Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

2 годин тому, paksivatova сказано:

а ти зробив не винними )

кожен має право на памілку

• Збентежений 1
  • +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, igorgame сказано:

Я взагалі-то про автобус, тролейбус, трамвай! Мова про сьогодення і якщо влада запровадить правила по визначеній кількості возити, то там так і будуть виконувати, а не так як в нас! Ну і звісно, що там транспорт комунальний, як у більшості якщо не скрізь у країнах Європи, тому влада міст вирішує як каму їздити і видає розпорядження, а не так як в нас, що перевізники диктують умови міськраді! От що я мав на увазі!

Тобто, я роблю висновок, про те, що ти взагалі ніколи не був у Польщі. Більше того, не перетинав кордон із Україною НЕ літаком! Хоча, тебе і це не врятувало б!

Тому як  я, пересувався країнами європи без проблем ДО вірусу,  авто, автобус, потяг, літак..  напрягу, окрім польських потягів, ніколи ніде не спостерігав. (Хоча в Польщі ця проблема ще з 90-х років. Так, їздив, ага! Уяви, і я знаю про що кажу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, igorgame сказал:

Я взагалі-то про автобус, тролейбус, трамвай! Мова про сьогодення і якщо влада запровадить правила по визначеній кількості возити, то там так і будуть виконувати, а не так як в нас! Ну і звісно, що там транспорт комунальний, як у більшості якщо не скрізь у країнах Європи, тому влада міст вирішує як каму їздити і видає розпорядження, а не так як в нас, що перевізники диктують умови міськраді! От що я мав на увазі!

Тролейбуси і трамваї, метро - це все в нас належить МІСТУ, зокрема в Луцьку - ВСІ тролейбуси належать ЛПЕ (КП міськради)... Залізничний транспорт - Укрзалізниці. От з міжміськими і приміськими автобусами - там так, ситуація така, що ВСЕ приватне. Але я думаю, якби поставили жорстку умову - "або возите з дотриманням кількості, або заберемо ліцензію і оштрафуємо на космічну суму, а як доведемо факт зараження - то і посадимо винних" - дотримувалися б, як миленькі. А щоб не плакали - звільнити від податків на час карантину і скасувати весь пільговий проїзд. Як варіант ще - запровадити фіксовану вигідну ціну на пальне для перевізників. А от ціни піднімати - заборонити. В держави є КУПА методів впливу. Але ж простіше  - заборонити, зупинити, і чекати, чим скінчиться то все, на людей і їх проблеми, на те, що ті, в кого ГОРОД за містом, будуть взимку "лапу смоктати", бо нема ні авто, ні грошей на таксі, на неможливість потрапити на роботу людям, що живуть в приміському селі - начхати.

В Луцьку ще легше зробити дотримання кількості пасажирів було б - є ж валідатори у всьому транспорті, 11-му, чи там якомусь 21-му для великого тролейбуса, пасажиру, валідатор просто НЕ знімає гроші, і голосно сповіщає: "Ви перевищуєте допустиму чисельність пасажирів, негайно вийдіть". І ВСЕ, Відмовляється - водій викликає 102, і протокольчик. Побачив, як водій бере готівку і везе зайвого - аналогічно, телефонуй 102...

32 минуты назад, nickel сказал:

Висновки скоріше будуть такі: було допущене зволікання в перший час, бо Китай приховував інформацію від ВООЗ, але без роботи ВООЗ була б повна жопа, США відновить фінансування, Нікого не посадять і санкцій проти Китаю не буде. Тобто звсе залишиться як і було.

