покинути орбіту Землі ще не досягнули, відсутність кисню і радіація - непереборні. А якщо ви розмовляєте з котом, то не спішіть грішити на себе - це може бути і психічне відхилення у кота (хоча, це може бути проста тактовність у спілкуванні з хворою людиною...).

• Ха-ха 2
Опубліковано
  В 19.02.2023 в 17:53, nickel сказав:

А ще він безбожно бреше навіть не моргнувши оком, а коли ловиш його на брехні, вибачається і як ні в чому не бувало продовжує далі. Зкормив йому лінк на сторінку статистики лотереї і запитав на які номери краще поставити, відштовхуючись від статистики. Він видав шість цифр і сказав, що згідно статистики на цій сторінці ці цифри випадають найчастіше, тому краще поставити на них. Я зайшов на сторінку статистики і фуя, там зовсім інші цифри випадали найчастіше, а деякі цифри з названих ним взагалі випадали дуже рідко. Питаю його: нащо ти звіздиш? Він: вибачте, дійсно на сторінці статистики вказано інші цифри, а шанси випасти у них у всіх однакові 1 з 42 і далі бла-бла-бла. Кароче, це не вижимка Гугла. Гугл, коли нічого не знаходить, то так і пише: за вашим запитом нічого не знайдено, а цей жпт краще збреше, ніж визнає, що не знає. І це небезпечно я вважаю.

Показати  

Зате це суперприбутково для його творців..

Для чого він і створений 

Опубліковано
  Показати контент

Ось що я завжди хотів доказати! Саме так, моя відповідь теж - "1". Шах і мат, арифметчики, алгебра рулить.

Опубліковано
  В 19.02.2023 в 16:20, jack74 сказав:

:D я теж його з законів Азимова мучити починав :D І три, і четвертого він "згадав", і 5-того знайшов, але я примусив його і шостого "придумати":

Показати контент

Мені воно цікаве було не стільки в отриманні "вижимки" інформації з інету, скільки дійсно як ШІ, наскільки хлопцям з АІ вдалось... "балакав" з ним і про "добро і зло", і як він розуміє, що саме допомагає, а не шкодить (бо він дістав отією відмазкою, що він "ромовна модель, створена ДОПОМАГАТИ"), і інші філософські теми і поняття.

Мій висновок - це ще далеко не "інтелект", поки це лише "розмовний інтерфейс пошукової системи з імітацією діалогу".

Але круто. Це конкретний стрибок в напрямку створення подоби ШІ.
Та й це ж лише відкритий для спільноти проект. Це лише "навчання", "обкатка" в реальних польових умовах. А хлопці 100% працюють над реально потужнішою штукою, до якої доступ якщо й буде відкритий, то точно не для всіх.

Показати  

На мою думку зараз,як і колись зрештою, 9ом  з 10 и живучих на цій планеті ,цілодобово втирають різну муть в голову.

В цій сфері задіяні засоби масової інформації,освіти,бізнесу і ТД і ТД.

Величезні ресурси 

Але ці працівники по перше перестають бути лояльними, по друге просто розлінилися..

Тож ці завдання доручать машині..

Люди житимуть в матриці, хоча тут давно вже дехто думав,що зомбоящик, то лише телевізор..

А інеті то вся правда,і ніхто їх не обмане.

Опубліковано
  В 19.02.2023 в 19:20, YVitaliy сказав:

Ось що я завжди хотів доказати! Саме так, моя відповідь теж - "1". Шах і мат, арифметчики, алгебра рулить.

Показати  

Тож 9 мало бути:(

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 19.02.2023 в 19:09, Nokian сказав:

суперприбутково

Показати  

Як вже стало зрозуміло з попередніх постів, є можливість зробити функціонал для тих же кодерів, з допомогою пошуку і генерації коду, по аналогії як з картинками. Але як пошукову систему вкористовувати поки що немає сенсу, задаючи йому одне і теж питання "під іншими кутами" можна отримати кардинально різні відповіді, які суперечать одна одній, або начинає "юлити". Наприклад, на запитання "скільки кроків зробить горобець за сто років", остаточною відповіддю було, що це залежить від тривалості життя горобця. Коли я запитав, чи сільський горобець зробить більше кроків за міського (оскільки живе довше, з відповіді того ж ШІ), почались відповіді, що це залежить від способу життя горобця, ане тривалості його життя і тд.

Опубліковано
  В 19.02.2023 в 19:27, volks сказав:

Тож 9 мало бути

Показати  

Відповідь мала б бути, що цей вираз нікчемний з обох сторін. По суті, він не є алгебраїчним, оскільки не містить одночленів, а з точки зору арифметики опускання знаку множення не допускається (це суто алгебраїчна фішка). Там мав би бути або явний знак множення перед дужками, або ще одна пара дужок для 2(2+1).

• +1 1
Опубліковано (змінено)
  Цитувати

Я:
луцька область

Він: 

Луцька область - це адміністративно-територіальна одиниця в західній частині України. Розташована на північному заході країни і межує з Волинською, Рівненською, Житомирською та Івано-Франківською областями.

Центром Луцької області є місто Луцьк, яке є також адміністративним центром області. Луцьк - це старовинне місто з багатою історією, відоме своїми пам'ятками архітектури та культури, такими як Луцький замок, костел Святого Петра та Павла, а також численні музеї та галереї.

Крім Луцька, у Луцькій області є також інші важливі міста, такі як Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ, та інші. У цій області розвинені такі галузі промисловості, як харчова, легка, машинобудування, деревообробна та інші.

Також Луцька область має багату природну спадщину, яка включає в себе парки, заповідники, ліси та інші природні об'єкти. Найбільш відомі серед них - Національний природний парк "Шацькі озера", природний парк "Святі гори", заповідник "Горгани" та інші.

Показати  

в другій спробі він її вже перемістив:

Цитувати

Луцька область межує з Рівненською, Житомирською, Тернопільською та Львівською областями. На південному заході вона межує з Польщею.

Показати  

Змінено користувачем jack74
Опубліковано

Відстань між областями.

Яка відстань від Луцької області до Волинської області?

Луцька область та Волинська область є суміжними областями на заході України. Тому, відстань між ними залежить від конкретних місць у цих областях, між якими ви бажаєте порівняти відстань.

Наприклад, відстань між адміністративним центром Луцької області - містом Луцьком та адміністративним центром Волинської області - містом Луцьком - становить приблизно 50 кілометрів.

Однак, якщо ви плануєте подорожувати між іншими місцями в цих областях, відстань може бути іншою. Якщо у вас є конкретні місця, які вас цікавлять, я можу допомогти знайти відстань між ними.

Чому ці адміністративні центри мають однакову назву?

Адміністративні центри Луцької та Волинської областей дійсно мають однакову назву - Луцьк. Це через те, що Луцьк є історичним та культурним центром Волині, тому це місто було обрано адміністративним центром області, коли в Україні було встановлено адміністративно-територіальний устрій з областями.

Щодо того, чому два різних

- Отут його і зкоробило. Вже 5 хвилин роздумує.

• Ха-ха 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...