Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"За перший день видачі електронних квитків у картковому центрі ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» пільговики отримали близько 500 квитків."
Скільки там у нас пільговиків?

Показати контент

Опубліковано
  В 22.10.2019 в 13:56, tarasmv сказав:

Що тут поганого?

Показати  

Суть уловив? Ніхто нічого проти не має але чому відтерміновують і покривають мраком системи оплати банківськими картками і смартфонами??? От і все! А далі час покаже, що воно і як, а тут нає...гріти людей хочуть тими картками по 35 грн. невже важко зрозуміти чому обурюються люди?!

Опубліковано
  В 23.10.2019 в 07:59, Ukrainec сказав:

Поки немає ніц критичного

Показати  

Ти сути не зрозумів чи прикидаєшся?! Це ж яким треба бути, щоб не зрозуміти, що тебе "обути" хочуть, а ти тут ще випендрюєшся і щось довести намагаєшся? :)

Опубліковано
  В 23.10.2019 в 09:32, ForZa сказав:

і покривають мраком системи оплати банківськими картками і смартфонами???

Показати  

не так все просто,

якщо платити банківською карткою то треба задіювати "банківську" складову на кожному автобусному валідаторі, то може бути не зручно

на торонтівщині можна заплатити - кешом (без решти, гроші провалюються в щілину сейфу - грабувати автобус не раціонально), токеном (жетончик), їхньою карткою

ні смарфонів, ні банківських карт не приймають

Опубліковано
  В 23.10.2019 в 09:37, Zevs_Isver сказав:

треба задіювати "банківську" складову на кожному автобусному валідаторі

Показати  

Але ця ідея і те, що ця система саме так буде працювати, говорилось коли тільки обговорювалось це питання і що маємо на виході? В нас є встановлені тарифи - тролейбус 4 грн, а маршрутка 6 грн. то чому купуючи запропоновану картку, наприклад на дві поїздки, я маю заплатити 15!!! грн???

Опубліковано
  В 23.10.2019 в 08:00, Ukrainec сказав:

Ну і що? ну і я маю...

раз пива не поп"єш, чи попкорну не купиш... 

Показати  

@Ukrainec якщо вартість картки 35грн. помножити на кількість пасажирів, вийде досить некісла сума. І як тут слушно зауважили, чому ми маємо платити за шматок пластику, якщо потім запрацює повністю електронна система?

Щось нам тут всім впарюють.

І саме паршиве що немає альтернативи.

Немає ні реклами у транспорті, ніде

Ще люди толком не роздуплились, я наприклад, не знаю чи вже продають ті картки всім бажаючим, чи поки що роздають пільговикам?

Як на мене щось через одне місце йде реалізація. Краще були б продажні автомати на зупинках, в кіосках, в транспорті, та поставити багато розумних компостерів у транспорті, щоб не було б того піз..цю, який нас всіх чекає, при посадці та висадці з транспорту, особливо у час пік. І контроль з дуже високими штрафами. Подібні схеми вже працюють у сусідів. 

Ми ж йдемо своєю дорогою. Як завжди.

Опубліковано
  В 23.10.2019 в 09:45, Electronshik сказав:

@Ukrainec якщо вартість картки 35грн. помножити на кількість пасажирів, вийде досить некісла сума. І як тут слушно зауважили, чому ми маємо платити за шматок пластику, якщо потім

Показати  

В 23.10.2019 в 09:42, ForZa сказав:

Але ця ідея і те, що ця система саме так буде працювати, говорилось коли тільки обговорювалось це питання і що маємо на виході? В нас є встановлені тарифи - тролейбус 4 грн, а маршрутка 6 грн. то чому купуючи запропоновану картку, наприклад на дві поїздки, я маю заплатити 15!!! грн???

Показати  

В 23.10.2019 в 08:41, Ghost_manka сказав:

"За перший день видачі електронних квитків у картковому центрі ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» пільговики отримали близько 500 квитків."
Скільки там у нас пільговиків?

Показати  

Добре, добре поцани, ГОУ! НА БАРИКАДИ! Я вже писав, душею я з вами!

Якщо ні, то "проблема висмоктана з пальця" і не варта витраченого часу на незрозумілі пости в тирнеті! 

Опубліковано

Канторка яка придумала той білет електронний і ту всю лабудєнь з карточками отримає некіслу капусту собі на постійній основі, тому що буде монополістом в тому всьому.

Я ідею якби я робив озвучив давно, і не треба купувати ніякий пластик і не треба іпати людям мізки.

PS: напевно ще й хтось отримає бонус собі на карманчик.

А якщо зробити так як я озвучував то не треба нічого мудрувати сильно.

Опубліковано

Луцькі перевізники не хочуть встановлювати валідатори для електронних квитків.

Умови їх обслуговування загрожують банкрутством, – у коментарі ВолиньUA розповів директор АТП-10701 Сергій Дьомін. 

Такої ж позиції дотримуються інші перевізники міста – «Санрайз», АТП №1 і ті, хто орендує маршрути у Луцького підприємства електротранспорту, зазначає він.

«Якщо запровадити без змін систему електронного квитка, то наші підприємства стануть банкрутами. Курс на електронний квиток правильний. До цього треба йти. Але робити це з розумом, а не бездарно. Ми не будемо встановлювати валідатори у автобусах на нинішніх умовах. Перевізники подавали свої пропозиції владі міста. Але поки що нас не почули. І у нас вибір простий – зупинити діяльність, або стати банкрутами. Який сенс працювати далі і накопичувати борги?» – зазначив Сергій Дьомін.

Опубліковано
  В 23.10.2019 в 15:36, weldermaster сказав:

В Аргентині поповнити карточку для проїзду можна і біткоїнами. Коли в нас такий сервіс введуть?

Показати  

а нах...я?

Опубліковано
  В 23.10.2019 в 18:35, volks сказав:
Показати  

Воу воу воу, невже з'явилась перша перевага картки?:ohmy:

Опубліковано
  В 23.10.2019 в 19:17, Ghost_manka сказав:

Воу воу воу, невже з'явилась перша перевага картки?:ohmy:

Показати  

"Також плануємо зробити можливість їхати тролейбусом із пересадками без повторної оплати. Тобто сісти, оплатити, а тоді просто пересісти в потрібний тролейбус і доїхати до місця призначення вже без реєстрації"

Напевно все таки пересадки будуть лімітовані не стільки кількістю, а часом обов"язково. Принаймні, така система у Європі.

Опубліковано

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...