Перейти до змісту

Справа Стерненка

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Комусь перейти дорогу дуже легко.  Можна навіть не помітити.

Труханову ж перейшов, Стерненко сам озвучував. 

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
33 minutes ago, Zheny@ said:

так і питання не тобі задавалося!

Ти вже чого впрягся?

Тут діалог, а не монолог. Відчуваєш різницю? 

Опубліковано
35 минут назад, case_l сказал:

Правильно чувак говорить, що ці азови, праві сектори і інші ура-патріоти дуже часто складаються з мутних тіпків. Тому я не розумію чому всі так впряглися за Стерненка не знаючи його особисто. Знаючи місцевих "патріотів" і "активістів" я цілком допускаю, що Стерненко, як учасник аналогічного руху, міг викрасти і катувати людину, при цьому будучи патріотом України, чудовим блогером і бла-бла-бла. Я не вникав в деталі справи, не бачив доказів, але я впевнений, що більшість з тих, що вчора були під прокуратурами по всій Україні також цього не робили як і присутні в цій темі. Ребята, ви точно впевнені, що цей чувак цього не робив? Ви не забули приказку про благі наміри?

п.с. Тільки не приписуйте мене до ОПЗЖ.

Опубліковано
6 хвилин тому, yucore сказано:

Тут діалог, а не монолог. Відчуваєш різницю? 

Я питання не тобі задавав.  і ДІАлог вів не з тобою. Але раз ти вже вирішив влізти в дискусію, одразу мінусуючи - то вперед - валяй!

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Знаючи місцевих "патріотів" і "активістів" я цілком допускаю, що Стерненко, як учасник аналогічного руху, міг викрасти і катувати людину, при цьому будучи патріотом України

Якщо в Одесі міліція озброює тітушок і організовує напади, то мабуть законних методів немає, якщо що то майдан також незаконний. 

Опубліковано
1 minute ago, nickel said:

Я не вникав в деталі справи, не бачив доказів, але я впевнений

Після цього можна далі не читати :)

Особисто я вникав і слідкував за цим давно. Візьми почитай про попередню справу, про судові процеси попередні, і про те, як його вчора посадили. О так, це дуже переконливо, коли суддя відмовляється винести вирок і переписує його за вихідні. Але тет же не все так очевидно, бо ми всі робимо неправильні висновки. Це тобі не порох, зе, або палиця-благодійник :)

Опубліковано

згадую, як в 2014 чи то 2015 році, я спілкувався з одним рускім.

Навіщось моя двоюрідна сестра, що живе в росії, дала мій скайп і ми з тим чуваком переписувалися. 

Мова йшла про трагедію в Одесі у Будинку Профсоюзів. Де загинулоло багато людей.

Так від нього я почув цікаву фразу про те, що насправді відбувалося в момент пожежі (майже дослівно) "поступала информация о том, что каратели из "Правого сектора" уже  убивали людей"

Тоді я це списав на типову російську пропаганду, кремлівські методички і т.д. 

Але в світлі цієї події, про викрадення людини і можливе катування, а може і вбивство, мені ця фраза згадалася.  То може дійсно не все так однобоко було?

Опубліковано
1 минуту назад, case_l сказал:

Якщо в Одесі міліція озброює тітушок і організовує напади, то мабуть законних методів немає, якщо що то майдан також незаконний. 

Я знаю декількох людей з місцевої самооборони.

1, Сказати що я укуїв, коли взнав хто в самообороні і інших ура-патріотах - це нічого не сказати.

2, Знаючи хто в нас в патріотах, я можу припустити, що в Одесі такі ж.

3, Одеські тітушки нічим не відрізняються від аваковських тітушок з Азова. Я не бачу різниці між цими людьми. В Одесі одним дали зброю, Аваков іншим. Я наголошу, там не всі однакові і не всі наволоч, але ребята ви ж не будете заперечувати, що в Азові були реальні нацики з татухами з свастиками? А крім нациків там куча кримінального контингету, які любий кіпіш переведуть як утиск патріотів і т.д.

Опубліковано
7 minutes ago, Zheny@ said:

Я питання не тобі задавав.  і ДІАлог вів не з тобою. Але раз ти вже вирішив влізти в дискусію, одразу мінусуючи - то вперед - валяй!

Слухай, тобі корона з голови не впаде? Я захотів написати - написав коли вважав за потрібне, і  перед тобою не збираюся виправдовуватися. 

