rrid Опубліковано 28 Грудня, 2020 в 14:27 #151 Опубліковано 28 Грудня, 2020 в 14:27 1 година тому, Zheny@ сказано: Це був приклад-відповідь. Я за 50К$ можу взяти 300-500 б.в. ноутів. І їх продавати. Але це теж приклад. 1 година тому, Zheny@ сказано: Якби я мав вільних 50К баксів, для старту, то повір, знайшов би куди їх вкласти! ти так і не зрозумів, що цих 500 ноутів ти продавав би рік, а не місяць, і заробив би "грязними" 250тис. за рік - тобто біля 20тис./міс, з яких тобі треба заплатити податки, оренду, заправити авто, та й поїсти не завадило б, дитину в школу зібрати... при цьому - ти ризикуєш майже півтора мільйонами гривень. наразі, всі ризики, пов'язані з веденням бізнесу, несе твій роботодавець, а місячний дохід ти, можливо, отримуєш не менший, ніж Нокіан. якщо цей приклад важкий, наведу інший. 50 кілобаксів - це немало. але ж 1000 баксів ти міг би вкласти? здавалося б, де 1000 - і де 50тис.? між ними ж прірва?! ну, якщо ти легко можеш продавати 2 б/в ноута щомісяця - то відповідно можеш легко заробляти на цьому своїх 25%, тобто 250 баксів. і в тебе немає ніяких супутніх витрат - залишається та ж зарплата, офіс/магазин ти не орендуєш, податки не платиш, і т.д. таким чином, вже через 4 місяці в тебе буде "стартова" тища доларів, і стільки ж "навару". і так далі - кожних чотири місяці інвестована сума повинна подвоюватись - ти ж заробляєш 25% в місяць і далі? рахуємо? 1-й місяць - в тебе 1000 5-й - 2000 9-й - 4000 13 - 8000 17 - 16000 21 - 32 000 24 - 50 000 тобто, буквально за якихось два роки - ти можеш перетворити стартову тисячу в п'ятдесят!!! (і це - без врахування "складного процента") і треба то для цього всього то "нічого" - "наварювати" 25% в місяць "чистими". от не повірю, що в тебе не було тисячі доларів для інвестицій два роки тому (мабуть, що й раніше). це так зі сторони виглядає спроба порахувати твої гроші
Zheny@ Опубліковано 28 Грудня, 2020 в 14:34 #152 Опубліковано 28 Грудня, 2020 в 14:34 1 хвилина тому, rrid сказано: ти так і не зрозумів, що цих 500 ноутів ти продавав би рік, а не місяць, і заробив би "грязними" 250тис. за рік - тобто біля 20тис./міс, з яких тобі треба заплатити податки, оренду, заправити авто, та й поїсти не завадило б, дитину в школу зібрати... Я писав - не потрібно все сприймати буквально. Бо якби й торгував, то не лише тими 5ма сотнями ноутів. Супуток всяких завжди вагон. Далі ти все гарно розписуєш, але не знаєш ситуації в цілому, в сім'ї і т.п. Пасивний дохід це, звісно, дуже добре. Не виключено що я подумаю над твоєю схемою. І за 2 роки матиму омріяних 50 000 у.о. Кожен захищає "свою правду". Я не намагатимуся нікого переконувати ні в чому.
rrid Опубліковано 28 Грудня, 2020 в 14:58 #153 Опубліковано 28 Грудня, 2020 в 14:58 20 хвилин тому, Zheny@ сказано: Пасивний дохід це, звісно, дуже добре. Не виключено що я подумаю над твоєю схемою. І за 2 роки матиму омріяних 50 000 у.о. будь дуже обережний, якщо тобі обіцяють 50тис.уо. пасивного доходу за два роки... наприклад, щоб отримати 50тис.грн. процентів за рік - треба купити овдп десь так мільйонів на два.
sergkots Опубліковано 28 Грудня, 2020 в 15:02 #154 Опубліковано 28 Грудня, 2020 в 15:02 Як же ж то легко рахувати чужі гроші, але наскільки важко заробляти свої... і чомусь влада ніяк не хоче поставити всіх в одні умови.
