Перейти до змісту

Пенсія ближче,ніж здається.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, nickel сказано:

Хрущі, біткоіни - то все муйня. Справжні бабки крутяться в гуманітарці.

будувати на продаж також не вигідно?

• Відповідей 315
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 минуту назад, case_l сказал:

будувати на продаж також не вигідно?

Щоб порахувати рентабельність, треба щоб цикл замкнувся. В моєму випадку цикл замкнеться після продажу будинку. Ще не готовий відповісти. :)

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Щоб порахувати рентабельність, треба щоб цикл замкнувся. В моєму випадку цикл замкнеться після продажу будинку. Ще не готовий відповісти. :)

краще би ти біткоїн тоді купив, хоча заднім числом всі розумні

Опубліковано
Только что, case_l сказал:

як думаєш впаде вартість твоєї вілли до 1 бітка?

Скоріше біток взлетить до вартості моєї вілли.

Опубліковано
57 хвилин тому, nickel сказано:

Хрущі, біткоіни - то все муйня. Справжні бабки крутяться в гуманітарці. Ну не будуть люди з 6 ранку в 15 градусний мороз стояти бесплатно. Перше фото в день завозу, друге на наступний день в той самий час, +-8 година.

Показати прихований контент

IMG_20210216_080014.thumb.jpg.2a49b951d8caf2d48f18387d1be27a54.jpg1148187321__viber_2021-02-17_11-17-31.thumb.jpg.2723f40a7b4e50c2c8aadf3022615f31.jpg

це три проектуєш на свою пенсію - арбітраж на гуманітарці? чи на бабках, які таряться в гуманітарці?

в асенізаторів ще непогані бабки там крутяться ;)

а ще, кажуть, самий жир - на підробних масках в епоху ковідьки ;)

Цитувати

Іспанська поліція вилучила близько чотирьох мільйонів підроблених медичних масок для обличчя в готелі під час рейду через зібрання, учасники якого порушили коронавірусні обмеження.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на The Local.

Опубліковано

Вважається в Європі нормою заробити на квартиру за 7 років.

Отже в нас відкладати щомісяця 300-500 доларів.

Ну і звісно краще аби вони не просто лежали,а приносили відсотки.

Опубліковано
1 hour ago, case_l said:

Простіше і дешевше поставити кілька відеокарт на майнінг і дохід буде більший, а то ви десь застрягли в минулому тисячолітті зі своїми хрущами.

Добре тобі, встиг зайти в біткоїн минулої весни. Тай майниш вже багато років. 

Не уявляю навіть, як ти зможеш потратити все зароблене за ціле своє життя...

Опубліковано
10 хвилин тому, yu2007 сказано:

Не уявляю навіть, як ти зможеш потратити все зароблене за ціле своє життя...

Якби ти майнив, то би знав, що зароблені кошти йдуть на апгред ферми.

Опубліковано
11 хвилин тому, yu2007 сказано:

Добре тобі, встиг зайти в біткоїн минулої весни. Тай майниш вже багато років. 

я не набагато зайшов, на кілька гривень ;)

Опубліковано
6 minutes ago, case_l said:

Якби ти майнив, то би знав, що зароблені кошти йдуть на апгред ферми.

5 minutes ago, case_l said:

я не набагато зайшов, на кілька гривень ;)

Тьху, то ти мамкин майнер/трейдер. А пишеш так, ніби вже на півсотні хрущів плюс десяток хатинок під Луцьком криптою підняв))

Опубліковано
2 годин тому, xc90 сказано:

Якщо правильно зрозумів, то якось воно все сумно виходить: молода людина випускається з вузу, йде на першу роботу, другу, створює сім'ю, з'являється дитина ... А власне житло виходить мати  ближче до 40 років при доволі хорошому сценарії.

Періодично забуваються такі реалії, коли бачиш джипи свіжих років на вулицях міста.

19 хвилин тому, Nokian сказано:

Вважається в Європі нормою заробити на квартиру за 7 років.

Отже в нас відкладати щомісяця 300-500 доларів.

Ну і звісно краще аби вони не просто лежали,а приносили відсотки.

от нахіба таке писати?

раніше вже показував, що квартира в Києві коштує меншу кількість середньоукраїнських зарплат, ніж квартира у Варшаві - середньопольських.

візьмемо щось "більше європейське".

Цитувати

Лондонская компании Attic Self Storage на основании официальной статистики подсчитала среднюю площадь различных типов недвижимости в 32 районах британской столицы, сообщает PIT. Как оказалось, в Лондоне в целом средняя цена жилой недвижимости составляет €735 140. Средняя стоимость квадратного метра – €9 060.

заробітки

Цитувати

Середня зарплата в Англії

06.2020530,00 GBP (фунтів стерлінгів Велико­британії)за тиждень

еквівалент:651,48 USD (доларів США)

585,34 EUR (Євро)

17530,81 UAH (українських гривень)

Зверніть увагу, середню зарплату вказано "за тиждень". Якщо перерахувати її на місяць (виходячи з того, що у році 52 тижня) то приблизно виходить:

06.2020≈ 2297 GBP (фунтів стерлінгів Велико­британії)за місяць

еквівалент:2823 USD (доларів США)

2536 EUR (Євро)

75967 UAH (українських гривень)

беремо 2536х12х7 = 213024ойро, що дуже далеко від 735кілоєвро

навіть менше, ніж за 7 років, в Лондоні, ти можеш заробити ... на перший внесок по іпотеці ;)

а якщо хоч на хвильку припустити, що купувати ти будеш тільки на половину, яку відклав із заробленого... :)

Опубліковано
11 minutes ago, rrid said:

от нахіба таке писати?