Навряд чи так буде - якщо визнають приховування інформації китайцями і не вживуть до них жодних санкцій, а ще краще - виявлять якусь корупцію в ВООЗ (а ВООЗ дуже прихильна до Китаю - чи не тому, що там можна проводити такі експерименти в лабораторіях, за які в США чи Європі хтось вже сидів би?), то на холеру тоді і ВООЗ, і ООН, і влада в цілому, по всьому світу? Чисто щоб карантини влаштовувати, заганяючи людей в фінансову ср@ку? Як мінімум, поїздки в Китай мають бути закриті ще рік, а то й більше... Та і взагалі, санкцій не треба, хай виплатять КОМПЕНСАЦІЮ всім потерпілим від карантину і самого захворювання державам, хоча б покриють витрати на лікування хворих і збитки тим налузям, що постраждали критично. Грошей в Китаю вистачить (світова економіка може втратити до 2,7 трильйонів доларів)... А от як ні - тоді зробити тим паразитам так, щоб відчули, що таке ізоляція - перестати давати їм товари, що вони імпортують і купувати їхні. Чи вистачить "пороху в порохівницях"? Вистачить - досить згадати, як США "взули" Huawei. Було б бажання...

• Збентежений 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@AgentSmith13 у порівнянні з тим що економіка вже фактично мертва, то те що ви пишете про транспорт, то як дитячі цяцькі у пісочниці.

За пільговий проїзд цілком згоден.

Мене то ця ситуація примусила під іншим кутом зору подивитись на потрібність власного транспорту. Відверто, я вважав що громадський транспорт вмре у разі настання Апокаліпсису. Наша місцева ,та й не тільки, влада успішно показує вміння створити апокаліпсис в окремо взятій країні. Багатьма, абсолютно недолугими заборонами.

Хоча як поспілкувався з родичами у інших країнах... То в нас ще так сяк. У Москві, наприклад, без перепустки не випускають навіть на власному транспорті. І не частіше 2 рази на тиждень по власних потребах.

Я не знаю чим слухав Онуфрій свого шефа патріарха Кирила, але для церкви також були всі карантинні обмеження.

Бардак звичайно там є, особливо коли стало тепліше і народ потягнувся побухати з шашличками на природу

Схожа історія у Португалії. Але нормальна організація всіх заходів. І великі штрафи (500 євро) за порушення.

1 час назад, AgentSmith13 сказал:

Та і взагалі, санкцій не треба, хай виплатять КОМПЕНСАЦІЮ всім потерпілим від карантину і самого захворювання державам, хоча б покриють витрати на лікування хворих і збитки тим налузям, що постраждали критично.

Хто? Китай? Ви що прикалуєтесь? ХТО ЗМОЖЕ ПРИМУСИТИ ЩОСЬ КОМУСЬ ПЛАТИТИ НАДДЕРЖАВУ? Якісь там європейці? Чи американці? 

А от як ні - тоді зробити тим паразитам так, щоб відчули, що таке ізоляція - перестати давати їм товари, що вони імпортують і купувати їхні.

Скоріше весь світ відчує на собі що таке відсутність Китаю. На аліекспресі давно собі щось замовляли?

І навіть якщо так, то є ще один момент. Видобуток рідкоземельних елементів (без яких не обійдеться фактично жоден електронний пристрій) на 95% зосереджено саме у Китаї. 

Чи вистачить "пороху в порохівницях"? 

Думаю що ні. Китай це крім всього 1,5млрд споживачів. І всі китайські фірми можуть переорієнтувати свій бізнес на власний ринок. Там є куди розвиватись. Наприклад, той же Apple для ринку Китаю зробив iphone на 2 сімки, аби б його хоч якось у Китаї купляли б. 

Було б бажання...

Американці не настільки тупі щоб вбивати свою власну економіку також. Там товарооборот на трильони доларів. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почаїв відзавтра повністю закривають на в'їзд і виїзд - всі 20000 населення районна комісія з питань ТЕБ та НС визнала "контактними"... Догралися. Зате настоятель Почаївської лаври - дофіга хоробрий - "відмовився співпрацювати з МОЗ та МВС, і тестувати монахів". От тепер хай все місто дружно йому подякує. Бажано, чимось тяжким.

1 час назад, Electronshik сказал:

ХТО ЗМОЖЕ ПРИМУСИТИ ЩОСЬ КОМУСЬ ПЛАТИТИ НАДДЕРЖАВУ? Якісь там європейці? Чи американці? 

