Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 minute ago, Nokian said:

Підтримуй, підтримуй.

А  то ТС Ромаха доображався Петруся-і де тепер Ромаха?

До речі, а де Ромаха? Хтось його бачив з липня 2018го? Чи бува не виїхав він закордон?

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
28 хвилин тому, yu2007 сказано:

До речі, а де Ромаха? Хтось його бачив з липня 2018го? Чи бува не виїхав він закордон?

Є він, в пейсбуці пише.

Опубліковано
В 03.01.2019 в 14:38, diezel сказал:

Поки українців бачив тільки на форумі, ніяких очікувань не було взагалі. Отак прочитаєш генетичного раба Електронщика, твердолобого Маньяка11, безініціативного нікеля чи взагалі, таке як ю2007 і думаєш, що шансів в України нема

Нюню генетичний нераб ти наш. То не ваш часом вибір керує нашою країною?

Я вже питав всіх прихильників цієї кодли влади, що зараз править спитаю ще раз: ви платите за комунальні послуги з субсидією чи без? Чи може низька ціна і треба задерти її ще вище щоб дойшло до всіх? У Франції чуть революція не почалась через спробу геть незначного на наш погляд підвищення вартості пального, то наша б влада французами була б гільотована після такого підвищення цін на все! 

В 03.01.2019 в 14:38, diezel сказал:

От я і подумав, що все тут, в Україні, буде добре. І думав так до часу, поки не поздоровив кума із новим 2019 роком, а він мені - "Ти чув? Зеленський в президенти іде, от молодець, оце класно!!!". Людина, яку я знаю довше, ніж Україну, не новиною, а оцею реакцією ввалила мені піддих так, що я ще десь хвилин п'ять повторював "сук*, сук*, сук*". Потім я ще був в банку і там керуючий мені трохи інсайду по темі вивалив.

І що? Кум висловив свою думку, яка не збігається з твоєю, і в тебе інших слів не знайшлось? Чи Порошенко наше всьо?

Нещодавно був у одній європейській країні, і був шокований інформацією по цінах та вартістю комунальних послуг в них (це не Західна Європа). Я спитав, скільки вони платять за опалення. Так ось: приблизно 1 євро= 1 квадратний метр. А ми вже скільки? І як ця владна сволота сміє нам ще брехати що ми не платимо європейські ціни?! Ми вже давно платимо європейські ціни за все! І За одяг, за харчування і вже наближуємось за комунальні! Але ж зарплати не європейські! То чому ми маємо голосувати за цю владу?

Може слід вибирати тих, хто раніше і близько не був при владі? Що можуть запропонувати ті, хто там вже сидить десятками років, дупами поприроставши до владних крісел?

Опубліковано
9 hours ago, Electronshik said:

Нюню генетичний нераб ти наш. То не ваш часом вибір керує нашою країною?

Я вже питав всіх прихильників цієї кодли влади, що зараз править спитаю ще раз: ви платите за комунальні послуги з субсидією чи без? Чи може низька ціна і треба задерти її ще вище щоб дойшло до всіх? У Франції чуть революція не почалась через спробу геть незначного на наш погляд підвищення вартості пального, то наша б влада французами була б гільотована після такого підвищення цін на все! 

І що? Кум висловив свою думку, яка не збігається з твоєю, і в тебе інших слів не знайшлось? Чи Порошенко наше всьо?

Нещодавно був у одній європейській країні, і був шокований інформацією по цінах та вартістю комунальних послуг в них (це не Західна Європа). Я спитав, скільки вони платять за опалення. Так ось: приблизно 1 євро= 1 квадратний метр. А ми вже скільки? І як ця владна сволота сміє нам ще брехати що ми не платимо європейські ціни?! Ми вже давно платимо європейські ціни за все! І За одяг, за харчування і вже наближуємось за комунальні! Але ж зарплати не європейські! То чому ми маємо голосувати за цю владу?

Може слід вибирати тих, хто раніше і близько не був при владі? Що можуть запропонувати ті, хто там вже сидить десятками років, дупами поприроставши до владних крісел?

