Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Сьогодні який рідкісний срач на всіх форумах. Давно такого не було. Альо? Що з вами народ? Весняне загострення?

Змінено користувачем weldermaster
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
21 минуту назад, nickel сказал:

Гидота, яка роками грабувала Україну, вивозить кеш в Європу! Угорські (!) митники затримали дружину Ігоря Котвицького, який є довіреною особою чорта Авакова. На машині вивозили 28млн.$ та 1,3млн.€ готівкою! 

Не дивно, що наш кордон такий «непомітний» вантаж таки пройшов непомітно - на пункті пропуску «Вілок», що біля Мукачево, ні митники, ні прикордонники, ні СБУшники цієї шаленої суми грошей чомусь не помітили - як це, блд, взагалі можливо?

FB_IMG_1647802070285.jpg

Ну, закарпатські митники і охоронці кордону вже давно стали легендою.От тільки чому міри не приймаються?Тож патронів ніби вистачає.

Опубліковано (змінено)
15 минут назад, weldermaster сказал:

Сьогодні який рідкісний срач на всіх форумах. Давно такого не було. Альо? Що з вами народ? Весняне загострення?

Зварювальник, подивись на ці чумайдани з баксами і прикинь, скільки тобі треба добросовісно зварювати за одну пачку з тих в чемоданах, а вони навіть не закінчували ПТУ і не мають диплома зварювальника, і що характерно затримали угорські митники а не наші, питання - чи варто підтримувати Україну7

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
25 минут назад, weldermaster сказал:

Думаєш що після війни щось зміниться? Наврядчи. 

А ми що з митниками зараз воюємо, щоб після війни щось змінилося?

Опубліковано (змінено)
7 минут назад, jurgen007 сказал:

Зварювальник, подивись на ці чумайдани з баксами

Чемайдани були завжди. І при Порошенку і при Зеленському. І будуть далі. Розумні переходять на крипту )))

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
1 минуту назад, weldermaster сказал:

Чемайдани були завжди. І при Порошенку і при Зеленському.

Я хіба стверджував зворотнє?

1 минуту назад, weldermaster сказал:

Розумні переходять на крипту.

Тримати все в крипті так само не розумно як і тримати все в готівці і в одному місці.

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, nickel сказал:

Я хіба стверджував зворотнє?

Так чого тебе коробить саме від Порошенка? При Зеленському нічого ж не змінилося. І не зміниться.

Опубліковано
Только что, weldermaster сказал:

Так чого тебе коробить саме від Порошенка? При Зеленському нічого ж не змінилося. І не зміниться.

З чого ти взяв мене коробить саме від Порошенка?

Опубліковано

Дивні ви. Турбуєтесь за чужі вкрадені/намучені гроші. При тому, що це маленька частинка того, що вивезли/вивели за кордон. 

Головне питання - які митники та прикордонники пропустили ці валізи і чому вони досі не в тюрмі.

Мене зараз більше турбує те, чому не озброюють населення Волині перед можливим вторгненням бульбашів. Чого вони чекають? Хочуть так як в Києві - прямо з вантажівок роздавати? 

Мене турбує чому волонтери досі пишуть гнівні пости про нашу митницю.

Мене бентежить де взяти одежу, екіпіровку, бронік якщо призвуть.

А вас блять фоточки цікавлять. Я про пороха більше читаю на борді ніж у фейсбуці. 

Чого вас не цікавить Башкаленко? Чого не цікавить інша пздобратія з регіонів яка в нас живе?

• Дякую! 2
  • +1 7
Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

Щойно з'явилась новина, що рашка дала білорусам відстрочку по кредитам на 5-6 років, "совпадєніє"?

Значить попруться на Волинь. Відпрацьовувати кредит.

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

Дивні ви. Турбуєтесь за чужі вкрадені/намучені гроші. При тому, що це маленька частинка того, що вивезли/вивели за кордон. 

Головне питання - які митники та прикордонники пропустили ці валізи і чому вони досі не в тюрмі.

Мене зараз більше турбує те, чому не озброюють населення Волині перед можливим вторгненням бульбашів. Чого вони чекають? Хочуть так як в Києві - прямо з вантажівок роздавати? 

Мене турбує чому волонтери досі пишуть гнівні пости про нашу митницю.

Мене бентежить де взяти одежу, екіпіровку, бронік якщо призвуть.

