Перейти до змісту

Шашлики і відпочинок на природі в хорошій компанії

silfida

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, Юріч сказано:

Я щось зовсім не бачу, щоб назбиралась хоч якась команда... 2-3 людини і то не ясно чи йдуть. З такою кількістю і активністю нєфіг навіть рипатись. Вже навіть нема настрою йти...тим паче з моїх друзів по борді (тих, кого я хотів бачити в першу чергу, а це vaz75, @yura-patriot@Saddy , bublik007, kayot, lanima) ніхто не йде... Хоча я надіявся...

ну lanima припхається))

вона тихенько чекає, коли ви вже з датою вирішите нарешті))

і ще впрошуватиме одного симпатичного адвоката прийти, якого в лютому підманула підвела)))

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
5 хвилин тому, Юріч сказано:

Ось зза того, що всі тихенько чекають, не можна зрозуміти повної картини.

я

вже збиралася на три зимові бордовки підряд. жодного разу не вийшло(

тому не хочу наперед загадувати.

Опубліковано
2 минуты назад, lanima сказал:

я

вже збиралася на три зимові бордовки підряд. жодного разу не вийшло(

тому не хочу наперед загадувати.

Та який перед? Три дні залишилося. Короче, все ясно, що з того роя не вийде ніх...я.

Опубліковано
1 хвилина тому, Юріч сказано:

Та який перед? Три дні залишилося. Короче, все ясно, що з того роя не вийде ніх...я.

)))

я з тобою)

їхатимеш, набереш, ми підтягнемося з чоловіком.

Опубліковано
3 годин тому, Юріч сказано:

Я щось зовсім не бачу, щоб назбиралась хоч якась команда... 2-3 людини і то не ясно чи йдуть. З такою кількістю і активністю нєфіг навіть рипатись. Вже навіть нема настрою йти...тим паче з моїх друзів по борді (тих, кого я хотів бачити в першу чергу, а це vaz75, @yura-patriot@Saddy , bublik007, kayot, lanima) ніхто не йде... Хоча я надіявся...

Вважаю, якщо хочуть прийти знайдуть можливість і час. Якщо ні, навіщо силувати і впрошувати, всі ж вони дорослі люди і здатні визначитись з своїми бажаннями.  Буде нас багато чи мало Всім будемо раді, шашлик і настрій від того не зіпсується. Головне, щоб погода хороша була і люди. А у всіх інших буде шанс надумати, прийти і спробувати нас знайти. Не вистачить  шашлику, знайдеться альтернатива) @Юріч , а якщо  не хочуть іти твої знайомі чи друзі хай вони переживають, що тебе не побачать і з іншими не зустрінуться. Інша річ, якщо ти сам не хочеш іти, чи людям просто не виходить.

Опубліковано

5 годин тому, Юріч сказано:

ти знаєш, з таким настроєм дійсно нєфіг навіть рипатись ;)

А стосовно "ніхто не йде з моїх друзів по Борді" - якщо ти хочеш бачити лише своїх "друзів по Борді" - ніхто ж тобі не заважає запросити їх до себе на барбекю.

Народ, ви ж не плутайте, це ж не "бордовка". Це просто можливість провести звичайний вихідний не так як завжди. Заодно й познайомитись, хто не знайомий. Без особливого напрягу (ну, не рахуючи фінансовий :)), без якихось критичних часових рамок, без дрескодів чи фейсконтролів :) Хочеш - прийдеш; не хотів, але в останній момент з'явилось бажання - ніхто не пожене; не зможеш - ну що ж, життєво.

І дійсно, нема чого з першого разу видумувати якісь "дальні виїзди". Це додаткові напряги і обмеження для когось, хто не зможе добратись, відштовхне тих, хто "зміг би лише на годинку, а так..."

А тут, в місті - можливо зібрати і тих, хто забажає бути від початку і до кінця, і тих, хто загляне "на чайок"; хто сам, і хто захоче з дітьми, і т.д. Єдине, для чого дійсно потрібно більш-менш зорієнтуватися в кількості 100%-х учасників, щоб знати, скільки взяти м'яса для "старту", а хто зхоче прийти з-поза-списку - ніхто ж не боронить йому принести своє щось з собою, та й вся проблема.

Опубліковано

@jack74 , от як я прожив би без твоїх нравоучєній... Те що ти тут пишеш - з пустого в порожнє. Вже сто раз сказали, що потрібно знати скільки людей йде, це вже і єжу зрозуміло, але де ті люди, які б сказали, мов я буду тоді то...  так крім мене і @silfida и, ніхто хоч близько до конкретики не підійшов, одні поради, як на красній площі... От ти сам будеш ні, плануєш, чи тільки попізд@ть?

