Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
20 минут назад, Zheny@ сказал:

Серед тих поляків купа русні.

Їх видно по тому ,як вони пишуть. Вони не вживають польських літер. Ż ż, чи Ć ć чи Ó ó і т.д.

(зображення.png) - отут чітко видно, що то не поляки писали.

Є багато таких, котрі ненавидять українців. Чому? Бо так сказали - хуй знає хто так сказав.Батьки, чи не знаю хто.

Там багато нациків. Вони забули, чому Качинський і вся польська верхівка загинули у літаку в 2010 році. Вірніше, навіть не знають. Бо їм тоді було по 6-7 років. А зараз вони накурені і п'янючі, відробляють своїх 5 злотих.

А ще, в Польщі була одна із найбільших руських ботоферм!  Це наслідки.

З ними всіма я спілкувався на протязі року в діскорді в голосовому каналі, я можу на 100% сказати що це поляки, я русню яка маскується під поляка побачу одразу, сам в шоці, полізло гівно з них.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
11 хвилин тому, weldermaster сказано:

Вони хочуть перевірити яка в них армія? То скоро і до них можуть добратися. За два дні до Варшави може стати реальністю.

Тут важко не погодитися, з Білорусії прилетить за кілька хвилин.

Опубліковано
35 минут назад, Invoker сказал:

З ними всіма я спілкувався на протязі року в діскорді в голосовому каналі, я можу на 100% сказати що це поляки, я русню яка маскується під поляка побачу одразу, сам в шоці, полізло гівно з них.

мені повезло, я таких не зустрічав.

• +1 1
Опубліковано
56 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Є багато таких, котрі ненавидять українців

Ну будемо відверті, і у нас є багато тих, хто ненавидить поляків. Або як мінімум помірно непереварюють. В принципі таке дуже часто буває в країнах-сусідах, у яких багате (і не завжди радужне) минуле...

Крім того, для прикладу, у світі купа країн, де клято ненавидять американців, але їм від того ні холодно ні жарко якось... Так само вже й москалі собі заслужили подібний імідж..

Так що, хоч ми ніколи нікого і не захоплювали, не "асвабаждали від гньоту" і т.д., але це однаково не повинно автоматично означати, що нас всі навколо будуть любити, всеодно знайдуться свої нюанси і чимось невдоволені верстви населення.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Invoker сказал:

Тим часом поляки... і прошу звернути увагу що це молоді поляки, наступне покоління, не кажу шо всі такі, але насправді їх дуже багато.

Zrzut ekranu 2022-02-28 100126.png

Ruskie trole. Siedzą sobie w Moskwie i piszą gnoje łamaną polszczyzną.

И на сайте epoznan.pl  можно комментарии от них найти.

Змінено користувачем deluxkangoo
Опубліковано
58 хвилин тому, Invoker сказано:

що там казати про поляків, коли в нас є свої сметаніни

• +1 1
Опубліковано
15 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Я так і написав.

Не факт, не завжди поляки використовують діакритичні знаки. Буває що просто впадло, то ж треба шифт зажимати. Наведу приклад з кацапським Ё, вони теж далеко не завжди його використовують, тулять просто Е.

Опубліковано

Та шо ми за поляків говорим, зайдіть на ФБ і подивіться як пише 50% коментаторів, там взагалі жесть, и замість і, е замість и, і замість ї, про грамотність і про те як складають речення взагалі мовчу, буває по 5 раз перечитуєш той висер і всеодно нічого не розумієш.

• +1 1
Опубліковано
13 часов назад, Bliksss сказал:

а наступної ночі - бахнули по ним, живий - дякувати Богу.

знову удар по полігону і знову поранені і, напевно, загиблі

на полігонах немає укритів чи не фіксують повітряну загрозу чи просто командири її ігнорять?

Опубліковано
1 хвилина тому, Arden сказано:

на полігонах немає укритів чи не фіксують повітряну загрозу чи просто командири її ігнорять?

фіксують, видно не всю... ну і зрадників типу смєтаніна - вистачає 

Опубліковано

@romanc кореспондентка одного каналу зараз в Маріку, розказує, що частину місцевих, яких випустили в сторону рашки - проводять через якісь фільтраційні табори, забирають укр документи і дають якийсь жовтий папірець, мол "їдеш туди-то (за урал), на таке-то підприємство працювати 2 роки там", дітей шкільного віку відбирають у батьків і відправляють в інші міста - ось сюжет https://youtu.be/gjNUbN8gD9c?t=5267

наскільки це правда?

Опубліковано
11 хвилин тому, Bliksss сказано:

зрадників типу смєтаніна - вистачає 

одна з таких тварюк зробила наводку на будівлю рівненської телестанції, де було біля 50 наших захисників - вони десь все ще шифруються,підараси, це правда... інакше як пояснити

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, dj_design сказано:

от вам "дозвіл" на продаж алкоголю:

Ти такі статті привів, ніби такого не було до війни! 

