yucore Опубліковано 24 Липня, 2019 в 16:07 #551 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 16:07 40 minutes ago, yu2007 said: Не розумію. А хіба констанкевич не слуга того самого "народу", що і кандидат від СН?) Ой не сміши
jack74 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 16:22 #552 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 16:22 6 годин тому, Віталій СК сказано: А чого за СН не голосував? а мав?
Volyniaka Опубліковано 24 Липня, 2019 в 19:30 #553 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 19:30 On 22.07.2019 at 22:39, Selbeor сказано: Женя, ти реально віриш, що двірник, весільний фотограф, баяніст і ще невідомо хто можуть щось змінити?...Аууу люди, це Верховна рада, тут закони приймаються, чи можливо ці двірники будуть тупо тиснути кнопки, які їм скажуть великі дяді?..
Ha3aP Опубліковано 24 Липня, 2019 в 19:45 #554 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 19:45 Ситуація що коється зараз мені ніразу не подобається, але мене веселить мова про спеціалістів у ВР ))) Самоголосуючі карточки, спроба голосування з 18ого разу, декілька років відсутність коаліції, так і не знята недоторканність, не перебудований закон про голосування і т.д. це ви називаєте ВР, прийманнями законів?
Volyniaka Опубліковано 24 Липня, 2019 в 19:53 #555 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 19:53 8 хвилин тому, Ha3aP сказано: Ситуація що коється зараз мені ніразу не подобається, але мене веселить мова про спеціалістів у ВР ))) Самоголосуючі карточки, спроба голосування з 18ого разу, декілька років відсутність коаліції, так і не знята недоторканність, не перебудований закон про голосування і т.д. це ви називаєте ВР, прийманнями законів?
jurgen007 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 19:58 #556 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 19:58 8 минут назад, Volyniaka сказал: Це ілюстрація про п"ятого, який не засвоїв гіркий досвід четвертого?
Volyniaka Опубліковано 24 Липня, 2019 в 20:02 #557 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 20:02 1 хвилина тому, jurgen007 сказано: Це ілюстрація про п"ятого, який не засвоїв гіркий досвід четвертого? Це ілюстрація про чухраїнців (згідно з Остапом Вишнею)
Віталій СК Опубліковано 24 Липня, 2019 в 20:27 #558 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 20:27 4 годин тому, yu2007 сказано: Не розумію. А хіба констанкевич не слуга того самого "народу", що і кандидат від СН?) Ну Констанкевич, то ясно чия служниця, а молодий депутат, нашвидкоруч взятий у СН, то ще х.з. Менше зло, так би мовити.
Volyniaka Опубліковано 24 Липня, 2019 в 20:33 #559 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 20:33 28 хвилин тому, Volyniaka сказано: Це ілюстрація про чухраїнців (згідно з Остапом Вишнею) Додам цитату звідти: Коли ж побачить, що наробив, аж пальці знати, тоді: — Я так і знав! — Що ви знали? — Та що отак буде! — Так навіщо ж ви робили? — Якби ж знаття... — Так ви ж кажете, що знали? — Так я думав, що якось-то воно буде!
Віталій СК Опубліковано 24 Липня, 2019 в 20:52 #560 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 20:52 5 годин тому, igorgame сказано: А розібратись у передвиборчій кухні на Волині не пробував? Та я, якби, розібрався ще місяць тому - Волинь була злита повністю відомо кому, а мажоритарщики від СН всю передвиборчу кампанію сиділи на сраці рівно і не вели жодної агітації. Хоча в даній ситуації навіть пеньок, пофарбований в зелений колір, міг перемогти старих дерибанщиків, всього лиш поворушивши трохи корінням та сучками. On 25.06.2019 at 15:22, Віталій СК сказано: Ну що, які в кого прогнози по мажоритарникам на Волині? Мій список: 19 округ - Гузь21 округ - Івахів 22 округ - Палиця 23 округ - Констанкевич 20 округ - Мартиняк On 25.06.2019 at 23:16, Віталій СК сказано: Але це лише мій прогноз і по 20 ще є Рубльов і Твердохліб, які мають шанси, але вони не мають стільки гречки, як Мартиняк. Тільки разом - тільки дерибан.
