Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин тому, Zheny@ сказано:

А якби не було війни то що? Нив би що гроші просадив на хз що?

Ніхто не знав нічого І  Ніхто не був ні до чого готовий.  окрім хуйла, який готувався до цього років 10-12.

Інші ж надіялися, що його шизофренія не настільки прогресує.

2014 напевно до нашої ери був? Забули? Не бачили? Не знали? Знайомих не хоронили? У вас дома шампанське можна було відкривати? Ніхто не здригався? По ночах не стогнав? Дійсно хто ж міг подумати. Ніхто ж не чув і бачив 'проповідей' пуйла і побєдобєсія його орків. Хто б мав напасти. Навіщо було готуватись. 

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
19 хвилин тому, dj_design сказано:

потратьте пару хвилин часу і самі зробіть висновки .. я переконувати ні в чому не збираюсь ...

Яка у тебе оцінка з математики в школі була?

Опубліковано
10 хвилин тому, dj_design сказано:

не маючи доказів, говорити можна що завгодно .. ви лиш побачили напис на машині і зробили багато висновків, от і все ..

А ви послухали Арестовича і без доказів прийняли його точку зору, от і все ..

• +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, dj_design сказано:

не маючи доказів, говорити можна що завгодно .. ви лиш побачили напис на машині і зробили багато висновків, от і все ..

А ви послухали Арестовича і без доказів прийняли його точку зору, от і все ..

Опубліковано
56 хвилин тому, dj_design сказано:

для всіх тих хто думає "про зраду" ... не важливо з якого приводу .. навіть якщо не подобається Арестович, просто потратьте пару хвилин часу (хоча б початок) і послухайте .. а тоді включіть мізки і подумайте ... 

Звичайна іпсо. 

По перше, про нейтральний статус - він у нас був у 2014 році і є зараз. Кого це зупинило? По друге нема жодних погоджень тих країн які наші 'перемовники' обрали гарантами. По третє - як окупант може бути гарантом безпеки? По четверте - де хоча б слово про рерарації? По п'яте - це вже моя суб'єктивна думка, де гарантія що світ після такого замирення не почне послаблювати санкції? І останнє - це вже історично підтверджено - обдурять, кацапам вірити не можна ні на грам, вивернуть все навиворіт. 

Ви просто послухайте їх мединського, який після усіх можливих допущених порушень женевської конвенції розказує що це ми її порушуємо і 'катуємо' своїх катів. 

Про який успіх переговорів можна говорити, якщо під час кожних переговорів Україну починають засипати ракетами і бомбами в рази інтенсивніше? 

• +1 6
Опубліковано
12 хвилин тому, dj_design сказано:

таке враження, що ви не слухали ... от зовсім ... 

1. нейтральний статус є і буде .. а зупинить те, що фактично, якщо підпишуть, буде аналог НАТО ... інших варіантів нема .. ви знаєте щось краще ? наведіть...

2. погодження є, але ... попередні .. документів ніхто не покаже, бо це дипломатія .. а докази будут коли будуть підписувати договір .. який зараз просто проект...

3. а він і не є гарантом .. росія там тільки тому що член ООН (в відео розжовується) і вона без права вето ...

4. репарації, вже не раз повторювались, це справа судів а не договорів .. і для репарацій потрібна капітуляція, якої як не старайся а не буде .. ну не візьмем ми Москву і крапка тут...

5. ніде .. і такої гарантії не дасть ніхто .. але це хоч щось .. є варіанти краще ? як кажуть - "критикуєш, запропонуй кращий варіант" ...

Не кури більше такого і канал здай де таке продають.

Арестович це говоряща голова для більшості - як заспокійливе. 

От тільки військові його не терплять.

Пригадай як було вже:

Європейський орієнтир для української безпеки

Почитай також скільки раз і скількох москалі надурили. 

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
41 хвилин тому, dj_design сказано:

я сказав послухайте і зробіть висновки

Подивись на вчинки, порівняй із тим, що каже і лише тоді роби висновки.

• +1 1
Опубліковано
15 хвилин тому, dj_design сказано:

таке враження, що ви не слухали ... от зовсім ... 

