Перейти до змісту

Вибір пральної машини

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нечитал то что выше. 

Скажу из практики так же искали маленькую стиралку, купил ZANUSSI.

За 4 года ни одной поломки. Тьфу тьфу тьфу. 

Стирает каждый день, дома маленький ребёнок. 

Очень радует программа быстрой стирки 35 минут.

Учитывая ее не большие габариты в неё много помещается, комплект белья 2-ух спально влазит, шторы тоже. 

Один минус при большой загрузке плохо выполаскивает, приходиться ставить дополнительное полоскание, тогда режим с 35 минут становиться 55  мин. 

По полу не скачет, работает относительно тихо. Противовес кусок бетона.

Так что за 4 года службы покупкой довольны. 

18 часов назад, nickel сказал:

- в Зануссі дійсно не відключається віджим?

Можно отключить любой режим. 

Это лично моё мнение и сильно не пинайте.  

• +1 1
  • Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
5 минут назад, Dedakeda сказал:

Можно отключить любой режим. 

А як це відбувається? Бо навіть на твоїй пралці немає індикатора про вимкнення віджиму, є лише 500, 700 і 1000 обертів. Чи при виключенні віджиму гаснуть усі індикатори?

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Ну ти, для разнообразія, навів би хоч один аргумент за АЕГ.

Да які там аргументи,просто знаю точно,що працюють по 10 років і ще далі працюють. Всьо проїхали.

Опубліковано
39 минут назад, nickel сказал:

А як це відбувається? Бо навіть на твоїй пралці немає індикатора про вимкнення віджиму, є лише 500, 700 і 1000 обертів. Чи при виключенні віджиму гаснуть усі індикатори?

прошу прощения, таки да, отжим постоянный. Отключить невозможно.  

• Дякую! 1
Опубліковано
2 часа назад, yu2007 сказал:

А в гнусмасів - можна :P

Та, мабуть крім Зануссі, у всіх можна. Ця ж функція абсолютно нічого не вартує (на собівартість не впливає). 

Опубліковано

Профукав пралку з гарною знижкою в Ельдорадо. В Луцьку такі пралки закінчилися, але є ще 3 штуки в Рівному. Хто може привезти пралку з Рівного за вихідні (акція діє протягом цих вихідних) і головне за скільки грн?

Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Профукав пралку з гарною знижкою в Ельдорадо. В Луцьку такі пралки закінчилися, але є ще 3 штуки в Рівному. Хто може привезти пралку з Рівного за вихідні (акція діє протягом цих вихідних) і головне за скільки грн?

як варіант, поїхати в Рівне автобусом й відправити Новою поштою самому собі в Луцьк

Зі невже там така крута знижка, що в Луцьку немає на пару грн дорожче й воно варте аж того, щоб тарабанити пралку в Луцьк з Рівного й комусьще й за це платити  ?

Опубліковано

В Луцьку такі пралки закінчилися, але є ще 3 штуки в Рівному

А з інтернет магазину Ельдорадо пробували замовити з доставкою в луцький магазин? В Фокстроті таке практикується.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, MANJAK11 сказал:

як варіант, поїхати в Рівне автобусом й відправити Новою поштою самому собі в Луцьк

Не самий крутий варіант :)

Цитата

Зі невже там така крута знижка, що в Луцьку немає на пару грн дорожче й воно варте аж того, щоб тарабанити пралку в Луцьк з Рівного й комусьще й за це платити  ?

Ця пралка зазвичай коштує 9000, а по цій акції 6750.

1 час назад, sasha2008lk сказал:

А з інтернет магазину Ельдорадо пробували замовити з доставкою в луцький магазин? В Фокстроті таке практикується.

Не дають замовити з інтернет магазину, лише самовивіз, бо з такою знижкою закінчаться всі ці пралки за годину-другу.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Не самий крутий варіант

не самий, але ж ти розумієш, що їхати тобі прийдется полюбому, бо за тебе ніхто купувати не буде й гарантійний теж на тебе має бути. Ну і за 100 гривень теж навряд чи хто буде їхати спеціально в їхнє Ельдорадо, чекати, поки там все оформится , запакуєтся й так далі. В Луцьку теж тебе треба додому везти, не висадять же посеред міста з пралкою. Короче багато моментів, які відрізняются від простого попутчика, який підьїзджає на посадку куди треба й виходить де висадять

• +1 1
Опубліковано

Оплатити я можу на сайті, гарантійка безіменна. Шукаю не хто зможе поїхати в Рівне, а хто і так буде в Рівному і матиме час і натхнення, можливо навіть буде в тому ж ТЦ таритися для себе, колись на Борді навіть говорили, що в Луцьку бариги зажралися і багато хто їздить таритися саме в Рівне. Чи проїздом через Рівне. Луцьк не настільки великий, щоб крутнути на якусь адресу ставало великою проблемою.

