yu2007 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 05:41 #176 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 05:41 7 hours ago, iiron said: Трохи не так.До клятих порошенків.І не щодо розвалу, а щодо де бл...ть моя друга Франція яку мені обіцяли на мітингах в 90-х?Бо більше нагадує скотний двір, а не то що обіцяли. 2га Франція вдома у тих людей, за яких ти що кілька років йдеш і віддаєш свій голос вже впродовж трьох десятиліть. Але навіщо ти так робиш - для мене загадка))
romanc Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 06:12 #177 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 06:12 8 часов назад, iiron сказал: Трохи не так.До клятих порошенків.І не щодо розвалу, а щодо де бл...ть моя друга Франція яку мені обіцяли на мітингах в 90-х?Бо більше нагадує скотний двір, а не то що обіцяли. Так это в тему про виноградники)))
case_l Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 06:28 #178 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 06:28 10 годин тому, iiron сказано: Я казав би взагалі знищити всі ці речі родом з тоталітарного режиму.Допитливим дітям на відміну від нормальних можуть лізти в голову всякі дурні мислі типу - а чому тоталітарний режим так дітей балував.То парк відпочинку на болоті відгрохали, залізницю дитячу, спортшколи, басейн, дві лікарні дитячі, палац учнівської молоді, самольота присунули в якості дитячого кінотеатру...Хоч би не взнали що нинішнє приміщення податкової на Київському Майдані тоталітарний режим будував як другий палац учнівської молоді.Ну і крім того бабульок можна косанути - на брухт здати залізницю і плавзасіб. Ти що, думаєш це все неможливо було б побудувати, якби не знищили мільйони українців? Чи ця теперішня політична еліта не є креатурою совка?
iiron Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 06:40 #179 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 06:40 51 минуту назад, yu2007 сказал: 2га Франція вдома у тих людей, за яких ти що кілька років йдеш і віддаєш свій голос вже впродовж трьох десятиліть. Але навіщо ти так робиш - для мене загадка)) Я???Ще ні разу не віддавав свій голос вже впродовж трьох десятліть і поки-що не збираюсь.Перші роки повноліття не віддавав із-за деяких непорозумінь з правоохоронними органами і моя поява на виборчій дільниці могла перетворитись на явку з повинною, а коли небезпека минула вирішив - так, брати і сестри, давайте без мене.
sergkots Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 07:42 #180 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 07:42 1 година тому, iiron сказано: Я???Ще ні разу не віддавав свій голос вже впродовж трьох десятліть і поки-що не збираюсь.Перші роки повноліття не віддавав із-за деяких непорозумінь з правоохоронними органами і моя поява на виборчій дільниці могла перетворитись на явку з повинною, а коли небезпека минула вирішив - так, брати і сестри, давайте без мене. Типовий приклад совкодрочера - всі йому щось винні, але сам він робити не буде. Гидота.
Bliksss Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 07:53 #181 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 07:53 10 годин тому, AnimaNoir сказано: Видно що розібрався. як він - може "розібратись"? далі - Луцька, його - ніхто не знає. Ну написав він листа в Укрзалізницю з проханням передати на баланс міста - там йому пояснили - так не можна, можна - тільки продати, і тільки на торгах (аукціоні). Написав листа в кабмін з проханням "повпливати", там - просто підтвердили, що Укрзалізниця - не має право передавати своє майно, яке - є часткою статутного фонду )) От тепер подумайте, ну куплять за "ХХ мільйонів" дитячу залізницю, ще Х мільйонів на модернізацію, і ще щомісячно кілька мільйонів на утримання - воно того варте?
yu2007 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 08:07 #182 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 08:07 10 minutes ago, Bliksss said: От тепер подумайте, ну куплять за "ХХ мільйонів" дитячу залізницю, ще Х мільйонів на модернізацію, і ще щомісячно кілька мільйонів на утримання - воно того варте? І все це з твоїх податків! В той час, як в ковідному фонді міста вітер гуляє, ці йолопи металобрухт за десятки мільйонів купують! І хто лишень за цих довбнів голосував?))
yu2007 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 08:12 #183 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 08:12 1 hour ago, iiron said: Я???Ще ні разу не віддавав свій голос вже впродовж трьох десятліть і поки-що не збираюсь.Перші роки повноліття не віддавав із-за деяких непорозумінь з правоохоронними органами і моя поява на виборчій дільниці могла перетворитись на явку з повинною, а коли небезпека минула вирішив - так, брати і сестри, давайте без мене. Це правильно. Справжні чоловіки тримають свою електоральну цноту до самої смерті! Тільки так збудуємо другу Францію на уламках колишнього піонерського раю з ковбасою по 2,20!))
Bliksss Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 08:22 #184 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 08:22 9 хвилин тому, yu2007 сказано: І хто лишень за цих довбнів голосував?)) це не його ідея, вже більше року - петиції пишуть, різні "свідомі" депутати - також, з своїми ініціативами виступають та й серед тих, хто голосніше всіх кричить про необхідність забрати залізницю на баланс міста - дуже багато тих, хто за цих "довбнів" не голосував ))
yu2007 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 08:58 #185 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 08:58 33 minutes ago, Bliksss said: це не його ідея, вже більше року - петиції пишуть, різні "свідомі" депутати - також, з своїми ініціативами виступають та й серед тих, хто голосніше всіх кричить про необхідність забрати залізницю на баланс міста - дуже багато тих, хто за цих "довбнів" не голосував )) І тут клятий сивочолий піднакакав коли ж вже накрадеться той шоколадний барига, щоб Україна нарешті вдихнула на повні груди і розправила плечі?
