Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, Unknown сказано:

саме так!

прогресивні штрафи + інші покарання, які будуть достатньо вагомими для тих, хто має багато грошей і нечутливий до штрафів. І невідворотність таких покарань. Тоді в десятки, якщо не сотні разів поменшає правопорушень на дорогах.

Коли п'яний сідає за кермо він вже не думає про відповідальність на дорозі, а тим більше про штрафи.

А по ДТП в нас... самі ж батьки дозволили і навчили кермувати, батько за кордоном а машина простоює, ось і результат :(

Опубліковано

Ну ножем теж вчать користуватися,не всі ж потрошителями стають.

А в кого задатки стати,того і вчити не треба,і ЖОДНІ заборони,штрафи,покарання його НЕ ЗУПИНЯТЬ.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

За пьянку не останавивает даже второй штраф и изъятие прав, у нас несколько дтп с такими придурками.

Таких би в Сингапур на перевиховання.  Або сюди методи,  подібні до їхніх... 

Опубліковано
On 15.12.2021 at 15:43, Unknown сказано:

Таких би в Сингапур на перевиховання.  Або сюди методи,  подібні до їхніх... 

або наряди в опу:D

жаль що більшість  правил для простих смертних. діда на жигулі заштрафують досмерті, а мудака на крузаку відпустять за умовні 250 грн. так і живем.

Опубліковано
10 минут назад, Vikvik Mawr сказал:

чого його понесло повертати перед самим авто, правила забув чи не знав????

Імхо по телефону триндів

• +1 2
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, nickel сказано:

Імхо по телефону триндів

можна і по телефону триндіти, я взагалі дивуюсь, штатні handsfree - ще з незапам'ятних часів, а в цього пижика 100%, але накуя...

Часто бачу ситуацію, їде краля на якомусь не дуже старому паркетнику, однією рукою тримає кермо, іншою - телефон біля роту, але не біля вуха,

накуя вони так роблять, це прикол такий?

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Vikvik Mawr сказано:

чого його понесло повертати перед самим авто, правила забув чи не знав????

написано що за кермом - був іноземець, але, навіть в такому випадку - адекватність викликає сумніви.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
5 часов назад, Bliksss сказал:

ізначально : навушники,відеозвязок, громка связь, а потім входить в привичку, так і лазять, ніби зараз телефон надкушувати буде 

• Ха-ха 2
Опубліковано
19 часов назад, Bliksss сказал:

можна і по телефону триндіти, я взагалі дивуюсь, штатні handsfree - ще з незапам'ятних часів, а в цього пижика 100%, але накуя...

Часто бачу ситуацію, їде краля на якомусь не дуже старому паркетнику, однією рукою тримає кермо, іншою - телефон біля роту, але не біля вуха,

Знаєш, в мого дядька Мерс GLC вже 4-й рік, а він тільки зараз взнав, що в нього є підігрів руля. Я вже не кажу про всілякі дістроніки та інші системи безпеки. І телефон він тримає в руках, бо не може розібратись з мультимедійкою. Так і в інших людей.

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Mr.X сказано:

І телефон він тримає в руках, бо не може розібратись з мультимедійкою.

Мабуть - не хоче, бо не може в такому випадку не проходить, йому в принципі - в облом це запам'ятовувати.

Опубліковано
2 минуты назад, Bliksss сказал:

Мабуть - не хоче, бо не може в такому випадку не проходить, йому в принципі - в облом це запам'ятовувати.

Ну так, як з це часто буває з офісними користувачами пк. А потім кажуть - воно саме нажалося/зробилося.:D

• Ха-ха 1
Опубліковано
20 годин тому, Bliksss сказано:

може професійна звичка?

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 година тому, Mr.X сказано:

Знаєш, в мого дядька Мерс GLC вже 4-й рік, а він тільки зараз взнав, що в нього є підігрів руля.

Так воно ж саме мало б включатись при низьких температурах. В мене не мерс, але з заводу активована функція включення підігрівів руля і сидінь при температурі менше за +4

• +1 1
Опубліковано (змінено)
20 минут назад, Lisovic сказал:

Так воно ж саме мало б включатись при низьких температурах. В мене не мерс, але з заводу активована функція включення підігрівів руля і сидінь при температурі менше за +4

В нього кнопкою вмикається. В мене теж підігрів руля вмикається на підрульовому пелюстку. Автоматичне вмикання, може де і є зашите в налаштуваннях, але я ще теж не розібрався.:D

Змінено користувачем Mr.X
Опубліковано
7 хвилин тому, Mr.X сказано:

В нього кнопкою вмикається. В мене теж підігрів руля вмикається на підрульовому пелюстку. Автоматичне вмикання, може де і є зашите в налаштуваннях, але я ще теж не розібрався.

Ну в мене теж можна кнопкою включити в магнітолі, але по замовчуванню іде автовключення при запуску при низькій температурі.

Опубліковано
22 годин тому, Bliksss сказано:

елефон біля роту, але не біля вуха,

вони не знають слова гарнітура, а знають навущники, от звідти і пішло!  Коли чуєш співрозмовника в навушниках а говорити треба в мікрофон, а він є лише в телефоні!  От так і навчилися.

І ще й тримає на 3-х пальчиках, як рознос із пивом. Чи піалу чаю!

• Ха-ха 2
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Жінка, яку збив малолєтка на переході біля Там-Таму і яка лежала у комі, померла.

Може цього малолітнього довбограя все ж таки надовго посадять?

• Cумний 1
Опубліковано
21 час назад, Electronshik сказал:

Жінка, яку збив малолєтка на переході біля Там-Таму і яка лежала у комі, померла.

Може цього малолітнього довбограя все ж таки надовго посадять?

Теперь в ПТУ  не разрешат ходить...

• Cумний 1
Опубліковано
On 20.12.2021 at 14:22, Dima4s сказано:

385465679__viber_2021-12-20_12-38-55-184.thumb.jpg.2a8f1c890798f61c9a16f41eb7ba2fac.jpg

Острів безпеки на вишкові хтось порахував небезпечним)

Ну що ж... сьогодні знову знесли знаки на цьому місці. це вже третій раз з 20 грудня:D
фото не робив. нічого нового)

• Збентежений 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...