Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
1 час назад, dj_design сказал:

ніхто нічого не підписав ... і всі свої "фе" у кожного буде шанс сказати на референдумі, не нагнітайте паніки і зради ...

Спойлер

я думаю ні в кого ніякої паніки нема. А в тебе крім кругом зрада і сказати нічого. Та й до референдуму треба теж бути готовим.

Змінено користувачем deluxkangoo
Опубліковано

deluxkangoo, навіщо ви дивитесь того привозного московського спеціаліста-заробітчанина?

З нього такий міжнародний аналітик як з Гордона журналіст

Опубліковано
2 минуты назад, zplanetaz12 сказал:

deluxkangoo, навіщо ви дивитесь того привозного московського спеціаліста-заробітчанина?

З нього такий міжнародний аналітик як з Гордона журналіст

Я багатьох дивлюсь і читаю, щоб розуміти що відбувається.

Опубліковано
2 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

Я багатьох дивлюсь і читаю, щоб розуміти що відбувається.

Я теж, але слухати що скаже феесбешний москаль, то вже занадто.

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, dj_design сказал:

шановний .. ви щось попутали, або не дочитали .. це ви про зраду пишите .. вірніше, цитуєте .. а отже і підтримуєте ... це вам не подобається те, що тільки поки в проекті ... 

Звичайно не подобається. Поки що в проекті. З Маріуполя не підуть. Крим не обговорюється. Донбас теж. Про репарації мови нема. Про злочини, які орки тут зробили, будемо мовчати.

• +1 2
Опубліковано
15 минут назад, deluxkangoo сказал:

...Про репарації мови нема. Про злочини, 

Ви в серйоз думаєте що в угоді має бути щось про репарації??? Будуть рішення судів лише тоді будуть підстави щось вимагати. 

Я взагалі не вірю в ці переговори (хочу, але не вірю!).

А тим часом обстріли продовжуються і сьогодні над Волинню збили чергову ракету. Зараз знову повітряна тривога...

• +1 5
Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, natalka) сказал:

Ви в серйоз думаєте що в угоді має бути щось про репарації??? Будуть рішення судів лише тоді будуть підстави щось вимагати. 

Я взагалі не вірю в ці переговори (хочу, але не вірю!).

А тим часом обстріли продовжуються і сьогодні над Волинню збили чергову ракету. Зараз знову повітряна тривога...

Тому то і я не вірю, що ці переговори завершаться. Якщо росія і піде перемир*я, то тільки для того щоб наростити армію і знову сюди прийти.

Змінено користувачем deluxkangoo
Опубліковано

це зрозуміло .. але будьмо чесними - силою військових ми це не зробимо ... всетаки 140 міл. населення ... тому тільки економічний і політичний розвал ...

ми і так показали що ми сильніші 2-ї армії світу .. 

Другою вона вважалась до 24го лютого

А вважатись не значить бути)

Скоро рейтинги перепишуть)))

• +1 3
Опубліковано

це зрозуміло .. але будьмо чесними - силою військових ми це не зробимо ... всетаки 140 міл. населення ... тому тільки економічний і політичний розвал ...

ми і так показали що ми сильніші 2-ї армії світу .. 

Якби мені до 1990р сказали що союз розвалиться, ніколи б не повірив. Поки є така россія, вона НІКОЛИ не заплатить репарації і не відповість за злочини.

• +1 5
Опубліковано
3 часа назад, Waver сказал:

То певно прикол якийсь… та й статуя дуже маленька проти тої вишки

Це оригінал, в вас дублікат :)

• Ха-ха 7
Опубліковано

Історія показує що репарації, контрибуції платять ті держави, які програли війну. 

Друга світова війна. Кінець війни, яким він був?

Берлін було взято, вермахт було повністю розгромлено. Промисловий потенціал гітлерівської Німеччини було фізично знищено ударами союзників, територія рейху була фактично окупована військами СРСР та союзників. Лише тоді було підписано акт капітуляції рейху. І німці платили за всі свої злочини. Але після ПРОГРАШУ У ВІЙНІ.

Візьмемо нашу ситуацію і давайте максимально об'єктивно відповімо на запитання: Чи програла Росія цю війну? Чи знищено її військовий потенціал? Чи знищено можливість її промисловості працювати на війну? Яким чином можливо стягнути репарації при існуючій владі у рашистському рейху, не замінивши її?

• Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано

Незнаю чи правда. Якщо правда, то молодці:

9fd1f9ae-6bc1-4c87-9072-f2d4e87f78e8.thumb.jpg.234f809b87aea87465bb4a95fff15673.jpg

Те що склади горять точно правда. Але чи наші цьому посприяли є сумніви.

Де ж тоді їхня ППО. Якщо немає, то може варто по кремлю шось запустити?))

• +1 7
Опубліковано

@WebTraveller,нажаль до кремля далеко, не достанемо. Немає чим.

Та й столиця рашистського рейху ще з часів срср була захищена на випадок ядерного нападу.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, Sashkajek сказал:

ну це пизде...

Заберуть на передову. Буде отримувати 130 тис. грн. 

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
30 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Але чи наші цьому посприяли є сумніви.

То може і Саратов не наші?

Багато хто і у вагнерівців не вірив. Типу наші специ на таке не здатні. Але, все ж таки, спецоперація була.

Опубліковано
34 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Те що склади горять точно правда. Але чи наші цьому посприяли є сумніви.

Де ж тоді їхня ППО. Якщо немає, то може варто по кремлю шось запустити?))

Рузьге сказали

Цитувати

Причиной взрывов под Белгородом, предварительно, стал человеческий фактор, сообщили РИА Новости в экстренных службах

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, weldermaster сказал:

Заберуть на передову. Буде отримувати 130 тис. грн. 

Придет пяным в военкомат несколько раз и все...

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...