Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 минут назад, Ромко сказал:

Подивився свіже відео, стосовно нової умови Зеленського: він не хоче/проти розділяти людей на стадіоні на прибічників одиного та іншого кандидата. Вибачте, але скажу що думаю: в нього в голові взагалі порожньо? :mellow: Може ще штахети роздати? Чому б не перестати вигадувати всяку дурню?

Виборчі дільниці також робити окремі для кожного кандидата?

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

@Srt5, @nickel до чого зомбомасовка, якщо квитків для прихильників порівну, до чого дільниці? Суть в тому, щоб по секторах розділити.

Просто один хоче дебати максимально близькі до того, якими вони мають бути, а інший хайпанути, зробити шоу і балаган.

Опубліковано
14 минут назад, Ромко сказал:

@Srt5, @nickel до чого зомбомасовка, якщо квитків для прихильників порівну, до чого дільниці? Суть в тому, щоб по секторах розділити.

До твоїх штахет. На виборчих дільницях прихильників Зе буде більше, то ти з сокирою підеш?

Опубліковано

Дільниця то не стадіон, де ще й планують зробити "розігрів". Тут не тільки команда  Порошенка проти, а й ті, хто має забезпечити порядок.

Опубліковано
1 година тому, ForZa сказано:

Уважненько, без кіпішу, переслухайте, що то було вчора на 112-му... всього 5 хвилин

за шарія мінус не дивлячись. Ця скотина вміло перекручує факти. Його неодноразово ловили на брехні і маніпуляціях, та все одно знаходяться вуха без голови які його слухають...

Опубліковано

Нові обличчя?

По данным Схем, в курортном городе недалеко от Тель-Авива разместился "центр договоренностей" олигарха Игоря Коломойского, куда летали экс-регионалы

Журналисты Схем опубликовали новое расследование, посвященное планам и гостям олигарха Игоря Коломойского, в связях с которым неоднократно был уличен фаворит президентской гонки шоумен Владимир Зеленский. Видео опубликовано на канале Радио Свобода в YouTube. 

Расследователи обратили внимание на то, кто навещал Коломойского перед вторым туром выборов. Для этого они отправились в курортный израильский город Герцлия, куда олигарх перебрался из Женевы, и нашли его офис. "Похоже, именно там теперь разместился "центр договоренностей", - отмечают авторы.

"Министр-беглец времен (Виктора) Януковича (Эдуард) Ставицкий, бывший глава АП (Сергей) Левочкин, мэр Харькова (Геннадий) Кернес, бывший российский, а теперь уже украинский бизнесмен (Павел) Фукс, экс-совладелец Приватбанка Боголюбов и еще некоторые депутаты из группы Видродження - неполный список визитеров израильского офиса Коломойского, зафиксированных Схемами только в течение нескольких дней", - сказано в подписи к видео. 

В комментарии журналистам, Коломойский сказал, что решил дождаться окончания выборов и потом вернуться в Украину.

https://news.liga.net/politics/video/shemy-nazvali-kto-letal-k-kolomoyskomu-pered-vtorym-turom-video

Опубліковано

Вчора мені розповідали, що якщо Зе прийде до влади, то західні області першого травня будуть бомбити.

Як думаєте, правда?

Опубліковано
1 хвилина тому, Arden сказано:

Вчора мені розповідали, що якщо Зе прийде до влади, то західні області першого травня будуть бомбити.

Як думаєте, правда?

ну звичайно, як без цього 

Опубліковано
19 хвилин тому, Arden сказано:

Як думаєте, правда?

Я б сказав, що їх вже давно бомблять. Особливо Набережну в Луцьку.

Опубліковано
42 хвилин тому, justice777 сказано:

В комментарии журналистам, Коломойский сказал, что решил дождаться окончания выборов и потом вернуться в Украину.

https://news.liga.net/politics/video/shemy-nazvali-kto-letal-k-kolomoyskomu-pered-vtorym-turom-video

Опубліковано
Голова комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар прокоментувала заяву Володимира Зеленського про те, що мовний закон розробляли "не зовсім телевізійні фахівці"

Про це Сюмар написала у Facebook.

"До відома відомого "руководителя телевизионного бизнеса" (так себе Володимир Зеленський назвав в інтерв'ю РБК-Україна, - Ред.) - закон про квоти був розроблений і погоджений з усіма великими українськими телегрупами: 1+1, Старлайти, ТРК Україна. Але найбільш маразматичні правки, аби нівелювати закон, подавав саме Квартал 95. І їх писали люди, явно далекі від законодавчої техніки", - розповіла Сюмар.

За її словами, ці правки відхили і закон дав свій позитивний ефект - 92% української мови в ефірі. 

Також голова комітету прокоментувала квоти на радіо: "Вереску було ще більше. Але мені подобається, що Потап і Врємя і Стєкло легко заспівали українською. Не кажучи вже про ренесанс молодих виконавців, і як швидко українська музика стала європейською".

https://espreso.tv/news/2019/04/18/syumar_pro_movnyy_zakon_naybilsh_marazmatychni_pravky_podav_same_quotkvartal_95quot

Зеленський про мовні квоти: не можна у російськомовних забирати російськомовне ТБ

https://espreso.tv/news/2019/04/18/zelenskyy_pro_movnyy_zakon_ne_mozhna_u_rosiyskomovnykh_zabyraty_rosiyskomovne_tb

Опубліковано
2 часа назад, Arden сказал:

Як думаєте, правда?

Я думаю 9-го. В честь свята.

Опубліковано

ой щось мені здається що Зебіли будуть шкодувати за пару років....

як колись шкодували що вибрали Януковича

(ну ми же думалі што он наш, он свой)

Опубліковано
4 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

як колись шкодували що вибрали Януковича

В 2014 було видно як шкодували.

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

В 2014 було видно як шкодували.

та там щось пороблено, вони одне чудо міняють на інше

чи то в генах щось чи  ТВ так впливає

Опубліковано

Суд визнав протиправним і скасував рішення про виведення неплатоспроможного ПАТ КБ "Приватбанк" з ринку за участю держави.

Згідно з думкою суддів, процедура виведення "Приватбанку" з ринку порушувала норми чинного законодавства.
Непыдконтрольны суди порошенка підстроюються під нову владу якій вонибудуть "непідконтрольні"))
Боротьба з корупцією в судах наздогнала порошенка))

Опубліковано

з іншої сторони є думка що це все з відпусканням корупціонерів, Савченко, з приватом то все робить сам Порошенко щоб налякати людей і закликати голосувати за нього... б овся ця анархія продовжиться....

Опубліковано
10 хвилин тому, Dima4s сказано:

з іншої сторони є думка що це все з відпусканням корупціонерів, Савченко, з приватом то все робить сам Порошенко щоб налякати людей і закликати голосувати за нього... б овся ця анархія продовжиться....

щось забагато співпадінь  

Опубліковано
On 01.04.2019 at 16:18, Віталій СК сказано:

Думаю ні, але націоналізацію "Привату" визнають незаконною.

А я ж казав! Нокіан, підсунься, тепер я головний прогнозист на борді.:lol:

Опубліковано
1 час назад, Dima4s сказал:

Суд визнав протиправним і скасував рішення про виведення неплатоспроможного ПАТ КБ "Приватбанк" з ринку за участю держави.

При живому Гаранті. Що ж буде після 21?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...