Lauren07 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:08 #1 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:08 Мeнe цікавить думка чоловіків на банальнe питання: чи варто чоловікові носити обручку? Я заміжня. Обручку ношу постійно - для мeнe цe символ вірності і поваги до чоловіка, а щe цим показую іншим чоловікам що я Заміжня. Чоловік обручку практично нe носить, постійно якісь тупі відмазки...《то нe зручно》, 《то навіщо носити обручку цe ж нічого нe означає, головнe що я знаю що я одружeний》 і т.д. Тому цікава ваша думка, чоловіки, що для вас означає обручка на пальці і чи варто вам і’і’ носити?
nickel Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:16 #2 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:16 Не ношу. В перший же тиждень після весілля, на роботі зачепився обручкою за рухому частину станка. Зняв і поклав вдома, щоб не залишитися без пальця. Якщо кудись йдемо (гості і т.д.), то завжди вдіваю, бо ж "цe символ вірності і поваги". Після гостей можу ходити з нею постійно, поки не прийде час йти на роботу. Тоді знімаю. Також знімаю, якщо щось роблю вдома, реально заважає при роботі з інструментом.
veter Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:16 #3 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:16 Першу носив років 5, була завелика, злетіла з пальця на риболовлі в темну пору доби, не знайшов.Купив нову, якою ледве не обірвав пальця під час закривання автоматизованих дверей. Зняв - не ношу. Не в кілечкові діло, а в усвідомленні статусу - одружений (-на)
mykola Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:25 #4 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:25 Також перші роки після одруження носив. Було декілька подібних випадків як в nickel, вже багато років не ношу обручки. Маю двох знайомих, які травмувались через обручку, в одного просто травма пальця, іншому обрізали палець (невдало стрибнув з прицепа). Іноземцям простіше, вони обручку носять на лівій руці.
volks Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:35 #5 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:35 Я своєю умудрився замкнути акум на кузов. Так і залишилось два пропалених значки. Але ношу і далі, бо нерви дорожче.
MANJAK11 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:45 #6 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:45 всі ці символи гоніво. Символом вірності і поваги, є сама вірність і повага, а не якась там обручка. Перші роки носив, поки не зачепився обручкою за деревьяний ящик, на щастя, без серйозних травм, але оскільки мені зазвичай *першого дзвіночка* достатньо, то з того часу не ношу, вже років з пьятнадцять. Дружина, дякувати Богу, не дурна, тому поставилась з розумінням й не наполягала ніколи. Хто мене знає й так знає, що я одружений, а хто мене не знає, то їх відношення до мого сімейного стану мене мало турбує
hmara Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:51 #7 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 21:51 На мій погляд це просто аксесуар і ніяк не запорука вірності
Юріч Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 22:42 #8 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 22:42 Спочатку носив. Вже пару років не ношу, ні за що не чиплявся, просто поступово відвик... Дружина не ображається. Деколи одягаю, коли йдемо разом на якусь дефіляду. Дійсно, вірність і повага в діях і у вчинках, а не в носінні обручки.
hmara Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 23:18 #9 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 23:18 Так жінки й більш звикли що у них на пальцях завжди прикраси.
sobchuk30k Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 23:55 #10 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 23:55 Не ношу,в день весілля зачепився за металеву ручку на дверях,думав пальця відірву.Не зручно,боляче буває вітатись за руку(є хлопці,як зіжмуть руку....)Дружина також рідко носить,двійко маленьких діток краще відгонять потенційних залицяльників.
Юріч Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 00:04 #11 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 00:04 2 часа назад, Lauren07 сказал: Чоловік обручку практично нe носить, постійно якісь тупі відмазки...《то нe зручно》, 《то навіщо носити обручку цe ж нічого нe означає, головнe що я знаю що я одружeний》 і т.д Отже, як показують практично всі думки (коментарі) чоловіків в цій темі, відмазки Вашого чоловіка зовсім не тупі, скоріше Ваше відношення до цього питання упереджене.
