Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 минут назад, xyzmaster сказал:

Такі суми отримують контрактники. А скільки отримують звичайні вояки який просто призвали через військомат? Без контракту? Середню зарплату яка була на підприємстві? Про них гугл мовчить.

звичайним можна платити більше у них виживаємість менша чим у досвідчених

• Збентежений 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
31 хвилин тому, Webmaster сказано:

Яка падла влізла в мій профіль? Признаєшся? Чи сцикло?

то мабуть кіт по клавіатурі походив

Опубліковано (змінено)
32 минуты назад, case_l сказал:

то мабуть кіт по клавіатурі походив

Це був @t0rik. Що йому стукнуло в голову не відомо. Ну хоч признався і то добре. Значить не все так погано. 

Змінено користувачем Webmaster
Опубліковано
12 минут назад, Alex S сказал:

Ти призваний і ти фактично є контрактником. 

Стоп. Якщо когось забрали по повістці він що контрактник? Я чогось думав що контрактники це ті що самі приходять і добровільно підписують контракт на 3-5 років. 

Ти щось напутав. Мобілізовані не підписують контракт. Їх призивають по закону.

• Ха-ха 1
  • Адміністратори
Опубліковано
39 minutes ago, Webmaster said:

Це був @t0rik. Що йому стукнуло в голову не відомо. Ну хоч признався і то добре. Значить не все так погано. 

Проблеми зі спілкуванням?

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

На Харківщині СБУ викрила законспірований склад орків із боєприпасами та комплектуючими до військової техніки на 200 мільйонів доларів. 

Хороший склад, ще б знайти такий з літаками і іншими ніштяками для ЗСУ. 

• +1 4
Опубліковано
5 часов назад, Bliksss сказал:

@Basil одна знайома мадам, вже другий день кіпішує, бо десь почула, що якщо бійця поранять, а на ньому був бронік який купив він, а не той, який йому видали в армії - то такі бійці не отримають компенсацію за поранення. Можеш - спростувати цєй брєд?

В АТО было, что если убили на передке без брони, то одевали броню на труп, чтоб была компенсация, знакомый участвовал в этом.

• +1 2
Опубліковано
3 часа назад, sergkots сказал:
  Показать контент

В мене пруфів та скрінів немає - є розповіді звідти. Після перемоги будем розбиратись - бо є питання.

Скрыть контент

Наскільки я знаю то там серйозний трабл із фінансуванням. Пруфів не дам - то від людей, що в курсі справ.

Наше ТРО получает, но мы подчиняемся ВСУ.

И не 40, в мес должно овер 43 итого. 

Мобилизованые контракт не подписывают сразу, а по приказу  зараховуються до особового стану частини з постановкою на всі види забеспечення згідно з посадою згідно закону о мобілізації.

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, Webmaster сказал:

Такі суми отримують контрактники. А скільки отримують звичайні вояки який просто призвали через військомат? Без контракту? Середню зарплату яка була на підприємстві? Про них гугл мовчить.

Я через военкомат в ТРО, и в приказе написано, что поступил в часть из Военкомата. Предприятие должно среднюю и бронь места.

• +1 2
Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

занадто, як на мій погляд.

Тероборона Волині ~ 20K * 30000₴ = 600млн. в місяць, де їх взяти?

За погибших по 15млн грн родственникам

Опубліковано
20 годин тому, Nana сказано:

У випадку застосування до кого? Безпосередньо до них, до Британії? Чи взагалі - неважливо до кого?

Спойлер

Мова йшла про застосування атомної зброї та хім чи бак зброї. Вперше ,з першої світової в з часів Хіросіми. Але як то воно говориться ,пацан слово тримає - слово сказав, слово забрав. Чи насправді стане на захист України , і заставить автоматично всіх підданих Королеви під удар кцп - ніхто не знає. …… Наша агентура тим часом в кцп сповіщає - всі бомбосховища розчищаються як було в році 1988 му. Пробно сирени гудуть по всім містам. Призивають в великих містах гастарбайтерів з Азії, обіцяючи паспорт і гроші,  після швидкої перемоги з укропами. І про магазини. Великі магазини поділилися на 2 типи. Одні - дорого, але вже консерви пірамідами , інші - є все, будь що але ціна в раз 3-5 більша ,ніж до війни. Продукції Рошен зненацька стало більше в рази. І вона є кругом. І в тих маркетах і в інших.