Volyniaka Опубліковано 24 Липня, 2019 в 21:02 #561 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 21:02 7 хвилин тому, Віталій СК сказано: Тільки разом - тільки дерибан. Бо ж народ слуги...
jurgen007 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 22:01 #562 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 22:01 1 час назад, Volyniaka сказал: Додам цитату звідти: Коли ж побачить, що наробив, аж пальці знати, тоді: — Я так і знав! — Що ви знали? — Та що отак буде! — Так навіщо ж ви робили? — Якби ж знаття... — Так ви ж кажете, що знали? — Так я думав, що якось-то воно буде! Так отож, ті хто 5 р. тому обирали чергового олігарха-баригу так і думали, що якось воно буде і він стане раптом чесним, білим і пухнастим, бо "вже накрав і йому більше не треба".
Volyniaka Опубліковано 25 Липня, 2019 в 10:15 #563 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 10:15 12 годин тому, jurgen007 сказано: Так отож, ті хто 5 р. тому обирали чергового олігарха-баригу так і думали, що якось воно буде і він стане раптом чесним, білим і пухнастим, бо "вже накрав і йому більше не треба". Більшість тих, хто сьогодні проголосував за ЗЕ тоді голосували за ПОПа...
Volyniaka Опубліковано 25 Липня, 2019 в 10:34 #564 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 10:34 Karl Volokh Вчора о 08:35 · Відомий соціолог і політтехнолог Ігор Гринів ще рік тому сказав мені, що ментальний злам у суспільстві стався в момент оприлюднення електронних декларацій. Бо коли народ побачив там мільйони доларів, він уже не мав ніякого бажання розбиратися, хто із депутатів і чиновників заробив свої статки в бізнесі, а хто наколядував. Традиційна нелюбов до правлячих еліт, помножена на патерналізм («я бідний, бо вони багаті»), совкові стереотипи («всі багатії злодії») і банальну заздрість («вони крадуть, а чому мені не дають?») перетворилася на жорстку класову ненависть. Вміло роздмухувані різними медіа, ці настрої через деякий час абсолютно витіснили з свідомості людей як війну за суверенітет, так і елементарну об‘єктивність у сприйнятті абсолютно епохальних змін, які відбулися в державі. Найдраматичніше, що війна з агресором і антиколоніальна політика почали сприйматися як порожні пропагандистські гасла, покликані замаскувати розграбування країни майданівською владою. Я спеціально не зупиняюся тут на самому механізмі перетворення антикорупційної істерії на спецоперацію проти української державності, бо писав про це багато, а також на реальних численних помилках влади, особливо в комунікації з суспільством і кадровій політиці, бо це, по суті, кінцевого результату не змінило б. Навіть якщо на місці Пороха був би Черчіль або Маккейн, він опинився б сьогодні рівно в тій самій ситуації - усунутий від влади, принижений, скомпрометований. У країні відбулася охлократична революція, котра неминуче призведе до втрати частини здобутого кров‘ю суверенітету. А можливо - і державності як такої
jurgen007 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:17 #565 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:17 1 час назад, Volyniaka сказал: Karl Volokh Вчора о 08:35 · Відомий соціолог і політтехнолог Ігор Гринів ще рік тому сказав мені....... Ото вже ті теоретики, можна ще словісний понос від відомого соціолога - політтехнолога Тарасика Чорновола навести. А якщо мислити логічно, то всі хто за 25 років став тут доларовим міліонером - міліардером отримали свої статки в результаті розкрадання держвласності на приватизаційних махінаціях, розпилу бюджету, схемах і т.д. Саме тому Україна за 25 р. їх керування стала найбіднішою країною не тільки Європи а навіть серед республік колишнього совка. Закони економіки ще жоден соціолог- політтехнолог не відмінив.
MACCEN Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:31 #566 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:31 1 час назад, Volyniaka сказал: Karl Volokh Вчора о 08:35 · Відомий соціолог і політтехнолог Ігор Гринів ще рік тому сказав мені, що ментальний злам у суспільстві стався в момент оприлюднення електронних декларацій. Бо коли народ побачив там мільйони доларів, він уже не мав ніякого бажання розбиратися, хто із депутатів і чиновників заробив свої статки в бізнесі, а хто наколядував. Традиційна нелюбов до правлячих еліт, помножена на патерналізм («я бідний, бо вони багаті»), совкові стереотипи («всі багатії злодії») і банальну заздрість («вони крадуть, а чому мені не дають?») перетворилася на жорстку класову ненависть. Вміло роздмухувані різними медіа, ці настрої через деякий час абсолютно витіснили з свідомості людей як війну за суверенітет, так і елементарну об‘єктивність у сприйнятті абсолютно епохальних змін, які відбулися в державі. Найдраматичніше, що війна з агресором і антиколоніальна політика почали сприйматися як порожні пропагандистські гасла, покликані замаскувати розграбування країни майданівською владою. Я спеціально не зупиняюся тут на самому механізмі перетворення антикорупційної істерії на спецоперацію проти української державності, бо писав про це багато, а також на реальних численних помилках влади, особливо в комунікації з суспільством і кадровій політиці, бо це, по суті, кінцевого результату не змінило б. Навіть якщо на місці Пороха був би Черчіль або Маккейн, він опинився б сьогодні рівно в тій самій ситуації - усунутий від влади, принижений, скомпрометований. У країні відбулася охлократична революція, котра неминуче призведе до втрати частини здобутого кров‘ю суверенітету. А можливо - і державності як такої В нас люди грамонті в більшості, хоча скоро буде більше малограмотних, і всі знають місцевих депутатів, і на чому вони і що заробили, тому оприлюднення доводить те, що є наглі морди які крадене в народа вважають своїм "чесно заробленим". І причому тут ліпити "совок", тоді люди, які впахували заробляли зарплати на які могли і на море махнути, й житло давали підприємства, і так далі. Той соцілог Гринів напевно так само розбирається в соціології як я в балеті
ForZa Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:48 #567 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:48 16 минут назад, MACCEN сказал: Той соцілог Гринів напевно так само розбирається в соціології як я в балеті Так воно і є!