Опубліковано
37 минут назад, jack74 сказал:

ти знаєш, з таким настроєм дійсно нєфіг навіть рипатись ;)

А стосовно "ніхто не йде з моїх друзів по Борді" - якщо ти хочеш бачити лише своїх "друзів по Борді" - ніхто ж тобі не заважає запросити їх до себе на барбекю.

І ще одне, я не писав, що хочу бачити лише своїх друзів, я написав

Цитата

тих, кого я хотів бачити в першу чергу

Так що не фантазуй. 

Опубліковано

Ти не викручуйся тепер як вуж, бо ти написав, що якщо не йдуть "ті, кого ти хотів бачити", то в тебе тоді нема бажання туди йти ("нєфіг рипатись", "нема настрою йти"), що означає, що інших бачити ти не хочеш.

А оце твоє "з такою кількістю і активністю" - а яка кількість тобі мінімально-необхідна, щоб тобі захтілось "рипатись"? 2? 5? 10? Коли люди цікаві, то можна й "на троіх сообразіть", а коли "не в своїй тарілці", то хоч там і 20 буде, буде нудно.

ПиСи: не переживай :), я не йду, мене не буде в Луцьку.

Опубліковано

@jack74 , ще раз повторюсь - не фантазуй. 

Цитата

що означає, що інших бачити ти не хочеш.

Кого інших, якщо крім @silfida  ніхто не виявив бажання йти. В нас що, побачення має бути? :) Я ж написав, що нема настрою вже йти, бо двіжа ніякого немає, людей нема, а друзів я вже додав, написавши "тим паче". 

Цитата

а яка кількість тобі мінімально-необхідна, щоб тобі захтілось "рипатись"

Ну не один чи два, хотілось би компанію. І да, хотілось би приємних і цікавих мені людей, хіба це не нормальне  бажання? Ти підеш віддихати з неприємними тобі людьми апріорі? 

Цитата

ПиСи: не переживай :), я не йду, мене не буде в Луцьку.

Чому мені переживати? Ти якраз з тих людей, с ким би я не проти познайомитись воочію. 

Опубліковано
4 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

Народ, я все одно буду знімати квартиру. Тому пропоную в разі коли в день Х буде дощ, перенести все "на хату". Шашлики і в квартирі буде можливість приготувати. Як варіант?

Опубліковано
2 годин тому, silfida сказано:

Картка для збору коштів

5168 7572 8012 6790

Ханенко Галина

думаю по 200грн вистачить

закину в суботу до обіду.

Опубліковано

Народ, ви б на прогноз глянули... Вчорашня злива все намочила, на сьогодні сонця для "висушити" не обіцяють, і завтра теж не краще... Може варто не пнутись заради "матчь састаіцца в любую пагоду" і відкласти до кращого моменту? Абідна-дасадна, ну але ж і зустріч заради "галочки" - сенс? Ніхто з тих, хто "може", не прийде точно, а хто скинувся, то буде відбувати через силу? Тож це має, все ж таки, принести задоволення, а не просто аби в темі відмітити "відбулося"...

ПиСи: і я б в інший момент може зміг би взяти активну участь ;)

Опубліковано

@jack74 Мене лякає лише те, що прогноз невтішний на весь серпень. Але все вирішує більшість. Те мясо, що замариную не пропаде, а гроші повернути не проблема.

Що скажете, переносимо чи "матчь састаіцца в любую пагоду" ? Шоб в любую погоду, тут одними жіночими руками не обійтись.

А такий мастер на всі руки, як @jack74 відсутній, він відпочиває на озері в  (таку погоду), що екстремалом його назвати язик не повернеться, то рівень значно вище.

Він,  як вчора написав про град з картоплю, то як на  мене то не погана погода, то більше схоже на війскові навчання.

@jack74 вертайся вже з того відпочинку, в нас не ліпше, але з шашликом.

Опубліковано

Та я вже теж побачив, що прогнозисти прогноз почали переписувати... Певно Галя все ж змогла домовитись з небесною канцелярією :)

Має там, певно, блати ;)

Опубліковано

@Юріч мені вдалось в малих випросити одну цукерку, з тих що ти приніс, дійсно смачні, не даремне вони їх хвалили)))

Опубліковано

@silfida , на здоров'я). Я радий, що вам всім вони сподобались. А мені шашличкі сподобались і твоє блюдо з картоплі по-італійські (забув як називається)... 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...