Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 годин тому, nickel сказано:

Цікава стаття…
Eli Belenson Израиль

Спойлер

Ізралітяни завжди розказувачі були цікаві .

• Ха-ха 5
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Почитав я про зради і про те, що все пропало, де репарації і взяття Москви і т.д...

Одного не видно хлопці, які Ваші варіанти? Ну от покричали, що все пропало і усіх зливають, а що робити?

Про репарації... Це дуже складна тема, але скаже так, якби не п*здили на усіх рівнях, то і без репарацій можна відбудуватися, а як будуть п*здити і забудовники будуть ставити овер прибутки на перше місце, то і репарацій може не вистачити.

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано

Будівництво це чудово, але на жаль без підтримки збройних сил дуже швидко перетворилось в руйнівництво. Як не крути. Навіть маючи чесних сусідів кожен з нас думає про безпеку власного майна. А керівництво країни повинно думати набагато кроків вперед. Біснес, логістика це правильно, школи, садочки, лікарні все це необхідно. Але чи першочергово це було на 7-8 році війни? Те що ви особисто її не відчули не означає що її не було. І запитайте у будь якого військового про стан зсу у 2014, у 2019 і у 2022. 

Кожна людина, яка відчула дотик війни у своєму серці, на своїй шкірі розуміє куди потрібно вкладатись і що в першу чергу потрібно розвивати. 

Не бажаю того нікому. Але досить уже робити героя з 'я не втік'. Не він герой, він виконує свою роботу. Дещо робить успішно, деколи лажає. Але те що робив перед війною - має визнати помилки і хоча б вибачитись. 

Герої в інших місцях. Це наші воїни, це наші волонтери, це ураїнці які йдуть голіруч на танки з українським прапором, це світ, який зараз позбавляє себе звичного комфорту і допомагає нам вистояти. 

Зараз варто думати дещо іншими категоріями ніж особиста вигода.

• Подобається 1
  • +1 3
Опубліковано
2 хвилин тому, romanc сказано:

У тебя стоит противопожарная и охранная сигнализация? Оружейный сейф с оружием и дозволом, автономное питание в доме? Застраховано жилье, КАСКО на машину, постоянный договор с адвокатом?

Я не маю стільки майна і стільки можливостей, принйині замки у дверях стоять і на домофон і ворота у двір кошти вклада. А оце все вищеперелічене - люди причетні до 'крадівництва' точно мають. І той самий 'я не втік' навряд чи без паркану живе.

Опубліковано
41 минуту назад, Zheny@ сказал:

Тобі правильно сказали.

Потрібно було крис і кротів шукати в себе і їх знищувати.  Ти зробиш 10 000 кевларових касок - рашка зробила б 100 000!  Бо кроти б донесли все!

А ти до доріг вчепився.  Перше, що всі помічають приїжджаючи в чужу країну - якість доріг!   А з цього низка економічних переваг:

- швидша і дешевша логістика (це основне, з цього все наступне)

- якість обслуговування.

- медицина (карета швидкої доїде до людини швидше,  і врятує життя!)

Відкрий карту України і подивися на кількість доріг. А потім відкрий карту Нідерландів чи Німеччини і подивися там.  Я не можу розпочати бізнес в селі за Луцьком (50-75-100 км), бо доставка мене розорить..  Час, амортизація авто, паливо, їхати 40км/год замість 60-80.  Мої клієнти до мене не поїдуть, бо, курва, дороги немає.

Але я тобі скажу більше. Програма "Велике будівництво" передбачала не лише дороги. Побудували школи, садочки, лікарні. Зробили ремонти тих самих шкіл садочків і лікарень.

Зайди на сайт і подивися. Скільки всього було зроблено до війни. А е можеш порівняти, скільки зробив шоколадний король, і скільки зробив "клоун".

Реально, что бы я поправил, это ширину дорог, зачем делать намного шире, чем в Европе, лучше делать длинее на те 20-30%

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, Sh_Ok сказал:

Я не маю стільки майна і стільки можливостей, принйині замки у дверях стоять і на домофон і ворота у двір кошти вклада. А оце все вищеперелічене - люди причетні до 'крадівництва' точно мають. І той самий 'я не втік' навряд чи без паркану живе.

Вот видишь, с твоих же суждений, ты не подготовился к форс-мажору....а проел весь бюджет и поддерживал  комфорт в жилье...

