Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
5 хвилин тому, weldermaster сказано:

Головне не перестаратися. Щоб не вийшло що в Варшаві буде дешевше чим в Луцьку.

там і до війни різниця була не в 2 рази ;)

але, нерухомість і в них здорожчала. Хоча, сумніваюсь що таке витворяють як в Луцьку,

знаю людину, знімає в Яровиці однокімнатну за 28К, до війни ця квартира була 9К і довго стояла порожньою.

Опубліковано
13 хвилин тому, Alex S сказано:

Ти гамерику не відкрив. Я кажу про ставлення до жінок і дітей в лиху годину. І сроки. Ти приютив би вдома в себе польку з двома дітьми, а сам пожив би на дачі , поки в них війна ? І твої всі сусіди з знайомими так саме зробили б? Чи відкривби якби мав бізнес громадську  для поляків біженців столову, безкоштовну? За власний кошт?

Поляків? Чому б  і ні, це ж люди, а не кацапи.   

• Ха-ха 2
Опубліковано

@Alex SВіриш, сам сидів з годину складав думки до купи, доки дописав той недовгий пост.

Не засну, бо почав багато мислити на ніч:) В очікуванні

Опубліковано

На фоні того, що кацапи відводять війська із певних ділянок, може бути небезпека такого:

Цитувати

Ми маємо бути готовими до застосування Росією хімічної зброї – Данілов

Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

Хоча, сумніваюсь що таке витворяють як в Луцьку,

знаю людину, знімає в Яровиці однокімнатну за 28К, до війни ця квартира була 9К і довго стояла порожньою.

Хм.. Непогано так виходить. 

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Продать официально сейчас нельзя, только "по-техпаспорту", даже по доверенности нельзя. А это уже минус 20-50% от рыночной цены.

Screenshot_20220401-234311.png

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Werwolf777 сказано:

оскільки купівельна спроможність буде зовсім не та...

дивлячись як дивитись... Хто мав гроші купити квартиру - той і купить, крім того - будуть пільгові програми кредитування, буде компенсація за втрачене житло.

Багато з тих хто поїхав - працюють,  а не просто відсижуються, вже сказали що кілька мільйонів квадратних метрів житла - зруйновано, це тільки квартири, за рік-два не відбудувати таку кількість.

І попит буде не тільки на дешеві, а й на дорогі квартири, є люди які виїхали, і в них повно грошей, бізнес в Україні - тому повернуться і захочуть комфорту до якого звикли.

Оренда - буде дуже дорогою, вигідніше здавати в оренду ніж продавати, якщо терміново гроші не треба.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
34 хвилин тому, weldermaster сказано:

Хм.. Непогано так виходить. 

а більше нічого пристойного не можна було знайти, "хлопець" жив біля Ірпеня, вкинув ноут в машину, і як був у спортивних штанях та капцях - дав по газам, 2 дні до Луцька добирався... приїхав - весь переляканий, почали з ним вибирати житло - то були пару будинків і квартири, ця - і ще дорожчі.

Опубліковано
27 minutes ago, Bliksss said:

там і до війни різниця була не в 2 рази ;)

але, нерухомість і в них здорожчала. Хоча, сумніваюсь що таке витворяють як в Луцьку,

Таких зараз валом. Здає квартиру за 5 (убита в хламіну двійка в дупі світу), а потім виганяє і віддає переселенцям за 15.

• +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Таких зараз валом. Здає квартиру за 5 (убита в хламіну двійка в дупі світу), а потім виганяє і віддає переселенцям за 15.

та вистачає мразоти... знаю дали двушку переселенцям з київщини - жінки з дітьми, 2 сім'ї, чоловіки в теробороні залишились, казали - комуналку платіть і все, тепер - по 6к за кімнату хочуть + комуналка.

Є й такі, що поїхали біженцями - спеціально щоб здати квартири....

Ці всі випадки "не з газет" знаю, але, що зробиш - в кожного свої моральні цінності.

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

по 6к за кімнату хочуть + комуналка.

Якщо люди з сільської місцевості - то без проблем можна біля Луцька по селах знайти житло.. В мене родичка в свою хату харківчан заселила - ні копійки не взяла.. Правда, хата пуста стояла, але все є - газ, вода, холодильник..

• +1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

Ці всі випадки "не з газет" знаю, але, що зробиш - в кожного свої моральні цінності.

Це свого роду мародерство. Треба своїх попитати скільки платять.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, Nana сказано:

Якщо люди з сільської місцевості - то без проблем можна біля Луцька по селах знайти житло..

не з сільської, але без "ви*бонів", у Василькові жили, працювали в Києві, роботу їм вже знайшли не таку як в Києві, але... за меншими дітьми - старші доглянуть. квартира також не з "елітних", але - жити можна, всім небхідним їм допомогли, дітям - ноут/планшет привіз,

з речами/харчами також нема проблем.

• +1 1
Опубліковано

ну от як людям вдовбити в голову що не можна знімати? вже і кримінал ввели за розповсюдження - всім покуй.

Цитувати

Днепр опять удар. Сбились со счета... Не выходите с убежища

Днепр, прислали много видео. Это работает наше ПВО. Не распространяйте подобные видеоролики! 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
29 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

От так в мене з тих місць де важко дві сім’ї знайомих ( тато на фронті)за там тамом оселилися. 500 і 700 доларів. Однушка і двушка.І це з дешевших. Бо не було вже ні фіга.

Змінено користувачем Alex S
  • Cумний 1
Опубліковано

Ну... ті харківчани - то дійсно прямо з бомбосховища.. Практично без грошей, без речей. Чоловік і двоє діток. Їх сусіди одразу салом, пирогами, хлібом домашнім завалили просто. Все ж є в нас справді добрі люди. Не всі навар шукають.

• Подобається 1
  • +1 5
Опубліковано
3 хвилин тому, Nana сказано:

Ну... ті харківчани - то дійсно прямо з бомбосховища.. Практично без грошей, без речей. Чоловік і двоє діток. Їх сусіди одразу салом, пирогами, хлібом домашнім завалили просто. Все ж є в нас справді добрі люди. Не всі навар шукають.

В нас в комплексі так само - скинулись їжею, посудою, одежею, постіллю. Бо люди теж без нічого приїхали. Але по вартості квартири не знаю поки - вони не говорили і я не запитував.

• +1 1
Опубліковано
45 хвилин тому, Alex S сказано:

була не просто так сказана фраза - ця війна буде довгою.

Це була ключова фраза в його промові... Сумно розуміти, що все ж нас використовують просто як важель для ослаблення москковіії..  Ясно, що Байден в першу чергу має думати про американський народ - він їм давав присягу, а не нам.. Особисто мені навіть шкода, що в нього падають рейтинги. якщо це правда.

Опубліковано

Думаю, наша війна не матиме впливу на кар'єру Байдена - він, ніби, не планує її продовжувати.. Он в Макрона скоро вибори - я би за нього не голосувала.. Слизняк трохи..

Опубліковано
3 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Десь була інфа, куди дзвонити, коли надто задирають ціни

Поліщук ніби обіцяв це вирішити, хоча.. Треба на сайті міськради дивитися.

Опубліковано
17 хвилин тому, Nana сказано:

Думаю, наша війна не матиме впливу на кар'єру Байдена - він, ніби, не планує її продовжувати.. Он в Макрона скоро вибори - я би за нього не голосувала.. Слизняк трохи..

байден вже просрав все що тільки можна і не надання винищувачів це його особиста позиція 

зрозуміло що вибори в конгрес буде просрано демократами

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...