• Cумний 1
  • +1 4
Опубліковано
Цитувати

Продукції Рошен зненацька стало більше в рази. І вона є кругом. І в тих маркетах і в інших.

І чому я не здивований...

Зараз сивочолий чесний всешоколадний гетьман скаже - віджали завода!

З каналами постачання!

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
23 минуты назад, Zheny@ сказал:

І чому я не здивований...

Зараз сивочолий чесний всешоколадний гетьман скаже - віджали завода!

З каналами постачання!

Не, скажет- "підробка"

• Ха-ха 2
Опубліковано

1. Gmail заблокировал рабочую почту Госдумы рф. Без возможности восстановления данных.

2.

image.png.2a982514add06af037b430a842d21838.png

• Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, romanc сказано:

Не, скажет- "підробка"

ІМХО ви недалеко від істини. Або контрабас. Не всі "бабаєвський" або "рот фронт" можуть  собі дозволити. Ми ж можемо Міноборони РФ назвати постачальником запчастин українських "Смерчів"  :-)) (до цього року).

По СУ під Волинню - ура! Але то не ми! Хто зна, може завдяки тій аварії із Баранович нічого на нас цієї ночі/вечора не летіло? ;)

P.S. Без пруфів, але маю інфу, що  тероборона в Луцьку із грошима має проблеми.

Змінено користувачем LIROL
Добавив
Опубліковано
2 годин тому, romanc сказано:

https://t.me/bpz_ua/8536?single

Почему в таких новостях только Волынь ?

подивись відео з Швецем, що я виклав чуть вище.

Там десь після половини, про виступ американського бувшого військового, котрий на американському тб розказує  про забиті склади зі зброєю та допомогою на заході України, про бариг, про  доставку допомоги ПО ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ американцями, щоб не кралося.

Бо інакше допомога може припинитися.

Не дай бог.

Опубліковано
20 часов назад, nickel сказал:

Озвучували цифру ~1 мільярд в день, то за два місяці війни 60 набіжить. Щось в тебе занижені дані.

за той самий період. там на графіку ~ за місяць. Озвучували цифру ~до 1 мільярд в день. так що не занижені. :rolleyes:

Опубліковано

Цікава інфа з'явилась

Цитата

Президент России Владимир Путин приказал отменить штурм украинских позиций на заводе "Азовсталь" в осажденном Мариуполе. Он посчитал его нецелесообразным.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на сайт Кремля.

Сообщается, что сегодня российский президент заслушал отчет министра обороны Сергея Шойгу о ходе полномасштабной войны против Украины и о ситуации в Мариуполе.

"Предлагаемый штурм промышленной зоны считаю нецелесообразным. Приказываю отменить. Это тот случай, когда мы должны думать, - то есть мы всегда должны думать, но в данном случае тем более, - о сохранении жизни и здоровья наших солдат и офицеров. Не нужно лезть в эти катакомбы и ползать там под землей по этим промышленным объектам. Заблокируйте эту промышленную зону так, чтобы муха не пролетела", - заявил Путин.

• +1 2
Опубліковано
59 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Цікава інфа з'явилась

хз, на мій погляд, більше тем для роздумів, враховуючи те, що він на "телевізор" одне каже, а робить - друге, а думає - взагалі про інше.

"Великоднє перемир'я" - відмовився влаштовувати, вже всі світові лідери визнали, що перемовини (від міжнародних посередників) - нічого не дають, це тільки його тішить і хвороба - прогресує ще швидшими темпами.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...