Vadimm Опубліковано 29 Грудня, 2020 в 21:02 #155 Опубліковано 29 Грудня, 2020 в 21:02 On 28.12.2020 at 16:34, Zheny@ сказано: Я писав - не потрібно все сприймати буквально. Бо якби й торгував, то не лише тими 5ма сотнями ноутів. Супуток всяких завжди вагон. Далі ти все гарно розписуєш, але не знаєш ситуації в цілому, в сім'ї і т.п. Пасивний дохід це, звісно, дуже добре. Не виключено що я подумаю над твоєю схемою. І за 2 роки матиму омріяних 50 000 у.о. Кожен захищає "свою правду". Я не намагатимуся нікого переконувати ні в чому. Як надумаєш, то почни з РРО, білих накладних і складського обліку. Іш, розігнався, схеми буде обдумувати))) А податкову в долю? Кстаті, нагадую, по складському обліку ти по ходу злився, бо так і не навів контраргументів.
Zheny@ Опубліковано 29 Грудня, 2020 в 21:38 #156 Опубліковано 29 Грудня, 2020 в 21:38 35 хвилин тому, Vadimm сказано: Кстаті, нагадую, по складському обліку ти по ходу злився, бо так і не навів контраргументів. Мені зараз вистачає свого обліку. Річна інвентаризація.
Vadimm Опубліковано 30 Грудня, 2020 в 20:45 #157 Опубліковано 30 Грудня, 2020 в 20:45 23 годин тому, Zheny@ сказано: Мені зараз вистачає свого обліку. Річна інвентаризація. Ну ми ж продовжимо після 01.01.2021? Якщо вижевеш після бухгалтерської головомойки.
Zheny@ Опубліковано 31 Грудня, 2020 в 07:05 #158 Опубліковано 31 Грудня, 2020 в 07:05 10 годин тому, Vadimm сказано: Ну ми ж продовжимо після 01.01.2021? Якщо вижевеш після бухгалтерської головомойки. щороку виживаю, і цього разу виграбаюся. Ще додалися Річні плани і бюджети. То для мене новий досвід. То я ще й економістом стану помалу. І аналітиком.
Vadimm Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 05:50 #159 Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 05:50 On 31.12.2020 at 09:05, Zheny@ сказано: щороку виживаю, і цього разу виграбаюся. Згадав наш діалог як на трапив на статтю з штрафами, пов'язаними з РРО. Надіюсь, ти вже впорався зі своїми річними звітами-інвентаризаціями, тож нагадаю про складський облік:
Zheny@ Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 07:16 #160 Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 07:16 1 година тому, Vadimm сказано: Згадав наш діалог як на трапив на статтю з штрафами, Нагадай суть . десь я там був не правий?
Vadimm Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 14:46 #161 Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 14:46 7 годин тому, Zheny@ сказано: Нагадай суть . десь я там був не правий? On 26.12.2020 at 15:03, Zheny@ сказано: Маячня. Особливо про ревізію зі сторони контролюючих органів. Ніде такого немає. Міг банально підкинути / вкрасти працівник. На мою думку, якщо за розрахункові операції з використанням РРО без обліку його кількості передбачений штраф 5100 грн, значить цей помент перевіряльниками може бути перевірений і ФОП оштрафований. Ти це назвав маячнею. Тобто логічно, якщо є вимога щоб товар був офіційний, то цілком імовірно що без загрози покарання підприємець може купити 10 штук офіційного товару, і 100 неофіційного (контрабандного). Йому ж нічого не буде! Але я тобі навів в попередньому пості передбачений штраф за таку фігню.
