volks Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 16:34 #251 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 16:34 24 минуты назад, nickel сказал: Чи Палиця його? Палиця нас має.
sergkots Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 16:40 #252 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 16:40 Оскільки маємо два варіанта вибору, то давайте для початку оцінимо потенційну шкоду, яку може завдати кожен кандидат коли стане мером. Потім оцінимо потенційну вигоду від кандидата. Якось так.
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 16:54 Автор #253 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 16:54 8 minutes ago, Cherman said: Такий вибір - це аксіома Ескобара. вони вже вибрали... чи "ізбралі" ... наркомани хуєві...
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:01 Автор #254 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:01 14 minutes ago, sergkots said: Оскільки маємо два варіанта вибору, то давайте для початку оцінимо потенційну шкоду, яку може завдати кожен кандидат коли стане мером. Потім оцінимо потенційну вигоду від кандидата. Якось так а вот давайте, почну, "пан архітектор" - бажає залишити все так як було, не буду наводити приклади з його пропозиціями (всі з тріском провалились), але, є "молодий падаван"...Щось виходить, щось - ні, вроді - як у всіх, але - йому закидають - "продався Палиці"... Що на вашу думку - "продався"? В конкретно взятому випадку? P.S. Ще раз повторюсь - не агітую, не проводжу соц. досліджень, не маю на меті всіх задовбати як "шльома".
Dima4s Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:13 #255 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:13 2 хвилин тому, Bliksss сказано: а вот давайте, почну, "пан архітектор" - бажає залишити все так як було, не буду наводити приклади з його пропозиціями (всі з тріском провалились), але, є "молодий падаван"...Щось виходить, щось - ні, вроді - як у всіх, але - йому закидають - "продався Палиці"... Що на вашу думку - "продався"? В конкретно взятому випадку? P.S. Ще раз повторюсь - не агітую, не проводжу соц. досліджень, не маю на меті всіх задовбати як "шльома". мене стрємають топорні непродумані гопарські методи. поліщук- хоче щоб все було як він сказав. чи його хазяїн. хоче ламати через коліно. це було з ринком. це було з введенням мутних турконетурків в оплату маршруток. також ця палицівська свора тупо клала болт на закони. вони як і попередники впринципі вертять законом як хочуть. хочуть прикриваються рішеннями суду- не хочуть шлють подалі з рішеннями інших. кричав поліщук про незаконні забудови, а разом з укропом виділяв землі і дозволяв різні реконструкції. такі як бібліотека на молоді. ну і монополія влади ні до чого не доведе ніколи хорошого. так що я за гавнішого мера) за ним немає лисого хазяїна. а ну і символічні турнікети. лисий барикадувався в обл раді з мордоворотами. очкарік ставив турнікети в міській раді і муніципального пса на вході.
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:22 Автор #256 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:22 3 minutes ago, Dima4s said: так що я за гавнішого мера) за ним немає лисого хазяїна. я проти - гавнішого мера, на цьому і розійшлись. 2 minutes ago, Cherman said: Блін, а ти ще сумніваєшся, що Поліщук продався Палиці? Я десь таке написав? Крім того, я навіть не написав "подумайте", чи "голосуйте за *****", накуй треба, в кожного своя голова на плечах. P.S. А кому продався "Шиба"? Чи весь такий - "білий і пухнастий"?
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:30 Автор #257 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:30 3 minutes ago, Cherman said: Нікому не продавався. Він сам по собі... ворує та мутить. це ж зовсім інша справа ))
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:40 Автор #258 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:40 1 hour ago, sergkots said: потенційну шкоду, яку може завдати кожен кандидат коли стане мером. давайте... З чого почнемо - з старого ринку, маршруток, тротуарів, прибудинкових територій?
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:53 Автор #259 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 17:53 @Cherman - я прошу не сприймати мої слова як агітацію за когось з них. Я просто висловив свою думку, що коли був Шиба - значно менше відремонтували дворів, я мовчу про "горезвісні автобуси", і про "пакращення" які були в нього тільки на словах.
volks Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:10 #260 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:10 16 минут назад, Bliksss сказал: про "пакращення" які були в нього тільки на словах. А зараз будуть на справах. Гроші ж бюджетні треба кудись дівати. 16 минут назад, Bliksss сказал: мовчу про "горезвісні автобуси", А де був недорадник з тими автобусами три попередні роки? Чому не вирішив питання по них цей мегасуперпупер юрист?
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:32 Автор #261 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:32 19 minutes ago, volks said: А де був недорадник з тими автобусами три попередні роки? Чому не вирішив питання по них цей мегасуперпупер юрист? я мав на увазі ті "лізингові автобуси" які гниють під забором в ЛПЕ, мегаархітехтор за них - не відповів ,але, відповість - строк давності не минув
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:37 Автор #262 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:37 26 minutes ago, volks said: А де був недорадник з тими автобусами три попередні роки? тобто? винен не той хто намутив, а той хто пізно це помітив?
volks Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:52 #263 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:52 15 минут назад, Bliksss сказал: тобто? винен не той хто намутив, а той хто пізно це помітив? В смислі пізно помітив? Навіщо та мова. Все місто знає, що там гниють автобуси під парканом, а мегасуперрадник аж перед самими виборами побачив.
