Перейти до змісту

Луцьк в трійці міст з найбруднішим повітрям

serhiy.k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не думав, що в Луцьку може бути таке брудне повітря, брудніше за Київ, Кривий Ріг чи Запоріжжя чи в яких містах брудне повітря. Від чого у нас так багато формальдегіду?

https://nv.ua/ukr/ukraine/events/shkidlivi-formaldehidi-v-jakikh-ukrajinskikh-mistakh-visokij-riven-zabrudnennja-povitrja-2489678.html

Цитувати

Маріуполь, Одеса, Луцьк - трійка найзабрудненіших міст України за перше півріччя цього року.

Опубліковано

Дещо неправдоподібне пояснення, яке я можу собі дати: рейтинг підкрутили спеціально для жителів міст з кольоровим снігом взимку. Типу "от бачите, в якомусь там Луцьку (може й не всі знають де це) взагалі жах"

Опубліковано

Якби у луцьку було альпійське повітря, то ця тема не набрала би 21 сторінку повідомлень. Так що доля правди в рейтингу є. Мешканці ЛПЗ підтвердять.

Опубліковано
43 хвилин тому, Саня сказано:

Дякую, я думав, що лише рівень формальдегіду перевищений у нас, а виявляється, по комплексному індексу забруднення повітря Луцьк на третьому місці :(

Screenshot_20180820_221425.thumb.png.b6003e58136dbf2f07cbafa1f7224059.png

Дуже сподіваюсь, що місцевій владі цей документ прийшов, і вони щось будуть таки робити :0136:

Моніторинг місцевих ЗМІ на укр.неті показує, що ніхто про це не пише (поки що?)

https://www.ukr.net/news/lutsk.html

Опубліковано
38 хвилин тому, vaz75 сказано:

А хто ж той формальдегід викидає? Кромберг? Модерн? Цукровий? Хто ж ще може?

В основному меблеві хфірми і виробники мінвати/пінополістеролу, трішки модерн і кромберг

Опубліковано

Сук@, то якійсь нонсенс, що Луцьк в такій компанії зверху таблиці... Всі наші сусіди на заході України пасуть задніх... Пічалька...за Луцьк.

А лідер в таблиці по чистоті:

Горішні Плавні — це промислове місто. Саме промисловість визначає специфіку міста. Структурно промисловості складається з 7 галузей: гірничодобувної промисловості, хімічної, машинобудування, деревообробної, виробництва будівельних матеріалів, легкої і харчової промисловості.

Опубліковано
3 часа назад, Nokian сказал:

А як взнати рівень забруднення по районах міста?

Наскільки суттєва буде ця інформація адже щось зільють на цукровому, а сморід та всі інші з ним атребути аж до сорокового ((((

Опубліковано

А ви помітили, що сморід в різний час доби і різні дні тижня різний: то смердить гімном, по вечорах  - паленим пластиком, іноді взагалі незрозуміло чим

Опубліковано
13 хвилин тому, vaz75 сказано:

А ви помітили, що сморід в різний час доби і різні дні тижня різний: то смердить гімном, по вечорах  - паленим пластиком, іноді взагалі незрозуміло чим

Я помітив, що вже десь пару тижнів не смердить, нє?

Опубліковано
1 час назад, yura-patriot сказал:

Я помітив, що вже десь пару тижнів не смердить, нє?

Нє, смердить, паленим пластиком, кожен день увечері.

Опубліковано
1 хвилина тому, vaz75 сказано:

Нє, смердить, паленим пластиком, кожен день увечері.

Сергію,напряму від мене до тебе можливо метрів 300, я зараз кожну ніч відкриваю повністю балкон,реально ніхіра не смердить,якщо був сморід то я здихав,а зараз в мене ну не чую:sm128:

Опубліковано
40 минут назад, yura-patriot сказал:

Сергію,напряму від мене до тебе можливо метрів 300, я зараз кожну ніч відкриваю повністю балкон,реально ніхіра не смердить,якщо був сморід то я здихав,а зараз в мене ну не чую:sm128:

Пари горілого пластика важкі, вище сьомого поверху не підіймаються.

Опубліковано
2 годин тому, vaz75 сказано:

Обманний маневр))))

Опубліковано
11 часов назад, yura-patriot сказал:

От прям зараз смердить?

От прям "зараз" не смерділо, а годину (+/-) тхнуло (закрив вікна).

10 часов назад, Юріч сказал:

Пари горілого пластика важкі, вище сьомого поверху не підіймаються.

Та і я не на першому живу.

Ну може це я такий чутливий до різних запахів, не знаю, але дружина підтердила. Можливо то щось на будівництві, що недалеко від мене проходить, ну ще сусіди можуть "пукати". Все можливо. Тому й питаю, чи хто помітив.

Опубліковано

може є різниця між часточками (сажа, копоть) в повітрі і хімічними сполуками?

По завислих попереду йдуть Кривий Ріг,  Кам'янське,  Дніпро, по сірководню Кам'янське, Запоріжжя, а ось Луцьк - по діоксиду азота і формальдегіду.

Screenshot_20180822_161449.thumb.png.7bfc4134b08c3ab23d49ff17c6ade670.png

Не знаю, як вони вираховують загальний індекс, можливо, по шкідливості?

Опубліковано
3 часа назад, serhiy.k сказал:

Луцьк - по діоксиду азота і формальдегіду.

Цікаво, хто нас в Луцьку так травить.

Опубліковано
24 минуты назад, volks сказал:

Цікаво, хто нас в Луцьку так травить.

Обидва реактиви від двигунів внутрішнього згорання.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...