Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, TFA сказал:

Нічого. Їздить купа пенсії, а є категорія людей, які принципово не їздять тролейбусами, бо там всякі старигани. Їх стане менше їздити, відповідно підтягнуться молоді.

Пропоную "пенсію" розстрілювати, це не тільки звільнить тролейбуси для молоді, а й зніме величезне навантаження з бюджету країни у вигляді пенсійного фонду.

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Пропоную "пенсію" розстрілювати, це не тільки звільнить тролейбуси для молоді, а й зніме величезне навантаження з бюджету країни у вигляді пенсійного фонду.

ЯТР, це сарказм. Але я про тих, хто їздить собі цілими днями, бо вдома скучно і нема чим себе зайняти.

Опубліковано
2 минуты назад, TFA сказал:

ЯТР, це сарказм. Але я про тих, хто їздить собі цілими днями, бо вдома скучно і нема чим себе зайняти.

Тебе не повинно колихати скільки, куди і навіщо їздять люди. Їхній проїзд оплачено і це головне. І чим більше буде їздити, тим прибутковішим буде підприємство, яке надає послуги перевезення, в даному випадку ЛПЕ.

Опубліковано
4 годин тому, TFA сказано:

бо там всякі старигани

Стидаюся спитати,а у вас в планах на майбутнє не заплановано самому *стариганом* стати?

Опубліковано
4 часа назад, nickel сказал:

Тебе не повинно колихати скільки, куди і навіщо їздять люди. Їхній проїзд оплачено і це головне. І чим більше буде їздити, тим прибутковішим буде підприємство, яке надає послуги перевезення, в даному випадку ЛПЕ.

Ну якщо за них повністю  буде відшкодовано, то я тільки "за", але проблема в тому, що повністю не відшкодовується, так що не треба мені вказувати, що мене має колихати. 

Опубліковано
1 минуту назад, igrok сказал:

Стидаюся спитати,а у вас в планах на майбутнє не заплановано самому *стариганом* стати?

Нє, планую вмерти молодим. 

Опубліковано
2 хвилин тому, TFA сказано:

Нє, планую вмерти молодим. 

Ваше право,хоч на транспортну систему м.Луцька навантаження буде меньшим.

Опубліковано
1 минуту назад, igrok сказал:

Ваше право,хоч на транспортну систему м.Луцька навантаження буде меньшим.

Пффф, дякую за перебільшення моєї персони, не хочу показатися "скромним", але мій вклад таки є в тролейбусній сфері, тому можна буде з гордістю покинути цей світ.

Опубліковано
1 хвилина тому, TFA сказано:

тому можна буде з гордістю покинути цей світ

Та я пошуткував,живіть на здоровя.Молодому вмирати-це не нормально.

Опубліковано

Придбав вчора два квитки у порті.

Сьогодні зранку один не сканується ніяк.

Цікаво,чи з міської ради хтось читає тут тему.

Чи чують вокс популі.

Опубліковано

Ага,

І ще , треба зробити проїзд з готівку,8-10 грн.

А то 7.5  сіті кард, 6 водій.

Це всеодно,що заставляти річку текти вгору.

Опубліковано
On 29.01.2020 at 10:31, nickel сказано:

Ну то і штраф буде всього 2 гривні (20 кратно вартості проїзду)

Це законодавчо закріплено що він має бути 20 кратно вартості? Чи може бути фіксований?

Опубліковано
22 минуты назад, dimmon сказал:

Це законодавчо закріплено що він має бути 20 кратно вартості? Чи може бути фіксований?

Так, законодавчо. 135 стаття КУпАП

Спойлер

Стаття 135. Безквитковий проїзд

Безквитковий проїзд пасажира, в тому числі проїзд без реєстрації або компостування проїзного документа, а так само провезення без квитка дитини віком від семи до шістнадцяти років:

у поїздах приміського, місцевого або дальнього сполучення -

тягне за собою накладення штрафу в десятикратному розмірі від вартості проїзду;

в міському транспорті -

тягне за собою накладення штрафу в двадцятикратному розмірі від вартості проїзду;

в автобусі приміського або внутрірайонного сполучення -

в автобусі міжміського і міжнародного сполучення та у міжміському електротранспорті -

на суднах водного транспорту -

тягне за собою накладення штрафу в п'ятикратному розмірі від вартості проїзду.

Опубліковано

Більше цікавить, навіщо в Сітікардцентрі 4 термінали, якщо в самих людних місцях часто збираються черги до того єдиного апарату.

Опубліковано
3 годин тому, Nokian сказано:

Придбав вчора два квитки у порті.

2 годин тому, Nokian сказано:

А то 7.5  сіті кард, 6 водій.

%D0%B5%D0%B1%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D1%82%D1

Опубліковано
2 годин тому, volks сказано:

в самих людних місцях часто збираються черги до того єдиного апарату.

А нафіга збираються ? Вже ж ніби основна маса картки мали б придбати. Чи для поповнення ? То невже не простіше онлайн поповнити, смартфони ніби теж у всіх вже є.

Опубліковано

який маршрут прямує по волі через задворецьку до татм таму

задача з киівського майдану найшвидше на маршрутці попасти до там таму

Опубліковано

23 маршрутка, але якщо зловиш її, то буде велике щастя - трекери вимкнені та, кажуть, одна машина всього на маршруті

Опубліковано
3 годин тому, Yurez сказано:

23 маршрутка, але якщо зловиш її, то буде велике щастя - трекери вимкнені та, кажуть, одна машина всього на маршруті

бачив сьогодні кілька разів на кінцевій на ДПЗ - навіть не стоїть, розвертається і їде.

Опубліковано
3 годин тому, westboiuu сказано:

дякую буду надіятись на удачу

чекати лотерея, швидше і певніше пішки за 20 хв, або маршруткою через рівненську за 15-25хв

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...