Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Тривога досі триває - ніхто не відміняв.

Віримо в ЗСУ в ППО.

повідомляють що збили в Чернівецькій області, винищувач збив, "кажуть" - ракета летіла над нами..

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

SergLutsk

ну ладно, спеціально для тебе ще раз

Ок, то який висновок зробити з цього ? Що нєхєр тут тоді писати бо це всерівно нічого не міняє ? Ну ок, то закриваєм тему і не пишем, які проблеми. Так і ти ж тоді теж не мучайся не пиши

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
6 минут назад, Alex S сказал:

Ох дєсантура :_36:

а шо сі сталось ? сама лучча защіта то нападєніє. Та я ж писав, жаль потерли, куди тобі йти )) пруфи, де я відморозився від серйозного питання будуть ? чи як Нокіан ?

Змінено користувачем MANJAK11
  • Ха-ха 1
Опубліковано
Только что, Alex S сказал:

Як і тому новозареганому вранці ?

ти таки довбограй, інакше б зайшов до нього в профіль, подивився б коли зареганий і коли є його пости, ну то такоє, льотчикам то не дано

2 минуты назад, Alex S сказал:

Під час війни я буду тобі пояснювати ,що я роблю для України? Чому в мене спецпропуск СБУ на перетин кордону?

якби ти був нормальна людина, то нормально й пояснив би, а не почав бикувати, як обично, чи знов сусіду профіль передав ? скажи заїбісь відмазка ?

3 минуты назад, Alex S сказал:

А ти дєсант чи морпєх:_36:

шк один твій дурнуватий стериотип, такий же як, що на прадіках тільки бандюки їздять ? :0016: та то пройде, з часом ))

Опубліковано
58 хвилин тому, Alex S сказано:

Мені тебе жаль. Серйозно. Бо ти обіжаний.

Мало того, він просто ще й не бачить самого страшного.

А саме страшне,що сьогодні влада не дає нам образу ,бачення майбутнього..Як  ми будемо жити за рік,за два,три , п'ять.

А без картини майбутнього пропадає в людській діяльності всякий сенс..

• Cумний 2
  • +1 1
  • -1 2
Опубліковано
4 минуты назад, Nokian сказал:

А саме страшне,що сьогодні влада не дає нам образу ,бачення майбутнього..Як  ми будемо жити за рік,за два,три , п'ять.

вони до тебе конкретно в магазин мають прийти й на пальцях розказати чи як ? Плани по відбудові є. Європейські всілякі організації ВЖЕ анонсують майбутні відбудови конкретних місць . А в остальному , яке тобі майбутнє ще треба, якщо сьогодні чи завтра і ти і я можем здохнути, хоча нє, такі як ти живуть довго. Тому найближче майбутнє це війна й все, що з нею повьязане. А щодо війни, скільки часу і якою ціною, не може наразі спрогнозувати НІХТО НА ПЛАНЕТІ .Чи тобі треба як ти з курсом, пізданув шо небуть, а там, вгадав не вгадав, не важливо ?

• +1 5
Опубліковано
7 годин тому, Nokian сказано:

Вітя, ти ж нормальним був вірусологом!

Нащо ти у філософи поліз?

• Ха-ха 8
Опубліковано
8 годин тому, MANJAK11 сказано:

вони до тебе конкретно в магазин мають прийти й на пальцях розказати чи як ? Плани по відбудові є. Європейські всілякі організації ВЖЕ анонсують майбутні відбудови конкретних місць . А в остальному , яке тобі майбутнє ще треба, якщо сьогодні чи завтра і ти і я можем здохнути, хоча нє, такі як ти живуть довго. Тому найближче майбутнє це війна й все, що з нею повьязане. А щодо війни, скільки часу і якою ціною, не може наразі спрогнозувати НІХТО НА ПЛАНЕТІ .Чи тобі треба як ти з курсом, пізданув шо небуть, а там, вгадав не вгадав, не важливо ?