Я і сам не особо надіюся на такий варіант, але якщо не купити лотерейний квиток, то виграти не получиться. Я мушу спробувати.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Надивився друг пралку в Ельдорадо, прийшов вчора з ним купувати... а ціна на 700грн більша стала!!! ЧорнаТяпниця !!!

• Ха-ха 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

@nickel Що купив?

Моя АЕГ  в мене 10 років (ой!! 15) відпахала.

І в когось ще відпаше.  Викручувати перестала. Продаю :)

Взяв не нового Сіменса. Довольний. І я і мій майстер. Стару не захотів ремонтувати :) Задовбався, каже.  Та й 15 років у мене...

Із цікавого. Швидке прання 15хв. 1400 об віджим (уже трохи свистить). Купа програм. На всі випадки.

Із того, що майстер  радив, то ще LG. Там типу прямий привід і з ремонтом простіше.

Miele не радив, бо геморні в ремонті. Хоча завод 20 років  дає гарантію на двигун, кажуть. Але вони реально вічні. :)

• +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)
В 30.12.2018 в 00:34, Zheny@ сказал:

@nickel Що купив?

Взяв не нового Сіменса. Довольний. І я і мій майстер. Стару не захотів ремонтувати :) Задовбався, каже.  Та й 15 років у мене...

Із цікавого. Швидке прання 15хв. 1400 об віджим (уже трохи свистить). Купа програм. На всі випадки.

Із того, що майстер  радив, то ще LG. Там типу прямий привід і з ремонтом простіше.

Miele не радив, бо геморні в ремонті. Хоча завод 20 років  дає гарантію на двигун, кажуть. Але вони реально вічні. :)

Після корпоратива щось і не помітив твій пост. :)

Купив Електролюкс, тільки по акційній ціні - 6749 - 67 грн (дали бонусів) - 135 грн (дали кешбеку). Получилася пралка за ~6550. Сьогоднішня ціна на скріні.

image.thumb.png.0114e16f48f7d3468d2f0e81bd3d25af.png

Свою стару Ардо FLS105S також продаю. Фото ще не робив, як зроблю, то виложу в окремій темі. Ціна 2500 грн. Ще комусь може попрацювати.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

Купив Електролюкс

Чому саме цю модель?  (Основні її плюси,  які вплинули на вибір) .

Що за така акція класна була і де? 

Дякую за відповіді. 

Опубліковано
10 минут назад, Unknown сказал:

Чому саме цю модель?  (Основні її плюси,  які вплинули на вибір) .

Виробник - Україна, а не Росія, норм. ціна + акція, нормальне розміщення індикаторів, в дешевших Електролюксах якесь незрозуміле розміщення. 

10 минут назад, Unknown сказал:

Що за така акція класна була і де? 

Дякую за відповіді. 

Чорна п'ятниця в Комфі.

Опубліковано (змінено)
11 minutes ago, lord said:

Негативних відгуків не бачив

5 років тому і про іншу модель

Глючит, воняет, не простирывает белье, не прополаскивает белье, шумная, трясется и т. д.

))

або

Эту с/м можно назвать чем угодно (насос, тумбочка, метал. сейф, предмет интерьера в ванной комнате), но только не стиральной машиной! Не выполняет не одной функции которые указаны на панели.

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано

Мій колишній продавець працював у Ельдорадо.

Мені вистачило його відгуків про пралки Атлант.

Совковий виріб майже по західній ціні.

За тисячу дорожче краще і спокійніше взяти  Електролюкс.

Заодно і підтримати вітчизняного виробника.

• 1 рік потому...
Опубліковано
В 30.12.2018 в 00:34, Zheny@ сказал:

@nickel Що купив?

А контакти майстра можна? Чи ткнути в тему про майстрів, ніби десь бачив, а не знаходжу. Мій майстер щось не відповідає.

Опубліковано
55 хвилин тому, sss381 сказано:

А контакти майстра можна? Чи ткнути в тему про майстрів, ніби десь бачив, а не знаходжу. Мій майстер щось не відповідає.

вже зранку відпишу. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...