Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мій телефон почав сам включати сповіщення про повітряну тривогу - ніяких додатків я і близько не встановлювала.. І взагалі не чую ту тривогу ніколи. Мабуть, це Дія сповіщає?

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
3 часа назад, Nana сказал:

Мій телефон почав сам включати сповіщення про повітряну тривогу - ніяких додатків я і близько не встановлювала.. І взагалі не чую ту тривогу ніколи. Мабуть, це Дія сповіщає?

https://www.google.com/amp/s/www.epravda.com.ua/news/2022/03/12/683854/index.amp

• +1 2
Опубліковано
4 годин тому, ursa сказано:

"Дія" там не до чого. Це швидше сервіси Гугл. 

Телефон часом не "Сяомі"?

Сяомі поновлював все що міг - не робе. В самсунгу древньому само запрацювало. Хз що тому сяомі бракнуло

Опубліковано
32 хвилин тому, vampirich сказано:

Сяомі поновлював все що міг - не робе. В самсунгу древньому само запрацювало. Хз що тому сяомі бракнуло

В Хіаомі треба ставити додаток Тривога 

Як на мене він дуже страшно звучить.

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Nokian сказано:

В Хіаомі треба ставити додаток Тривога 

Як на мене він дуже страшно звучить.

мені більш з технічної точки зору цікаво - що в сяомі обрубано, що сповіщення не з"явились

сервіси гугл плей є ж

Опубліковано

Кожен виробник андроїд допилює,точніше накатує оболонку зверху по своєму.

В мене в старому Самсунг j510 сповіщення про тривогу та відбій приходять самі,але беззвучно.

Опубліковано (змінено)

С Марика очень много людей вывезли орки. Говорят можно по спискам проверить.

По дороге из Марика очень много брошеных машин просто в поле.

Мои проехали перед обстрелом драмтеатра, а еще колона шла после, вовремя среагировали, обьезжали.

На Комсомольце обстреляли место сбора людей на эвакуацию.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
56 минут назад, vampirich сказал:

GPS включи

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

GPS включи

ніколи і не відключав. хз що за фігня. через те що китаєць - навряд, бо перешитий на європейську прошивку

Опубліковано
1 час назад, vampirich сказал:

В мене Xiaomi redmi 3s нічого не поновлював, ніякого gps не включав і все працює. Хз чого так і що у вас бракує. 

Опубліковано
36 хвилин тому, vampirich сказано:

мені більш з технічної точки зору цікаво - що в сяомі обрубано, що сповіщення не з"явились

сервіси гугл плей є ж

у мене сяомі, місцезнаходження увімкнене, гугл повідомлення надсилає, на кілька хвилин раніше ніж телеграм. мабуть ви щось в налаштуваннях гугла відключили, у мене ще з довоєнного часу було підключено відстеження маршрутів. зовсім забула повідключати.  додаток не ставила, він реально лякає.

Опубліковано (змінено)
21 минуту назад, vampirich сказал:

ніколи і не відключав. хз що за фігня. через те що китаєць - навряд, бо перешитий на європейську прошивку

В нас вдома три Сяомі. Повідомлення приходять тільки малому. У нього встановлено батьківський контроль, тому ЖПС постійно включений. Якийсь додаток в мене попросив доступ до місцезнаходження, я дозволив, включився ЖПС і почали надходити сповіщення. Можливо додатку, який надсилає сповіщення не надано дозвіл на встановлення місцезнаходження, навіть коли включений ЖПС.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано

Подивився по меню і знайшов що можливо це сповіщення вмикається за шляхом налаштування/google/налаштування додатків google/пошук, асистент і voice/сповіщення/екстрені сповіщення. У мене повзунок увімкнено. Не знаю точно, але може бути що це воно. Може у вас це вимкнено.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
52 минуты назад, romanc сказал:

С Марика очень много людей вывезли орки. Говорят можно по спискам проверить.

По дороге из Марика очень много брошеных машин просто в поле.

Мои проехали перед обстрелом драмтеатра, а еще колона шла после, вовремя среагировали, обьезжали.

На Комсомольце обстреляли место сбора людей на эвакуацию.

Я теж про це читала

а ви теж читали чи ваші знають такі конкретні випадки?

не можу осягнути,що таке можливо в 2022 році...

Змінено користувачем paksivatova
Опубліковано (змінено)
35 минут назад, paksivatova сказал:

Я теж про це читала

а ви теж читали чи ваші знають такі конкретні випадки?

не можу осягнути,що таке можливо в 2022 році...

Конкретно одних родственников вывезли в Безыменное, других в Никольское. Они появились на связи. 

Еще одни вышли на связь из донецка, вывезли в гостиницу, дали 5000фублей и дальше сами.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано
Только что, romanc сказал:

Конкретно одних родственников вывезли в Безыменное, других в Никольское. Они появились на связи. 

Безыменное це поряд з Маріуполем(один раз там була)і це окупована територія.

І де ці люди знаходяться,що вони роблять?

бо ж пишуть,що іх без документів відпоавляють в глубинку росіі

Опубліковано
1 час назад, Titan Titanovich сказал:

Подивився по меню і знайшов що можливо це сповіщення вмикається за шляхом налаштування/google/налаштування додатків google/пошук, асистент і voice/сповіщення/екстрені сповіщення. У мене повзунок увімкнено. Не знаю точно, але може бути що це воно. Може у вас це вимкнено.

Не проканало. Сповіщення були повністю виключені. Включив, тривога і нічого на телефоні не прийшло.

Опубліковано

Тим часом поляки... і прошу звернути увагу що це молоді поляки, наступне покоління, не кажу шо всі такі, але насправді їх дуже багато.

Zrzut ekranu 2022-02-28 100126.png

Zrzut ekranu 2022-03-02 100314.png

Zrzut ekranu 2022-03-02 100445.png

Zrzut ekranu 2022-03-21 092205.png

Zrzut ekranu 2022-03-21 092340.png

Опубліковано
9 хвилин тому, Invoker сказано:

Тим часом поляки... і прошу звернути увагу що це молоді поляки, наступне покоління, не кажу шо всі такі, але насправді їх дуже багато.

Серед тих поляків купа русні.

Їх видно по тому ,як вони пишуть. Вони не вживають польських літер. Ż ż, чи Ć ć чи Ó ó і т.д.

(зображення.png) - отут чітко видно, що то не поляки писали.

Є багато таких, котрі ненавидять українців. Чому? Бо так сказали - хуй знає хто так сказав.Батьки, чи не знаю хто.

Там багато нациків. Вони забули, чому Качинський і вся польська верхівка загинули у літаку в 2010 році. Вірніше, навіть не знають. Бо їм тоді було по 6-7 років. А зараз вони накурені і п'янючі, відробляють своїх 5 злотих.

А ще, в Польщі була одна із найбільших руських ботоферм!  Це наслідки.

• +1 5
Опубліковано

Читати про "смерть жидівській Україні", при тому, що їхній теперішній президент - наполовину єврей (кажучи польською - жид) - просто смішно.

Опубліковано
28 минут назад, Invoker сказал:

Вони хочуть перевірити яка в них армія? То скоро і до них можуть добратися. За два дні до Варшави може стати реальністю.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...