Перейти до змісту

Натішились "еко"транспортом

toj_tu

Рекомендовані повідомлення

9 хвилин тому, Bliksss сказано:

її - в першу чергу

І в саму першу - відношення українців до багатства та багатих людей.

Бо корінь всіх наших проблем саме в цьому.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 214
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

5 хвилин тому, Nokian сказано:

І в саму першу - відношення українців до багатства та багатих людей.

Бо корінь всіх наших проблем саме в цьому.

тут таки - ні, не про багатство, а яким чином ці гроші "зароблені". Мова не про дрібних підприємців в Юванті, не переживай(те) ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я - швидше повірю в те, що депутат купив крипту - коли вона коштувала копійки і став мільйонером,

ніж в те, що коли став депутатом - бабуся раптово "подарувала 10 квартир в Києві".

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 хвилин тому, Nokian сказано:

А яке у нас, у переважної більшості українців УЯВЛЕННЯ про владу.

?

Навіть не буду чекати відповіді,вона очевидна.

Більшість українців МАЮТЬ СТІЙКЕ УЯВЛЕННЯ ,що у владі злодії,брехуни і тд.

А тепер подумай,якщо ти чистий ,чесний,а про тебе ДУМАЮТЬ,що ти злодій- як ти вестимеш себе через рік,два перебування в цій шкурі?

таке враження, що ви в депутати хочете податись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, xc90 сказано:

Якби за цим був конкретний інструментарій типу нових виборів з новими мордами - думаю, лише б тоді зашевелились. 

тут ти правий, одні й ті самі морди, але з іншим гаслом - потрібно закінчувати...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, yu2007 сказано:

Не погоджусь. Прийшовши на виборчу дільницю і проголосувавши за непрохідного чи зіпсувавши бюлетень, я даю їм можливість говорити: вибори легітимні, прийшло хх%, ми отримали більшість голосів, а отже наступні 4-5 років ми виконуватимемо волю цієї «більшості» лучан. 
Я вважаю, що в цю гру не можна грати.

Я думаю, когось найменш-гівняного вибрати можна було в першому турі. А твоя позиція  - це "не хочу відповідати за свій вибір". Легитимні вибори бдуть з твоїм голосом чи без нього, мера, теоретично, може вибрати 1 лучанин. Мені дивно що ти цього не знаєш. Хоча, може притворяєшся.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

Більшість українців МАЮТЬ СТІЙКЕ УЯВЛЕННЯ ,що у владі злодії,брехуни і тд.

Читаючи твої пости про сьогоднішню владу, розумію, що в опитуванні брав участь лише Нокіан :)

Ото правду кажуть: кожен судить по собі

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

тепер подумай,якщо ти чистий ,чесний,а про тебе ДУМАЮТЬ,що ти злодій- як ти вестимеш себе через рік,два перебування в цій шкурі?

6 минут назад, nickel сказал:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 minutes ago, Vadimm said:

Я думаю, когось найменш-гівняного вибрати можна було в першому турі. А твоя позиція  - це "не хочу відповідати за свій вибір". Легитимні вибори бдуть з твоїм голосом чи без нього, мера, теоретично, може вибрати 1 лучанин. Мені дивно що ти цього не знаєш. Хоча, може притворяєшся.

Ти помиляєшся щодо мого "незнання". Я знаю, що "юридично" вибори будуть легітимними незалежно від кількості тих, хто прийшов голосувати, і ніде цього не заперечував. Все, що я пишу, стосується більше, скажімо так, "морально-філософського" аспекту. Розповідаючи громадянам про "право голосу" і "священний" обов'язок реалізувати це право, влада усіляко заохочує їх взяти учать в грі з апріорі нечесними, м'яко кажучи, правилами. Мені дивно, що ти цього не знаєш. Хоча, може просто "притворяєшся" )))

Моя свідома неучасть у цирку під назвою "вибори в Україні" - це, як не дивно, теж вибір (коли тобі пропонують випити, можна обрати горілку, чи віскі, чи пиво, а можна і взагалі відмовитись пити, хіба ні?).

І це не я, а обрана влада перекладає відповідальність: "Ну нас же обрали демократичним шляхом виборці, які тепер питання до нас? З них тепер запитуйте!!! Не подобається? Ну прийдіть знову через 4-5 років і проголосуйте за інших..." І цикл продовжується безкінечно. 

П.С. А ще дякую тобі за мінуси. Це так мотивує писати розлогі відповіді)) Ну і продовжуй вибирати "найменш гівняного", цим ти неодмінно сприяєш настанню світлого майбутнього в нашому місті чи країні ;) 

Змінено користувачем yu2007
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 хвилин тому, volks сказано:

Ми живемо у викривленому суспільстві з викривленою системою цінностей ,де всі хочуть бути багатими,але інших багатих ненавидять всією душею.

Тобто фактично ненавидять СВОЄ Ж БАЖАННЯ бути багатим..

Зараз нема часу це все розказувати,але ця система цінностей всього суспільства  міняється потроху,дуже потроху і ми прийдемо до європейського рівня,але дуже НЕСКОРО.

