Перейти до змісту

Все про бляхи

Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

Пропоную всім зацікавленим на хвилину вернутись в реальність

Закон підписаний, вета не буде.

Механізм прописаний, мито знижено в РАЗИ, ввезти машину старше 5ти років офіційно тепер можливо, 50% пільговий період встановлено.

Як думаєте, будуть черги в МРЕВ? вангую що ні, адже те вони і відстоювали - просто зареєструйте, без мит і перевірок. Бо в більшої половини тих машин липові доки, видумані нотаріуси, фальшиві підписи і неіснуючи особи чи фірми власники.

зрозумійте, я (і надіюсь більшість таких як я) НЕ проти дешевої розтаможки - та хай хоч по $100 буде - але піди і зареєструй! не шукай способу усіх перехитрити. в тебе має бути офіційний номер , ти не можеш плювати на ПДР  чи кинути авто на місці дтп. всі бачили як бляха валялась на Карпенка-карого? скільки стояла? а чому її кинули не задумувались?

ps не душить мене жаба (оце кстаті ващє єдина мантра у них коли спір заходить в глухий кут), в мене авто з салону не економ класу, і попередня була з салону - і наступна теж буде з салону,  певно вже на батарейках ). а ще попередніх три - б/у з гейропи, але я їх реєстрував тут, офіційно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 875
  • Створено
  • Остання відповідь

от всі слова що Ви написали - зрозумів, але що сказати хотіли - ні :)

при чому тут будинки, як склалося життя, зразу перекос в бариги по пару машин і т.д.???  що за моветон весь час?

я ж написав - я не проти дешевої розтаможки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 минуты назад, jack74 сказал:

ЛИШЕ для легалізаці, бо на машини, ввезені вжі після вступу в дію Закону, воно вже не діє)

Знов по діагоналі читаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, b0rg сказано:

Пропоную всім зацікавленим на хвилину вернутись в реальність

Закон підписаний, вета не буде.

Механізм прописаний

ти тему взагалі читаєш? Механізм, якраз НЕ прописаний!

А "вета" бувають різні. При наявності "політичної волі" будь-які тверді закони можна анулювати, перекроїти, і т.д. Є конституційні суди, заперечення від профільних установ (напр., від митників чи податківців), є можливість введення поправок і різних піднормативних актів і т.д.

Але повторюю, поки що це - ПРО-ФА-НА-ЦІЯ. Механізму нема, а часікі Порох вже запустив (ні, він зовсім не прі чьом!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 хвилин тому, b0rg сказано:

мито знижено в РАЗИ

акциз. не МИТО. не плутай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто вийде 180 днів і всі бляхи будуть зупиняти і штрафувати?

Чи типу як зараз - хай собі катаються?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Arden сказано:

Тобто вийде 180 днів і всі бляхи будуть зупиняти і штрафувати?

по цих законах так. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, стоп. Одні кажуть 90 днів, другі 180. На ділі то скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, Ha3aP сказал:

Гортай на декілька сторінок визе. Я там розписував, на що 90, а на що 180.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Ha3aP сказал:

період розмитнення 180 днів

якщо встигаєш за 90, то буде -50%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, tenfoxx сказал:

Законів навіть ніде неможна почитати полюдські

10 минут назад, tenfoxx сказал:

ніхто законів з поправками в очі небачив, 

Шо ви гаварітє. А сайт ВРУ вам навіщо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На першій чи другій сторінці кидали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Arden сказано:

А якщо я не встигну бляху купити за 90 днів, то чому я маю платити більше , хоч нічого не порушую?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як символічно Президент підписав закон у Чорну П'ятницю. Ще й знижку зробив 50% на акциз. Все як має бути в цей день. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, tenfoxx сказано:

Нічого воно не дасть тичасовий закон на 90 днів, , а механізмів як його застосовувати немає. і пдв не відмінене відповідно  те авто яке коштує 1000 євро розтаможка буде як ціна 2-ох таких авто. Законів навіть ніде неможна почитати полюдські. лише інформаційний наплив змі, і 90% не бачили тих законів в очі. Взагалі українські закони то якесь законодавче Сомалі, кому, що в голову встрелить, то і робить свої закон.

30 хвилин тому, tenfoxx сказано:

ніхто законів з поправками в очі небачив, це все профанація, і механізмів як це застосувати неіснує, приймалося це лише аби припинити мітинги і накал євробляхарів, щоб потім всіх під прес покласти.

