Перейти до змісту

Українці спиваються.


volks

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Saddy сказано:

Як? Коли? Де? З ким?

По черзі-*Як*-склянкою,*коли*-можна завтра,*Де*-в Луцьку,скиньте телефон в ПП,ближче до обіду наберу.,*З ким*-на ваш вибір,аби компанія була нормальна,я  не п'ю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь

Вставлю свої пять копійок. Ніколи домашні дистиляти не будуть і близько схожими по якості від нормальних фабричних. І тут нічого не поробиш. Є умільці які витрачають дофіга грошей на перегонні куби, фільтри і тд(і повірте там не 5-7 тищ грн як писалось вище), скоріше ця цифра в $ і всеодно можна відрізнити. Про віскі взагалі, не в тему) Горілка в дубових бочках і за 100 років ним не стане) Так само можне слово крафт(не люблю), що таке крафт? Крафт це пиво яке виготовляється в малих обємах, до 5 тисяч літрів(може помилятись, але десь так), тобто можна розливати мильну воду і казати що це крафт) Крафт ніколи не зрівняється з хорошим розливним пивом, яким-небудь земаном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

.... Крафт ніколи не зрівняється з хорошим розливним пивом, яким-небудь земаном.

Ото загнули - Земан еталон смаку? Не смішіть, кожному своє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, bormotuha сказал:

Ото загнули - Земан еталон смаку? Не смішіть, кожному своє.

в Луцьку точно краще, ще павлівське з ним. Не бачу їм альтернативи в нас поки по ціні/якості. Пшеничне в них звичайно не хогарден але преміум і нефільтроване на рівні однозначно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Крафт ніколи не зрівняється з хорошим розливним пивом, яким-небудь земаном.

Я навіть не знаю шо тут сказати, гірше Земана напевно тільки Чернігівське, Львівське і Ригань. Земан просто дешеве пойло, через те його всі так беруть. Ви напевно нормального пива не пили якщо вважаєте Земан хорошим пивом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, halmer сказано:

Я навіть не знаю шо тут сказати, гірше Земана напевно тільки Чернігівське, Львівське і Ригань. Земан просто дешеве пойло, через те його всі так беруть. Ви напевно нормального пива не пили якщо вважаєте Земан хорошим пивом.

Можна поцікавитись фаміліями нормального пива, бо я лашара теж вважаю що то Земан?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні повідомлення пишуть про те,  як правильно треба спиватись :D, проблема спивання актуальна. Хто п''є шонібуть, то вже спитий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, iiron сказано:

Можна поцікавитись фаміліями нормального пива, бо я лашара теж вважаю що то Земан?

Pilsner Urquell, Bernard, Radegast, Budweiser, Svijany. Вистачить? Якщо з Українських виробників то Рівненський пивзавод варить дуже хороше пиво, на мою думку одне з найкращих вироблених в Україні. Масштаби виробництва приблизно такі ж як і в Земана. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок рівненського згідний, а імпортне(і типу імпортне)взагалі не признаю.Воно мені як солодка водичка тільки без цукру і ароматизатора.Відчувається що то не пиво, а якийсь так би мовити пивовий напій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, AnimaNoir сказано:

Вставлю свої пять копійок. Ніколи домашні дистиляти не будуть і близько схожими по якості від нормальних фабричних.

