Перейти до змісту

Робота в Польщі

Pirate2000

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, yu2007 сказал:

Щось небагато як для негумової. А в Білорусі скільки таким конструкторам платять?

І взаалі, підкажи йому, щоб на айпішніка перевчився. Буде вдома сидіти і не менше отримуватиме, а з часом, як виросте з червня, взагалі лопатою гроші гребтиме))

В 2013 мы получали по 400-450долл, он уехал потом в Подольск на 1000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
6 minutes ago, romanc said:

В 2013 мы получали по 400-450долл, он уехал потом в Подольск на 1000

курс дерев’яного до долара в 2013 і в 2021 трохи різний )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, yu2007 сказал:

курс дерев’яного до долара в 2013 і в 2021 трохи різний )

Так указал в долларах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, yu2007 сказал:

Щось небагато як для негумової. А в Білорусі скільки таким конструкторам платять?

І взаалі, підкажи йому, щоб на айпішніка перевчився. Буде вдома сидіти і не менше отримуватиме, а з часом, як виросте з червня, взагалі лопатою гроші гребтиме))

Я ему баристой на себя предложил работать. Там клиетов много и цены другие.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 10.10.2021 at 02:29, yu2007 сказано:

@Cherman, ото треба було тобі доводити людину до бану на місяць? Від кого тепер дізнаватися про заробітки на норвежських бурових чи в африканських шпиталях?))

Я тут на днях зустрів один відосік. Про роботу Сашка.

Багато думав. Але ВСЕ зрозумів!  Думаю, багатьом також все розставиться на свої місця!

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, Zheny@ said:

Я тут на днях зустрів один відосік. Про роботу Сашка.

Багато думав. Але ВСЕ зрозумів!  Думаю, багатьом також все розставиться на свої місця!

Reveal hidden contents

Тоді це в корені міняє справу! Виступаю за негайну реабілітацію @Alex S як помилково репресованого!!!

Сашко, став мінус під цим постом, якщо вважаєш свій бан жахливою помилкою!

:) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Cherman said:

Бідна людина, як страждає.:(

Бачу, соромно тобі, совість мучить? Давай, підписуй мою петицію на дострокове звільнення АлєксеСа!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 10/8/2021 at 7:05 PM, weldermaster said:

В неділю піду робити прививку

Ну шо ви, пане, пфайзанулись чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, yu2007 сказал:

Ну шо ви, пане, пфайзанулись чи ні?

Да. В неділю отримав першу прививку. На другу сказали прийти через 21-28 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, weldermaster сказано:

Да. В неділю отримав першу прививку. На другу сказали прийти через 21-28 днів.

Це не сюди.

Можеш Вітю подразнити у його темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Cherman сказано:

Бідна людина, як страждає.:(

Кінець відео все пояснює!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, Zheny@ сказал:

Це не сюди.

Юрій тут спитав. Я відповів ))). 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут ще інше питання назріло. Чи потрібно для себе пройти якісь курси польської ? Чи вже на місці вчити? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 minutes ago, weldermaster said:

Тут ще інше питання назріло. Чи потрібно для себе пройти якісь курси польської ? Чи вже на місці вчити? 

Якщо є час і можливість - можна базові пройти. Дуже приглядатись до викладача, багато хто не навчить говорити і за пів року. Хороші є, але й час на підготовку значно інший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, weldermaster said:

Там словникового запасу не треба багато. Через слово-два вставляти «курва», і все всім буде зрозуміло))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, yu2007 сказано:

Там словникового запасу не треба багато. Через слово-два вставляти «курва», і все всім буде зрозуміло))

1628532333159087505.thumb.jpg.9eeaf0998dfb47db402dff7fccce3c96.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 11.10.2021 at 12:13, Zheny@ сказано:

У нас можна  повернути частину ПДФО, якщо у тебе дити вчиться на платному

у нас - можна повернути всю вартість навчання, але, не більше суми податку (пдфо) - який ти сплатив, якщо "косиш від податків" - ніц не отримаєш ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, weldermaster сказано:

Якщо хочеш вивчити - вивчиш і тут і там.

тут дехто 50-70 років живе в Україні серед україномовного населення і все одно моцкальською шпрехає.

В поляків націоналізм норма. Він тобі скаже "мув до мнє по польську, курва!"  І буде правий, в якійсь мірі.  Будеш старатися, питатися, говорити  - будуть відповідно й ставитися.

А будеш "і так далжни панять!" - то ризикуєш по мармизі отримати. Там все просто.

4 годин тому, yu2007 сказано:

Смішно, і ні.

Це їхній колорит, оце "курва", як в нас "бля", для зв'язки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, yu2007 сказал:

Пшекурва

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 hours ago, Zheny@ said:

Кінець відео все пояснює!

А тут я тебе уже не зрозумів... бо коли людина після такого свого робочого дня знімає стрес або щоб просто розслабитись 50-ти чи 100 грамами хорошого напою, причому відповідально, тобто вдома чи в готелі - то нічого поганого в цьому не бачу. Іше діло якщо цей стрес знімають по іншому...

А взагалі, відео сподобалось, автор молодець - спробував менш ніж за хвилину показати свою роботу так як воно є, і показати це ще далеко не кожен зможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо після роботи треба прибухнуть, щоб зняти стрес, то варто міняти роботу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 годин тому, yu2007 сказано:

А для тих хто їде раджу весь плейліст по польскій мові на цьому каналі глянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Waver сказано:

А тут я тебе уже не зрозумів... бо коли людина після такого свого робочого дня знімає стрес або щоб просто розслабитись 50-ти чи 100 грамами хорошого напою, причому відповідально, тобто вдома чи в готелі - то нічого поганого в цьому не бачу. Іше діло якщо цей стрес знімають по іншому...

А взагалі, відео сподобалось, автор молодець - спробував менш ніж за хвилину показати свою роботу так як воно є, і показати це ще далеко не кожен зможе.

Я нічого не маю проти 50-100мл доброго алкоголю, чи 1-2 банки /пляшки пива.

Просто у випадку із Сашком, склалося враження (не лише в мене), що зняття стресу не обмежується 50-100мл. А продовжується, доки дно пляшки не стане сухим!

І в цей час, доки пляшка спустошується, він пише всіляку дурню на форумі.  (він там потер після себе, але можу показати, з чого напрошується висновок, що людина в адекватному стані такого не напише).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 10.10.2021 at 18:15, Electronshik сказано:

Рейтинг моєї професії (як я розумію опис) може бути від 6,0 до <7,0. А у вимогах кажуть про професії з рейтингом від 7,0 та вище. Так що пічалька

Так якщо є закінчена середня освіта,  то ніяких рейтингів професій не потрібно вивчати,  там же пише "OR" між двома пунктами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Unknown да, почитав уважніше. Побачив цей пункт. Значить вища освіта точно відповідатиме цьому критерію. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...