1. нейтральний статус є і буде .. а зупинить те, що фактично, якщо підпишуть, буде аналог НАТО ... інших варіантів нема .. ви знаєте щось краще ? наведіть...

2. погодження є, але ... попередні .. документів ніхто не покаже, бо це дипломатія .. а докази будут коли будуть підписувати договір .. який зараз просто проект...

3. а він і не є гарантом .. росія там тільки тому що член ООН (в відео розжовується) і вона без права вето ...

4. репарації, вже не раз повторювались, це справа судів а не договорів .. і для репарацій потрібна капітуляція, якої як не старайся а не буде .. ну не візьмем ми Москву і крапка тут...

5. ніде .. і такої гарантії не дасть ніхто .. але це хоч щось .. є варіанти краще ? як кажуть - "критикуєш, запропонуй кращий варіант" ...

війна і переговори це паралельні процеси .. війна і далі йде і ніхто не каже що вона зупинилась .. навпаки, всі кажуть що все вирішиться на полі бою .. а договір, це те що буде потім ...

і да, якщо ви чули президента (і не тільки він казав) то перед підписання остаточного договору, має бути мир, виведення військ з території, референдум і тоді підписання ...

Ви точно дорослий чоловік а не підліток? Мені не треба розжовувати. 

Нам уже розжовували що в травні шашлики будуть. 

Варіанти: якщо замирення то тільки після підписання договору про гарантії, при чому складений міжнародними юристами, жодної кацапії серед гарантів, референдум щодо позаблокого статусу тільки після підписання договору про гарантії, після повернення територій станом на 1991 рік, повернення українців в Україну, заборони московського патріархату, виявлення та позбавлення громадянства усіх москальських посіпак. 

Не плутайте репарації і контрибуцію.

Репарація може бути за мирним договором або іншими міжнародними актами, отже це необхідно включити в договір. І прописати що це має бути відшкодування з арештованих та тих що будуть арештовані в майбутньому активів, з продажу майна російських громадян, а якщо не вистачить то і з надр. 

І то не факт що обману не буде. 

Вони мають лишитись беззубі, без зброї в тому числі ядерної, думати тільки як вижити, а не як території захоплювати. Рускій має стати образливим словом для всього світу.

Останній абзац то просто моя мрія. Сподіваюсь не тільки моя.

• Подобається 2
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

патова ситуація

1. в нас вже були гарантії, віддаєте атомну зброю ми будемо вас захищати, по факту що сталось, всі знаємо.

2. для ЄС будь-який мир, навіть з дерибаном нашої країни це ОК, тому що ринок РФ їм теж цікавий, а як звісно гроші не пахнуть нічим.

3. відведення військ нам не грає ніякої ролі, тому що немає гарантій що не пульнуть знову, відвели війська, і що далі? Який дурень вкладе хочаб 1 долар в країну де в будь-який час може все рухнути. 

4. обіцянки що ми все відшкодуємо, це звучить якось те саме як тим, хто воював в АТО, по слухам мало хто отримав обіцяні квартири, виплати і т.д. про інвалідів я вже мовчу, напевно м

5. обіцянки що ми все відбудуємо теж звучить якось так, в мирний час якось тугесенько та вся відбудова йшла, а тут вже всім обіцяють, приклад та ж сама виплата по 6500 грн., мені треба гроші сьогодні, а то звучить оптимістично на протязі 10 робочих днів :) (де я, а де завтра).

PS. Наприклад підписали догоівр якийсь там, якщо на нас нападе хтось нас будуть захищати ті хто підписався, наприклад на нас напали, і всі ті хто підписався відмовились від допомоги, що ми можемо протиставити? Декілька листів про нашу стурбованість???

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
11 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

Ви точно дорослий чоловік а не підліток? Мені не треба розжовувати. 

Нам уже розжовували що в травні шашлики будуть. 

