Перейти до змісту

Де є паливо?

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Закони перестають працювати, коли МИ перестаємо ними користуватися.

Та ну? :ohmy:

Я тобі відкрию велику таємницю. Закон перестає працювати коли за його порушення ніц не буде, або майже ніц не буде ( тобто порушити отой закон набагато фінансово вигідніше ніж сплатити штраф за порушення) . 

Чомусь в отих європах порушення закону відчутно бє по кишені. І лише в нас чомусь  "закони перестають працювати, коли МИ перестаємо ними користуватися." :rolleyes:

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 часа назад, S30 сказал:

Ну витрачу я час, заправлять мені тих 20-ть літрів, а іншому знов будуть втюхувати туж пургу.

Так і не заправлять.

Тиждень тому біля Там-Таму бачила як викликали поліцію за відмову заправити в каністру. Ну приїхала поліція, позвонили на гарячу лінію АЗС, ніхто нікому нічого не заправив. 

Опубліковано
4 годин тому, natalka) сказано:

Так і не заправлять.

Тиждень тому біля Там-Таму бачила як викликали поліцію за відмову заправити в каністру. Ну приїхала поліція, позвонили на гарячу лінію АЗС, ніхто нікому нічого не заправив. 

Ну от, я особисто об'їздив всі заправки вог в межах Луцька +-,з металевою каністрою, ввечері, і ну ні як. 

Опубліковано
6 часов назад, S30 сказал:

Та ну? :ohmy:

Я тобі відкрию велику таємницю. Закон перестає працювати коли за його порушення ніц не буде, або майже ніц не буде ( тобто порушити отой закон набагато фінансово вигідніше ніж сплатити штраф за порушення) . 

Чомусь в отих європах порушення закону відчутно бє по кишені. І лише в нас чомусь  "закони перестають працювати, коли МИ перестаємо ними користуватися." :rolleyes:

Ну да в європах, порушники самі подають на себе в суд і б'ють себе по кишенях. Європа - це не там де за тебе, хтось буде відстоювати твої права, ну але легше кивати на міфічну європу і нікуя самому не робити.

Опубліковано
1 година тому, NeoN сказано:

Ну от, я особисто об'їздив всі заправки вог в межах Луцька +-,з металевою каністрою, ввечері, і ну ні як. 

Вчора на аветрі (зв'язківців) залили в каністру 92-го ( на мотоблоці з села пертися у місто щоб лити в бак - взагалі ідіотський варіант)

Опубліковано
15 хвилин тому, vampirich сказано:

Вчора на аветрі (зв'язківців) залили в каністру 92-го ( на мотоблоці з села пертися у місто щоб лити в бак - взагалі ідіотський варіант)

А яка ціна там бензину 92?

А взагалі, ніби то тільки вог в каністри не ллє, це їхнє внутрішнє

Опубліковано
3 хвилин тому, NeoN сказано:

А яка ціна там бензину 92?

А взагалі, ніби то тільки вог в каністри не ллє, це їхнє внутрішнє

там було 38.50

не тільки вог забороняє. на анп і авіасі мене теж послали. вже думав прийдеться з баку зливати, хоч і 95 для мотоблоку ніби не дуже добре

Опубліковано
57 хвилин тому, vampirich сказано:

там було 38.50

не тільки вог забороняє. на анп і авіасі мене теж послали. вже думав прийдеться з баку зливати, хоч і 95 для мотоблоку ніби не дуже добре

Дивно, мені як раз на авіасі без проблем наливали

Опубліковано

В Луцьку ANP в каністри не наливає. Посилаються на якесь "розпорядження від начальства". Надати документа для ознайомлення відмовляються. Самостійно залити бензин в металеву каністру також не дають, мало з кулаками не кидаються.

Під Любомлем при мені на ANP заправляли в металеву бочку ДП. Просто відкрив багажник і в два прийоми залив потрібну кількість.

Опубліковано
1 час назад, Саня сказал:

В Луцьку ANP в каністри не наливає.

Мені налили, правда до обстрілу нафтобази, тобто після початку війни, але ще до великого дефіциту. Цілком можливо, що заборону ввели з появою дефіциту.

Опубліковано
В 29.04.2022 в 22:14, NeoN сказал:

Розчарую, я так для себе розумію, на сьогоднішній день - це їхній обхід обмежень держави, тому як на стелі одна ціна, по ній не продають, а продають по талонам, а на них ціна уже ринкова. Відповідно, ви, наприклад, бачите на стелі 35,а купити можете талони по 40, Ось і все держ. регулювання.

+5 грн мало, нові реалії +10 грн.

Спойлер

image.thumb.png.08f6eeafc75360428dc029d781f0a878.png

Опубліковано
9 годин тому, natalka) сказано:

+5 грн мало, нові реалії +10 грн.

Hide contents

image.thumb.png.08f6eeafc75360428dc029d781f0a878.png

Ого, ого... Добре хоч погода хороша, є можливість використовувати авто по мінімуму

Опубліковано
10 годин тому, case_l сказано:

може понаїхавші будуть менше містом шастати без потреби

Може всі будуть менше шастати машинами, а будуть більше гром  транспорт використовувати?

Опубліковано
Щойно, volks сказано:

Може всі будуть менше шастати машинами, а будуть більше гром  транспорт використовувати?

було би чудово, ще би у вартість пального податок на армію додати

Опубліковано
35 minutes ago, volks said:

Та ти що! Що ж вони, дарма собі сраковозки без мита з-за кордону тягали?

Більше машин! Ширше дороги! І парковки щоб скрізь були!

<_<

Опубліковано
52 минуты назад, case_l сказал:

було би чудово, ще би у вартість пального податок на армію додати

В тих законопроектах там де скасування "нульового" розмитнення, пропонують військовий збір з доходів громадян збільшити з 1.5 до 3% (крім військовослужбовців, поліції і т.д)

Опубліковано
Щойно, natalka) сказано:

В тих законопроектах там де скасування "нульового" розмитнення, пропонують військовий збір з доходів громадян збільшити з 1.5 до 3% (крім військовослужбовців, поліції і т.д)

3 - це мало

Опубліковано
12 часов назад, volks сказал:

може, ще якби громадський транспорт був організований так, щоб були зайняті лише сидячі місця і максимум декілька стоячих.

Опубліковано
17 хвилин тому, Arden сказано:

може, ще якби громадський транспорт був організований так, щоб були зайняті лише сидячі місця і максимум декілька стоячих.

Ну в військовий час  можна було б і так організувати.

Опубліковано

Ну як вам, панове, оновлені ціни на деяких заправках. Думаю скоро всі один перед одним будуть ціни до небес піднімати. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...