Тобі мінус мій муляє? Про яку суддівську справедливість можна говорити в політично вмотивованих справах? Тут я вже не тільки про Стерненка

Опубліковано

Ви розумієте, що справа не лише в Стерненку? Ви розумієте які у нас суди і судді? Ви усвідомлюєте як у нас працює правоохоронна система?

Про яке світле майбутнє для України можна говорити, поки немає справедливості та захисту прав? Ви взагалі де живете?

Думаєте, що маєте кума, свата, брата, що порішає і вас це не стосується - фіг там, життя може так закрутити, що вовком будете вити від безпомочі. 

Ви реально думаєте, що мусора вас захистять а в суді можна добитись справедливості?

Опубліковано
9 minutes ago, nickel said:

Я знаю декількох людей з місцевої самооборони.

1, Сказати що я укуїв, коли взнав хто в самообороні і інших ура-патріотах - це нічого не сказати.

2, Знаючи хто в нас в патріотах, я можу припустити, що в Одесі такі ж.

3, Одеські тітушки нічим не відрізняються від аваковських тітушок з Азова. Я не бачу різниці між цими людьми. В Одесі одним дали зброю, Аваков іншим. Я наголошу, там не всі однакові і не всі наволоч, але ребята ви ж не будете заперечувати, що в Азові були реальні нацики з татухами з свастиками? А крім нациків там куча кримінального контингету, які любий кіпіш переведуть як утиск патріотів і т.д.

Дивися, навіть якщо ти правий (тут я з тобою би посперечався), то хіба це відміняє чесне слідство, судовий процес і тд? Хіба це дозволяє генпрокурору чинити тиск на слідство, прокурорам фабрикувати справу, не слухати свідків в судді і тд. Тут список можна продовжувати :) Якщо Стерненко "нацик" і "кримінальний контингент", то хіба так важко було обгрунтувати звинувачення і знайти докази? :)

Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Мова йшла про трагедію в Одесі у Будинку Профсоюзів. Де загинулоло багато людей.

Так від нього я почув цікаву фразу про те, що насправді відбувалося в момент пожежі (майже дослівно) "поступала информация о том, что каратели из "Правого сектора" уже  убивали людей"

Так вбивали, тільки вбивали майданівців, а вату погнали після вбивств, люди згоріли, бо пожежні приїхали тільки через 40хв після повідомлення (пожежна частина поруч). Начальник управління МНС втік в Крим, де отримав державні посади, совпадєніє?

https://www.kommersant.ru/doc/4537702

Опубліковано
6 минут назад, Alex S сказал:

Я впевнений.Навіть якщо робив ,то правильно робив. І я, будь які його методи , в цій згвалтованій країні виправдовую  . Бо це той ,хто робить роботу  тих служб, які прямо повинні займатися цією роботою. А в них лозунгом служби давно стало - Паймать тєрпілу ,развєсті на дєньгі і атпустіть. І взгалі ,я вважаю ,що тільки такі молоді козаки зможуть робити українську політику і українську державу в майбутньому.  

Якщо там чиста політика, то я з тобою згідний на 110 %, але я з Луцька і я не впевнений. Я не топлю проти Стерненка, але й не виходжу в його підтримку. Мені дивно, що інші виходять.

Опубліковано
5 часов назад, yu2007 сказал:

Я все колись думав, хто ці лучани, що голосують за ОПЗЖ? Так ось вони які...))

Страждаєш певно від того, що 112 і нюзван зараз не транслюють?))

А навіщо свій пост підправляв? В першому варіанті безапеляційно заявляв, що бухі, а тапер вже кажеш ХЗ. Вирішив трохи погуглити і дізнався щось таке, про що шарій не казав?

ТВ не дивлюсь, політику стараюсь оминати, (бо один той самий цирк тошно спостерігати), на даний момент політичних вподобань і авторитетних особистостей в політиці немає, (говорять одне, а по факту інше, коли є вигода легко перевдягаються)

як показала практика, хто найголосніше кричить, що патріот - ним не являється. Реальним патріотам, які без корисних мотивів, щось роблять для країни/людей не потрібен Супергеройський плащ.

Я не пильно спостерігаю за цією справою, раніше в смі була інфа. що хтось був в бухий, Так я поправив повідомлення протягом декількох хвилин, я намагався нагуглити хоть якусь інфу. по цій справі, по конкретиці нічого не знайшов, і що з того, що я поправив свою помилку?   крім бухих ти не знайшов до чого при приколупатися, білшість конфліктів відбувається через те, що комусь вдарило бухло в  голову і море по коліна.
Навішав на мене ярликів, може ти маєш якісь факти?, будь ласка надай, я зміню свою думку без проблем, немає нічого поганого у визнані своєї помилки.

