igrok Опубліковано 22 Липня, 2019 в 21:13 #76 Опубліковано 22 Липня, 2019 в 21:13 1 година тому, Saddy сказано: Як? Коли? Де? З ким? По черзі-*Як*-склянкою,*коли*-можна завтра,*Де*-в Луцьку,скиньте телефон в ПП,ближче до обіду наберу.,*З ким*-на ваш вибір,аби компанія була нормальна,я не п'ю.
AnimaNoir Опубліковано 23 Липня, 2019 в 07:32 #77 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 07:32 Вставлю свої пять копійок. Ніколи домашні дистиляти не будуть і близько схожими по якості від нормальних фабричних. І тут нічого не поробиш. Є умільці які витрачають дофіга грошей на перегонні куби, фільтри і тд(і повірте там не 5-7 тищ грн як писалось вище), скоріше ця цифра в $ і всеодно можна відрізнити. Про віскі взагалі, не в тему) Горілка в дубових бочках і за 100 років ним не стане) Так само можне слово крафт(не люблю), що таке крафт? Крафт це пиво яке виготовляється в малих обємах, до 5 тисяч літрів(може помилятись, але десь так), тобто можна розливати мильну воду і казати що це крафт) Крафт ніколи не зрівняється з хорошим розливним пивом, яким-небудь земаном.
bormotuha Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:00 #78 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:00 25 хвилин тому, AnimaNoir сказано: .... Крафт ніколи не зрівняється з хорошим розливним пивом, яким-небудь земаном. Ото загнули - Земан еталон смаку? Не смішіть, кожному своє.
zverexe Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:13 #79 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:13 12 минут назад, bormotuha сказал: Ото загнули - Земан еталон смаку? Не смішіть, кожному своє. в Луцьку точно краще, ще павлівське з ним. Не бачу їм альтернативи в нас поки по ціні/якості. Пшеничне в них звичайно не хогарден але преміум і нефільтроване на рівні однозначно
halmer Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:41 #80 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:41 33 хвилин тому, AnimaNoir сказано: Крафт ніколи не зрівняється з хорошим розливним пивом, яким-небудь земаном. Я навіть не знаю шо тут сказати, гірше Земана напевно тільки Чернігівське, Львівське і Ригань. Земан просто дешеве пойло, через те його всі так беруть. Ви напевно нормального пива не пили якщо вважаєте Земан хорошим пивом.
iiron Опубліковано 23 Липня, 2019 в 10:32 #81 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 10:32 1 година тому, halmer сказано: Я навіть не знаю шо тут сказати, гірше Земана напевно тільки Чернігівське, Львівське і Ригань. Земан просто дешеве пойло, через те його всі так беруть. Ви напевно нормального пива не пили якщо вважаєте Земан хорошим пивом. Можна поцікавитись фаміліями нормального пива, бо я лашара теж вважаю що то Земан?
case_l Опубліковано 23 Липня, 2019 в 10:35 #82 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 10:35 Останні повідомлення пишуть про те, як правильно треба спиватись , проблема спивання актуальна. Хто п''є шонібуть, то вже спитий.
halmer Опубліковано 23 Липня, 2019 в 10:46 #83 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 10:46 4 хвилин тому, iiron сказано: Можна поцікавитись фаміліями нормального пива, бо я лашара теж вважаю що то Земан? Pilsner Urquell, Bernard, Radegast, Budweiser, Svijany. Вистачить? Якщо з Українських виробників то Рівненський пивзавод варить дуже хороше пиво, на мою думку одне з найкращих вироблених в Україні. Масштаби виробництва приблизно такі ж як і в Земана.
iiron Опубліковано 23 Липня, 2019 в 10:51 #84 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 10:51 На рахунок рівненського згідний, а імпортне(і типу імпортне)взагалі не признаю.Воно мені як солодка водичка тільки без цукру і ароматизатора.Відчувається що то не пиво, а якийсь так би мовити пивовий напій.