16 хвилин тому, tenfoxx сказано:

скиньте сюди будьласка ссилочку

якщо не читати, то прочитатии дійсно не вдасться ;)  Навіть в цій темі я викладав і прямі посилання і копіпастив тексти цих законів

а от механізмів дійсно нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, alexvvv сказал:

А якщо я не встигну бляху купити за 90 днів, то чому я маю платити більше ,

Тому що не встиг.

6 минут назад, Serpent сказал:

Як символічно Президент підписав закон у Чорну П'ятницю. Ще й знижку зробив 50% на акциз. Все як має бути в цей день. :)

Ну це ж не канхвети, можна й знижечку зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Arden said:

Це точно? Бо на сайті ВРУ я находжу лише проект закону до другого читання, а в тому проекті таке:

доповнити  пунктом 20 такого змісту:

“20. Тимчасово, з першого дня набрання чинності Законом України «Про внесення змін до Податкового кодекс України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» по тридцятий календарний день (включно) з дня набрання чинності тимчасовим порядком, затвердженим на виконання пункту 92 розділу XXI “Прикінцеві та перехідні положення” Митного кодексу України, але не пізніше 60 календарних днів з дня набрання чинності Законом України “Про внесення змін до Податкового кодекс України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів”, ставки податку для транспортних засобів, зазначених у підпункті 215.3.51 пункту 215.3 статті 215 цього Кодексу (крім транспортних засобів, зазначених у товарних підкатегоріях  8703 10 18 00, 8703 90 10 10, 8703 90 10 90, 8703 90 90 00 згідно з УКТ ЗЕД), визначаються із застосуванням коефіцієнта 0,5;

з тридцять першого дня набрання чинності тимчасовим порядком, затвердженим на виконання пункту 92 розділу XXI “Прикінцеві та перехідні положення” Митного кодексу України, але не пізніше 90 календарних днів з дня набрання чинності Законом України “Про внесення змін до Податкового кодекс України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів” ставки податку для транспортних засобів, зазначених у підпункті 215.3.51 пункту 215.3 статті 215 цього Кодексу (крім транспортних засобів, зазначених у товарних підкатегоріях  8703 10 18 00, 8703 90 10 10, 8703 90 10 90, 8703 90 90 00 згідно з УКТ ЗЕД), визначаються із застосуванням коефіцієнта 0,75.

Встановлені цим пунктом коефіцієнти застосовуються для легкових транспортних засобів, що використовувалися, які ввозяться на митну територію України особою для власного використання в кількості один легковий транспортний засіб на таку особу”;

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самого закону ще немає, на сайті врунів є законопроект, а Ви ж самі знаєте що закон може відрізнятися від законопроекту, тому треба чекати закону а тоді щось говорити, бо основне ми чуємо те що нам хочуть (і впарюють) розказати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Словакии растаможка 200-600 евро, поставить на номера 33 евро.

Интересно, а почему деньги в Пенсионный, а не на дороги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, romanc сказал:

Пенсійний електорат кількісно більший ніж євробляшаний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, romanc сказал:

А еще круче- на коммунальный транспорт)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 minutes ago, Vikvik Mawr said:

Самого закону ще немає, на сайті врунів є законопроект, а Ви ж самі знаєте що закон може відрізнятися від законопроекту, тому треба чекати закону а тоді щось говорити, бо основне ми чуємо те що нам хочуть (і впарюють) розказати.

Так отож)

Але чомусь люди з впевненістю ретранслюють інфу про 50% знижку впродовж 90 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людям кинули кістку і вони обговорюють з'їсти її зараз,чи за три місяці,замість того,аби жбурнути її назад,щоб ті кнопкодави вдавилися..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Nokian сказано:

замість того,аби жбурнути її назад,

та не можна так, путін нападе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть іншого варіанту у євробляхарів,як здати свою бляху або спалити як Ярошевич немає. Цікаво, що буде, коли закіньчиться пільговий період? Невже почнуть "отжимать" бляшки? Багатьом бляхарям немає сенсу їх розмитнювати: або банально немає грошей на розмитнення, або вона крадена, або розмитнювати її не доцільно.

Є такі люди, які говорять: "а для чого її розмитнювати? Мені і так добре...

Я думаю, що платити за розмитнення ціну авто, то перебор. Вони розповідають байки про Пенсійний фонд і тд і тп. блаблабла... Але люди бачать шо це пиз**ож...Це просто, щоб певним людям капало на кармани не меньше ніж цього вимагає їхня "хотєлка"

Забрати приблизно 2 мільйони блях в державного апарату хватить духу? Кішка не лопне?  Адже яснаріч, що, люди будуть чинити опір...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...