Скоріше весь світ відчує на собі що таке відсутність Китаю. На аліекспресі давно собі щось замовляли?

І навіть якщо так, то є ще один момент. Видобуток рідкоземельних елементів (без яких не обійдеться фактично жоден електронний пристрій) на 95% зосереджено саме у Китаї.

Думаю що ні. Китай це крім всього 1,5млрд споживачів. І всі китайські фірми можуть переорієнтувати свій бізнес на власний ринок. Там є куди розвиватись. Наприклад, той же Apple для ринку Китаю зробив iphone на 2 сімки, аби б його хоч якось у Китаї купляли б.

Американці не настільки тупі щоб вбивати свою власну економіку також. Там товарооборот на трильони доларів. 

Ну, при застосуванні ПРАВИЛЬНИХ методів впливу - Китай сам, з радістю задушить під корінь ті "ринки тварин", і буде виконувати всі вказівки ВООЗ і ООН, аж до компенсування збитків всьому світу.

Світ - відчує відсутність Китаю, то так. Електроніка (і не тільки) стане дорожчою, і значно. Китайські фірми - зможуть частково переорієнтуватися на внутрішній ринок, але втратять мільярди, якщо не трильйони - Китай - то 1,5 млрд НАСЕЛЕННЯ, споживачів, скажімо ПК та ПОТУЖНИХ смартфонів там значно менше (є сільська місцевість, і купа такої бідноти, що наші безхатьки - олігархи в порівнянні з ними)... Уявімо - Google, Quallcom, Sony, Samsung, Microsoft, AMD, Nvidia, Intel, LG - ПРИЗУПИНИЛИ (тимчасово, не заборонили наглухо і назавжди) поставки своїх чіпів, матриць до камер, дисплеїв, пам'яті, заборонили використання Android i Windows для китайських компаній... Але при тому запропонують альтернативу - закриття всіх лабораторій, де МОЖЕ вироблятися біологічна зброя, відшкодування хоча б витрат на лікування пацієнтів від COVID-19, посилення контролю за харчовими продуктами, допуск перевірок ВООЗ по першій вимозі - і всі торгівельні стосунки залишаться, як були.

А рідкоземельні метали... А кому вони треба будуть в тих кількостях, що добуваються зараз, як впаде виробництво? Є в Китаї свої потужні корпорації з великим обсягом виробництва, от тільки, куди не тицьни - і їхнє виробництво залежить від того ж Інтела, АМД, Соні і т.д., якесь більше, якесь менше. Що у них там свого є з процесорів мобільних, наприклад? Kirin в Хуавея, і все? Все решта - американське, сенсори камер - корейські і японські. Ті ж Xiaomi стали популярними, бо поставили в свої апарати американський проц, японську камеру, і продали то дешевше інших...

Американці (а точніше - радник Трампа) не так давно, коли ніякої епідемії, карантину і смертей у них не було, розповідали, що "За нашими оцінками, вплив буде мінімальним. Світ – це не провінція Ухань"... Думаю, зараз у них думка різко змінилася.

Щоб казати, як воно буде, щось конкретніше - треба зачекати завершення пандемії.

• Збентежений 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, AgentSmith13 сказал:

бо возите з дотриманням кількості, або заберемо ліцензію і оштрафуємо на космічну суму

ну всі і сказали б, пішов ти нахєр і були б праві. Про економічну доцільність чув щось ? Завжди прикалують такі як ти. То бери маршрутку і вози по 10 чоловік, потім розкажеш, скільки винен остався. Їм простіше взагалі стояти чим тупо їздити в збиток. Пільговики скільки мінусів тому ж ЛПЕ приносили, і це тролейбуси забиті їздили, а посади туди 10 чоловік і все, вони ГАРАНТОВАНО будуть в мінусах КОЖЕН рейс, маршрутки те ж саме. Але тобі на це ж насрать, правда ? Тобі головне, щоб вони їздили і тобі було добре, то чому комусь має бути не насрать на тебе ?