Я намагаюся ніколи не казати *ніколи* в темах ,в яких слабо розбираюся.Цією темою цікавлюся десь років з п'ять.І на форумах і з людьми спілкуюся,але я ще і 10% не знаю і не вмію того,що вміють настоящі *аси* цієї справи.В Україні проходять ярмарки,виставкі,де люди за свої напої отримують дуже високі оцінки.Та й виготовлення віскі вже не те,Те що показують в Шотландії для туристів-то шоу.Є звичайно не великі винокурні,де виготовляють віскі по технології,але там ціни космічні і ми з вами його смак не покуштуємо.Може хто куштував острівний *копчений* віскі,хай розкаже про відчуття.Все одно,що котел з креозотом вилизати,але ж хвалять і купу грошей коштує,а зробити його самому можна майже легко і 100% буде як оригінал,але хто його пити буде?В Луцьку тільки одного знаю такого цінителя.Кому цікаво можна тему прочитати,це відкритий форум,бо багато є закритих.Хоча ,справедливості ради,там багато хто розділяє думку AnimaNoir ,там ще про простий віскі можна прочитати.   https://forum.grainwine.info/index.php?/topic/1958-ostrovnoy-shotlandskiy-viski-torfyanoy-i-kopchenyy-kak/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди спиваються, тому що нема культури пітія, от і все.

Мало хто розбирається в сортах пива, так само як і в сортах вина, і так далі. Мало хто шарить як правильо споживати ті чи інші напої. Тому народ і спивається. Так само як в селах наприклад, там задача не відпочити, а нафігачитись чим більше водяри щоб був ефект зомбі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, MACCEN сказано:

Люди спиваються, тому що нема культури пітія, от і все.

Мало хто розбирається в сортах пива, так само як і в сортах вина, і так далі.

На рахунок *Культури пітія*,згоден.А розбиратися в сортах,так ні.Я би сказав-в культурі виробництва спиртного.Трохи з іншої теми,але розповім як колись в Польші Краківську ковбасу купили(там 2 вида є-з індичатиною і з яловичиною) і для цікавості прочитав склад .Так там пише-в 1 кг.ковбаси входить 1200(приблизно)грам відбірної яловичини і т.д.Говорив з поляком про це,я сумнівався,що все так по нормі.Так він сказав-Як би виробник змухлював і його б зловили,то все,кінець фірмі.І штафи такі,що ще б діти розраховувалися б.Ось так і при виробництві спиртного треба.А споживач,знаючи,що продукт 100% якісний опирався би тільки на свої смакові уподобання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Були би гроші, пили б якісне буxло. А так травимося всяким сурогатом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, MACCEN сказано:

Люди спиваються, тому що нема культури пітія, от і все.

Мало хто розбирається в сортах пива, так само як і в сортах вина, і так далі. Мало хто шарить як правильо споживати ті чи інші напої. Тому народ і спивається. Так само як в селах наприклад, там задача не відпочити, а нафігачитись чим більше водяри щоб був ефект зомбі.

Цікава думка)))) По Вашому, ті, хто "шарить" в сортах пива  і вина, і т.д,  не спивається?)) Знаю чувака,  який починав запої купуючи зо два ящика мартіні)))  Напроти, знаю дядька з села, який полюбляє файний коньяк, випиває 3 по 50 і все.... Спиваня, як на мене, не від культури чи без культур'я  пиття. Хтось від слабкості характеру, хтось від жиру, хтось від того, що пити зовсім не може, хворий( алкоголізм визнано хворобою і залежністю). Молодь, напевно, від відчуття "крутості" моменту, нализатись і  похизуватись перед дівчатами, чи  колєгами буянячи на вулиці, в барі, чи ще де( до першого отримання в вухо)....Та й не тільки в селах ,як Ви пишете-фігачать ...Фігачать і в місті,  мо й ще крутіше ніж в селі.  Одним словом,  напевно. ця тема так і залишиться страшною війковою таємницею

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, iiron сказано:

Відчувається що то не пиво, а якийсь так би мовити пивовий напій.

Це якраз і є пиво, а не то шо варять в нас без дотримання технологій. Бо якщо притримуватись Вашої теорії, то тільки в нас вміють пиво варити. А всі інші хєрню якусь роблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, MACCEN сказано:

Так само як в селах наприклад, там задача не відпочити, а нафігачитись чим більше водяри щоб був ефект зомбі.