igrok Опубліковано 23 Липня, 2019 в 11:36 #85 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 11:36 5 годин тому, AnimaNoir сказано: Вставлю свої пять копійок. Ніколи домашні дистиляти не будуть і близько схожими по якості від нормальних фабричних. Я намагаюся ніколи не казати *ніколи* в темах ,в яких слабо розбираюся.Цією темою цікавлюся десь років з п'ять.І на форумах і з людьми спілкуюся,але я ще і 10% не знаю і не вмію того,що вміють настоящі *аси* цієї справи.В Україні проходять ярмарки,виставкі,де люди за свої напої отримують дуже високі оцінки.Та й виготовлення віскі вже не те,Те що показують в Шотландії для туристів-то шоу.Є звичайно не великі винокурні,де виготовляють віскі по технології,але там ціни космічні і ми з вами його смак не покуштуємо.Може хто куштував острівний *копчений* віскі,хай розкаже про відчуття.Все одно,що котел з креозотом вилизати,але ж хвалять і купу грошей коштує,а зробити його самому можна майже легко і 100% буде як оригінал,але хто його пити буде?В Луцьку тільки одного знаю такого цінителя.Кому цікаво можна тему прочитати,це відкритий форум,бо багато є закритих.Хоча ,справедливості ради,там багато хто розділяє думку AnimaNoir ,там ще про простий віскі можна прочитати. https://forum.grainwine.info/index.php?/topic/1958-ostrovnoy-shotlandskiy-viski-torfyanoy-i-kopchenyy-kak/
MACCEN Опубліковано 23 Липня, 2019 в 11:44 #86 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 11:44 Люди спиваються, тому що нема культури пітія, от і все. Мало хто розбирається в сортах пива, так само як і в сортах вина, і так далі. Мало хто шарить як правильо споживати ті чи інші напої. Тому народ і спивається. Так само як в селах наприклад, там задача не відпочити, а нафігачитись чим більше водяри щоб був ефект зомбі.
igrok Опубліковано 23 Липня, 2019 в 11:59 #87 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 11:59 3 хвилин тому, MACCEN сказано: Люди спиваються, тому що нема культури пітія, от і все. Мало хто розбирається в сортах пива, так само як і в сортах вина, і так далі. На рахунок *Культури пітія*,згоден.А розбиратися в сортах,так ні.Я би сказав-в культурі виробництва спиртного.Трохи з іншої теми,але розповім як колись в Польші Краківську ковбасу купили(там 2 вида є-з індичатиною і з яловичиною) і для цікавості прочитав склад .Так там пише-в 1 кг.ковбаси входить 1200(приблизно)грам відбірної яловичини і т.д.Говорив з поляком про це,я сумнівався,що все так по нормі.Так він сказав-Як би виробник змухлював і його б зловили,то все,кінець фірмі.І штафи такі,що ще б діти розраховувалися б.Ось так і при виробництві спиртного треба.А споживач,знаючи,що продукт 100% якісний опирався би тільки на свої смакові уподобання.
Webmaster Опубліковано 23 Липня, 2019 в 12:00 #88 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 12:00 Були би гроші, пили б якісне буxло. А так травимося всяким сурогатом.
bublik007 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 14:16 #89 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 14:16 2 годин тому, MACCEN сказано: Люди спиваються, тому що нема культури пітія, от і все. Мало хто розбирається в сортах пива, так само як і в сортах вина, і так далі. Мало хто шарить як правильо споживати ті чи інші напої. Тому народ і спивається. Так само як в селах наприклад, там задача не відпочити, а нафігачитись чим більше водяри щоб був ефект зомбі. Цікава думка)))) По Вашому, ті, хто "шарить" в сортах пива і вина, і т.д, не спивається?)) Знаю чувака, який починав запої купуючи зо два ящика мартіні))) Напроти, знаю дядька з села, який полюбляє файний коньяк, випиває 3 по 50 і все.... Спиваня, як на мене, не від культури чи без культур'я пиття. Хтось від слабкості характеру, хтось від жиру, хтось від того, що пити зовсім не може, хворий( алкоголізм визнано хворобою і залежністю). Молодь, напевно, від відчуття "крутості" моменту, нализатись і похизуватись перед дівчатами, чи колєгами буянячи на вулиці, в барі, чи ще де( до першого отримання в вухо)....Та й не тільки в селах ,як Ви пишете-фігачать ...Фігачать і в місті, мо й ще крутіше ніж в селі. Одним словом, напевно. ця тема так і залишиться страшною війковою таємницею
halmer Опубліковано 23 Липня, 2019 в 15:03 #90 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 15:03 4 годин тому, iiron сказано: Відчувається що то не пиво, а якийсь так би мовити пивовий напій. Це якраз і є пиво, а не то шо варять в нас без дотримання технологій. Бо якщо притримуватись Вашої теорії, то тільки в нас вміють пиво варити. А всі інші хєрню якусь роблять.
