Nokian Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:28 #151 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:28 43 хвилин тому, nickel сказано: Я тобі нічого не шию, ти сам непогано справляєшся. Ти якийсь ображений по життю, знаходиш образи там де їх і в думках не було ні в кого. Ти пропонуєш одним людям дозволити вибирати, а іншим - ні. Це не поділ людей за сортами? Між націоналізмом і нацизмом маленький крок і ти його вже зробив. О як гарно,один мене ультраправим називає,а ти нацистом. Якраз вписується в канву відношення Зе до українців. Краще порахуй СВОЇ кроки,через які ми позбулися сьомої частини території та десятки тисяч життів. З якого хєра ті,хто різали животи за український прапор та мову,хто палає ненавистю до нас- з якого хєра вони мають користуватися безвізом наприклад? Я не кажу,що вони іншого сорту,я кажу ,що вони чужі,. А ти на їх млин воду ллєш та під їх дудку граєш,через особисту неприязнь. В кращому випадку. По суті. там Форца вихваляв Клімчука. Так він того й робив,що звідси був. .
nickel Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:41 #152 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:41 1 минуту назад, Nokian сказал: О як гарно,один мене ультраправим називає,а ти нацистом. І обоє праві: Ультраправі теми нацизму включають аргументи, що окремі люди мають право домінувати над іншими. (Вікіпедія) 1 минуту назад, Nokian сказал: Краще порахуй СВОЇ кроки,через які ми позбулися сьомої частини території та десятки тисяч життів. Що-що? Ти вже геть берега поплутав. 1 минуту назад, Nokian сказал: З якого хєра ті,хто різали животи за український прапор та мову,хто палає ненавистю до нас- з якого хєра вони мають користуватися безвізом наприклад? Ти хочеш виправдати свої злочинні наміри чужими злочинами? То чим ти кращий? 1 минуту назад, Nokian сказал: Я не кажу,що вони іншого сорту,я кажу ,що вони чужі,. І тому тобі, як свому, треба дати більше прав? Шовінізм чистої води. 1 минуту назад, Nokian сказал: А ти на їх млин воду ллєш та під їх дудку граєш,через особисту неприязнь. Немає в мене до тебе особистої неприязні, інакше я б у тебе телефони не купував. Різні політичні погляди - є, неприязні - немає. Ні на чий млин я воду не ллю і під дудку не граю. Навпаки ультраправі патріоти в Золотому-4 зараз допомагають зірвати нормандські переговори, яких так не хоче Путін. То хто під чию дудку грає?
Nokian Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:41 #153 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:41 1 година тому, nickel сказано: Я тобі нічого не шию, ти сам непогано справляєшся. Ти якийсь ображений по життю, знаходиш образи там де їх і в думках не було ні в кого. Ти пропонуєш одним людям дозволити вибирати, а іншим - ні. Це не поділ людей за сортами? Між націоналізмом і нацизмом маленький крок і ти його вже зробив. О як гарно,один мене ультраправим називає,а ти нацистом. Якраз вписується в канву відношення Зе до українців. Краще порахуй СВОЇ кроки,через які ми позбулися сьомої частини території та десятки тисяч життів. З якого хєра ті,хто різали животи за український прапор та мову,хто палає ненавистю до нас- з якого хєра вони мають користуватися безвізом наприклад? Я не кажу,що вони іншого сорту,я кажу ,що вони чужі,. А ти на їх млин воду ллєш та під їх дудку граєш,через особисту неприязнь. В кращому випадку. По суті. там Форца вихваляв Клімчука. Так він того й робив,що звідси був. А по новопризначеному, Аваков сказав. А його слово закон. .
ForZa Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:44 #154 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:44 16 минут назад, Nokian сказал: там Форца вихваляв Клімчука. Так він того й робив,що звідси був. А таких своїх більше немає і не буде! Тому Волинь так і пустили...
ForZa Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:45 #155 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 11:45 4 минуты назад, Nokian сказал: А по новопризначеному, Аваков сказав. Може й так! Аваков давно тримає контроль над бурштином і має з цього гарний куш, а тут Палиця...