Це все індивідуально, яка різниця де я живу? От переселюсь у село, я хіба буду пити більше ніж я хочу? Просто, якщо у людини немає мети - нафігачитись, то вона і не буду, я от не люблю стану "в дрова", хоча і траплялось зі мною таке, всього раз чи два за крайні 10 років, але ці рази - був мій свідомий вибір )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, igrok сказано:

Може хто куштував острівний *копчений* віскі,хай розкаже про відчуття.Все одно,що котел з креозотом вилизати...

Пробував. :) З крезозотом певно перебільшення, але точно не для всіх. Його ще торфяним називають. І "копчене" пиво пробував (з копченого солоду). Нормальне, але поки поки не хотілось ще раз купити. :)

4 годин тому, igrok сказано:

Цією темою цікавлюся десь років з п'ять.І на форумах і з людьми спілкуюся,але я ще і 10% не знаю і не вмію того,що вміють настоящі *аси* цієї справи

А як в домашніх умовах очистити отриманий дистилят від метилового спирту, альдегідів і тд, це реально? 

 

4 годин тому, iiron сказано:

...а імпортне(і типу імпортне)взагалі не признаю.Воно мені як солодка водичка тільки без цукру і ароматизатора.Відчувається що то не пиво, а якийсь так би мовити пивовий напій.

Якесь не те пиво купуєш. :) Хоча і таке є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Ромко сказано:

А як в домашніх умовах очистити отриманий дистилят від метилового спирту, альдегідів і тд, це реально? 

Звичайно реально,це то якраз і не важко.Колона,дефлегматор,насадки і буде чистенька.Потім через вугільний фільтр(ось це і дає запах *казенці).Але це вийде просто чиста водяра.Але для бочок ніхто не очищає,тому як самі аромати напою знаходяться  в *хвостах*.Ось тут треба уміння-і лишнього не прихватити і аромат зберегти.Якщо дистилят буде без аромату,то скільки не вистоюй в бочці,нічого не вийде.Американці першу заливку в нову бочку для Бурбона взагалі *шмурдяк лють.Але з роками вся сивуха уходить.І виходить Бурбон.Потім ці бочки для віскі шотландці купляють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Алкоголізм на 74відсотка передається генетично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як і ідіотізм :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Waver сказал:

І до речі, ті хто все своє життя працює головою а не руками, також всі ті що мають справу з мистецтвом чи займаються якоюсь іншою креативною діяльністю (художники, письменники, архітектори, режисери...) біленької, тобто напоїв з розбавленого спирту - абсолютно не вживають, вживають тільки хороше видержане вино або хороші видержані дистильовані напої. Певно на то є конкретні вагомі причини і справа не тільки в рівні доходів... 

Якщо коротко, то основна причина в тому що етиловий спирт по суті діє на організм як отрута і в першу чергу уражує саме головний мозок. 

А людям які користуються мозком і за його допомогою заробляють гроші зовсім нідочого зайвий раз його травмувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Waver Не бачу різниці між наслідками вживання етилового спирту в якісних вині, горілці чи віскі. Вони напевно не шкідливістю керуються,  а просто смаками чи підтримують імідж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спиватися треба правильно)))і смачно!

0-02-04-81ed64e01ad90fc2a199093444664050e3731ec5825f147584cfd541f00b0e4e_f9aa8e60.jpg

0-02-04-51b5e82a2982d72e3b5d82d6e2379e10a51a5a0525710b7c02f9b680a1385dbe_d3269aaa.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, Ромко сказано:

@Waver Не бачу різниці між наслідками вживання етилового спирту в якісних вині, горілці чи віскі. Вони напевно не шкідливістю керуються,  а просто смаками чи підтримують імідж.

Різниця величезна, тому що у віскі  і вині ще купа хороших і потрібних  речовин .А  горілка хімоза по природі.Односолодовий віскі не бухають гранчаками і не ходять опухші))))Треба пити якісний алкоголь і в міру, і не зіп'єшся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не хімоза горілка, принаймні не повинна нею бути. :) Ректифікат нічим крім чистоти (і то хіба чистіший буде) принципово від дистиляту не відрізняється, і отримується так само перегонкою. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...