Щоб за щось вмирати ,треба знати заради чого живеш..

А для цього потрібно бачити майбутнє,уявляти його, і це суспільне  уявлення ВИЗНАЧАЄ влада,еліта,як не крути..

Тебе досі торкає,що я намалював уявлення про курс долара ,яке не співпало з реальністю.

Так само всіх зараз кумарить уявлення та заяви  про майбутню ситуацію офіса президента, саме офіса,а не самого президента.Не путати .

• Cумний 1
Опубліковано

Маєте друзів чи близьких людей в Нововолинську? Пішло гуляти по місцевих чатах голосове повідомлення про те, що на нашому кордоні щось починається... У Нововолинську населення вже повідомлено... Ну, ніби... Вброс? Дай Бог.. Офіційної інформації, звісно, немає, але зараз не дуже на неї орієнтуюся.. Плюс - тут вчора про це говорилося.. Неспокійно дуже(

Опубліковано
16 минут назад, Nana сказал:

Маєте друзів чи близьких людей в Нововолинську? Пішло гуляти по місцевих чатах голосове повідомлення про те, що на нашому кордоні щось починається... У Нововолинську населення вже повідомлено... Ну, ніби... Вброс? Дай Бог.. Офіційної інформації, звісно, немає, але зараз не дуже на неї орієнтуюся.. Плюс - тут вчора про це говорилося.. Неспокійно дуже(

імхо

якби реально почалося-то в фейсбуці вже був би срач

• +1 1
Опубліковано

Нововолинськ може писати хіба що про кордон з Польщею, а щодо білорусів то треба дивитися, що в Шацьку, Камені, Любешові. Мої родичі з білорусі кажуть, що у них теж дуже багато ватноголових, особливо це поширено серед люмпенів, а хто розумніший той вболіває за Україну і за визволення своєї країни від окупантів. Будемо сподіватися, що все буде ок.

• +1 8
Опубліковано
9 годин тому, Nokian сказано:

а ти голосував за зелених?

• Ха-ха 1
Опубліковано
11 годин тому, Zheny@ сказано:

З усіх сторін повідомляють, про високу ймовірність ракетних ударів іскандерами зі сторони бульбашії!

Тривога досі триває - ніхто не відміняв.

Віримо в ЗСУ в ППО.

Але бути на поготові - не відміняв ніхто.

Валізку перебрав і оновив.

ппо іскандер не перехопить, тільки крилату ракету і то може

Опубліковано
Щойно, Nana сказано:

У нас 3 місяця неспокійно на кордонах.

Вброси потрібно ігнорувати. Ситуацію аналізувати.

Білоруси там "навчання" раптом стали проводити. Вийожуються перед НАТО.  І таракан розказує пуйлу, що він там сторожить кордон!

Але варто бути пильними все одно.

• Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано
3 хвилин тому, alexvvv сказано:

ппо іскандер не перехопить,

ППО - це не лише швидкострільна пушка. Це все разом. Літаки теж.

Опубліковано
33 хвилин тому, paksivatova сказано:

імхо

якби реально почалося-то в фейсбуці вже був би срач

добре що срач, а не паніка 

Опубліковано

Зе команда) Якщо хто не вкурсі це те риже лайно, що злило розслідування по вагнерівцях, пропонувало розстрілювати військових за непокору керівництву, а тепер Бутусова хоче закрити..

Screensho2t_1.jpg

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Dima4s сказано:

Зе команда) Якщо хто не вкурсі це те риже лайно, що злило розслідування по вагнерівцях, пропонувало розстрілювати військових за непокору керівництву, а тепер Бутусова хоче закрити..

"на бутилку" її!

Опубліковано

Соррі громадо. Десь, можливо не тут, була силка на книгу щодо правильної техніки введення бою. Було це 2 місяці назад (приблизно), автор іноземець. Може хтось поділиться. Треба. Сам шукав, не знайшов та й часу мало зараз. Дякую.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...