Nokian Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 12:12 #156 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 12:12 Згадуються події на автомийці. Може повторитися
MACCEN Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 13:04 #157 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 13:04 1 час назад, ForZa сказал: Може й так! Аваков давно тримає контроль над бурштином і має з цього гарний куш, а тут Палиця... Дивно було б якби при такій посаді він не контролював бурштин та інші сфери
Basil Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 13:37 #158 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 13:37 3 годин тому, ForZa сказано: ПРОТИ ПРИЗНАЧЕННЯ ГОЛОВОЮ ВОЛИНСЬКОЇ ОДА ВИХІДЦЯ З ДОНБАСУ СКЛИКАЮТЬ ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ ОБЛРАДИ дайош волинську народну республіку!
ForZa Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:15 #159 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:15 36 минут назад, Basil сказал: дайош волинську народну республіку! От за сепарські висловлювання тебе вже можна... куди слід...
alexvvv Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:16 #160 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:16 Думаю СБУ повинно наказувати за сєпарські пости
ForZa Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:17 #161 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:17 ВОЛИНЬРАДА ЗВЕРНУЛАСЬ ДО ЗЕЛЕНСЬКОГО Стисло і зрозуміло
ForZa Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:19 #162 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:19 1 минуту назад, alexvvv сказал: Думаю СБУ повинно наказувати за сєпарські пости Зараз хлопці почитають і зроблять висновки, тут їхні представники є! За такими як @Basil і ще дехто - давно стежать...
alexvvv Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:22 #163 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 14:22 2 хвилин тому, ForZa сказано: Зараз хлопці почитають і зроблять висновки, тут їхні представники є! За такими як @Basil і ще дехто - давно стежать... там вже виїжджати потрібно
bublik007 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 15:58 #164 Опубліковано 29 Жовтня, 2019 в 15:58 1 година тому, alexvvv сказано: там вже виїжджати потрібно Може й виїхали вже)))))
Ant.ares Опубліковано 30 Жовтня, 2019 в 10:16 #165 Опубліковано 30 Жовтня, 2019 в 10:16 Новий губернатор починає все більше подобатись Мерія Луцька – проти призначення Погуляйка головою ОДА Quote Депутат Пало Данильчук попросив додати до звернення пункт про те, щоб при кадрових призначеннях враховувати думки Коломойського та Палиці, однак цю пропозицію не підтримали.
romanc Опубліковано 30 Жовтня, 2019 в 13:04 #166 Опубліковано 30 Жовтня, 2019 в 13:04 В 28.10.2019 в 23:12, Nokian сказал: Я би хотів,щоб у регіонах,не сепарських губернатора обирали мешканці області. в Луцке мера выбрать не могут 2 года, а то губернатора)))
INVICTUS Опубліковано 30 Жовтня, 2019 в 13:40 #167 Опубліковано 30 Жовтня, 2019 в 13:40 після того, як наша обл і міськрада почали один поперед одним висловлюватись проти нового губернатора, мені це призначення почало подобатися хай би порозганяв цих "хазяйствєнніків" мабуть хтось шепнув на вухо, що з ним не "домовляться"
AgentSmith13 Опубліковано 30 Жовтня, 2019 в 19:14 #168 Опубліковано 30 Жовтня, 2019 в 19:14 Взагалі-то ще нікого нікуди не призначили, КМУ просто затвердив кандидатуру, а призначає голів ОДА президент. В багатьох областях по три кандидати так затверджували, а поставили на посаду четвертого... По друге - та ситуація може отим "абабаягапротів" потім, якщо Погуляйка і не призначать, всерівно вилізти боком, бо якраз до активних противників призначення "немісцевого" голови активно будуть придивлятися на предмет участі в схемах на митниці, з бурштином і т.д. Ну і взагалі - нас уже лякали Савченком, і що? Прийшов, всіх розстріляв, а кого не розстріляв - з"їв? Ні! І щоб не було сперечань, а то тут десь писали, що призначає голову ОДА Кабмін.... Голову місцевої державної адміністрації призначає на посаду і звільняє з неї Президент України за поданням КМУ (ст. 118 Конституції України). Хтось десь бачив якийсь коментар Зеленського з цього приводу?