Zheny@ Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 15:12 #162 Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 15:12 4 годин тому, Vadimm сказано: На мою думку, якщо за розрахункові операції з використанням РРО без обліку його кількості передбачений штраф 5100 грн, значить цей помент перевіряльниками може бути перевірений і ФОП оштрафований. Ти це назвав маячнею. Тобто логічно, якщо є вимога щоб товар був офіційний, то цілком імовірно що без загрози покарання підприємець може купити 10 штук офіційного товару, і 100 неофіційного (контрабандного). Йому ж нічого не буде! Але я тобі навів в попередньому пості передбачений штраф за таку фігню. Ок. Давай про реалії. Я давно працюю на різних підприємствах, дотичний був до торгівлі (супермаркети), та й зараз є таке трошки. Так от, за останніх 15 років, що я навколо того товчуся, я ні разу не чув про перевірку складів контролюючими органами . Про перевірку касових операцій чув, було, касова книга, сувора звітність, підклеювання чеків, Z-звіти, закриття і відкриття операційного дня. Внесення в касу, вилучення з каси. Інкасація і т.д. але про одночасну перевірку (ревізію) в складі при цьому - не чув. Дружина працювала в магазині касиром, років 17 тому, то знаю, що могли прийти з податкової і звірити касу, і не дай Бог там більше 1-2 копійки +- Штраф на касира, і директора і т.п. Зараз не знаю як це має бути. та й сам уяви, приходять тьотки в склад, де на 15+млн товару, кілька десятків млн одиниць і вони це перераховують?? Це не маячня? Вони цього не будуть робити в принципі. Знаю про перевірку КРУ, в основному держустанови. Там чітко і строго, кілька місяців іпуть контору, звіряють всі приходи, розходи, акти, рахунки. тепер конкретно по твоїй цитаті. Все залежить від системи оподаткування. Хіба ні? у дворі магазин, жодного касового апарату. Є лише термінал. Супермаркети, є касові апарати, і все решта. Їх ніхто не перевіряє (окрім готівки хіба що в касі, і то, з теперішніми відмовами від деяких номіналів копійок, про 50-100коп мова не йде) Можуть перевірити суму готівки і чеків і звірити з фактично касою. Має зійтися. Швидше за все, ти це маєш на увазі. В цьому випадку так, оштрафують. Але який сенс у цьому контролюючим органам? Це недостача у власника магазину. На державу ніяк не впливає, податки платяться однаково. Рівно як і надлишок, значить, касир десь провтикала і не вибила чек, взявши готівку. тоді можна робити ревізію і рахувати, що продалося і попало в касу, а що ні, і знову ж таки, що від того перевірці? Страждає виключно власник бізнесу. Державі - монопенісуально.
Unknown Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 16:42 #163 Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 16:42 10 годин тому, Vadimm сказано: Згадав наш діалог як на трапив на статтю з штрафами, пов'язаними з РРО. Надіюсь, ти вже впорався зі своїми річними звітами-інвентаризаціями, тож нагадаю про складський облік: там же пишеться про підакцизний товар (цигарки, спиртне ....), а не геть усе. Хоча і така вибірка зачепить когось, але з підакцизкою завжди ж складніше було.
Zheny@ Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 19:08 #164 Опубліковано 3 Лютого, 2021 в 19:08 2 годин тому, Unknown сказано: там же пишеться про підакцизний товар (цигарки, спиртне ....), а не геть усе. Хоча і така вибірка зачепить когось, але з підакцизкою завжди ж складніше було. із цим погоджуся. 100%. А тепер, для прикладу, я торгую яйцями курячими. Який в сраку облік звітності. Бой, просрочка і т.п. Хто у мене буде перераховувати 500 000 яєць? Самі зроблять бою на купу грошей І хто винен буде в недостачі? @Vadimm походу з іншої колокольні дзвін?
toj_tu Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 16:24 Автор #165 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 16:24 Тема як називається?Шановні юні залізничники, працівники залізниці, містяни та гості нашого міста Луцька. На превеликий жаль, від Укрзалізниці прийшла погана звістка. Планується повне закриття дитячої залізниці. Що буде після цього з залізницею-невідомо. Тому ми хочемо попросити вас, аби ви поширювали допис у вашому фейсбуці (хто хареєстрований) по максимуму. Чим більше ви будете поширювати, тим більшою буде підтримка та меншою вірогідність закриття. Збережемо дитячу залізницю Луцька для майбутніх поколінь!
iiron Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 17:47 #166 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 17:47 1 час назад, toj_tu сказал: Тема як називається?Шановні юні залізничники, працівники залізниці, містяни та гості нашого міста Луцька. На превеликий жаль, від Укрзалізниці прийшла погана звістка. Планується повне закриття дитячої залізниці. Що буде після цього з залізницею-невідомо. Тому ми хочемо попросити вас, аби ви поширювали допис у вашому фейсбуці (хто хареєстрований) по максимуму. Чим більше ви будете поширювати, тим більшою буде підтримка та меншою вірогідність закриття. Збережемо дитячу залізницю Луцька для майбутніх поколінь! Поширювати такі дописи у фейсбуці це в стилі пороходротів, котрим чим гірше країні тим краще їм або працівникам фсб.Тож збережуть дитячу залізницю Луцька для майбутніх поколінь.Чи як-що до цього не причетний самі знаєте хто то це не рахується або рахується зрадою?
