Перейти до змісту

Все про бляхи

Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Значить від сьогодні.

Я за Пороха НЕ ГОЛОСУЮ.

Бо Держави в найпершу чергу не буває без СПРАВЕДЛИВОСТІ.

Кислосолодкий Педро пішов у відрив від народу.

Ну скатертю дорога.

На білому катері до .бені  матері.

• Відповідей 875
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
8 минут назад, Nokian сказал:

Значить від сьогодні.

Я за Пороха НЕ ГОЛОСУЮ.

Ну скатертю дорога.

я ще під час минулих президентських виборів вмовила подругу не голосувати за нього

то вона до сих пір згадую це і дякує )

Опубліковано
10 минут назад, Nokian сказал:

Значить від сьогодні.

Я за Пороха НЕ ГОЛОСУЮ.

Ну скатертю дорога.

Чекаю на тему "ПОП - здохни". :)

Ти ніколи не признавався, але я так розумію їздиш на блясі?

Опубліковано
51 хвилин тому, alexvvv сказано:

Завдяки рішенню президента євробляхери наповнять дежбюджет України. А це пенсії, сильна армія і тд.

АГА! :) Це нафантазовані Южаніною і кабміном грош, які начеб-то мають прийти в бюджет, а в дійсності їх не існує і не з'явиться. Бо цими законами не вирішилося ніяке питання блях. Лише вигляд зробили, щоб включити таку "дохідну частину бюджету" в бюджет, щоб зробити видимість його збалансованості.

"Чтобы продать что-нибудь ненужное, нужно сначала купить что-нибудь ненужное" ©

Опубліковано

Мені подобається те що спочатку приймають закон про розмитнення і тільки потім думають як реалізувати те розмитнення. А пільговий період тікає. Все через ж@пу

Опубліковано
5 минут назад, jack74 сказал:

Це нафантазовані Южаніною і кабміном грош, які начеб-то мають прийти в бюджет, а в дійсності їх не існує і не з'явиться.

Ну або наповниться бюджет, або наповниться скупка металобрухту.

Опубліковано
15 хвилин тому, paksivatova сказано:

я ще під час минулих президентських виборів вмовила подругу не голосувати за нього

то вона до сих пір згадую це і дякує )

чудово, тільки вихлоп від цього - "0"

Опубліковано

Порох спалився.

Всі ці коефіцієнти лише для туману та несправедливості.

Можна просто поставити одне єдине мито (як єдиний податок),30 відсотків від вартості наприклад ,і все.

А далі хай уряд ділить ці кошти сам.

Кому в першу чергу.

Не вміє поділити- значить непрофесіоналізм, уйобен зі біттен.

Якщо Южаніна така патріотка,хай в бюджет країни перечислить міліон.

А якщо в неї його нема- хай візьме кредит.

Вона ж нам  так радить.

Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказано:

Найкраз я і не втюхую людям преміум Самсунг,антивіруси та іншу непотрібну хрєнь.

Налаштування в мене безкоштовно.

Ти мене явно путаєш з Алло,Комфі, Ельдорадо.

Мої покупці найкраз ті,хто вміє рахувати гроші.

Є і любителі найдорожчих Самсунгів та Айфонів,але в мене вони купують з найменшими націнками, тому що вміють рахувати гроші.

і оправдався, і прорекламувався :D

Спойлер

screenshot-1510.jpg

Опубліковано
16 хвилин тому, Amor сказано:

Мені подобається те що спочатку приймають закон про розмитнення і тільки потім думають як реалізувати те розмитнення. А пільговий період тікає. Все через ж@пу

Взагалі навіщо пільговий період? Повинна бути справедлива ціна розмитнення для всіх, а не оверпрайс для старого барахла.

Опубліковано

Не так, купить поляк авто за 500 , П'ятсот, розумєш, євро - і їздить.

І не ламається.

Я сам МАЮ право вибору, яке мені авто купувати.

А не довбані Ротшильди будуть мені вказувати, на що брати кредит.

Досить.

Опубліковано
7 хвилин тому, tenfoxx сказано:

корінь всіх проблем в доходах населення цього ніхто нерозуміє,  бляхі це машини які уже в предсмертному   стані, з вигляду можуть бути гарні але механічніну вузли завжди зношені, краще щоб люди змогли собі дозволити нові авта, щоб нормально заробляли чи кредити  нормальні були і страховка людська, а не копійки. Купить українець бляху за  2000 розмитнить за 1500, а ще до пуття довести, зробити, підвіску, а якщо ще щось з мотором чи коробкою, і потім знову на авторіа на продаж виставлятиме по космічних цінах.

Щоб доходи населення виросли- треба дати цьому населенню трохи вибратися в пір'я, а не обирати,як липку.

Ще й насміхатися.

Хай заплатять його Розенблати спочатку.

Діло йде до крові.

Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:

Діло йде до крові. 

100%, так ті бляхарі вже дістали що палити їх скоро почнуть

ПОП молодець що підписав таки, бо я переживав що отрута популізму може пересилити і заветує тіпа "назустріч зубожілим бляхарям". нахєр!

