Перейти до змісту

Новий голова ОДА! (?)

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
43 хвилин тому, nickel сказано:

Я тобі нічого не шию, ти сам непогано справляєшся.

Ти якийсь ображений по життю, знаходиш образи там де їх і в думках не було ні в кого.

Ти пропонуєш одним людям дозволити вибирати, а іншим - ні. Це не поділ людей за сортами? Між націоналізмом і нацизмом маленький крок і ти його вже зробив.

О як гарно,один мене ультраправим називає,а ти нацистом.

Якраз вписується в канву відношення Зе до українців.

Краще порахуй СВОЇ  кроки,через які ми позбулися сьомої частини території та десятки тисяч життів.

З якого хєра ті,хто різали животи за український прапор  та мову,хто палає ненавистю до нас- з якого хєра вони мають користуватися безвізом наприклад?

Я не кажу,що вони іншого сорту,я кажу ,що вони чужі,.

А ти на їх млин воду ллєш та під їх дудку граєш,через особисту неприязнь.

В кращому випадку.

По суті.

там Форца вихваляв Клімчука.

Так він того й робив,що звідси був.

.

• Відповідей 242
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

І обоє праві:

Ультраправі теми нацизму включають аргументи, що окремі люди мають право домінувати над іншими. (Вікіпедія)

Краще порахуй СВОЇ  кроки,через які ми позбулися сьомої частини території та десятки тисяч життів.

Що-що? Ти вже геть берега поплутав.

З якого хєра ті,хто різали животи за український прапор  та мову,хто палає ненавистю до нас- з якого хєра вони мають користуватися безвізом наприклад?

Ти хочеш виправдати свої злочинні наміри чужими злочинами? То чим ти кращий?

І тому тобі, як свому, треба дати більше прав? Шовінізм чистої води.

Немає в мене до тебе особистої неприязні, інакше я б у тебе телефони не купував. Різні політичні погляди - є, неприязні - немає. Ні на чий млин я воду не ллю і під дудку не граю. Навпаки ультраправі патріоти в Золотому-4 зараз допомагають зірвати нормандські переговори, яких так не хоче Путін. То хто під чию дудку грає?

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Я тобі нічого не шию, ти сам непогано справляєшся.

Ти якийсь ображений по життю, знаходиш образи там де їх і в думках не було ні в кого.

Ти пропонуєш одним людям дозволити вибирати, а іншим - ні. Це не поділ людей за сортами? Між націоналізмом і нацизмом маленький крок і ти його вже зробив.

Якраз вписується в канву відношення Зе до українців.

В кращому випадку.

По суті.

А по новопризначеному, Аваков сказав.

А його слово закон.

.

Опубліковано
16 минут назад, Nokian сказал:

А таких своїх більше немає і не буде! Тому Волинь так і пустили... :(

Опубліковано
4 минуты назад, Nokian сказал:

А по новопризначеному, Аваков сказав.

Може й так! Аваков давно тримає контроль над бурштином і має з цього гарний куш, а тут Палиця...

Опубліковано
1 час назад, ForZa сказал:

Може й так! Аваков давно тримає контроль над бурштином і має з цього гарний куш, а тут Палиця...

Дивно було б якби при такій посаді він не контролював бурштин та інші сфери :)

Опубліковано
3 годин тому, ForZa сказано:

ПРОТИ ПРИЗНАЧЕННЯ ГОЛОВОЮ ВОЛИНСЬКОЇ ОДА ВИХІДЦЯ З ДОНБАСУ СКЛИКАЮТЬ ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ ОБЛРАДИ

дайош волинську народну республіку! :)

Опубліковано
36 минут назад, Basil сказал:

дайош волинську народну республіку!

От за сепарські висловлювання тебе вже можна... куди слід...

Опубліковано
1 минуту назад, alexvvv сказал:

Думаю СБУ повинно наказувати за сєпарські пости 

Зараз хлопці почитають і зроблять висновки, тут їхні представники є! :) За такими як @Basil і ще дехто - давно стежать... :)

Опубліковано
2 хвилин тому, ForZa сказано:

Зараз хлопці почитають і зроблять висновки, тут їхні представники є! :) За такими як @Basil і ще дехто - давно стежать... :)

там вже виїжджати потрібно 

Опубліковано

Новий губернатор починає все більше подобатись :ok2:

Мерія Луцька – проти призначення Погуляйка головою ОДА

Депутат Пало Данильчук попросив додати до звернення пункт про те, щоб при кадрових призначеннях враховувати думки Коломойського та Палиці, однак цю пропозицію не підтримали.