Пропоную комусь зробити тур по європейских країнах і зробити опитування скільки вони платять за опалення... або, якщо хтось знаходиться в одній з європейских країн - сказати скільки платите персонально або зробити декілька таких опитувань у місцевих.

Почну з себе та своєї родини:

У нас,  в холодному взимку та жаркому влітку Чикаго...  зовсім нічого не ясно )))  бо маю на все безліміт в квартирі 70 кв. метрів (опалення, кондиціонер, газ, вода холодна та гаряча, сміття, швидкісний інтернет + баня, сауна, бассейн та спортзал) - платимо $120 на місяць. Хоча в попередній квартирі теж близько 70кв.м. але в старому будинку,  за електрику (був електричний бойлер для підігріву води, електроплитка та духовка, та повітря грілося теж електрикою) - платили близько $160 на місяць.

В моїх батьків будинок близько 185 м.кв. і за газ (бойлер для нагріву води у них теж газовий) за останній місяць (проживає 4 людей) вони заплатили $115... єдине, що проживають вони в штаті Вашингтон і зима там не така сильна, а верніше приморозки тільки вночі та зранку.

Сестра за останній місяць (є газовий бойлер і теж проживає в штаті Вашингтон і теж з дітьми їх четверо) за газ заплатила $90 за будинок 140 кв.м...

Опубліковано

Просто в Америці за газ платять ВСІ.

А в нас походу коли  платиш за себе  , то в цю ціну ще включено тих, хто не платить взагалі.

Ну і ще 120 платиться і влітку?

Тоді за рік виходить 2400, не так вже й мало.

Опубліковано
10 часов назад, Electronshik сказал:

одній європейській країні (це не Західна Європа).

А не простіше замість семи слів написати одне - назву країни?

Опубліковано
20 минут назад, Nokian сказал:

Просто в Америці за газ платять ВСІ.

А в нас походу коли  платиш за себе  , то в цю ціну ще включено тих, хто не платить взагалі.

Ну і ще 120 платиться і влітку?

Тоді за рік виходить 2400, не так вже й мало.

ви попросіть американця,хай скаже ,який % доходу місячного він витрачає на комуналку

а тоді подивіться який % від місячного доходу вам доводиться віддавати за ці послуги (але без субсидіі,якщо вона є)

це буде об'єктивна картина

Опубліковано
31 минуту назад, halcogen сказал:

Не знаю як там Чикаго, але Європа мерзне, тобто економить газ, по ТВ показували. А в нас народ від кабальної ціни на газ  соціально захищений субсидіями.

по тв й не про таке брешуть 

мені доводилося бувати лише в Польщі

наприклад, в перших числах жовтня 2018 року ми орендували квартиру в передмісті Любліна в спальному районі

в той час,в Україні централізоване опалення ще не включали

мене вразило,тільки заходиш в під'їзд -зразу на стіні висить батарея і вона гаряча!

в квартирі теж опалення вже було ввімкнене,дуже тепло 

я вперше побачила батарею в під'їзді!

і де тут та страшна економія,про яку всі розказують ?

а в 2017 році ми зупинялися в готелі

було дуже холодно на вулиці і я тоді теж чула,як європейці економлять і мерзнуть ,думала що в готелі буде холодно

в результаті в готелі було зажарко!

так,досвід у мене малий-але я переконалася,що то казочки полякати українців,що європейці економлять/мерзнуть

може просто раціонально використовують?

Опубліковано
16 часов назад, yu2007 сказал:

де-де, а от по закордонному виборчому округу Зеленський таки добряче "вдує" петру олексійовичу

правильно так: "І веселе Різдво то суто слуги народу заслуга, він (Порошенко) тут ні при чому)))"

Теперь благодаря Южаниной все стали на консульский учет))

Опубліковано

Украина тоже европейская страна, как и Молдавия и РБ))

А в ЕС цена на коммуналку не сильно зависит от развитости страны, опять же глобализация, поэтому соотношение коммунальных платежей к зп самое высокое в Болгарии.

Опубліковано
48 минут назад, paksivatova сказал:

я вперше побачила батарею в під'їзді

Зайдіть до мене в панельку - побачите вдруге.

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Зайдіть до мене в панельку - побачите вдруге.

