Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Nana сказал:

Не треба ТАК думати. І говорити ТАК теж не варто. Не формуй у собі комплекс неповноцінності..

Ви путаєте мягке з теплим. Дивіться тверезо на ситуацію. Без джавелінів було б все набагато гірше.

А ті ж турецькі байрактари? Лелеками не повоюєш.

Змінено користувачем webmaster
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, case_l сказано:

звучить

...угроза ответного ядерного удара.... Друкарська помилка?

Змінено користувачем Nana
Опубліковано
2 годин тому, Electronshik сказано:

В них десь є вялікій скульптєр який робить свої так би мовити шедеври з говна. То нехай срочно зліпить макет крейсера з того самого. Буде скрєпно, правда поціновувачам цього "мистецтва" доведеться видати протигази. 

Вже не получиться навіть з говна

1649662074396.jpg

• Ха-ха 5
  • +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, Nana сказано:

...угроза ответного ядерного удара.... Друкарська помилка?

гірше якщо відповіді не буде

Опубліковано
11 хвилин тому, Nana сказано:

Друкарська помилка

Або своїх залякують.. Важко зрозуміти, що в тих головах робиться..

Опубліковано
22 хвилин тому, Nana сказано:

Блін... сіла новини переглянути - краще би не дивилася.. І як це розуміти? Фейк?

Джерело - https://t.me/c/1705713146/1918

Видалила.. Гаразд. Тут, думаю, дорослі і адекватні люди..

Спойлер

image.thumb.png.9d21772641b9b57f4c3baded9fccee51.png

Цитувати

"МЧС Медиа" объяснил публикацию об "ответном ядерном ударе НАТО" взломом

Спойлер

Ведомственный портал МЧС России "МЧС Медиа" был взломан. Об этом появилась запись на одноименной странице в сети "ВКонтакте".

Спойлер
Здравствуйте, уважаемые подписчики и читатели «МЧС Медиа».
С сожалением вынуждены сообщить, что сайт www.mchsmedia.ru был взломан.

Публикуемая информация, подобная: https://m.vk.com/away.php?to=http://www.mchsmedia.ru/.. не соответсвует действительности.

В данный момент ведутся работы по устранению неполадок

"Здравствуйте, уважаемые подписчики и читатели «МЧС Медиа». С сожалением вынуждены сообщить, что сайт www.mchsmedia.ru был взломан", - говорится в заявлении.

Так же в сообщении подчеркивается, что появившаяся на сайте информация не соответствует действительности.

На момент публикации данной новости сайт "МЧС Медиа" был недоступен из-за ведущихся там работ. Однако по сведениям СМИ, там неизвестные злоумышленники разместили фейковую заметку с заголовком "Рекомендации МЧС РФ на случай ответного ядерного удара со стороны стран НАТО".

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)

@jack74  Я-то на укр. каналі читала - Юридичний телеграм. Але щиро дякую)

Спойлер

image.thumb.png.409243a837806e146f33918bd74e2f47.png

Змінено користувачем Nana
Опубліковано
2 хвилин тому, Nana сказано:

Я-то на укр. каналі читала - Юридичний телеграм. Але щиро дякую)

прошу :)

Я просто завжди намагаюсь дошукатись першоджерела, і якщо не знаходжу, то не сприймаю на віру

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)

не хочу нагнітати, але не вірю, що такі "взломи" з закиданням таких вкидів випадкові... Часто такі речі робляться для перевірки реакції "стада", або супротивника... Або такими "натяками" кидають "меседж", ультиматум ворогу, бо ж в політиці такі речі прямо не говорять

Змінено користувачем jack74
  • +1 4
Опубліковано
49 минут назад, jack74 сказал:

прошу :)

Я просто завжди намагаюсь дошукатись першоджерела, і якщо не знаходжу, то не сприймаю на віру

Тобто ти повірив кацапам, про злам? о_О

Вони не вперше заявляють про злам, коли публікують щось лишнє, не призначене для загалу.

• +1 2
Опубліковано
25 хвилин тому, nickel сказано:

Тобто ти повірив кацапам, про злам? о_О

Вони не вперше заявляють про злам, коли публікують щось лишнє, не призначене для загалу.

де ти побачив, що я повірив? :blink: я лише знайшов першоджерело. А наступне моє повідомлення якраз і показує, що я не повірив

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Nana сказано:

Або своїх залякують.. Важко зрозуміти, що в тих головах робиться..

Спойлер

В случае применения Россией оружия массового убийства (это не только ЯО) Британия оставляет за собой право наносить ответный удар по федерации роzzz без консультации с другими странами НАТО. - Джонсон
!

Британія просто так такі заяви не робить.

• Дякую! 3
  • +1 6
Опубліковано
17 хвилин тому, Alex S сказано:

В случае применения

У випадку застосування до кого? Безпосередньо до них, до Британії? Чи взагалі - неважливо до кого?

• +1 1
Опубліковано

CNN сообщает, что в США готовят законопроект, который позволит арестованные фонды РФ передавать Украине. Будет на что восстановить Украину.

Опубліковано
13 годин тому, Nana сказано:

Допомога, надана Україні з 24.02 по 27.03.22 р. у млрд євро:

image.thumb.png.bd2481a42967e2ba0678db24bab0200c.png

Ще б до цього графіку додати скільки країни ЄС заплатили рашці за газ і нафту з той самий період.

Опубліковано
20 минут назад, dimmon сказал:

Ще б до цього графіку додати скільки країни ЄС заплатили рашці за газ і нафту з той самий період.

~ 30B.

Опубліковано
1 час назад, deluxkangoo сказал:

~ 30B.

Озвучували цифру ~1 мільярд в день, то за два місяці війни 60 набіжить. Щось в тебе занижені дані.

Опубліковано

@Basil одна знайома мадам, вже другий день кіпішує, бо десь почула, що якщо бійця поранять, а на ньому був бронік який купив він, а не той, який йому видали в армії - то такі бійці не отримають компенсацію за поранення. Можеш - спростувати цєй брєд?

• Збентежений 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...