:0024:

Опубліковано
В 28.10.2019 в 23:12, Nokian сказал:

Я би хотів,щоб у регіонах,не сепарських губернатора обирали мешканці області.

в Луцке мера выбрать не могут 2 года, а то губернатора)))

Опубліковано

після того, як наша обл і міськрада почали один поперед одним висловлюватись проти нового губернатора, мені це призначення почало подобатися

хай би порозганяв цих "хазяйствєнніків"

мабуть хтось шепнув на вухо, що з ним не "домовляться"

Опубліковано

Взагалі-то ще нікого нікуди не призначили, КМУ просто затвердив кандидатуру, а призначає голів ОДА президент. В багатьох областях по три кандидати так затверджували, а поставили на посаду четвертого... По друге - та ситуація може отим "абабаягапротів" потім, якщо Погуляйка і не призначать, всерівно вилізти боком, бо якраз до активних противників призначення "немісцевого" голови активно будуть придивлятися на предмет участі в схемах на митниці, з бурштином і т.д. Ну і взагалі - нас уже лякали Савченком, і що? Прийшов, всіх розстріляв, а кого не розстріляв - з"їв? Ні!

І щоб не було сперечань, а то тут десь писали, що призначає голову ОДА Кабмін....

Голову місцевої державної адміністрації призначає на посаду і звільняє з неї Президент України за поданням КМУ (ст. 118 Конституції України).

Хтось десь бачив якийсь коментар Зеленського з цього приводу?

• 4 тижня потому...
Опубліковано
27 хвилин тому, Basil сказано:

А  до  чого тут -ги?)))) ну їде той їде)))) Цілком нормальне явище.

Опубліковано
Только что, bublik007 сказал:

А  до  чого тут -ги?)))) ну їде той їде)))) Цілком нормальне явище.

Комусь нормальне, а комусь від одного словосполучення Президент Володимир Зеленський як серпом по ятрах:DВава, бо-бо:D

Опубліковано
12 хвилин тому, weldermaster сказано:

Що Палиця, що Погуляйко. Пересічному ні холодно ні жарко.

Таки да, абсолютно згоден ! Так, це ніби і неприємно, що тут має керувати чужа людина, яка типу "не в темі регіону", а тим більше із ненавистного для нас всіх регіону, це так ! Але все таки, якщо відкинути всі ці моменти та упередженість і розсудити раціонально: хто зможе зі 100% впевненістю сказати, що призначений наприклад місцевий - стане гарним господарем, організатором, чесним, патріотом, не буде красти, не розведе корупцію, і не розвалить те що є в області ще більше ?! Ну де є гарантії, що місцевий не виявиться втричі гіршим за того приїзжого ?

P.S. і давайте будемо відвертими, і в нас тут вистачає і своїх сепаратистів (хоч і більш скритих аніж там), і немає ніяких гарантій, що призначений місцевий не виявиться саме таким.

Я не те щоб захищаю цього Погуляйко, просто веду до того, що часто свій, внутрішній ворог, який вважається ніби своїм (це я про всіх наших любих бізнесменів і політиків, що розкрадають і продають інтереси країни заради власного збагачення), може нашкодити значно більше, ніж явний зовнішній ворог (тобто москвабад нам не може при всьому бажанні нашкодити так, як наші любі внутрішні "помічники")

Опубліковано

А якщо щ такої сторони.

Для дітей  та і для сім'ї-краще,щоб  в них був вітчим,навіть швидше коханець матері,чи РІДНИЙ батько?

Хто краще відноситься до оселі,господарі,чи квартиранти.?

Хто краще дбає про свою землю,власник,що її обробляє та хоче аби вона  залишилась так само родючою і його дітям і внукам,

чи орендар,котрий вижимає по шуріку всі соки?

Питання риторичне.

В нас вся біда в Україні ,що еліта тут не живе ,і при владі постійно врємєнщики.

Чогось Зе теж заявив ,що йде лише на один строк.

Далі хоч потоп?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...