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, MANJAK11 сказал:

ну всі і сказали б, пішов ти нахєр і були б праві. Про економічну доцільність чув щось ? Завжди прикалують такі як ти. То бери маршрутку і вози по 10 чоловік, потім розкажеш, скільки винен остався. Їм простіше взагалі стояти чим тупо їздити в збиток. Пільговики скільки мінусів тому ж ЛПЕ приносили, і це тролейбуси забиті їздили, а посади туди 10 чоловік і все, вони ГАРАНТОВАНО будуть в мінусах КОЖЕН рейс, маршрутки те ж саме. Але тобі на це ж насрать, правда ? Тобі головне, щоб вони їздили і тобі було добре, то чому комусь має бути не насрать на тебе ?

Насрать, правда. Повністю. Їм роками насрать було на всіх нас, насрать на стояння людей ввечері під дощем, коли маршрутка втекла, наприклад. Плюс вони ще й (деякі, не всі) з МЕДИКІВ гроші за доїзд беруть. Є на то міська рада, яка на час карантину має це організувати, а не про ремонт пр. Волі і фонтани з ілюмінаціями і "підсвіткою пам'ятників" думати. Не мені має бути "добре", мені ПОХЕР, в мене ровер є, і до роботи йти 10 хвилин максимум, а їхати - 3-4, а людям, які працюють, і не можуть в силу стану здоров'я їздити на велосипеді, авто чи мотоцикла якого не мають, а живуть на іншому кінці міста (продуктові магазини, заправки - ніхто не закрив)... Про маршрутки РЕГУЛЯРНІ, як до карантину - мова взагалі зараз не йде (простору мало, шансів заразитися в рази більше, як в автобусі чи тролейбусі), пустити вранці з 7 по 10 годину, і ввечері, з 17 до 22, тролейбуси по кільком маршрутам, самим критичним, могли б легко. І, наприклад, виключно по спецперепустках, тільки для працюючих офіційно.

Економічна доцільність... Оймля... Весь бізнес закритий, крім продуктових магазинів, заправок, СТО, автозапчастин і ще чогось незначного, типу зоомагазинів... Де економічна доцільність?

А через тих 130000 "безсмертних", які на Великдень і Вербну неділю посунулися в храми - коли то все кінчиться, хоч приблизно, взнаємо за два тижні, не менше. МАРШРУТНИКИ ту цифру тільки б збільшили - бо сказали б владі "йти нахер" з обмеженням... Зате потім самі б за голову трималися.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, AgentSmith13 сказано:

В Луцьку ще легше зробити дотримання кількості пасажирів було б - є ж валідатори у всьому транспорті, 11-му, чи там якомусь 21-му для великого тролейбуса, пасажиру, валідатор просто НЕ знімає гроші, і голосно сповіщає: "Ви перевищуєте допустиму чисельність пасажирів, негайно вийдіть"

Один момент - а який пристрій має рахувати при цьому скільки людей вийшло ? :)  Бо за твоїми підрахунками лише 10 людей в день вдасться провезти :) Бо вже 11-ий пішов нахєр, а після нього 12-ий туди ж і т.д.  І якщо теоретично водій маршрутки ще може в дзеракало більш менш порахувати пасажирів по ходу рейсу, то боюсь водій тролейбуса точно не справиться з таким ребусом :)

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насрать, правда. Повністю. Їм роками насрать було на всіх нас, насрать на стояння людей ввечері під дощем, коли маршрутка втекла, наприклад. Плюс вони ще й (деякі, не всі) з МЕДИКІВ гроші за доїзд беруть. Є на то міська рада, яка на час карантину має це організувати, а не про ремонт пр. Волі і фонтани з ілюмінаціями і "підсвіткою пам'ятників" думати. Не мені має бути "добре", мені ПОХЕР, в мене ровер є, і до роботи йти 10 хвилин максимум, а їхати - 3-4, а людям, які працюють, і не можуть в силу стану здоров'я їздити на велосипеді, авто чи мотоцикла якого не мають, а живуть на іншому кінці міста (продуктові магазини, заправки - ніхто не закрив)... Про маршрутки РЕГУЛЯРНІ, як до карантину - мова взагалі зараз не йде (простору мало, шансів заразитися в рази більше, як в автобусі чи тролейбусі), пустити вранці з 7 по 10 годину, і ввечері, з 17 до 22, тролейбуси по кільком маршрутам, самим критичним, могли б легко. І, наприклад, виключно по спецперепустках, тільки для працюючих офіційно.