Варіанти: якщо замирення то тільки після підписання договору про гарантії, при чому складений міжнародними юристами, жодної кацапії серед гарантів, референдум щодо позаблокого статусу тільки після підписання договору про гарантії, після повернення територій станом на 1991 рік, повернення українців в Україну, заборони московського патріархату, виявлення та позбавлення громадянства усіх москальських посіпак. 

Не плутайте репарації і контрибуцію.

Репарація може бути за мирним договором або іншими міжнародними актами, отже це необхідно включити в договір. І прописати що це має бути відшкодування з арештованих та тих що будуть арештовані в майбутньому активів, з продажу майна російських громадян, а якщо не вистачить то і з надр. 

І то не факт що обману не буде. 

Вони мають лишитись беззубі, без зброї в тому числі ядерної, думати тільки як вижити, а не як території захоплювати. Рускій має стати образливим словом для всього світу.

Останній абзац то просто моя мрія. Сподіваюсь не тільки моя.

мені цікаво, а хто заставить рашку піти на такі умови? ми?

• Дякую! 1
Опубліковано
16 хвилин тому, dj_design сказано:

це вже зрушення що росія це прийняла .. а не як на перших переговорах - ультиматум і все ... 

Не можна вірити москалям - наіпуть. Вся їх історія про це прямо нагадує.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, dj_design сказано:

це не до мене ...

тобто я не те ж саме сказав ? - "перед підписання остаточного договору, має бути мир, виведення військ з території, референдум і тоді підписання ..." .. і в ведео не так же само говорилось ?

Трохи не той порядок. Тут спочатку референдум, перед яким ті самі арестовичі проведуть чергову серію іпсо, на які поведуться як ведетесь ви, потім мирний договір, який не поширюється на частину українських територій, і лише потім гарантії безпеки, які невідомо хто погодиться дати і на яких умовах. Не забуваймо і про тих осіб які втекли з під обстрілів і ненавидять українців, і розказують що це зсу зруйнувала їхнє життя.

та про це давно сказано .. і давно думають як це оформити юридично .. нема рішення поки .. варіати є .. і з арештованих коштів, і з рахунку яким іде оплата за газ ... але юридично це не можуть поки оформити .. і не зможуть поки не буде закінчена війна ... 

Ще раз - репарації можуть бути передбачені мирним договором. А якщо можуть значить повинні.

повторюсь, це не договір а тільки проект .. це вже зрушення що росія це прийняла .. а не як на перших переговорах - ультиматум і все ... 

Послухайте як пропозиції української сторони трактують 'партньори' арахамії.

Може щось дойде. Ще б лисого в переговорщики взяли. Чалого того викопали з хз яких порохів...

Мені важко промити мізки. Це не вдалось навіть совіцькій системі, піонерам, комсомольцям. Мені мізки промили мої дідусі і бабусі з Київщини, які пережили голодомор, дід, який в 17 років втратив руку в першому бою, коли комісари стріляли в спину щоб ніхто не надумав відступати, і мій дід волиняка, підпільник УПА. 

Арестович хороший психолог, і не дурний, але вірити порожнім балачкам це не для дорослих людей. І заспокійливе він таке собі, мене дратує, майже як Винник. 

• +1 1
Опубліковано
21 хвилин тому, MrDm сказано:

мені цікаво, а хто заставить рашку піти на такі умови? ми?

А у нас нема вибору. За рік півтора могут повторіть. І повторять.

Опубліковано

Цитата

Вчора ще чекала його роздумів на цю тему. Як завжди - мудро і сильно.

Цитата

Є думка - можливо буде затишшя на пару місяців, потім знову розгориться. Буде ще гірше й важче. Чому пишу - якщо квітень/травень будуть дісно тихі - є можливість підготуватись або емігрувати тим, хто не встиг. Особисто гадаю - ніякий це не кінець, це тільки початок. На жаль, не усі це розуміють.

• +1 1
Опубліковано
15 минут назад, Sh_Ok сказал:

А у нас нема вибору. За рік півтора могут повторіть. І повторять.

Так. Але з іншої сторони - за півроку розвалять пів країни і все одно прийдеться підписувати мирний договір. Але вже на значно гірших умовах.

