Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин тому, yu2007 сказано:

не дочекаєшся. ми з зєвсом - однієї крові, точніше одного пороху. порохобратим порохобратиму око не виклює.

шоколадне? 

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кому не подобається той геморой, що нам влаштувала влада, пропоную підписати петицію: ;)

https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1372 (Ліквідувати управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради)

Опубліковано
25 хвилин тому, Harvester сказано:

(Ліквідувати управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради)

ржунімагу

Особливо з 

Цитувати

Супрунович С.В., Політична Партія 5.10

Опубліковано
49 хвилин тому, Harvester сказано:

Кому не подобається той геморой, що нам влаштувала влада, пропоную підписати петицію: ;)

https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1372 (Ліквідувати управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради)

я можу тобі написати відповідь на петицію вже. без голосування))
"Відповідно до закону бла бла бла. Ліквідувати неможливо.Дякуємо за звернення."
КЛали вони на всі ці петиції. скільки я не дивився, ті щ онабрали і не були вигідні владі. а такі майже всі - відхилені.
Навіть думати над формулюванням відмови ніхто не париться.

Опубліковано
32 хвилин тому, yu2007 сказано:

А випадково не спостерігав процес перевірки тих, хто зачекінився додатком?

Біля мене таких не було.  Перевіряли вибірково, лише тих хто "дьоргався" і студентів. Мене взагалі не перевіряли.

Процес такий: спочатку контролер вмикає апарат, підносить свою картку, потім картку кого перевіряє, за сек. на табло вискакує вся інформація, в яку я не вникав, бо метушився за телефоном щоб зафоткати.

Опубліковано
4 часа назад, Ukrainec сказал:

Біля мене таких не було.  Перевіряли вибірково, лише тих хто "дьоргався" і студентів. Мене взагалі не перевіряли.

Процес такий: спочатку контролер вмикає апарат, підносить свою картку, потім картку кого перевіряє, за сек. на табло вискакує вся інформація, в яку я не вникав, бо метушився за телефоном щоб зафоткати.

я інколи під'їжджаю маршруткою і плачу готівкою

наприклад,підійде до мене контролер- я відмовлюся платити штраф

будуть поліцію викликати?які подальші дії?

p.s картку купувати не хочу

додаток встановлювати теж

от така я вредна)

Опубліковано

Взагалі це конкретне порушення прав споживачів.

Гривня є засобом оплати в Україні і зобов'язана прийматися до оплати всіма суб'єктами в Україні 

Ну в Луцьку все не по людськи.

Опубліковано
42 минуты назад, Nokian сказал:

Гривня є засобом оплати в Україні і зобов'язана прийматися до оплати всіма суб'єктами в Україні

В тебе автомат відмовляється гривні приймати?

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

А ти в київському метро пхай гривні в турнікет. І кричи про порушення. Ніхто не відмовляється приймати гривні, просто це безготівкові гривні і інші системи оплати і контролю.

Опубліковано
4 годин тому, paksivatova сказано:

я інколи під'їжджаю маршруткою і плачу готівкою

наприклад,підійде до мене контролер- я відмовлюся платити штраф

будуть поліцію викликати?які подальші дії?

При вході в зал кінотеатру ви гривні тицяєте контролеру?  

Опубліковано
4 годин тому, paksivatova сказано:

p.s картку купувати не хочу

додаток встановлювати теж

от така я вредна)

аргумент дитини в дитячому садку 

Опубліковано

В кінотеатр ходять рідко і НЕ ПОСПІШАЮЧИ,.і не всі.

Транспортом користуються всі,і це має бути швидко.

В першу чергу швидко і зручно.

Є люди,котрим зручно заплатити готівкою, і вони АНІТРОХИ НЕ ГІРШІ за тих,хто хоче платити карткою.

Нова система їх дискримінує.

Опубліковано
8 хвилин тому, Nokian сказано:

Там вище пані писала, що рідко маршруткою їздить.

Опубліковано

@Nokian гаразд, як на рахунок метро, пройдете через турнікет з гривнею в руках???