Опубліковано
Только что, tenfoxx сказал:

Це треба ідеально знати Польщу, і Польську щоб знайти в польщі авто за 500долларів яке не ламається,   хоча так для них авто як велосипед , у їхніх селах у дворах буває автопарки цілі, як їдеш видно.  Але старіші авто 93 по 2005 рокі це ще міцні машини , а от ті бідові французи економ класу з одноразовим мотором і коробкою палкою, хоч вона може бути і 2014 року, може на себе більше затрат  вимагати ніж старе корито, засилля французів цих одноразових , просто вражає,  в кожному сервісі вони стоять, і машини купували  людини не за 2000 долларів а набагато дорожче.

саме так )

наші люди взагалі дуже часто знатоки по всім сферам ,а як до суті доходить - то вони десь щось чули краєм вуха та бачили краєм ока

Опубліковано
17 хвилин тому, Nokian сказано:

Не так, купить поляк авто за 500 , П'ятсот, розумєш, євро - і їздить.

І не ламається.

5 топ автівок - в студію, бо попахує пі...пулізмом

Опубліковано
2 хвилин тому, tenfoxx сказано:

Це треба ідеально знати Польщу, і Польську щоб знайти в польщі авто за 500долларів яке не ламається,   хоча так для них авто як велосипед , у їхніх селах у дворах буває автопарки цілі, як їдеш видно.  Але старіші авто 93 по 2005 рокі це ще міцні машини , а от ті бідові французи економ класу з одноразовим мотором і коробкою палкою, хоч вона може бути і 2014 року, може на себе більше затрат  вимагати ніж старе корито, засилля французів цих одноразових , просто вражає,  в кожному сервісі вони стоять, і машини купували  людини не за 2000 долларів а набагато дорожче.

Отож, це просто велика схема всунути людям різний непотріб, а щоб вони не пручались- забрати право вибору.

Люди вийшли на перший та другий майдан не за асоціацію, не за НАТО, не за Пороха- а коли побачили,що їх позбавляють права вибору.

Опубліковано
39 хвилин тому, volks сказано:

... або наповниться скупка металобрухту.

то кому від цього добре стане? Пенсійному фонду? Садочкам дитячим? Чи для кого там ще ті віртуальні гроші фантазувались?

Звичайним людям як було туго, так і стало тугіше... Все як завжди, все по плану...

Опубліковано
2 минуты назад, tenfoxx сказал:

Мені особисто шкода тих людей які нерозуміються ну ніяк в авто покупляли тих новеньких намазаних плаком одноразових корить супер економ класу, і їх через пару років просто нестане, це буде гірше за тих бмв і мерседесів на бляхах, в плані тому що вони розсипаються, мотор працює на межі, а дорогші якісні моделі відповідно не купують навіть б/у, бо люди наприклад бояться коробки автомат як чорт ладану, бо хтось сказав що ламаються, але от рено меганів і лагун 2011 років по сервісах з розібраними  моторами на капремонтах то не страшно, або американських машин бояться,  А француза одноразового купувати за 10-12 тис то нормально, а потім жалітися на весь світ, коли за 3 роки в ціні француз падає на 30-40%.

ви правду пишете

Опубліковано
11 хвилин тому, b0rg сказано:

політика в іншій темі, і про Пороха ... пишіть там, попередження

Вибач, але ти Пороха звідси не викидай. Від пороха напряму залежало підписання цих законів, а тому "із пєсні слов нє..."

А от "політика" - це вже дійсно не сюди

А по суті ситуація - це чергова профанація від "влади", так як ці закони написали типу для "легалізація" (ЛИШЕ для легалізаці, бо на машини, ввезені вжі після вступу в дію Закону, воно вже не діє), але реально механізмів не написали, а тому реально ніхтоо цим скористатись не зможе.

А от карати на основі цих Законів вони зможуть реально

Опубліковано
21 хвилин тому, jack74 сказано:

Вибач, але ти Пороха звідси не викидай. Від пороха напряму залежало підписання цих законів, а тому "із пєсні слов нє..."

А от "політика" - це вже дійсно не сюди

Ні не вибачу, тут не політика, і не до Пороха. Хоча б прийміть той факт що куйова і дорога розтаможка в цій країні була завжди, і задовго до Пороха. Тому може ще в тему втягнемо Бджоляра, Фєдирича, Жулю і гоп-компанію? Ні, далі по політикам - попередження і в хату-читальню на пару днів

Опубліковано

Купуйте Деу і Богдани в кредит і майте спокій :) нема чого халопам рассікати на іномарках нехай старих, але це за жирно для них. 

ЗАЗ 1103 Славута 2003 1 100 $ - мега круте та сучасне авто, поряд на стояла біля Мерсів та Фольців, будьте патріотами.

«Славута» 2018 рік до $10 000 - це не якийсь там вам старий Мерс на бляхах, налітай поки ціна не виросла.

PS: це все сарказм якщо хто може не зрозумів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...