раніше вже показував, що квартира в Києві коштує меншу кількість середньоукраїнських зарплат, ніж квартира у Варшаві - середньопольських.

Не маю нічого проти "голої" теорії, але практика численних заробітчан (в т.ч. і моїх знайомих) показує, що значно простіше взяти "дорожче" житло в Польщі під приємний іпотечний кредит і спокійно виплачувати, ніж розраховувати "підкорити" столицю/заробити там на житло.

Опубліковано
18 хвилин тому, yu2007 сказано:

Тьху, то ти мамкин майнер/трейдер. А пишеш так, ніби вже на півсотні хрущів плюс десяток хатинок під Луцьком криптою підняв))

не витрачай багато часу на мою персону, от в сусідній темі набирають криптотрейдерів, не гальмуй!

Опубліковано
13 minutes ago, rrid said:

якщо хоч на хвильку припустити, що купувати ти будеш тільки на половину, яку відклав із заробленого... :)

то купиш лише буду собачу в істенді. А от якби був нелохом і вкладав щомісяця 1000 фунтів в апгрейд ферми, то за сім років мав би купу бевешних відяшок на 100 тисяч баксів і тобі заздрив би сам принц уельський!!

Опубліковано
5 minutes ago, case_l said:

не витрачай багато часу на мою персону, от в сусідній темі набирають криптотрейдерів, не гальмуй!

Завтра продаю всі свої хрущі, авто, нирку і гайда трейдити в перервах між майнінгом. До літа якраз зароблю собі на круїзну яхту, бізнес джет і якийсь острівець в океані, то й можна вже буде виходити на пенсію.

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

Завтра продаю всі свої хрущі, авто, нирку і гайда трейдити в перервах між майнінгом. До літа якраз зароблю собі на круїзну яхту, бізнес джет і якийсь острівець в океані, то й можна вже буде виходити на пенсію.

не знаю чи на яхту, але на піцу точно заробиш 

Опубліковано
1 minute ago, case_l said:

@yu2007 така підозра, що ти своїми жартами намагаєшся полегшити прогресуючий синдром упущеної вигоди :0016:

Ти бачиш мене наскрізь. Та це й не дивно, як же мені не заздрити доларовому мільйонеру, який розбагатів на трансформації електричної енергії в теплову, тоді як я щодня все упускав і упускав таку вигоду і накопичував прогресуючий синдром :( 

3 minutes ago, case_l said:

не знаю чи на яхту, але на піцу точно заробиш 

Заради однієї піци хрущ продавати не буду, почекаю поки

Опубліковано
20 хвилин тому, xc90 сказано:

Не маю нічого проти "голої" теорії, але практика численних заробітчан (в т.ч. і моїх знайомих) показує, що значно простіше взяти "дорожче" житло в Польщі під приємний іпотечний кредит і спокійно виплачувати, ніж розраховувати "підкорити" столицю/заробити там на житло.

воно то може й простіше - "взяти" в Польщі чи Португалії іпотеку, але реально твоєю - вона стане тільки після повного розрахунку, а це - через 30 років. тому це - самообман. ніби простіше взяти - так. стати реальним власником - ні.

єдине, що реально простіше й швидше - це заробити "там", де більше платять, а жити "тут", де можна дешево купити (і взагалі жити дешево), але це зовсім інша тема, і не така проста, як здається.

але ні в Польщі, ні в Португалії немає широко розповсюдженої практики, щоб громадяни брали одну іпотеку під житло, а іншу - під "індивідуальний пенсійний фонд". дорого це для них, грошей вистачає тільки на одну квартиру (випадків розширення, типу коли іпотека 1к замінюється на 2к, не беремо - це все-одно одне житло).

більшість живуть або з батьками, або орендують.

Опубліковано
9 minutes ago, rrid said:

воно то може й простіше - "взяти" в Польщі чи Португалії іпотеку, але реально твоєю - вона стане тільки після повного розрахунку, а це - через 30 років

Часто - менше. Але й на 3-7 років теж мало банків "за бугром" згідні. Чи на дострокове погашення (теж з розповідей почуто).

10 minutes ago, rrid said:

єдине, що реально простіше й швидше - це заробити "там", де більше платять, а жити "тут", де можна дешево купити (і взагалі жити дешево), але це зовсім інша тема, і не така проста, як здається.

Згідний. Може й тому такий бум паскудних новобудов зараз.

12 minutes ago, rrid said:

але ні в Польщі, ні в Португалії немає широко розповсюдженої практики, щоб громадяни брали одну іпотеку під житло, а іншу - під "індивідуальний пенсійний фонд". дорого це для них, грошей вистачає тільки на одну квартиру (випадків розширення, типу коли іпотека 1к замінюється на 2к, не беремо - це все-одно одне житло).

Наврядчи через те, що грошей не вистачає - просто через те, що доступ до іпотеки мають усі, немає кому впарювати другу квартиру.

Знаю, що часто британці здавали своє "основне" житло, а самі їхали на пмж до "бідніших" Польщі, Греції...

13 minutes ago, rrid said:

більшість живуть або з батьками, або орендують.

За Португалію не знаю, але Польща з батьками небагато живуть. Оренда більше. Але не через фінанси, а через любов до мобільності - сьогодні в Польщі живеш, завтра - Німеччина.

Опубліковано
18 годин тому, yu2007 сказано:

Ти бачиш мене наскрізь. Та це й не дивно, як же мені не заздрити доларовому мільйонеру, який розбагатів на трансформації електричної енергії в теплову, тоді як я щодня все упускав і упускав таку вигоду і накопичував прогресуючий синдром :( 

це все демагогія, пора ваші хрущі токенізувати і виходити з ними на біржу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...