Особливо ненавидячи багатих..

З себе треба починати 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 minutes ago, Nokian said:

Ми живемо у викривленому суспільстві з викривленою системою цінностей ,де всі хочуть бути багатими,але інших багатих ненавидять всією душею.

Зараз нема часу це все розказувати,але ця система цінностей всього суспільства  міняється потроху,дуже потроху і ми прийдемо до європейського рівня,але дуже НЕСКОРО.

З себе треба починати 

А може це через те, що більшість по-справжньому багатих українців стали такими завдяки своїй "нелегкій" праці, за яку в Європі дають чималий термін ув'язнення з конфіскацією?

Мені треба перестати ненавидіти багатих суддів, прокурорів, митників, сбушників, депутатів та інших чиновників різних мастей? Чи може ахметова, фірташа та інших "дрібніших" пізднесменів, які наживаються на природних ресурсах або за копійки прихватизували радянську індустріальну спадщину?

• +1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, Nokian сказал:

1 час назад, nickel сказал:

27 минут назад, Nokian сказал:

З себе треба починати

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, Nokian сказал:

З себе треба починати 

Вітя, мені тебе навіть трохи шкода. Міняй оточення чи що. Ти є тим, хто тебе оточує. Якщо ти бачиш що інші ненавидять багатих, то проблема не з багатими, а з твоїм оточенням (суспільством). В моєму оточенні рівняються на Гуменного, Чернишова, Чечьоткіна, Гороховського, Поперешнюка, Клімова і т.д. В моєму оточенні осуджують Коломойського, Фірташа, Ахметова, Порошенка та інших олігархів і всю їхню свиту, яка їх обслуговує (судді, прокурори, сбу, депутати і т.д.) В моєму оточенні немає ненависті, тому мені тебе шкода, бо твоя система цінностей дійсно викривлена.

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 1
  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, volks сказал:

Все-рівно нічого не зрозуміло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, nickel сказал:

Все-рівно нічого не зрозуміло :)

Так то і не тобі адресувалось.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До декого ніяк не дійде ,звідки в нашому суспільстві закореніла  думка ,що в нас чесно заробити гроші не можна.

А вона таки закореніла 

Ну і ще для всіх читачів,.

Я тут декому НЕ ВІДПОВІДАЮ ПРИНЦИПОВО.

Вони добре знають,за що,але прикидаються шлангами,провокують мене,пробують зачепити в тд.

Поки не вибачаться- не відповім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Nokian сказал:

Вітя, я навіть не збираюся перед тобою вибачатися. Тебе природа образила, а не я.

Мені однаково відповідаєш ти мені чи ні, це ти став в позу і тепер через це мучишся, бо ніби не спілкуєшся зі мною, але кожен раз рефлексуєш такими текстами до мене:

6 минут назад, Nokian сказал:

Вони добре знають,за що,але прикидаються шлангами,провокують мене,пробують зачепити в тд.

Ти або хрестик зніми або труси вдягни. Бо смішно кожного разу читати твої відповіді мені, що ти мені не відповідатимеш. :)

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Nokian сказано:

Діду, у вас манія величності і вочевидь - прогресує. 

• Ха-ха 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я твою бабу ні по татовій лінії,ні по маминій не трахав.

Який я тобі дід.

Хоча,,,,

• Ха-ха 1
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, Nokian сказано:

Я твою бабу ні по татовій лінії,ні по маминій не трахав.

100% ні, але мозок - таки підзаїбав

все що ти "трахав" - обмежується мішком з лайном, який тебе по голові трахнув, вочевидь - ще в дитинстві...

трахальщик знайшовся - ржу німагу  :sm110:

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Який я тобі дід.

а дідом називаю не через спорідненість, на*уй нада такі родичі, а через те,

що ти через свій вік впадаєш в маразм, моєму діду 85 років, але, він так як ти - гнати не вміє.

• Ха-ха 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, Nokian сказал:

Нагадай за що ти образився, бо я вже й не пам'ятаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Bliksss сказано:

а дідом називаю не через спорідненість, на*уй нада такі родичі, а через те,

що ти через свій вік впадаєш в маразм, моєму діду 85 років, але, він так як ти - гнати не вміє.

Ну ти теж багато чого не вмієш,що я вмію.

І твій дід теж.

Почитай класика.

,,Учились би ,на умних глядя,,.

На цьому прощавай ,можеш писати цитувати ,зачіпати.

Відповідати тобі не буду.

Спілкуйся з тебе достойними,тут ще пару таких є)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Nokian сказано:

впадати в маразм? ці навички з віком приходять, на щастя - не до всіх ))

але, тобі повезло.

2 хвилин тому, Nokian сказано:

на*уя? ти реально в маразмі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, Nokian сказал:

І твій дід теж.

Почитай класика.

,,Учились би ,на умних глядя,,.

Відповідати тобі не буду.

Спілкуйся з тебе достойними,тут ще пару таких є)).

Це йому тепер теж треба буде вибачатися як і мені?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...