jurgen007 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 19:20 #167 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 19:20 Пропоную в порядку запланованої міськрадою модернізації дитячої залізниці створити на її базі також дитячий річковий порт на річці Сапалаївка, в якості плавзасобу можна використати судно на підводних крилах "Ракета" яке зараз використовується для розпивання алкоголю на одній з водойм парку ім.Л.Українки.
iiron Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 20:26 #168 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 20:26 52 минуты назад, jurgen007 сказал: Пропоную в порядку запланованої міськрадою модернізації дитячої залізниці створити на її базі також дитячий річковий порт на річці Сапалаївка, в якості плавзасобу можна використати судно на підводних крилах "Ракета" яке зараз використовується для розпивання алкоголю на одній з водойм парку ім.Л.Українки. Я казав би взагалі знищити всі ці речі родом з тоталітарного режиму.Допитливим дітям на відміну від нормальних можуть лізти в голову всякі дурні мислі типу - а чому тоталітарний режим так дітей балував.То парк відпочинку на болоті відгрохали, залізницю дитячу, спортшколи, басейн, дві лікарні дитячі, палац учнівської молоді, самольота присунули в якості дитячого кінотеатру...Хоч би не взнали що нинішнє приміщення податкової на Київському Майдані тоталітарний режим будував як другий палац учнівської молоді.Ну і крім того бабульок можна косанути - на брухт здати залізницю і плавзасіб.
toj_tu Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 20:47 Автор #169 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 20:47 2 часа назад, iiron сказал: Поширювати такі дописи у фейсбуці це в стилі пороходротів, котрим чим гірше країні тим краще їм або працівникам фсб.Тож збережуть дитячу залізницю Луцька для майбутніх поколінь.Чи як-що до цього не причетний самі знаєте хто то це не рахується або рахується зрадою? Писав без жодного дебило-політичного підтексту.
AnimaNoir Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 20:51 #170 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 20:51 Стоп, так ваш Поліщук (ну тих хто за нього голосува), перед виборами обіцяв що розбереться з цим питанням. Видно що розібрався.
iiron Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 20:52 #171 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 20:52 1 минуту назад, toj_tu сказал: Писав без жодного дебило-політичного підтексту. Ясно.Значить просто не розібрались що залізниця вже врятована(дай боже здоров"ячка добрим людям).Дайте знати там у фейсбуку, а то ще дитячозалізничний майдан почнуть організовувати
yu2007 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 21:13 #172 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 21:13 45 minutes ago, iiron said: Я казав би взагалі знищити всі ці речі родом з тоталітарного режиму.Допитливим дітям на відміну від нормальних можуть лізти в голову всякі дурні мислі типу - а чому тоталітарний режим так дітей балував.То парк відпочинку на болоті відгрохали, залізницю дитячу, спортшколи, басейн, дві лікарні дитячі, палац учнівської молоді, самольота присунули в якості дитячого кінотеатру...Хоч би не взнали що нинішнє приміщення податкової на Київському Майдані тоталітарний режим будував як другий палац учнівської молоді.Ну і крім того бабульок можна косанути - на брухт здати залізницю і плавзасіб. Так ви, батечку, совкодрочер?))
iiron Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 21:14 #173 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 21:14 Только что, yu2007 сказал: Так ви, батечку, совкодрочер?)) Так шоб сильно то нє, но вопроси виникають.
yu2007 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 21:23 #174 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 21:23 4 minutes ago, iiron said: Так шоб сильно то нє, но вопроси виникають. До клятого порошенка, який розвалив радянський союз? І який зараз заважає новій чесній владі побудувати нові дитячі залізниці, лікарні, спортшколи і палаци піонерів?)
iiron Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 21:47 #175 Опубліковано 3 Квітня, 2021 в 21:47 15 минут назад, yu2007 сказал: До клятого порошенка, який розвалив радянський союз? І який зараз заважає новій чесній владі побудувати нові дитячі залізниці, лікарні, спортшколи і палаци піонерів?) Трохи не так.До клятих порошенків.І не щодо розвалу, а щодо де бл...ть моя друга Франція яку мені обіцяли на мітингах в 90-х?Бо більше нагадує скотний двір, а не то що обіцяли.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.