Перейти до змісту

Підпалили ресторан Patio di Fiori


R01and

Рекомендовані повідомлення

  • 1 рік потому...
  • Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Апну темку, щоб не створювати нову.

 

ресторан закривається

https://www.volyn24.com/news/132901-u-lucku-zakryvayut-vidomyj-restoran

 

Лобстери не користуються попитом в нас видно :(

Опубліковано
17 годин тому, Arden сказано:

Апну темку, щоб не створювати нову.

 

ресторан закривається

https://www.volyn24.com/news/132901-u-lucku-zakryvayut-vidomyj-restoran

 

Лобстери не користуються попитом в нас видно :(

Люди настільки розбагатіли, що пішли в ресторани класом вище))

Опубліковано
27 минут назад, Arden сказал:

Лобстери не користуються попитом в нас видно :(

В Пащенка щось завжди бізнес не йде.

Опубліковано

В силу багатьох причин ресторан може успішно існувати поки є новим.

Далі людям приїдається.

Також в разі усаішності , конкуренти крадуть ідеї та демпігують  цінами.

Отже через пять років треба відкривати новий.

 

Опубліковано

В нього не тільки з ресторанами не йде. Не пішов "комунальний" евакуатор, фудтрак FBI. І справа не в тому, що це приїлося. В нього дуже добре виходить доїти місцевих олігархів через свої медіа-ресурси, а бізнес без дотацій у нього весь збитковий.

Опубліковано
9 годин тому, Nokian сказано:

В силу багатьох причин ресторан може успішно існувати поки є новим.

Що є признаком успішності?

криївка, кораблик - далеко не нові заклади, і мені здається таки успішні

Опубліковано

Ага,ще Мулен Руж ,чи Максім  в Парижі згадай.

Ясне діло що одиниці залишаються на плаву довго.

А скільки перестають?

Ну і Криївка,чи Кораблик це бари,а не ресторани.

Бар може бути вічно,ресторан ні.

Я бачу ресторан,як бізнес,- відкрити,розкрутити,на піку популярності продати.

Відкривати новий.

Треба мати достатньо енергії .

Опубліковано

Мав нещастя працювати на пащенка, можу сказати, що господар і бізнесмен він ніякий, мало того, що не вміє, так навіть компетентних людей часто не хоче слухати, ну і те, що на працівниках своїх ще намагається заробити (намахати, заплатити менше ніж домовились), також правда.

Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

Що є признаком успішності?

криївка, кораблик - далеко не нові заклади, і мені здається таки успішні

туди бухати ходять?

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Бар може бути вічно,ресторан ні.

Ну, для прикладу ресторан "Корона Вітовта" з якого року існує? і ціни там НАБАГАТО більші ніж в Патіо, але нічого, живуть і не жаліються на відсутність клієнтури.

Опубліковано
4 часа назад, Revolver сказал:

Мав нещастя працювати на пащенка, можу сказати, що господар і бізнесмен він ніякий, мало того, що не вміє, так навіть компетентних людей часто не хоче слухати, ну і те, що на працівниках своїх ще намагається заробити (намахати, заплатити менше ніж домовились), також правда.

 

вибачте за оффтоп, але зараз більшість власників такі, щоб не сказати всі, тому тут нічого дивного)

Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказано:

Ну, для прикладу ресторан "Корона Вітовта" з якого року існує? і ціни там НАБАГАТО більші ніж в Патіо, але нічого, живуть і не жаліються на відсутність клієнтури.

ліон, золотий дракон

щось у правилі Нокіана, навіть на наш дрібненький Луцьк, винятків забагато :)

Опубліковано
48 минут назад, vampirich сказал:

ліон, золотий дракон

щось у правилі Нокіана, навіть на наш дрібненький Луцьк, винятків забагато :)

"Талановита" людина талановита у всьому)))

Нокіан знає геть усе і про все)) Від курсів валют до ресторанного бізнесу

Опубліковано

мені завжди дивно, коли є гроші, а керують так що приходиться закривати бізнес.

Зрозуміло коли грошей нема, відкрив на останні, прогорів ну ясно тоді. А коли в тебе грошей кури не клюють - це дивно.

Був там один раз, подобався підхід, це єдиний заклад в Луцьк де я був, де одразу запропонували безкоштовну воду :) 

Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

"Талановита" людина талановита у всьому)))

Нокіан знає геть усе і про все)) Від курсів валют до ресторанного бізнесу

А чому тут на форумі постійно відбувається травля @Nokian ?

Опубліковано
Только что, alexvvv сказал:

це як один із елементів 

Я скажу лише свою думку, можливо справжні причини у тих хто травить в іншому. Є приказка "Молчи, за умного сойдешь". ІМХО якби Нокіан менше писав, то і травлі було б менше.

Опубліковано

Нє,нє 

Травіть сильніше,а то  я вже 5 лишніх кілограм набрав.

А може і 10, з цими Лу кими ресторанами

.

Опубліковано
4 годин тому, Arden сказано:

 

вибачте за оффтоп, але зараз більшість власників такі, щоб не сказати всі, тому тут нічого дивного)

То ви з Пащенком не стикались. Про що говорити, коли шеф-повари максимум півтора місяці у нього затримувались. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...