Dima4s Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:58 #264 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:58 от читаю...водоканал піариться далі.... директор прогресивного і іноваційного підприємства розказує "Робота очисних споруд КП «Луцькводоканал» ведеться із дотриманням всіх норм і правил експлуатації. Уперше за 47 років діяльності підприємства здійснили очистку біоставків, після чого там оселилось сімейство лебедів."... але це ж маніпуляція.... лебеді там майже кожного року були. а ставки не почистили повністю, тому вода як текла смердюча і сива- так і тече. забруднює стир. ось такі методи роботи в друзів і колег поліщука. вони ще нічого не зробили але раз вибори треба піаритись на всьому реальному і не реальному... те ж саме робив Недопад коли я приходив на прийом. На словах проблема з очистними є. а потім прислали мені офіційну бумажку в якій шлють мене на.... і кажуть що все в них в межах норм.
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:59 Автор #265 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 18:59 7 minutes ago, volks said: Все місто знає, що там гниють автобуси під парканом, а мегасуперрадник аж перед самими виборами побачив. і ти побачив, і я побачив, хто купив їх на таких кабальних умовах? як ти сам помітив - "все місто знає", і знову шукають лохів? P.S. Не вийшло один раз (був же ш мером, хто заважав?) - нєкуй ставити експерименти.
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:02 Автор #266 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:02 2 minutes ago, Dima4s said: ось такі методи роботи в друзів і колег поліщука. ти до шиби звертався коли він був мером?
sergkots Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:04 #267 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:04 Поліщук Позитив: підозрюю, що бруківкою закатають все (нормальні відкати певно) мабуть зроблять в парку більше доріжок Негатив: велика ймовірність, що буде мати свою кишенькову більшість, ні з ким не доведеться домовлятись бюджет будуть ділити з великою швидкоокістю (в пріоритеті проекти з більшими відкатами) базарникам буде дупа - причому на Варшавці теж (місце надто козирне, Північний під питанням) можуть почати віджимати козирні місця рішення по дозволах буде таке як зараз - лише за попередньою домовленістю для своїх у випадку чого важко буде скинути Шиба: Позитив: більшості немає, одноосібно не просуне жодне рішення не має "своїх" підприємств - треба домовлятись буде мати потужну опозицію - відповідно постійно під наглядом зняти буде доволі легко Негатив: робить непродумані вчинки (як з автобусами) більшість буде ситуативна певно, деякі зашквари в рішеннях все ж будуть
volks Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:09 #268 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:09 4 минуты назад, Bliksss сказал: Не вийшло один раз (був же ш мером, хто заважав?) - нєкуй ставити експерименти. Так і в мегарадника не сильно вийшло. 5 минут назад, Bliksss сказал: ти побачив, і я побачив, хто купив їх на таких кабальних умовах Там взагалі вся історія мутна і нічого не відомо конкретно крім того, що ЗМІ накидають. ПиСи Яне за Шибу, я проти порадника.
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:10 Автор #269 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:10 + за твій порачений час на аналіз ситуації але, Поліщук - ще не був мером ))
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:11 Автор #270 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:11 4 minutes ago, volks said: ПиСи Яне за Шибу, я проти порадника. я не за зрадника, я - проти шиби
volks Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:13 #271 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:13 2 минуты назад, Bliksss сказал: + за твій порачений час за аналіз але, Поліщук - ще не був мером )) Де юре не був, а де факто був князьком всія Луцьк 3 роки.
sergkots Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:15 #272 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:15 2 хвилин тому, Bliksss сказано: але, Поліщук - ще не був мером Хм Цитувати З липня 2017 року працює радником міського голови. Березень-липень 2017 року - секретар Луцької міської ради. У 2016-2019 роках Ігор Поліщук відвідав менше 50% засідань постійної бюджетної комісії, в якій працював. Тобто фактично був в.о. мера. Став радником лише з єдиної причини - щоб негатив перед виборами йшов суто на Пустовіта. А на всіх відкриттях/запусках/закінченні робіт він був в центрі фото.
Bliksss Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:15 Автор #273 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:15 1 minute ago, volks said: Де юре не був, а де факто був князьком всія Луцьк 3 роки. ну, не хочу доказувати, поживемо - побачимо, в решті-решт, наші холівари на борді - нічого не вирішують.
sergkots Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:19 #274 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:19 Ми дізнались, що Поліщук не одружений. А має дівчину?
volks Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:32 #275 Опубліковано 9 Листопада, 2020 в 19:32 15 минут назад, Bliksss сказал: поживемо - побачимо Так вже побачили. Три роки дивилися.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.