А вас блять фоточки цікавлять. Я про пороха більше читаю на борді ніж у фейсбуці. 

Чого вас не цікавить Башкаленко? Чого не цікавить інша пздобратія з регіонів яка в нас живе?

Закінчились лайки, але не можу не підтримати :sm110:

Опубліковано
10 хвилин тому, jack74 сказано:

приємно про Волинь :D

Та й в цілому оптимістично) на ніч - те, що треба)

Опубліковано (змінено)
32 минуты назад, Nana сказал:

З яких джерел та новина про чемодани?

Фейсбук, зарясніла стрічка цією фотографією, тому джерел багато. Але цей мабуть першим написав

https://www.facebook.com/100009523613366/posts/3166880070306082/

апд. Кажуть, що угорці попросили задекларувати кошти і відпустили жіночку з миром

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

39 минут назад, sergkots сказал:

Ти все так само болісно реагуєш на критику Пороха? А дивні ми? :)

• Ха-ха 2
Опубліковано

Приехали мои из Марика. Рассказывали ужасы и как им повезло... 

Начали с того, что они по дороге в гостиницах спали не раздеваясь, боялись "воздуха". у ребенка была в Запорожье истерика в машине когда включили воздушную тревогу, что нет рядом бомбоубежища, куда прятаться.

По политике Цивильные в Марике против Путина и против Зеленского, после таких бомбежек мысли только чтоб это закончилось....

Они были в частном секторе возле парка. В квартале только минус один дом. 

Кум приехал с 23мкр к ним, жили в подвале там, его жена после этого у сестры  не вылазила с годовалым ребенком из подвала неделю, боялась. На 23 ходили на трубу где была вода, в роднике труп, просто отодвинули и набирали воду, представьте какая нехватка воды....

Первую неделю мародеров было очень много, наши военные стреляли их.

Лично видели как наши градами лупили и прилетала ответка. И как самолеты прилетали и скидывали три бомбы по счету...

На блокпостах орки ужас наши норм, но остановили колону перед Запорожьем в поле, и это был ужас.

• Подобається 4
  • Cумний 4
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Ти все так само болісно реагуєш на критику Пороха? А дивні ми? :)

Ти читаєш те, що сам хочеш прочитати а не те що я написав. Дай цитату де я болісно відреагував на пороха. Я попросив тебе дати інфу про що мова - ти успішно відморозився. Але не упускаєш момент, щоб приписати мені те чого немає.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

Ти читаєш те, що сам хочеш прочитати а не те що я написав. Дай цитату де я болісно відреагував на пороха. Я попросив тебе дати інфу про що мова - ти успішно відморозився. Але не упускаєш момент, щоб приписати мені те чого немає.

Тебе в гуглі забанили? Я терпіти не можу коли ти чи будь-хто корчите  з себе таких зайнятих, що за тебе треба гуглити, але при цьому є час сидіти на Борді.

Опубліковано
6 минут назад, romanc сказал:

Приехали мои из Марика. Рассказывали ужасы и как им повезло... 

Начали с того, что они по дороге в гостиницах спали не раздеваясь, боялись "воздуха". у ребенка была в Запорожье истерика в машине когда включили воздушную тревогу, что нет рядом бомбоубежища, куда прятаться.

По политике Цивильные в Марике против Путина и против Зеленского, после таких бомбежек мысли только чтоб это закончилось....

Они были в частном секторе возле парка. В квартале только минус один дом. 

Кум приехал с 23мкр к ним, жили в подвале там, его жена после этого у сестры  не вылазила с годовалым ребенком из подвала неделю, боялась. На 23 ходили на трубу где была вода, в роднике труп, просто отодвинули и набирали воду, представьте какая нехватка воды....

Первую неделю мародеров было очень много, наши военные стреляли их.

Лично видели как наши градами лупили и прилетала ответка. И как самолеты прилетали и скидывали три бомбы по счету...

На блокпостах орки ужас наши норм, но остановили колону перед Запорожьем в поле, и это был ужас.

Тобто війну почав Путін,але цивільні проти Зеленського.

правильно я зрозуміла?

це вже прогрес

бо деякі харківські та одеські мадами Путіна не звинувачують,у них винні Зеленський і всі хто при владі

мені це так цікаво спостерігати

путін відправив своіх шакалів вбивати українців,а винуватий украінський президент:blink:

• +1 7
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...