бачу вже писали, немає ніякого порушення, це правила, не хочете не їдьте,

найправильнішим би було офіційно зробити 7 грн за готівку і 6 карткою, звичайно мороки більше, але знаючи наших, 90% їздили б картками інші 10 жалілись, що це несправедливо.

Опубліковано
21 минуту назад, Nokian сказал:

Транспортом користуються всі,і це має бути швидко.

В першу чергу швидко і зручно.

Є люди,котрим зручно заплатити готівкою, і вони АНІТРОХИ НЕ ГІРШІ за тих,хто хоче платити карткою.

Скоро маршруток не буде, усі будуть телепортуватися. Потерпіть трохи.

Опубліковано
26 хвилин тому, Nokian сказано:

ага, а ще бабушок, дєдушок і мальчіков в трусіках 

Опубліковано
39 минут назад, case_l сказал:

аргумент дитини в дитячому садку 

58 минут назад, case_l сказал:

При вході в зал кінотеатру ви гривні тицяєте контролеру?  

в кінотеатрі я маю вибір:оплатити в касі готівкою,карткою чи в безкоштовному мобільному додатку

приїжджаючи до Києва,в метро я маю вибір:купити один жетон за готівку чи поповнити картку

якось користувалася громадським транспортом в Варшаві,квиток купувала за пару метрів від зупинки-тобто мені не треба було бігти в якийсь торговий центр,магазин чи богзнакуди -на місці купили квиток і поїхала

мені так зручно

є вибір

скільки магазинів-стільки карток,я і так розвантужую гаманець від них різними способами

тому купувати картку,щоб коли не коли проїхатися в маршрутці,у мене бажання нема

Опубліковано
3 годин тому, Nokian сказано:

Вибачне, але ви не можете купити білет на літак чи поїзд у стюардеси, провідника чи у провідниці за гривні. Ви повинні купити в касі і по квитку сісти в літак-поїзд. Аналогічно в метро в Києві, там вилучають з обігу жетони, а їздити можна тільки по картках. Як і в нас, карта є цим білетом, тільки багаторазова. Точно так само і в Європі. Як на мене я б вилучив би гривню з обігу, дорого, незручно і небезпечно. Совок треба вже вилучати з голови. 21 вік на дворі, а ми по старинці живемо. Що заважає встановити додаток. Так, він мені не подобається, але його можна переписати, змінити. Все від влади залежить, а владу ми і обираємо. Всі знають, хто олігарх і хто, що хоче, коли прийде до влади, але ми їх обираємо, бо вони дитячу гірку в дворі поставили, типу добро зробили і т.д. І всі мовчать, що в нас мера немає майже 3 роки, кошти на всяку дурницю витрачають, або невдало. Як приклад - ремонт вул.Рівненської, кошти потрачені, нічого не придумали, навіть стянок авто не зробили там, де потрібно, просто кошти закопали. А в метрі від початку нового асфальту вже ями є.

Опубліковано
36 хвилин тому, Nokian сказано:

таксі їх врятує, таких ущемлених

Опубліковано
15 хвилин тому, paksivatova сказано:

в кінотеатрі я маю вибір:оплатити в касі готівкою,карткою чи в безкоштовному мобільному додатку

приїжджаючи до Києва,в метро я маю вибір:купити один жетон за готівку чи поповнити картку

якось користувалася громадським транспортом в Варшаві,квиток купувала за пару метрів від зупинки-тобто мені не треба було бігти в якийсь торговий центр,магазин чи богзнакуди -на місці купили квиток і поїхала

мені так зручно

є вибір

скільки магазинів-стільки карток,я і так розвантужую гаманець від них різними способами

тому купувати картку,щоб коли не коли проїхатися в маршрутці,у мене бажання нема

А пані з характером ;)

Ну нічого, пару разів потріпають тебе то таке бажання з'явиться. Мовчки і нам  навіть тут не напишеш. Або люто напишеш :)

Це все мені нагадує анекдот про бунт 3х хробаків на рельсах проти поїзда.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...