Перейти до змісту

[ОПИТУВАННЯ] Україна: останні дні Олексійовича чи все ж гетьманів на переправі не міняють?

yu2007

[ОПИТУВАННЯ] Україна: останні дні Олексійовича чи все ж гетьманів на переправі не міняють?  

159 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, zaHARE сказал:

ми намагались донести

означає, що людина тримала особисто одну з ручок носілок. Чи вже зьявилось якесь інша інтерпритація такого набору слів ? Він же не про свою фабрику розказує, мол *ми виготовляємо цукерки*, хоча сам особисто він жодної цукерки не виготовив.

• Відповідей 330
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

прийшов до влади на крові... і на цій же крові через 5 років піариться

чому він не з'являвся в найгарячіших точках під час загострення? навіть із славнозвісного бульдозера швиденько зник... хєрой блін

той же Кошулинський заслуговує набагто більше поваги у цьому плані... але, на диво, мовчить і не виступає із слізними промовами

Опубліковано
2 минуты назад, Werwolf777 сказал:

а у тебе там що у вухах? сам він фізично не зміг би нікого винести, тому вжито "ми" в розумінні того, що він разом із кимось виносив... подумай хоч трошки

У мене ідеальний музичний слух. А ти спригуєш,шо гамно воно не зовсім і гамно,але все-рівно гамно,бо ти  вирішив шо "МИ" означає "Я САМ". А в Маріїнці тоді всі когось носили і виносили. Він просто розповів те,очевидцем і учасником чого був. І так розповість кожен,хто там був і це пережив.
Але ж він мудак,а зєля був в АТО багато раз-маладєц!

Опубліковано
2 хвилин тому, zaHARE сказано:

У мене ідеальний музичний слух. А ти спригуєш,шо гамно воно не зовсім і гамно,але все-рівно гамно,бо ти  вирішив шо "МИ" означає "Я САМ". А в Маріїнці тоді всі когось носили і виносили. Він просто розповів те,очевидцем і учасником чого був. І так розповість кожен,хто там був і це пережив.
Але ж він мудак,а зєля був в АТО багато раз-маладєц!

"ти йому сци на голову, а він тобі - "дощ іде".... одразу ця приказка згадалась

тоді чим він виносив? поглядом?

Опубліковано
3 минуты назад, WebTraveller сказал:

Цікаво, скільки платять за таку агітацію пороха?))

Чесно скажу ,що ставка зараз значно  вища,ніж була в нас на Майдані.

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Ті,хто заявляє,що проголосує,і ті,що дійсно проголосують- це досить відчутна  різниця,.

І не на користь Зеленського.

Дурень думкою багатіє.

Опубліковано
15 минут назад, WebTraveller сказал:

Така агресивна агітація як в Захара і Нокіана робить протилежне.

В мене наприклад відбиває всяку охоту голосувати за пороха

Ну,так. Спочатку сказати шо през-цинічне брехло,потім сказати - ну і шо шо він там був,він же на барикадах не стояв,а потім -йдіть в сраку порохоботи і замінусувати. 
А агресивний-я.

А ти голосуй за кого хочеш. В тебе ж своя голова на плечах і критичне мислення мабуть теж є. Тобі ж агітація мізки не промиє. Головне шоб ти знав про свого кандидата не тільки те,що каже телевізор.

Опубліковано
29 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Хз, може вони навмисно проплачені конкурентами пороха, щоб викликати саме таку реакцію як у вас.

Опубліковано
24 хвилин тому, zaHARE сказано:

А агресивний-я.

він написав не ти агресивний, а агітація твоя агресивна. Це трішки інше. Чув такий термін "агресивний маркетинг"?

Опубліковано
31 минуту назад, jack74 сказал:

він написав не ти агресивний, а агітація твоя агресивна. Це трішки інше. Чув такий термін "агресивний маркетинг"?

аааа, це типу "Хто не скаче той москаль!"?)))))