Я нікого не захищаю, але й сам люблю в п'ятницю, чи просто після роботи випити пляшку / банку / бокал пива.

А загалом, для багатьох людей це спосіб впоратися зі стресом.

ну і ти сам сказав

23 хвилин тому, dj_design сказано:

я розумію, що хто захоче то і так знайде

Знаходять. Шукають.

• +1 3
Опубліковано
36 минут назад, Arden сказал:

... чи не фіксують повітряну загрозу чи просто командири її ігнорять?

по сьогоднішньму випадку читала коментарі, що спочатку був удар, а лише тоді тривога...

Опубліковано
13 минут назад, volks сказал:

А після початку війни?

А після початку комусь було діло до висвітлення алко-подій чи того самого коронавірусу? Все, що хотіли від новин - яка поточна ситуація в країні, де лізе ця підарусня і скільки їх замочили.

Зараз вже звикли, а писати ж про щось потрібно....

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, Invoker сказано:

Тим часом поляки... і прошу звернути увагу що це молоді поляки, наступне покоління, не кажу шо всі такі, але насправді їх дуже багато.

Спойлер

Zrzut ekranu 2022-02-28 100126.png

Zrzut ekranu 2022-03-02 100314.png

Zrzut ekranu 2022-03-02 100445.png

Zrzut ekranu 2022-03-21 092205.png

Zrzut ekranu 2022-03-21 092340.png

не варте уваги. По-перше, таких дуже мало, по-друге, це тупо фріки-нЕдорослі

Опубліковано

Ще одне підтвердження того що РФ відомо про розташування всіх військових частин і техніки. Потрібно терміново перемістити людей з цих обєктів, не можна наступати на одні і ті ж самі "граблі" (більше 50 чоловік в Миколаєві, більше 50 в Антополі, Сарни, Делятин - не відомо ще скільки фактично). 

Цитата

Мужчина с прошлого года передавал информацию о расположении воинских частей в Ровенской области

Опубліковано
9 хвилин тому, natalka) сказано:

Ще одне підтвердження того що РФ відомо про розташування всіх військових частин і техніки. Потрібно терміново перемістити людей з цих обєктів, не можна наступати на одні і ті ж самі "граблі" (більше 50 чоловік в Миколаєві, більше 50 в Антополі, Сарни, Делятин - не відомо ще скільки фактично). 

У нас повно своїх сметаніних та інших прихожан рпц по місту. А ще понаїхало різних переселенців хз звідки, не факт що у них патріотична позиція.

• +1 2
Опубліковано

Походу скоро напад буде:

Білорусь повідомила про відведення десанту від українського кордону

За словами Міністерства оборони Білорусі, десантники 38-ї Брестської окремої гвардійської десантно-штурмової бригади повернулися від українського кордону до пункту постійної дислокації.

Джерело: Міноборони Білорусі, MotolkoHelp

Дослівно: "Десантники 38-ї Брестської окремої гвардійської десантно-штурмової бригади повернулися до пункту постійної дислокації після успішного виконання завдання щодо посилення ділянок кордону Білорусі".

Деталі: "Мотолько Хелп", яке займається моніторингом пересування білоруських військ, повідомили, що БТР рухаються Брестом – через це в місті частково перекрито рух.

Опубліковано
12 минут назад, case_l сказал:

Походу скоро напад буде:

Білорусь повідомила про відведення десанту від українського кордону

За словами Міністерства оборони Білорусі, десантники 38-ї Брестської окремої гвардійської десантно-штурмової бригади повернулися від українського кордону до пункту постійної дислокації.

Джерело: Міноборони Білорусі, MotolkoHelp

Дослівно: "Десантники 38-ї Брестської окремої гвардійської десантно-штурмової бригади повернулися до пункту постійної дислокації після успішного виконання завдання щодо посилення ділянок кордону Білорусі".

Деталі: "Мотолько Хелп", яке займається моніторингом пересування білоруських військ, повідомили, що БТР рухаються Брестом – через це в місті частково перекрито рух.

В #Брест сегодня перекроют несколько улиц для передвижения техники и личного состава 38-й отдельной гвардейской десантно-штурмовой бригады

По заверению так называемого министерства обороны ориентировочно с 11:00 до 13:00 колонна техники проследует по маршруту: улица Московская — проспект Республики — улица Октябрьской революции — улица Варшавское шоссе — улица Ковельская — место постоянной дислокации.

Ранее мы сообщали, что участок беларусско-украинской границы в районе #Пинск усиливается подразделениями сухопутных войск. Десантников сменят мотострелки.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...