Економічна доцільність... Оймля... Весь бізнес закритий, крім продуктових магазинів, заправок, СТО, автозапчастин і ще чогось незначного, типу зоомагазинів... Де економічна доцільність?

А через тих 130000 "безсмертних", які на Великдень і Вербну неділю посунулися в храми - коли то все кінчиться, хоч приблизно, взнаємо за два тижні, не менше. МАРШРУТНИКИ ту цифру тільки б збільшили - бо сказали б владі "йти нахер" з обмеженням... Зате потім самі б за голову трималися.

я цей брєд навіть коментувати не буду, й так все зрозуміло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 минуты назад, Cherman сказал:

Міжміські спрінтери/крафтери, якщо возити по 10 чоловік, спокійно ідуть в плюс.

та нема питань. Спеціально погуглив, відстань до Львова 150км, середня ціна за квиток приблизно 150 грн, тобто гривня за кілометр. Розхід палива 7-13 л по паспорту нового, візьмем максимум 13 , ітого за паливо до Львова  грубо 400грн, з десяти чоловік *навару* 1500 - 400 = 1100грн. Там ще на зарплату водію, амортизація, інші розходи, ну але ми бачим що в плюсі. В того ж самого *Богдана* тільки ПО ПАСПОРТУ розхід 26 літрів на сотню, при ідеальних умовах швидкості 60км в годину. Представляєш який там реальний розхід ? То не мерседес, там, особливо в б/у, а ще й в режимі, поїхав/став/ поїхав, думаю і до 50 літрів може доходити. Не хочете один з другим, порахувати, яка має бути вартість квитка, щоб 10 пасажирів хоча б в ноль вивезти , не говорячи вже про прибуток ? 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, AgentSmith13 сказал:

В Луцьку ще легше зробити дотримання кількості пасажирів було б - є ж валідатори у всьому транспорті, 11-му, чи там якомусь 21-му для великого тролейбуса, пасажиру, валідатор просто НЕ знімає гроші, і голосно сповіщає: "Ви перевищуєте допустиму чисельність пасажирів, негайно вийдіть". І ВСЕ, Відмовляється - водій викликає 102, і протокольчик. Побачив, як водій бере готівку і везе зайвого - аналогічно, телефонуй 102...

Простіше поставити контролера на двері, заодно буде дивитися, чи пікають всі одразу. Вхід на передні двері. В Рівному, Тернополі, Львові та і в багатьох містах чомусь громадський транспорт ходить, тільки Луцьк як окрема країна. Про людей не думають зовсім...

4 часа назад, Electronshik сказал:

Відверто, я вважав що громадський транспорт вмре у разі настання Апокаліпсису.

Твої прогнози справдилися, Апокаліпсис наступив, громадський транспорт вмер...

2 часа назад, AgentSmith13 сказал:

А через тих 130000 "безсмертних", які на Великдень і Вербну неділю посунулися в храми

Тому що всі безсмертні насправді. Плюс то роль не грає, цифри малюються відбалди. Ще раз, немає ніякого коронавірусу, розвод, розвод і ще раз розвод. Прихований апокаліпсис, людей залякали, обмеження пересування, свободи дій і т.д., що в результаті створює незручності, паніку, в когось депресію. Коротше, щоб помучилися трохи. 

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 hours ago, TFA said:

Коротше, щоб помучилися трохи. 

Мучся на здоров'я

6 hours ago, TFA said:

Про людей не думають зовсім...

З такими людьми і думати нема про кого

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 часов назад, Zheny@ сказал:

Зима (Різдво католицьке). Прага. Карлів міст. Яблуку важко було впасти. Китайців... Як в світі - кожен 3-й.