volks Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 09:18 #186 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 09:18 15 часов назад, iiron сказал: Поширювати такі дописи у фейсбуці це в стилі пороходротів, котрим чим гірше країні тим краще їм або працівникам фсб Ні в якому разі не можна поширювати погані новини. Лише здобутки бубочки. Кляті порохоботи.
case_l Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 09:22 #187 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 09:22 2 годин тому, iiron сказано: Я???Ще ні разу не віддавав свій голос вже впродовж трьох десятліть і поки-що не збираюсь. не знайшов у виборчому бюлетні кпрф і вирішив не ходити?
toj_tu Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 09:58 Автор #188 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 09:58 12 часов назад, iiron сказал: Трохи не так.До клятих порошенків.І не щодо розвалу, а щодо де бл...ть моя друга Франція яку мені обіцяли на мітингах в 90-х?Бо більше нагадує скотний двір, а не то що обіцяли.
jurgen007 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:15 #189 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 17:15 7 часов назад, toj_tu сказал: То ті порохоботи мабуть брали за взірець свого гетьмана, який ТОЧНО не крав, не ходив в московську церкву, не будував Францію у себе на хуторі десь під Києвом і в Іспаніях ....
Ghost_manka Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 20:32 #190 Опубліковано 4 Квітня, 2021 в 20:32 12 часов назад, Bliksss сказал: як він - може "розібратись"? далі - Луцька, його - ніхто не знає. Ну написав він листа в Укрзалізницю з проханням передати на баланс міста - там йому пояснили - так не можна, можна - тільки продати, і тільки на торгах (аукціоні). Написав листа в кабмін з проханням "повпливати", там - просто підтвердили, що Укрзалізниця - не має право передавати своє майно, яке - є часткою статутного фонду )) От тепер подумайте, ну куплять за "ХХ мільйонів" дитячу залізницю, ще Х мільйонів на модернізацію, і ще щомісячно кілька мільйонів на утримання - воно того варте? Та й дитячій залізниці все ж таки складно буде існувати окремо від Укрзалізниці. Більше мороки, більше затрат... Ох, яке болюче питання
Webmaster Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 04:00 #191 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 04:00 Суть така. Щоб захапати землю під залізницею пішли по такій схемі. Спочатку треба взяти на баланс міста. Потім через 1-3 роки помалу розділити її. А залізницю порізати на метал. Все як завжди. Класика жанру з 90-тих. Ну це так, роздуми в голос. )
Bliksss Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 05:41 #192 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 05:41 1 година тому, weldermaster сказано: Спочатку треба взяти на баланс міста. мож так і хотіли,але, їм чітко сказали - тільки через аукціон.
jurgen007 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 05:43 #193 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 05:43 1 час назад, weldermaster сказал: Суть така. Щоб захапати землю під залізницею пішли по такій схемі. Спочатку треба взяти на баланс міста. Потім через 1-3 роки помалу розділити її. А залізницю порізати на метал. Все як завжди. Класика жанру з 90-тих. Ну це так, роздуми в голос. ) У нас в 90х заводи з імпортним обладнанням на мільярди рублів порізали на метал а тут 2 км вузькоколійки на болоті, не ті масштаби в теперішніх, не ті...
volks Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 05:48 #194 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 05:48 2 минуты назад, jurgen007 сказал: не ті масштаби в теперішніх, не ті...
Webmaster Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 06:23 #195 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 06:23 33 минуты назад, jurgen007 сказал: У нас в 90х заводи з імпортним обладнанням на мільярди рублів порізали на метал а тут 2 км вузькоколійки на болоті, не ті масштаби в теперішніх, не ті... Як метал залізниця не цікава. А вот як земелька, яку потім можна пустити під забудову це вже цікаво. По крайній мірі я б на їхньому місці так і зробив би. Тільки от укрзалізниця. Також не дураки там сидять.
jurgen007 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 07:02 #196 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 07:02 40 минут назад, weldermaster сказал: Як метал залізниця не цікава. А вот як земелька, яку потім можна пустити під забудову це вже цікаво. По крайній мірі я б на їхньому місці так і зробив би. Тільки от укрзалізниця. Також не дураки там сидять. Нуда, місце під забудову козирне, на березі річки, природа, свіже повітря з запашком каналізації - і покупатись можна і порибалити. Прямо місцева Кончена - Заспа 2.
Webmaster Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 07:09 #197 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 07:09 6 минут назад, jurgen007 сказал: Нуда, місце під забудову козирне, на березі річки, природа, свіже повітря з запашком каналізації - і покупатись можна і порибалити. Прямо місцева Кончена - Заспа 2. Все це рішаємо. Повірте мені )
turbo Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 07:41 #198 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 07:41 30 minutes ago, jurgen007 said: Нуда, місце під забудову козирне, на березі річки, природа, свіже повітря з запашком каналізації - і покупатись можна і порибалити. Прямо місцева Кончена - Заспа 2. Піде в трубу річка запросто. Spoiler В "правильне" окультурення хоча б розібратись із протиправними зливами - важко віриться.
Arden Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 08:31 #199 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 08:31 1 час назад, jurgen007 сказал: Нуда, місце під забудову козирне, на березі річки, природа, свіже повітря з запашком каналізації - і покупатись можна і порибалити. Прямо місцева Кончена - Заспа 2. ЖК Оселя парк як приклад і цини там ого-го
Zheny@ Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 08:58 #200 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 08:58 51 хвилин тому, turbo сказано: Піде в трубу річка запросто. в Москві була річка Яуза. Частина пішла в трубу, пливе тепер під Москвою.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.