Перейти до змісту

Зловили на гарячому квартирного злодія чемпіона СК "Воїн" || MMA

Student91

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні зловили на гарячому квартирного злодія який проник в квартиру близько 8 години ранку коли господарі були відсутні 1 з свідків розбив голову , а другому поставив фофана.Коли зловили почав вести себе як дурачок...

https://vk.com/id112266208

video-0-02-05-abc2849abe6a4cea9290fa9234757bf50704206639104df02136dfda4e6c4f45-V.mp4

Скриншот (2017.08.12 18-45-23).jpg

Опубліковано
  В 12.08.2017 в 18:56, sergkots сказав:

Це все прямі наслідки безкарності. Була б нормальна судова влада злочинів було б значно менше.

Показати  

Вам судова влада заважає йти грабувати чи совість? Вічно у нас хтось винен.

Опубліковано
  В 12.08.2017 в 19:04, AnimaNoir сказав:

Вам судова влада заважає йти грабувати чи совість? Вічно у нас хтось винен.

Показати  

За злочин має бути покарання інакше йде розгул бандитизму. Це простий причинно-наслідковий зв'язок. Те, що на сьогодні собі дозволяють можновладці є прямим наслідком безкарності дій їх попередників. Те що це молоде, безмозке створіння, дозволило собі грабувати квартиру є прямим наслідком інформаційного середовища у якому він перебуває. Всі хваляться як нажились, як порішали справи, обманули - сьогодні у них такий заробіток. Хто із них боїться бути покараним судом? Всі впевнені, що можна порішати - або з ментами або на крайняк із суддями.

Опубліковано
  В 12.08.2017 в 18:56, sergkots сказав:

Це все прямі наслідки безкарності. Була б нормальна судова влада злочинів було б значно менше.

Показати  

Нормальна судова влада несумісна з ментальністю українця.

Опубліковано
  В 12.08.2017 в 19:48, iiron сказав:

Нормальна судова влада несумісна з ментальністю українця.

Показати  

Певно з ментальністю совкового українця. Не було в українців до совєтів такого - поцікавтесь історією таких стереотипів.

Опубліковано
  В 12.08.2017 в 19:54, sergkots сказав:

Певно з ментальністю совкового українця. Не було в українців до совєтів такого - поцікавтесь історією таких стереотипів.

Показати  

Певно ви погано вчились в школі.Почитайте українських класиків того часу, помилуйтесь як жили українці до совєтів.

Опубліковано
  В 12.08.2017 в 17:37, Cherman сказав:

Напевно, зовсім мозок відбили, що пішов на злочин, та ще й такий недолугий. Лізти в квартиру, в 8 ранку, посеред не самої безлюдної вулиці - це ще треба додуматись.

Показати  

думаю тренування ніяким боком не відноситься до бажання лізти в квартиру.
якби це була якась драка- то ще так. а це...
Така людина. і говорити "мозок відбили" тут зайве.
шкода репутації клубу.

Опубліковано
  В 12.08.2017 в 20:15, iiron сказав:

Певно ви погано вчились в школі.Почитайте українських класиків того часу, помилуйтесь як жили українці до совєтів.

Показати  

Йди в дупу зі своїм вірусом меншовартості. Коли сам такий то не рівняй під себе інших.

Опубліковано
  В 13.08.2017 в 06:20, case_l сказав:

ще є якийсь квартирний злодій даур марганія, вони часом не дружбани? 

Показати  

Той клуб "Воїн" якраз і є організований цими квартирними грабіжниками. Минулого року в Лищі бізнесмена обікрали на 7 мільйонів теж вони.

Опубліковано
  В 13.08.2017 в 07:20, Віталій СК сказав:

Той клуб "Воїн" якраз і є організований цими квартирними грабіжниками. Минулого року в Лищі бізнесмена обікрали на 7 мільйонів теж вони.

Показати  

кого саме там бомбанули?

Опубліковано
  В 13.08.2017 в 07:31, Skorpio76 сказав:

кого саме там бомбанули?

Показати  

Не знаю прізвища. Знаю тільки, що має швейну фабрику на Лазо, ковбасне виробництво у Берестечку та ще багато іншого. Перелізли паркан, йому дали по голові на вулиці, дружину зв'язали в будинку, дітей зачинили у ванній.

Опубліковано
  В 13.08.2017 в 11:17, Віталій СК сказав:

Не знаю прізвища. Знаю тільки, що має швейну фабрику на Лазо, ковбасне виробництво у Берестечку та ще багато іншого. Перелізли паркан, йому дали по голові на вулиці, дружину зв'язали в будинку, дітей зачинили у ванній.

Показати  

Однокурсник там живе. Але це, швидше за все, не він.

Опубліковано
  В 13.08.2017 в 07:20, Віталій СК сказав:

Показати  

7 лямыв ы ми нычого не чули? о_О

Опубліковано
  В 13.08.2017 в 14:34, Dima4s сказав:

7 лямыв ы ми нычого не чули? о_О

Показати  

Не знаю чого ніхто не чув, якісь ЗМІ мали б написати. Мій брат двоюрідний на його садибі в Лищі працює, то я знаю, можна сказати, з першоджерела.

Опубліковано

мінус від cornet.... коли до вас в квартиру влізе якесь  чудо я надіюсь ви будете радуватись.......

Опубліковано

То випадково не про вашого героя мова?

Прошу пардону, але контахтів не читаю.

На темношкірих студентів напав Дід Мороз

Цитувати

Уранці 12 серпня молодик, який працює в спортивній школі, вибив двері та потрапив в помешкання на вулиці На Таборищі. У квартирі він викрав касетний відеомагнітофон, жіночі туфлі, рукавички та спідницю. Також він знайшов в помешканні маску Діда Мороза, яку надягнув, коли виходив з квартири.

На виході він зустрів господаря житла, жбурнув у нього відеомагнітофоном та кинувся тікати. По дорозі молодик технічно "вирубив" ще двох осіб, які намагалися його затримати.

Показати  

Опубліковано
  В 16.08.2017 в 17:07, Basil сказав:

То випадково не про вашого героя мова?

Прошу пардону, але контахтів не читаю.

На темношкірих студентів напав Дід Мороз

Показати  

Ага, той самий "воЄн". Минулий раз клуп включив окуня, мол, ми не при ділах, потрєотів гноБлять. 

п.с. От накуя уй0бку "касетний відеомагнітофон"? В музей здати?

Опубліковано
  В 16.08.2017 в 17:18, SunSeth сказав:

От накуя уй0бку "касетний відеомагнітофон"?

Показати  

під блондинку косив... такі тепер керенські

В 16.08.2017 в 17:07, Basil сказав:

жіночі туфлі, рукавички та спідницю

Показати  

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...