От і все.

то японцы, для них Прага -центр Европы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карамба узбагойся

• Ха-ха 1
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, женік сказано:

але  такого тотально наїбалова і обману один одного як зараз не було

тоді люди мали менше грошей, не було на що надурювати  

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, case_l сказал:

тоді люди мали менше грошей, не було на що надурювати  

саме смішне, якщо економіку розвалити і будувати нову, то люди рєско поміняются і перестануть один одного намахувати. Л - логіка. Якщо телятко з лисинкою вродилось, з лисинкою і здохне. Он і карамба не міняєтся, у всі часи у нього всі казли, особливо в нашій країні, тільки якого хєра воно тут сидить, не зрозуміло. Хоче прохолодно - полюси свободні, хоче тепло, в амазонії ще овердофіга місць, де ще не ступала нога людини. Їдь, живи і радуйся, нє, сидить тут і воняє на форумах

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОЗ повідомляє:

В Україні зафіксовано 6125 випадків коронавірусної хвороби COVID-19

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Вінницька область — 338 випадків;
Волинська область — 174 випадки;
Дніпропетровська область — 122 випадки;
Донецька область — 16 випадків;
Житомирська область — 270 випадків;
Закарпатська область — 205 випадків;
Запорізька область — 137 випадків;
Івано-Франківська область — 556 випадків;
Кіровоградська область — 247 випадків;
м. Київ — 892 випадки;
Київська область — 356 випадків;
Львівська область — 256 випадків;
Луганська область — 25 випадків;
Миколаївська область — 41 випадок;
Одеська область — 146 випадків;
Полтавська область — 101 випадок;
Рівненська область — 341 випадок;
Сумська область — 84 випадки;
Тернопільська область — 435 випадків;
Харківська область — 77 випадків;
Херсонська область — 70 випадків;
Хмельницька область — 49 випадків;
Чернівецька область — 988 випадків;
Черкаська область — 186 випадків;
Чернігівська область — 13 випадків.

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 21 квітня 2020 року до Центру надійшло 710 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 18532 повідомлення про підозру на COVID-19.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, женік said:

Я в свою житті ніколи нікого не намахував і наглим не був і не є,В мене є професія, руки і голова, я тільки цим заробляю собі на життя, і ніколи не займався наїбаловом бо це не моє мораль не зволяє і не вмію я це робити, Я знаю що кажу бо в житті бачив не мало, автобарих які живуть в будинку 300квадратів  і все під шик зроблену, а в своєму житті ніразу нікопійки податків не заплатив і ніде не робив, чи ще одних ділків які нагріваються на фермерах, теж на сг техніці, купляють  за одну ціну, в останній платить втридорога, за одну здєлку на 3 трактора і приладдя в кишені у барих майже 30тисяч долярів в кишені чистого прибутку, і податків з нього нуль, бо вигідніше дати на лапу. В нас тотальна несплата податків через корупцію, але наш народ обовязково у всіх гріхах винує владу, не розміючи що він сам так хоче жити, а от коли стається біда то виявляється що і гроші вже не допоможуть бо всі фахівці і професіонали і чесні люди, уже втрали надію давно і зникли.

ти темою не помилився? Назву ще раз почитай

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, женік сказал:

Я в свою житті ніколи нікого не намахував і наглим не був і не є,В мене є професія, руки і голова, я тільки цим заробляю собі на життя, і ніколи не займався наїбаловом бо це не моє мораль не зволяє і не вмію я це робити, Я знаю що кажу бо в житті бачив не мало, автобарих які живуть в будинку 300квадратів  і все під шик зроблену, а в своєму житті ніразу нікопійки податків не заплатив і ніде не робив, чи ще одних ділків які нагріваються на фермерах, теж на сг техніці, купляють  за одну ціну, в останній платить втридорога, за одну здєлку на 3 трактора і приладдя в кишені у барих майже 30тисяч долярів в кишені чистого прибутку, і податків з нього нуль, бо вигідніше дати на лапу. В нас тотальна несплата податків через корупцію, але наш народ обовязково у всіх гріхах винує владу, не розміючи що він сам так хоче жити, а от коли стається біда то виявляється що і гроші вже не допоможуть бо всі фахівці і професіонали і чесні люди, уже втрали надію давно і зникли.