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 1
  • +1 5
Опубліковано
13 хвилин тому, WebTraveller сказано:

На форумах всі експерти, всі знають як правильно керувати цілою країною.

А в реальному житті в себе в будинку/під'їзді порядок не можуть навести...

Якщо ви не можете то не кажіть про інших.

Опубліковано
3 хвилин тому, romanc сказано:

Реально, что бы я поправил, это ширину дорог, зачем делать намного шире, чем в Европе, лучше делать длинее на те 20-30%

Не можу  не погодитися.

залежить яка дорога.  Якщо сільська, то аби 2 машини роз'їхалися + кармани час від часу.

Якщо це магістраль - тоді якомога ширше. Від Ковеля до Луцька проситься часом і 3 полоси, замість 2х. і до Києва так само.

Опубліковано
5 минут назад, romanc сказал:

а в нас заширокі дороги?

Опубліковано
2 хвилин тому, romanc сказано:

Вот видишь, с твоих же суждений, ты не подготовился к форс-мажору....

Не хочу з вами сперечатись. Як я розумію ви бачили війну, втікали від неї, але висновків не зробили. 

Я у 2014 році вкладала у свою безпеку віддаючи чималу частину заробітку волонтерам. 

А потім так склалось що мусила вкладати зусилля і ресурси у наслідки війни у своїй родині. 

Була б мужиком, або хоч трохи молодшою точно не відсижувалась би дома. І не скаржилась на дороги.

• +1 2
Опубліковано
8 минут назад, Zheny@ сказал:

Не можу  не погодитися.

залежить яка дорога.  Якщо сільська, то аби 2 машини роз'їхалися + кармани час від часу.

Якщо це магістраль - тоді якомога ширше. Від Ковеля до Луцька проситься часом і 3 полоси, замість 2х. і до Києва так само.

Ты все правильно говоришь, только у нас поделали в 1,5 полосы европейских.

Европейцы ограничивают скорость шириной полосы или создают условия для безопасной скоростной езды.

Плюс количество знаков.

Опубліковано
8 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

Була б мужиком, або хоч трохи молодшою точно не відсижувалась би дома. І не скаржилась на дороги.

кажуть що в кількості військових зараз немає недостачі, а в озброєнні проблема     

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, case_l сказано:

кажуть що в кількості військових зараз немає недостачі, а в озброєнні проблема     

так отож. таки не в дорогах

Опубліковано
7 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

В нас багато зброї в Криму залишилось, питання чому так сталось? Бо її було там замало?

Опубліковано
7 минут назад, Sh_Ok сказал:

І не в школах, садках, лікарнях?

Нічого не треба було робити? тільки зброю купувати?

А хто б її продавав в таких кількостях як зараз потрібно?

Тих грошей шо пішли на ненависні вами дороги, вистачило б всього на кілька днів війни.

• +1 4
Опубліковано
3 хвилин тому, Marshall сказано:

судячи з того скільки нала вивозять за кордон - вистачило б на все

І як би той нал забирав?  Чисто з цікавості?

перетворив би Україну на рашку?

Забрав і все. І тобі ніхто нічого не має зробити. Бо "так надо".

• +1 4
Опубліковано
Спойлер

І не в школах, садках, лікарнях?

Нічого не треба було робити? тільки зброю купувати?

А хто б її продавав в таких кількостях як зараз потрібно?

Тих грошей шо пішли на ненависні вами дороги, вистачило б всього на кілька днів війни.

та без питань. до речі в Луцьку продовжують ремонт дворів, доріг. Саме зараз. А тероборона на волонтерах.

я десь писала що дороги-садочки-школи не потрібні? всьому свій час.

Але кожному болить своє.

Хтось кладе життя за Україну, хтось ризикує життям забезпечує бійців продовольством, хтось шукає можливості відшукати обладнання та запчастини для бійців, хтось після роботи ліпить вареники щоб накормити тероборону та тих хто врятувався з пекла.

А комусь головне комфорт. Таке. Всі ми люди, всі різні. У кожного своя дорога. Аби хоч в одному напрямку

• +1 1
Опубліковано
10 minutes ago, Zheny@ said:

І як би той нал забирав?  Чисто з цікавості?

перетворив би Україну на рашку?

Забрав і все. І тобі ніхто нічого не має зробити. Бо "так надо".

тобто ти вважаєш що ці люди які вивозять десятки і сотні мільйонів доларів заробили їх чесно сплативши всі податки 

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...