Опубліковано

Стосовно ніхто не сидить за розстріли майданівців

Цитата

Луценко: Розслідування вбивств на майдані завершено, та справа може бути негайно направлена до суду якщо Рада продовжить дію заочного засудження. У справі 989 томів.

Слідством встановлени телефонні розмови Януковича, Якіменко та інших з керевництвом РФ.

Слідством встановлено наявність працівнікив ФСБ РФ на терриротрії м. Київа під час подій на Майдані. З 13 до 15 грудня знакодилося 27 діючих працівників ФСБ. З 20 по 21 лютого - 7 осіб, у томи числі Сурков.

думаю,що й суд по цій справі буде не один рік.

Опубліковано
22 хвилин тому, zaHARE сказано:

Стосовно ніхто не сидить за розстріли майданівців

думаю,що й суд по цій справі буде не один рік.

То це політична доцільність таке затягування розслідування? Цинічно.

Опубліковано
6 годин тому, nickel сказано:

Соціологічна служба Центру Разумкова оприлюднила результати загальнонаціонального дослідження з рейтингами всіх зареєстрованих кандидатів в Президенти.

Рейтинги кандидатів в президенти:
Зеленський Володимир 19,0% від тих хто визначився і буде голосувати
Порошенко Петро 16,8

4 годин тому, Nokian сказано:

Ті,хто заявляє,що проголосує,і ті,що дійсно проголосують- це досить відчутна  різниця,.

І не на користь Зеленського.

@Nokian та тишо?! Так впевнено?! і з чого ж ти це взяв? З голосувалки на Борді? :) 

Опубліковано
4 годин тому, WebTraveller сказано:

Розставлю крапки над і.

В першу чергу я агітую не ЗА Пороха, а ПРОТИ ПОПУЛІЗМУ.

Якщо хочете проти поголовної дебілізації молоді.Старі то пох, їх вже не переробиш.

А от ті, хто через 10-15 прків будуть уособлювати собою мою країну-якими вони будуть і яку Україну вони побудують.?

Хоча про що я питаю?

Чи збережуть вони Україну взагалі

Якби ще топили за Безсмертного, за Садового нарешті, а то ж за відвертих популістів.

Я розумію, що в досить великої частини молоді Зеленський асоціюється .зі справедливістю, честністю, порядком і т. д. тд.

Але це не так, не так і ще раз не так.

Це лише ОБРАЗ, обличчя з екрану. Ален Делон говоріт по французкі.

А люба людина є не тим, що вона ГОВОРИТЬ.

Людина в дійсності Те, що вона РОБИТЬ.

І Зеленський, навіть якби хотів, НЕ ЗМОЖЕ, тупо не зможе зробити і 10ї долі того, що може Порох.

От і весь розклад.

Опубліковано
8 хвилин тому, Nokian сказано:

В першу чергу я агітую не ЗА Пороха, а ПРОТИ ПОПУЛІЗМУ.

бджоли проти меду  

Опубліковано
57 хвилин тому, Nokian сказано:

То ти віриш, що Зеленський набере в першому турі 26%,?

вірю в що? В рейтинги опитувань?! :) ніколи ніяким "опитуванням" не вірив. Але й стверджувати щось не берусь.

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

То ти віриш, що Зеленський набере в першому турі 26%,?

- ви вірите що всі жінки розпусні хвойди?

- ні, я в це надіюсь.

Опубліковано

Старший чоловік в ліжку з дружиною крутить ,крутитьсвого коня, хвилин через 10 починає бурчати.

-Клятий Майдан, клятий Майдан.От що наробив.

Жінка здивовано - А до чого тут Майдан?

-Ну як до чого,ти що, не памятаєш, як в мене вставав до Майдану?

Опубліковано

Про Дуала  взагалі страшно подумати,що в чоловіка робиться 

Одне задоволення  лишилося, мінусики  ставити.

Пробачте хлопці, на злодієві шапка горить.

Самі ж попалилися.

Опубліковано

@Nokian Витри свою маючню сам. Для анекдотів є відповідний розділ, для словесної ахінеї теж. 

Важко вже щось адекватне писати - лягай проспись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...