• -1 2
Опубліковано

PS. Наприклад підписали догоівр якийсь там, якщо на нас нападе хтось нас будуть захищати ті хто підписався, наприклад на нас напали, і всі ті хто підписався відмовились від допомоги, що ми можемо протиставити? Декілька листів про нашу стурбованість???

• Дякую! 1
Опубліковано
17 хвилин тому, weldermaster сказано:

Так. Але з іншої сторони - за півроку розвалять пів країни і все одно прийдеться підписувати мирний договір. Але вже на значно гірших умовах.

Все одно розвалять. Чи з договором, чи без. Поки є та імперія спокою не буде. Чи ви не вчили історію? Чи ви не пам'ятаєте чим закінчуються окупації? Чи ви забули скільки українців після окупації москалями померли з голоду, були розстріляні, вивезені на сибір, закатовані? Чи ви не пам'ятаєте що за совітів були хохлами? Чи ви не бачите що та орда робить зараз на окупованих територіях? Невже ви не розумієте що у них одна мета, знищити нас. Їм зараз потрібні оті перемир'я для одного - зализати рани, наробити ракет, і добити. Все. Іншого не буде. Або ми вистоїмо зараз, поки нам допомагає весь світ, або нас не буде. 

Так, між іншим, Німеччина вирішила оплачувати наші прямі замовлення будь якого озброєння. 

• Подобається 3
  • +1 4
Опубліковано
46 хвилин тому, weldermaster сказано:

все одно прийдеться підписувати мирний договір. Але вже на значно гірших умовах

А хто сказав, що той божевільний дід погодить ці умови? Ще невідомо, що воно заспіває.. Але думаю - здогадатися неважко.
В мене особисто після вчорашніх "перемовин" тяжкий осад залишився. Думала - пройде, а ні.. Щодо Чалого - то взагалі на брифіінгу виглядав досить злодійкувато, хіба ні? Звісно, ми не знаємо всього закулісся, але дуже хочеться вірити, що дійсно були серйозні підстави брати його в Стамбул.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

А хто хоче понити і бігом  хавати першу-ліпшу плюшку - як вам таке? Про що далі говорити?!!!

"У Маріуполі російські окупанти по черзі кілька днів ґвалтували жінку на очах у її 6-річного сина. Пізніше вона померла від ран. Волосся її маленького сина посивіло. Це не фільм жахів. Зґвалтування, насильство, вбивства – ось що таке "рускій мір", – повідомили у  Міністерстві оборони України.

(Обозреватель)

Якщо після такого віддавати їм Маріуполь - то пробачте.. Думаєте, такі випадки зупиняться? Завтра ніби там оголошують гумкоридор  - хочеться вірити, але..
І моя думка щодо Арестовича - харить до тошноти. Час йому "повєщати" трохи і на передовій. От би воїнам настрій піднявся

Змінено користувачем Nana
Опубліковано
2 часа назад, Sh_Ok сказал:

Все одно розвалять. Чи з договором, чи без. Поки є та імперія спокою не буде. Чи ви не вчили історію? Чи ви не пам'ятаєте чим закінчуються окупації? Чи ви забули скільки українців після окупації москалями померли з голоду, були розстріляні, вивезені на сибір, закатовані? Чи ви не пам'ятаєте що за совітів були хохлами? Чи ви не бачите що та орда робить зараз на окупованих територіях? Невже ви не розумієте що у них одна мета, знищити нас. Їм зараз потрібні оті перемир'я для одного - зализати рани, наробити ракет, і добити. Все. Іншого не буде. Або ми вистоїмо зараз, поки нам допомагає весь світ, або нас не буде. 

Так, між іншим, Німеччина вирішила оплачувати наші прямі замовлення будь якого озброєння. 

Ви пропонуєте повністю згорнути будь які перемовини, я вірно вас зрозумів?

• +1 3
Опубліковано
4 годин тому, Snark сказано:

Ви пропонуєте повністю згорнути будь які перемовини, я вірно вас зрозумів?

На даному етапі переговори можуть бути, наприклад про зелені коридори. 

Це може бути рівень арахамії. І то бачимо як працює. 

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...