як там коротка труба від котла поживає ? всьо, думаєш ? забулось ? ти пизди да не за пизджуйся. Ти таке саме гамно як і ті, на кого ти гониш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, Cherman сказал:

Вадим, ти Карамбу в лице знаєш?:)

нажаль ні. А таких треба знати в лице, щоб ні при яких обставинах, не мати з ними справу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, yucore сказал:

Мучся на здоров'я

А ти кайфуєш від карантину? Приємно дивитися на ці маски-шоу і новини ці читати?

15 часов назад, yucore сказал:

З такими людьми і думати нема про кого

Сказав ти собі у дзеркало. Неадекват, він і в Африці неадекват...

11 часов назад, Cherman сказал:

Тебе розводять як лоха, як і всіх решту, хто так палко вірить в коронавірус. Тремтите тут, бо ж бач хтось кашляне і все, я вмру, ай-яй-яй, страшно!... Зазомбували вас по самі помідори...

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Cherman сказал:

Сумно, що такі довбо**би, з-за того, що самі не бережуться, ще й наражають на небезпеку нормальних людей.

Мені нема чого боятися, я вже писав, мене ніяка зараза вже не візьме, це раз. Друге, якщо ти так страхаєшся придуманого коронавірусу, то сиди собі вдома і не висовуйся. Мало ти знаєш про цей світ, зазомбили і розвели тебе, як соплячка, і воно вже скигле: "Мам, коронавірус мне вб'є, врятуй мене!". А мама погладить тебе по голові, затисне тобі пов'язочку на морді, щоб ти ще й дихав важко... Но зато я спасенний! Ця пов'язка так захищає від мікробів, як стрінги від морозу. Як треба буде, то люба холєра прицепиться. І вмреш ти одного дня, а потім поймеш, чого я писав ту петицію зверху про пережите. Бо сам цю херню переживеш на собі і тоді згадаєш, "Боже, який я дурний був, що в то вірив..." 

• Збентежений 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, Cherman сказал:

Вадим, ти Карамбу в лице знаєш?:)

На ФБ ось він.

https://m.facebook.com/profile.php?lst=100014337395654%3A100015902023697%3A1587527408&id=100015902023697

Змінено користувачем volks
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, TFA сказано:

Мені нема чого боятися, я вже писав, мене ніяка зараза вже не візьме, це раз. Друге, якщо ти так страхаєшся придуманого коронавірусу, то сиди собі вдома і не висовуйся. Мало ти знаєш про цей світ, зазомбили і розвели тебе, як соплячка, і воно вже скигле: "Мам, коронавірус мне вб'є, врятуй мене!". А мама погладить тебе по голові, затисне тобі пов'язочку на морді, щоб ти ще й дихав важко... Но зато я спасенний! Ця пов'язка так захищає від мікробів, як стрінги від морозу. Як треба буде, то люба холєра прицепиться. І вмреш ти одного дня, а потім поймеш, чого я писав ту петицію зверху про пережите. Бо сам цю херню переживеш на собі і тоді згадаєш, "Боже, який я дурний був, що в то вірив..." 

ммм... Коли ти кидаєшся в заперечування реальних фактів - це теж каже про те, що ти трішки безумний. Так, звісно, що з тим коронавірусом трішки заперебзділи (маю на увазі безглузді заборони), але що цей вірус є і він вбиває - це однозначно і навіть ти це бачиш, просто став в позу "бога". Елементарний приклад-факт - подивись, що робиться в Лаврах... В Києво-Печерській, в Почаївській... Це, по-твоєму, цілком нормальний хід справ і віруса нема, він надуманий?

"Ти сусліка відіш? - І я нє віжу... А он єсть!"

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, jack74 сказано:

Ти кроліка відіш? - І я нє віжу... А он єсть!"

сусліка.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...