хотіли б,щоб зашла-написали б адресу

крім того,ще раз зверну увагу в Європі,де "економлять і мерзнуть" в перших числах жовтня вже обігрівалися квартири

а у вас коли тепло подали?

Опубліковано
5 минут назад, paksivatova сказал:

а у вас коли тепло подали?

В мене автономне і утеплений будинок - половину грудня було вимкнене опалення і постійно +22-23. А центральне потрібно повністю переробляти, щоб не було так, що одні гріють вулицю відкритими вікнами, а інші мерзнуть

6 минут назад, paksivatova сказал:

хотіли б,щоб зашла-написали б адресу

Кравчука 7

А взагалі вже почався знову оффтоп. Повторюсь, в нас в країні ЖОДНА сфера не працює нормально - все через жопу. 

Опубліковано
15 годин тому, yu2007 сказано:

Підтримую! Переходьте з особистих на узагальнені!

один ти "образився" чомусь. Може, в тебе якась уява збочена?

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

А центральне потрібно повністю переробляти, щоб не було так, що одні гріють вулицю відкритими вікнами, а інші мерзнуть

Кравчука 7

А взагалі вже почався знову оффтоп. Повторюсь, в нас в країні ЖОДНА сфера не працює нормально - все через жопу. 

Ну уже разрешили индивидуальные счетчики тепла. Платить за свою часть потребленного тепла

Опубліковано

Там декілька сторінок тому була хороша думка про плюси і мінуси. Давайте пройдемось по кожному кандидату. Почнемо з плюсів Пєті.

Опубліковано
5 минут назад, volks сказал:

Там декілька сторінок тому була хороша думка про плюси і мінуси. Давайте пройдемось по кожному кандидату. Почнемо з плюсів Пєті.

Мы, Украинцы, еще живые)

Опубліковано
8 хвилин тому, volks сказано:

Давайте пройдемось по кожному кандидату. Почнемо з плюсів Пєті.

Пєтя хоч щось зробив, хоч лєнточки перерізав. Інші кандидати взагалі нічого :), бо не були на посаді президента.

Ти пропонуєш проаналізувати, хто чого більше наобіцяв? Чи з таких плюсів як "вона дуже умна!" ?

Опубліковано

Хоч це і офтоп але напишу вже про платежі тут і більш не буду.

Якщо порівнювати платежі за комунальні в Україні та Європі то треба, як вірно було написано вище порівнювати доходи і % по тратах. В нас це стає питанням виживання, там ні. Але я хотів сказати що ми тихцем наближаємось до цін у Європі, а деякі вже і вище а ця влада клеїть дурника, розказуючи що ми повинні падати їм у коліна і дякувати що в нас не європейські ціни! Навіщо така брехня в епоху безвіза?

Опубліковано
17 хвилин тому, Waver сказано:

І до речі, ще одна родичка відписалась... в будинку 120 кв.м за газ (тепло та нагрів води) вона заплатила $70.

для порівняння вкажи ще місячну ціну за - інтеренет, телефон, страхову на авто, проїздний квиток

Опубліковано
7 часов назад, Waver сказал:

У нас,  в холодному взимку та жаркому влітку Чикаго...  зовсім нічого не ясно )))  бо маю на все безліміт в квартирі 70 кв. метрів (опалення, кондиціонер, газ, вода холодна та гаряча, сміття, швидкісний інтернет + баня, сауна, бассейн та спортзал) - платимо $120 на місяць.

22 минуты назад, Waver сказал:

Порівнюючи США та Україну завжди беріть до уваги що вся система інша, бо в США за житло (придбане чи орендоване) віддається близько 30% сімейного доходу, а в тих хто заробляє зовсім мало, тобто в звичайних робітників - на оплату житла йде близько 40% від свого місячного доходу. А хто живе чи працює тільки сам - не менш ніж 50% від свого доходу.

Як ти там виживаєш на 400 баксів? Візьми якийсь підробіток чи що. :)

Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

Як ти там виживаєш на 400 баксів? Візьми якийсь підробіток чи що. :)

ти певне не зрозумів, за що башляють в штатах, да? 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...