Oli Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 00:58 #12 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 00:58 Перший раз зачепив за механізм у шафі, зняло шкіри трохи. Другий раз перекушували в травмпункті. Спаяв.
woodwork Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 05:43 #13 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 05:43 Ношу лише на якісь події, з моєю роботою воно все покоцане, за кілька років вже навіть полірувати носив... дружина носить, деколи соску дує мол шо за фігня, але з кожним разом все менше, тож розраховую наступні розборки після НР)))
Lauren07 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 06:52 Автор #14 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 06:52 7 годин тому, Юріч сказано: Отже, як показують практично всі думки (коментарі) чоловіків в цій темі, відмазки Вашого чоловіка зовсім не тупі, скоріше Ваше відношення до цього питання упереджене. Та я і нe запeрeчую що відношeння у мeнe упeрeджeнe, бо я нe змушую носити обручку при роботі з станком, на будівництві, вдома, на рибалці чи в трeнажeрному залі. У чоловіка робота нe потрeбує фізичноі’ праці і часті відряджeння, то нeвжe цe проблeма одягнути обручку?Усі родичі, знайомі, колeги і друзі-чоловіки носять обручки, тому я нe розумію в чому проблeма?
Slavco Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 06:55 #15 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 06:55 Певно я один ношу (принаймні у цій гілці). Не знаю, може приклад батьків. На рахунок знаковості не заморочувався.
veter Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:27 #16 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:27 36 хвилин тому, Lauren07 сказано: У чоловіка робота нe потрeбує фізичноі’ праці і часті відряджeння В побуті теж бувають ситуації, коли аксесуари заважають, або з ними не комфортно. А про відрядження - це повна туфта, дівчата овер 30, переважно розлучені не заморочуються над тим є обручка на симпатичному мужчинці чи немає, особливо під допінгом. Все залежить від чоловіка і "тарганів" в його голові (якщо кабель не захоче - $учка не скочить). Обручка - явно не являється запорукою вірності або відлякувачем бабей. Ревнощі вказують на те, що ви не довіряєте своєму чоловікові
yura-patriot Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:36 #17 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:36 43 хвилин тому, Slavco сказано: Певно я один ношу (принаймні у цій гілці). Неа!)) я вже дев’ятий рік ношу і не пам‘ятаю коли знімав, взагалі її не відчуваю. По роботі з інструментами різними мав справу, дома ремонт(вєчний) все одно не знімав бо тупо забуваю про неї, одне про що задумався останнім часом, це сходити відполірувати і певно інколи коли буду мати справу з ключами різними то буду знімати.І я також ніякої знаковості цьому не придаю, просто ну зовсім з ним нема проблем. Дружина як почала ходити у спортзал то зняла і не носить, бо почало злітати з пальця, то ми їй купили просте, але гарне кільце і якщо згубить то не буде шкода.
Oli Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:51 #18 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:51 12 хвилин тому, yura-patriot сказано: бо почало злітати з пальця розмір зменшити? декілька хвилин.... або "напилити" внутрішню частину силіконом
dimmon Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:58 #19 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:58 Не ношу і не носив з самого початку, не люблю коли в мене на пальцях щось є чи на шиї, не ношу ланцюжки теж. Може просто звичка не носити металу на собі.
DarkMonk Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:58 #20 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 07:58 32 минуты назад, veter сказал: (якщо кабель не захоче - $учка не скочить). Чудеса хотел бы я на это посмотреть. А ещё , когда моешь руки под него мыло залазит
Slavco Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:05 #21 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:05 6 хвилин тому, DarkMonk сказано: А ещё , когда моешь руки под него мыло залазит Мыло, оно да... куда хош залезет...
yura-patriot Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:15 #22 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:15 22 хвилин тому, Oli сказано: розмір зменшити? декілька хвилин.... або "напилити" внутрішню частину силіконом Угу,так і думали,але пізніше.
Lauren07 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:17 Автор #23 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:17 1 година тому, DarkMonk сказано: Чудеса хотел бы я на это посмотреть. А ещё , когда моешь руки под него мыло залазит Да-да, і я б на цe хотіла подивитись) А мило можна і рідкe використовувати
Oli Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:19 #24 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:19 3 хвилин тому, yura-patriot сказано: але пізніше. мені, коли перекусили в травмпункті, пройшло 10місяців доки руки дойшли
vaz75 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:52 #25 Опубліковано 9 Листопада, 2017 в 08:52 Вірність лише в голові. Знаю багатьох "з каблучками" на руках і постійним "сковзняком" в ширінці. Каблучку треба вживляти у мозок, тоді й буде якийсь толк. А ще, як бачу, як готують їжу з каблучками, де мікробів під нею мільйон, як би руки не мили, мене передьоргує. Особисто не ношу 15 років, муляє.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.