Basil Опубліковано 22 Листопада, 2019 в 21:04 #169 Опубліковано 22 Листопада, 2019 в 21:04 ги... ну що готові зустрічати? Президент Володимир Зеленський приїде з робочим візитом на Волинь. 3-4 грудня глава держави представить у Луцьку нового голову Волинської ОДА Юрія Погуляйка.
bublik007 Опубліковано 22 Листопада, 2019 в 21:33 #170 Опубліковано 22 Листопада, 2019 в 21:33 27 хвилин тому, Basil сказано: ги... ну що готові зустрічати? Президент Володимир Зеленський приїде з робочим візитом на Волинь. 3-4 грудня глава держави представить у Луцьку нового голову Волинської ОДА Юрія Погуляйка. А до чого тут -ги?)))) ну їде той їде)))) Цілком нормальне явище.
iiron Опубліковано 22 Листопада, 2019 в 21:47 #171 Опубліковано 22 Листопада, 2019 в 21:47 Только что, bublik007 сказал: А до чого тут -ги?)))) ну їде той їде)))) Цілком нормальне явище. Комусь нормальне, а комусь від одного словосполучення Президент Володимир Зеленський як серпом по ятрахВава, бо-бо
Basil Опубліковано 23 Листопада, 2019 в 06:52 #172 Опубліковано 23 Листопада, 2019 в 06:52 9 годин тому, bublik007 сказано: Цілком нормальне явище. ну може для когось і нормальне... Волинська облрада попросила Зеленського не призначати головою ОДА Юрія Погуляйка Луцька міськрада - проти бажання Зеленського призначити головою Волинської ОДА вихідця з Донбасу Волиняни просять не призначати на посаду голови ОДА вихідця з Донбасу. Петиція «На Волині не знайшлося достойного?» – соцмережі про кандидатуру луганчанина на голову ОДА Зеленський вагається з призначенням голови Волинської ОДА
Webmaster Опубліковано 23 Листопада, 2019 в 07:34 #173 Опубліковано 23 Листопада, 2019 в 07:34 Що Палиця, що Погуляйко. Пересічному ні холодно ні жарко.
SergLutsk Опубліковано 23 Листопада, 2019 в 07:46 #174 Опубліковано 23 Листопада, 2019 в 07:46 12 хвилин тому, weldermaster сказано: Що Палиця, що Погуляйко. Пересічному ні холодно ні жарко. Таки да, абсолютно згоден ! Так, це ніби і неприємно, що тут має керувати чужа людина, яка типу "не в темі регіону", а тим більше із ненавистного для нас всіх регіону, це так ! Але все таки, якщо відкинути всі ці моменти та упередженість і розсудити раціонально: хто зможе зі 100% впевненістю сказати, що призначений наприклад місцевий - стане гарним господарем, організатором, чесним, патріотом, не буде красти, не розведе корупцію, і не розвалить те що є в області ще більше ?! Ну де є гарантії, що місцевий не виявиться втричі гіршим за того приїзжого ? P.S. і давайте будемо відвертими, і в нас тут вистачає і своїх сепаратистів (хоч і більш скритих аніж там), і немає ніяких гарантій, що призначений місцевий не виявиться саме таким. Я не те щоб захищаю цього Погуляйко, просто веду до того, що часто свій, внутрішній ворог, який вважається ніби своїм (це я про всіх наших любих бізнесменів і політиків, що розкрадають і продають інтереси країни заради власного збагачення), може нашкодити значно більше, ніж явний зовнішній ворог (тобто москвабад нам не може при всьому бажанні нашкодити так, як наші любі внутрішні "помічники")
Nokian Опубліковано 23 Листопада, 2019 в 08:19 #175 Опубліковано 23 Листопада, 2019 в 08:19 А якщо щ такої сторони. Для дітей та і для сім'ї-краще,щоб в них був вітчим,навіть швидше коханець матері,чи РІДНИЙ батько? Хто краще відноситься до оселі,господарі,чи квартиранти.? Хто краще дбає про свою землю,власник,що її обробляє та хоче аби вона залишилась так само родючою і його дітям і внукам, чи орендар,котрий вижимає по шуріку всі соки? Питання риторичне. В нас вся біда в Україні ,що еліта тут не живе ,і при владі постійно врємєнщики. Чогось Зе теж заявив ,що йде лише на один строк. Далі хоч потоп?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.