Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
30 хвилин тому, weldermaster сказано:

Треба правильно розставляти пріорітети. Нічого страшного не сталося б якби ще рік-два поїздили б по старих дорогах. А при бажанні хватило б і на дороги і на озброєння. Але видно такого бажання в керівництва не було. 

А якби не було війни то що? Нив би що гроші просадив на хз що?

Ніхто не знав нічого І  Ніхто не був ні до чого готовий.  окрім хуйла, який готувався до цього років 10-12.

Інші ж надіялися, що його шизофренія не настільки прогресує.

• Ха-ха 2
  • +1 7
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
5 хвилин тому, Serpent сказано:

А навіщо, якщо для цього є волонтери. Нехай вони під час війни шуршать, збирають гроші, шукають невідомо де і купують каски/броніки/тепловізори, щоб хоч якось зменшити наші втрати на фронті.

Я тобі щось розкажу.

Вся суть пиздеця в тому, що гроші з рахунків ЗСУ, один фіг проходять через казначейство. А у них така бюрократія і така волокита, що оплачувати рахунки можуть місяцями!

Робота з фізичними особами - спрощує все до примітиву.  Тут купив - там передав кому потрібно. Все.

Не потрібно погоджень, підписів, всякої хуйні вагони. 

І цього потрібно позбавлятися.

Знаю, що коли в 2014 році люди слали СМС по 5 грн.  Для підтримки солдатів.  То армійські генерали відновили будівництво заміських котеджів!

• +1 3
Опубліковано
14 хвилин тому, Serpent сказано:

В керівництва було бажання купити єБабусям по смартфону,

Мова була про дорогу на Львів. А це вже камінь в інший город. 

І знову ж таке - зав'язуйте. Закінчиться війна - тоді будемо їм кістки перемивати.

• +1 5
Опубліковано
16 хвилин тому, Serpent сказано:

Я пам'ятаю, коли Зеленський почав своє "велике крадівництво будівництво" доріг, москалі в соцмережах потішалися: "Правильно, делайте, делайте дороги. По них отлично пойдут наши танки". В кінцевому результаті так і вийшло. Ну але знову, хто ж знав і гадав, що так буде. Правда?

а з 14-го року багато озброєнь було куплено? хватало?

і дороги ніби в 17-18рр почали будувати

• +1 3
Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

в 20-21 рр

траса на Володимир, Львів, Ковель теж? і ще ряд доріг по Україні

Змінено користувачем Werwolf777
  • +1 1
Опубліковано

ось вам інформація від людей які в цьому варяться. там і про те що вони про війну говорили з 16 року. і про те куди гроші йшли які виділялись на армію. можна пару випусків послухати.

Спойлер

Опубліковано
2 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

а з 14-го року багато озброєнь було куплено? хватало?

З 2014 року, хочу нагадати, армія була піднята з "нуля" до рівня того, що ми бачимо зараз. Зробив це один "барига", якого всі дуже не люблять. При КВНщику фінансування армії навпаки припинилося, і почалася закупка смартфонів для бабусь.

• +1 7
  • -1 8
Опубліковано
1 хвилина тому, Serpent сказано:

З 2014 року, хочу нагадати, армія була піднята з "нуля" до рівня того, що ми бачимо зараз. Зробив це один "барига", якого всі дуже не люблять. При КВНщику фінансування армії навпаки припинилося, і почалася закупка смартфонів для бабусь.

мабуть кацапи скоріше прозріють, ніж деякі наші... хоч і останній місяць добре показав "ху із ху"

добре, при бажанні, продовжимо предметні дискусії після Перемоги

• +1 3
Опубліковано
3 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

на Ковель. 

під час проведення виборів в 19-му році до Княгининка, як мінімум, була вкатана новеньким асфальтом

Опубліковано
1 минуту назад, Werwolf777 сказал:

під час проведення виборів в 19-му році до Княгининка, як мінімум, була вкатана новеньким асфальтом

В Княгининку так. Мене не було. Приїхав в березні 20-го і до Ковеля дорога була як після війни, а літом почали будувати.

Опубліковано
1 хвилина тому, deluxkangoo сказано:

В Княгининку так. Мене не було. Приїхав в березні 20-го і до Ковеля дорога була як після війни, а літом почали будувати.

і на Львів уже була і на Володимир

я був, їздив:)

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, deluxkangoo сказал:

От би ще налагодити ремонт знищеної тезніки. З 2-3 танків зробити один.

Хто буде робити? Де спеціалістів набрати? 

• +1 1
Опубліковано
19 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

От би ще налагодити ремонт знищеної тезніки. З 2-3 танків зробити один.

Вуаля.

Укроборонпром опанував ремонт "трофейної" військової техніки росіян

Спойлер

Підприємства "Укроборонпрому" ремонтують не лише українську військову техніку, а й захоплену в Україні російську військову техніку.

Джерело: речниця ДП "Укроборонпром" Наталія Сад на брифінгу 28 березня

Пряма мова: "Підприємства Укроборонпрому на 100% виконують щоденний графік виробництва та ремонту військової техніки, погоджений головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. На 100% щодня. 

Кожного дня "Укроборонпром" передає українській армії необхідну військову техніку. З міркувань безпеки ми навмисно не говоримо, скільки та якої саме, однак виробництво, модернізація та її ремонт здійснюються цілодобово. 

Підприємства Укроборонпрому освоїли ремонт російської трофейної техніки. Йдеться, зокрема, про системи реактивного залпового вогню "Смерч" та "Ураган", а також зенітно-ракетний комплекс "Оса". 

• Ха-ха 1
Опубліковано
Только что, Serpent сказал:

Вуаля.

Укроборонпром опанував ремонт "трофейної" військової техніки росіян

Скрыть контент

Підприємства Укроборонпрому освоїли ремонт російської трофейної техніки. Йдеться, зокрема, про системи реактивного залпового вогню "Смерч" та "Ураган", а також зенітно-ракетний комплекс "Оса". 

Только завод боеголовок захвачен...

Опубліковано (змінено)
58 минут назад, deluxkangoo сказал:

до Ковеля дорога була як після війни, а літом почали будувати.

Тобто її таки треба було робити?

56 минут назад, weldermaster сказал:

Повір не нив би. 

Не повірю. Нитік - це вдача, характер.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
Только что, weldermaster сказал:

Ні, не вгадав. Я машину ще рік назад продав. Тому мені пофіг )))

Але нити не перестав. Отже я не помилився про вдачу.

• +1 3
Опубліковано
20 хвилин тому, sergkots сказано:

Нептун мав поступити на озброєння тільки в цьому році. Так що не дивно, що проти кораблів застосовуємо Гради.

Ще мав бути Грім з дальністю ураження до 500 км, але щось не склалось, бо: 

Цитувати

З квітня по серпень 2020 року на підприємстві простій. З серпня по грудень — триденний робочий тиждень. З січня 2021 року на підприємстві простій. З 1 червня 2021 року по січень 2022 року на підприємстві одноденний робочий тиждень.

• +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...