Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Нептун мав поступити на озброєння тільки в цьому році. Так що не дивно, що проти кораблів застосовуємо Гради.

Ще мав бути Грім з дальністю ураження до 500 км, але щось не склалось, бо: 

Наші ще й свої безпілотники почали робити, але теж щось не склалось. Вже не пам'ятаю - здається ще й хтось заважав виділені кошти освоювати.

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
30 минут назад, sergkots сказал:

Наші ще й свої безпілотники почали робити, але теж щось не склалось. Вже не пам'ятаю - здається ще й хтось заважав виділені кошти освоювати.

Про это немного добавлю, возле Ужгорода собирали беспилотники грузовые для сигатретчиков( от 8т евро), после обработки сбушниками собирают теперь их для ЗСУ)))

Змінено користувачем romanc
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 2
Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Але нити не перестав.

Я не нию. А кажу як воно є. Але тобі пофіг. Дороги головне. Дороги наше всьо.

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано
6 минут назад, weldermaster сказал:

Якби не дороги то всьо, вже б виграли війну?

Це ти хочеш довести? Чи так між рядків батька нації починаєш приплітати? 

• +1 3
  • -1 2
Опубліковано
1 минуту назад, WebTraveller сказал:

Якби не дороги то всьо, вже б виграли війну?

Це ти хочеш довести? Чи так між рядків батька нації починаєш приплітати? 

Ні. Я хочу сказати, що треба було значно  більше фінансувати армію. Починаючи від бронежелетів і касок закінчуючи всім інших. 

Та яка вже різниця. Час втрачено.

• +1 3
Опубліковано
Щойно, weldermaster сказано:

Ні. Я хочу сказати, що треба було значно  більше фінансувати армію. Починаючи від бронежелетів і касок закінчуючи всім інших. 

Та яка вже різниця. Час втрачено.

Як би ми не фінансували армію, в кацапів фінансів було би більше, головна причина війни - те що в Україні і на Донбасі десятиліттями вигодовували українофобів, де ненавиділи все українське. 

Треба було там проводити денацифікацію від рашизму.

• Подобається 1
  • +1 3
Опубліковано

треба було мені на початку 14го року не брати кредит в доларах, треба було в 95му поїхати на ту екскурсію, треба було, треба було...

а як ви знаєте, що було б зараз, якби ми більше армію фінансували? можливо тоді б рашисти нас не недооцінили б і т.д.

от ви любите казати, як було б круто! 

нам потрібно думати не про те, що було раніше, а про те, як ми будемо діяти надалі, тобто після перемоги.

• Дякую! 1
  • +1 6
  • -1 1
Опубліковано
15 минут назад, MrDm сказал:

треба було мені на початку 14го року не брати кредит в доларах

Я думав, що 2008 рік всіх навчив. А нєт..

• -1 2
Опубліковано

54 минуты назад, weldermaster сказал:

Я про дороги ні слова не написав. Мене твоє ниття просто харить. Не вмієш мислити позитивно, то хоча б не неси свій песимізм на Борду. Його й без тебе вистачає. Всі бачать де у нас пройоби. Заднім розумом всі ми крепкі військові аналітики. Але не можеш не нити, то просто промовчи, відсунь клаву і не пиши.

• Дякую! 1
  • +1 8
Опубліковано

Пішла жара: щойно бачив, як працівники Ельдорадо біля Слона розвантажували побутову техніку із десятитонного МАНа, на лобовому склі якого українською та польською написано "гуманітарна допомога".

• Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)

Мудаки, мутять бізнес на війні.

Кстаті: Ельдорадо ж кацапське?

апд. А треба було ще кабіну з цим написом, А ще краще відео з переходом з лобового до вмісту фури і вивіскою магазину. Але я пам'ятаю, що заднім розумом ми всі крепкі... :)

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
17 хвилин тому, dj_design сказано:

на заборі теж пише .. а там зовсім інше .... великогабаритна техніка зовсім не схожа на гуманітарку ... тому не розганяйте паніку без доказів, а то буде як з консервами в АТБ - кричали зрада, а виявилось зовсім інше ...

Було кілька ящиків розпакованих з різними ванішами в дрібній фасовці та всякими засобами гігієни. Все перемішане і насипом. Тож може бути  що за кількома ящиками типу гуманітарки їхала побутова техніка.

Опубліковано
4 минуты назад, Віталій СК сказал:

Було кілька ящиків розпакованих з різними ванішами в дрібній фасовці та всякими засобами гігієни. Все перемішане і насипом. Тож може бути  що за кількома ящиками типу гуманітарки їхала побутова техніка.

Та вони цим також торгують. Треба комусь скинути ці фотки, хай перевірять як машина заїхала і з чим.

20 минут назад, deluxkangoo сказал:

на лобовому склі написали, щоб без черги проїхати.

Тобто це нормально?

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Marshall сказано:

Стосовно порошенка і т.д. від знаючого чоловіка

Не слідкую за москальськими блохерами - хто це такий? Він сказав точно те ж саме, що бордівчанин наш недавно - знаю мов дуже багато, але вам нічого не скажу.

Те, що старих політиків потрібно гнати це 100%!

Але і є істиною, що не потрібно туди брати різну наволоч та д@вб@йобів різних (моральних та інтелектуальних). Ти ж не захочеш, щоб маршруткою керував неадекват, але чомусь таких обирають(((

• +1 5
Опубліковано
7 хвилин тому, dj_design сказано:

просто потратьте пару хвилин часу (хоча б початок) і послухайте .. а тоді включіть мізки і подумайте ... 

Там приведені факти чи лише роздуми Арестовича? Тобто у відео є підтверджені аргументи чи лише емоційний монолог?

Опубліковано
33 хвилин тому, dj_design сказано:

шановний "зрадобот" .. або перестаньте нести пургу, без доказів .. або включайте залишки мізків і не пишіть дурниць .. якщо ви не знаєте асортименту магазину і уяви не маєте як формується доставка, а особливо в воєнний період, то краще нічого не пишіть .... бо ви, можливо і з добрими намірами щось напишите, а інший підхопить і роздують "з мухи слона" ... 

Це ви перестаньте робити з мене зрадойоба, бо я не бачу в тому зради, а лише бачу чиєсь бажання нажитись навіть під час повномасштабної війни.

А ваші дописи, чесно кажучи, наводять на думки про вашу заангажованість або навіть фінансовий інтерес у питанні з Ельдорадо. 

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...