Опубліковано
6 минут назад, yucore сказал:

Дивися, навіть якщо ти правий (тут я з тобою би посперечався), то хіба це відміняє чесне слідство, судовий процес і тд? Хіба це дозволяє генпрокурору чинити тиск на слідство, прокурорам фабрикувати справу, не слухати свідків в судді і тд. Тут список можна продовжувати :) Якщо Стерненко "нацик" і "кримінальний контингент", то хіба так важко було обгрунтувати звинувачення і знайти докази? :)

Ти  вивчав матеріали справи?

Опубліковано
5 хвилин тому, nickel сказано:

Якщо там чиста політика, то я з тобою згідний на 110 %, але я з Луцька і я не впевнений. Я не топлю проти Стерненка, але й не виходжу в його підтримку. Мені дивно, що інші виходять.

дійсно, какая разніца 

Опубліковано
6 хвилин тому, Holy сказано:

хто найголосніше кричить, що патріот - ним не являється

це так з порошенком сталось, але я думаю всім було відразу очевидно як насправді

Опубліковано
10 minutes ago, nickel said:

Ти  вивчав матеріали справи?

Ти це серйозно? :D 

Наскільки мені відомо, наше процесуальне законодавство каже, шо доступ до справи мають тільки учасники судовго процесу. Я слідкував за судовими процесами і вважаю, шо цьог обільш ніж достатньо, щоб зрозуміти, шо відбувається 

Опубліковано
16 хвилин тому, nickel сказано:

Я не топлю проти Стерненка, але й не виходжу в його підтримку. Мені дивно, що інші виходять.

Інші виходять бо хочуть жити в правовій державі. Ти гадаєш це зі Стерненком тільки така ситуація - а фіг там, людей садять щоб закрити статистику а не щоб злочин розкрити. Чи ти думаєш до тебе дільничний побіжить коли у нього вже річний план виконаний?

Не топи за Стерненка, підтримуй прагнення до правової держави - ми за це вже говорили, ти переконував, що вже не так як раніше, судді стали чесними. Пам'ятаєш?

А фіг там - рішення тепер приймають взагалі без обґрунтувань, просто суддя так вирішив і все. Сильно правова держава?

Опубліковано
50 хвилин тому, nickel сказано:

Знаючи місцевих "патріотів" і "активістів" я цілком допускаю, що Стерненко, як учасник аналогічного руху, міг викрасти і катувати людину, при цьому будучи патріотом України, чудовим блогером і бла-бла-бла.

Ця людина хотіла щоб в Одесу прийшов рузкє мір і війна, тому навіть якщо це правда, нічого поганого Стерненко не зробив.

Якби спецслужби і поліція були на свому місці, то нічого цього б не було. 

Опубліковано
24 хвилин тому, case_l сказано:

Так вбивали, тільки вбивали майданівців, а вату погнали після вбивств, люди згоріли, бо пожежні приїхали тільки через 40хв після повідомлення (пожежна частина поруч). Начальник управління МНС втік в Крим, де отримав державні посади, совпадєніє?

Про події в Одесі я знаю, знаю з чого почалося і як відбувалося.  Хто в кого стріляв і за чиїми спинами ховався!

Просто згадалося через те, що Стерненко таки міг викрасти людину і катувати (можливо уже, навіть,  будучи в лавах "ПС") , тоді не дивно, що вата розповсюджувала таку інформацію.

P.S. О! @Nokian проснувся :)

Як то без нього така політична тема?  

Ласкаво просимо - ось Вам мінусатор!

1367507914_gifki-plyusomet-minusomet-ani

Опубліковано
1 хвилина тому, zplanetaz12 сказано:

Ця людина хотіла щоб в Одесу прийшов рузкє мір і війна, тому навіть якщо це правда, нічого поганого Стерненко не зробив.

Якби спецслужби і поліція були на свому місці, то нічого цього б не було. 

Та "людина" навіть не прийшла жодного разу у суд давати свідчення про своє викрадення. Судили по наперед написаних показах суддя маразматик із Донецька що поставив біля свого дому погруддя сраліна і хизувався цим.

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Просто згадалося через те, що Стерненко таки міг викрасти людину і катувати

Уяви, на Донбасі укрокарателі стріляють в живих людей! 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...