Bliksss Опубліковано 23 Липня, 2019 в 15:38 #91 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 15:38 3 годин тому, MACCEN сказано: Так само як в селах наприклад, там задача не відпочити, а нафігачитись чим більше водяри щоб був ефект зомбі. Це все індивідуально, яка різниця де я живу? От переселюсь у село, я хіба буду пити більше ніж я хочу? Просто, якщо у людини немає мети - нафігачитись, то вона і не буду, я от не люблю стану "в дрова", хоча і траплялось зі мною таке, всього раз чи два за крайні 10 років, але ці рази - був мій свідомий вибір )))
Ромко Опубліковано 23 Липня, 2019 в 15:39 #92 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 15:39 4 годин тому, igrok сказано: Може хто куштував острівний *копчений* віскі,хай розкаже про відчуття.Все одно,що котел з креозотом вилизати... Пробував. З крезозотом певно перебільшення, але точно не для всіх. Його ще торфяним називають. І "копчене" пиво пробував (з копченого солоду). Нормальне, але поки поки не хотілось ще раз купити. 4 годин тому, igrok сказано: Цією темою цікавлюся десь років з п'ять.І на форумах і з людьми спілкуюся,але я ще і 10% не знаю і не вмію того,що вміють настоящі *аси* цієї справи А як в домашніх умовах очистити отриманий дистилят від метилового спирту, альдегідів і тд, це реально? 4 годин тому, iiron сказано: ...а імпортне(і типу імпортне)взагалі не признаю.Воно мені як солодка водичка тільки без цукру і ароматизатора.Відчувається що то не пиво, а якийсь так би мовити пивовий напій. Якесь не те пиво купуєш. Хоча і таке є.
igrok Опубліковано 23 Липня, 2019 в 15:58 #93 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 15:58 2 хвилин тому, Ромко сказано: А як в домашніх умовах очистити отриманий дистилят від метилового спирту, альдегідів і тд, це реально? Звичайно реально,це то якраз і не важко.Колона,дефлегматор,насадки і буде чистенька.Потім через вугільний фільтр(ось це і дає запах *казенці).Але це вийде просто чиста водяра.Але для бочок ніхто не очищає,тому як самі аромати напою знаходяться в *хвостах*.Ось тут треба уміння-і лишнього не прихватити і аромат зберегти.Якщо дистилят буде без аромату,то скільки не вистоюй в бочці,нічого не вийде.Американці першу заливку в нову бочку для Бурбона взагалі *шмурдяк лють.Але з роками вся сивуха уходить.І виходить Бурбон.Потім ці бочки для віскі шотландці купляють.
Nokian Опубліковано 23 Липня, 2019 в 16:19 #94 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 16:19 Алкоголізм на 74відсотка передається генетично.
Litovets Опубліковано 24 Липня, 2019 в 05:36 #96 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 05:36 7 часов назад, Waver сказал: І до речі, ті хто все своє життя працює головою а не руками, також всі ті що мають справу з мистецтвом чи займаються якоюсь іншою креативною діяльністю (художники, письменники, архітектори, режисери...) біленької, тобто напоїв з розбавленого спирту - абсолютно не вживають, вживають тільки хороше видержане вино або хороші видержані дистильовані напої. Певно на то є конкретні вагомі причини і справа не тільки в рівні доходів... Якщо коротко, то основна причина в тому що етиловий спирт по суті діє на організм як отрута і в першу чергу уражує саме головний мозок. А людям які користуються мозком і за його допомогою заробляють гроші зовсім нідочого зайвий раз його травмувати.
Ромко Опубліковано 24 Липня, 2019 в 05:49 #97 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 05:49 @Waver Не бачу різниці між наслідками вживання етилового спирту в якісних вині, горілці чи віскі. Вони напевно не шкідливістю керуються, а просто смаками чи підтримують імідж.
san4ez1 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 06:07 #98 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 06:07 Спиватися треба правильно)))і смачно!
san4ez1 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 06:08 #99 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 06:08 22 хвилин тому, Ромко сказано: @Waver Не бачу різниці між наслідками вживання етилового спирту в якісних вині, горілці чи віскі. Вони напевно не шкідливістю керуються, а просто смаками чи підтримують імідж. Різниця величезна, тому що у віскі і вині ще купа хороших і потрібних речовин .А горілка хімоза по природі.Односолодовий віскі не бухають гранчаками і не ходять опухші))))Треба пити якісний алкоголь і в міру, і не зіп'єшся.
Ромко Опубліковано 24 Липня, 2019 в 06:31 #100 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 06:31 Та не хімоза горілка, принаймні не повинна нею бути. Ректифікат нічим крім чистоти (і то хіба чистіший буде) принципово від дистиляту не відрізняється, і отримується так само перегонкою.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.