sergkots Опубліковано 25 Липня, 2019 в 15:59 #568 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 15:59 3 годин тому, ForZa сказано: Так воно і є! Написав великий експерт по соціології. Дозвольте поцікавитись вашою освітою. п.с. Не терпів порохоботів то не буду й такого терпіти.
ForZa Опубліковано 25 Липня, 2019 в 16:39 #569 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 16:39 41 минуту назад, sergkots сказал: Дозвольте поцікавитись вашою освітою. Вища, не хвилюйся! Що воно тобі дає? Вчергове хотів людей поділити? Ну-ну... 41 минуту назад, sergkots сказал: Не терпів порохоботів то не буду й такого терпіти. Вау хто б казав Не терпів? Да топив так, що стрічка загорталась Хочу запитати, а чому до мене така цікавість? Я лише написав "Так воно і є!" бо хотів підтримати написане людиною але ти чомусь до мене вчипився з питаннями своєї нетерпимості, а не до того хто це більш розгорнуто написав Закохався чи що...
jurgen007 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 17:10 #570 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 17:10 4 часа назад, MACCEN сказал: Той соцілог Гринів напевно так само розбирається в соціології як я в балеті За гроші він розбереться в чому завгодно, головне гарно лизати дупу тому з чиїх рук кормиться.
sergkots Опубліковано 25 Липня, 2019 в 18:32 #571 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 18:32 1 година тому, ForZa сказано: Вища, не хвилюйся! Що воно тобі дає? Вчергове хотів людей поділити? Ну-ну... Вау хто б казав Не терпів? Да топив так, що стрічка загорталась Хочу запитати, а чому до мене така цікавість? Я лише написав "Так воно і є!" бо хотів підтримати написане людиною але ти чомусь до мене вчипився з питаннями своєї нетерпимості, а не до того хто це більш розгорнуто написав Закохався чи що... На цю ахінею навіть і не знаю як реагувати.
Volyniaka Опубліковано 25 Липня, 2019 в 18:54 #572 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 18:54 А це як? Кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу", член Національної ради з питань антикорупційної політики Анастасія Красносельска назвала першочергові антикорупційні ініціативи президентської партії, серед яких - введення інструменту цивільної конфіскації незаконно добутих активів чиновників. Про це вона сказала під час конференції "Нова антикорупційна стратегія для України: якою вона має бути?" По закону, чи як у Шарікова ?
MACCEN Опубліковано 25 Липня, 2019 в 19:05 #573 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 19:05 правильно, треба якщо довели що нажив не чесно, щоб віддав в казну 80% і будь здоров, свого роду відкуп офіційний, хто пручається забрати все і відправити на років 15 на уранові рудники.
iiron Опубліковано 25 Липня, 2019 в 19:34 #574 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 19:34 38 хвилин тому, Volyniaka сказано: А це як? Кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу", член Національної ради з питань антикорупційної політики Анастасія Красносельска назвала першочергові антикорупційні ініціативи президентської партії, серед яких - введення інструменту цивільної конфіскації незаконно добутих активів чиновників. Про це вона сказала під час конференції "Нова антикорупційна стратегія для України: якою вона має бути?" По закону, чи як у Шарікова ? По закону звичайно.Тоді Шарікову не гикалось, нє?
Volyniaka Опубліковано 25 Липня, 2019 в 19:39 #575 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 19:39 Та досить вже про ПОПа! Ми ж тепер по новому живемо! Нє?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.