Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

@Basil одна знайома мадам, вже другий день кіпішує, бо десь почула, що якщо бійця поранять, а на ньому був бронік який купив він, а не той, який йому видали в армії - то такі бійці не отримають компенсацію за поранення.

Від наших можновладців може бути що хочеш. Юристи скажуть що бронік не сертифікований. Боєць сам винуватий. Іншого пояснення я не бачу.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
Щойно, webmaster сказано:

Від наших можновладців може бути що хочеш. Юристи скажуть що бронік не сертифікований. Боєць сам винуватий. Іншого пояснення я не бачу.

та от і я думаю, що це з одного боку - логічно, а з іншого боку - значна частина воює з "своїми" броніками/касками.

Опубліковано

в 2015р я отримав поранення. Навіть був застрахований приватбанком. 

знаєте скільки отримав компенсації? - 0,00грн., оскільки "в журналі бойових зіткнень немає запису про бойові дії" в той, та й в всі інші дні.

• Збентежений 4
  • Cумний 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

знаєте скільки отримав компенсації? - 0,00грн., оскільки "в журналі бойових зіткнень немає запису про бойові дії" в той, та й в всі інші дні.

тобто якщо градом обстріляли, а нападати не думали, то зіткнення немає і компенсації нул...

а приват теж дивився журнал зіткнень?

Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

тобто якщо градом обстріляли, а нападати не думали, то зіткнення немає і компенсації нул...

а приват теж дивився журнал зіткнень?

командування робило все можливе, щоб солдати не отримували компенсацій. А тих хто піднімав дані питання в ЗМІ записували в злісних порушників порядку і направляли служити в саму "попу". Тоді найбільшого розголосу вдалося досягти лише на Ширлані, коли солдати в знак протесту пішки пішли в Миколаїв.

Змінено користувачем Профессиона́л
  • Cумний 3
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Профессиона́л сказано:

командування робило все можливе, щоб солдати не отримували компенсацій

ну а приват..??

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

ну а приват..??

а приват вимагав документальних підтверджень з ВЧ, яких там не давали. Страховка була примусовою для всіх, коли видавали картки. і кожного місяця з грошового забезпечення з кожного солдата знімалось бабло. 

Андрій Заєць з Доросинь родом, загинув на моїх очах. Навіть в той день в журналі не було зафіксоване бойове зіткнення.

• Cумний 5
Опубліковано
13 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

а як то таке могло при гетьмані статися? він же щирий патріот 

• +1 3
Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, case_l сказал:

Порохобраття заказ скажуть шо царь хороший, а бояри погані

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)
32 хвилин тому, case_l сказано:

так він і 1000грн в день тоді обіцяв публічно... а непублічно всі казали, що не платять якраз по його вказівці. 

За всю мою службу в 14 місяців, я незнаю нікого, хто получив би ту 1000грн хоч за якийсь 1 день! А за поранення отримали компенсацію лише хлопці з важкими наслідками .

• +1 3
Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, Профессиона́л сказал:

так він і 1000грн в день тоді обіцяв публічно... а непублічно всі казали, що не платять якраз по його вказівці

Жлоб він. Раніше щоб 30 тис отримати треба було просидіти місяць на передку під кулями і градами. Зараз цю тридцятку легко отримують навіть в тилу. Наші ТрО також мали б тридцятку отримувати.

Змінено користувачем webmaster
  • +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, webmaster сказано:

З гетьманом то все зрозуміло. А зараз як? Також крутять-вертять як можуть?

Спойлер

В мене пруфів та скрінів немає - є розповіді звідти. Після перемоги будем розбиратись - бо є питання.

13 хвилин тому, webmaster сказано:

Наші ТрО також мали б тридцятку отримувати.

Спойлер

Наскільки я знаю то там серйозний трабл із фінансуванням. Пруфів не дам - то від людей, що в курсі справ.

Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

Спойлер

Друг,  в тилу мав в районі 40 000.  Скоро має на передок їхати. У всіх, хто з ним також порядок

• +1 3
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

ага

занадто, як на мій погляд.

Тероборона Волині ~ 20K * 30000₴ = 600млн. в місяць, де їх взяти?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

занадто, як на міг погляд.

Тероборона Волині ~ 20K * 30000₴ = 600млн. в місяць, де їх взяти?

сорі, за ТрО не в курсі

говорив про ЗСУ

Опубліковано
Щойно, Werwolf777 сказано:

говорив про ЗСУ

в ЗСУ - порядок, і в тих хто на фронті і тих хто поки в тилу, з тих кого знаю - жодних проблем з виплатами.

• +1 7
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

в ЗСУ - порядок, і в тих хто на фронті і тих хто поки в тилу, з тих кого знаю - жодних проблем з виплатами.

Спойлер

Із зарплатою не чув проблем. Проблеми із забезпеченням та з документами.

• +1 1
Опубліковано
15 минут назад, Bliksss сказал:

Спойлер

і це правильно!

в колеги друг на передку, то каже як пацани получили по 100к, то і русню *б*шити почали ще більш завзятіше 

• +1 3
Опубліковано

Такі суми отримують контрактники. А скільки отримують звичайні вояки який просто призвали через військомат? Без контракту? Середню зарплату яка була на підприємстві? Про них гугл мовчить.

• Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...