bublik007 Опубліковано 15 Травня, 2020 в 18:55 #1501 Опубліковано 15 Травня, 2020 в 18:55 4 хвилин тому, volks сказано: Ну тоді хз. Бо там вже не одне десятиліття гадюшник, а не ринок. Я приїхав до Луцька в 1996... Там була асфальтована площа( маю на увазі ліву сторону, там де опт, секонд.. От скажіть, все ж там починалось не раптом, не в один день там виникли ті контейнери, і той срач, який зараз всі ставлять на вид тим базарникам. Що заважало владі контролювати з самого початку санітарію і порядок?))) Значить, поки було вигідно "стригти" капусту з тих, хто торгував- ніякого бардаку ніхто не бачив?))) І не було "возмущоних" лучан, "праведного" гніву влади))) А тут бац- гадюшник, срач, баригі, спекулянти і перекупи?))))
Zheny@ Опубліковано 15 Травня, 2020 в 19:30 #1502 Опубліковано 15 Травня, 2020 в 19:30 32 хвилин тому, bublik007 сказано: Що заважало владі контролювати з самого початку санітарію і порядок?))) Це витрати! Зайві. 33 хвилин тому, bublik007 сказано: Значить, поки було вигідно "стригти" капусту з тих, хто торгував- ніякого бардаку ніхто не бачив?))) Ну гроші ж списувалися на ті ж самі "витрати" по утриманню тієї території! 33 хвилин тому, bublik007 сказано: А тут бац- гадюшник, срач, баригі, спекулянти і перекупи?)))) все загострилося після смерті останнього очільника міста. Кожен став на себе ковдру тягнути . Був би Романюк живий, то нічого б не сталося. Або просто поділилися б по-тихому.
Nokian Опубліковано 15 Травня, 2020 в 19:39 #1503 Опубліковано 15 Травня, 2020 в 19:39 4 годин тому, bublik007 сказано: Ну то Ви, теє, троха загнули))) Для прикладу( гіпотетично), Ви торгуєте телефонами на базарі, і ціна 6.500. Прихожу і пропоную-даю 6 000)))) Маю великий сумнів, що скинете хоча б 300)))) Для чого гіпотетично? Тиждень тому спортивний костюм ,котрий коштував 2600,віддали за 2000. Кросівки 900,за 700. Телефона на 500 грн дешевше я не продам,бо там заробітку 250. Хоча Самсунг дорогий(7 к+) можна А чохли сьогодні 190 грн віддавав за 140.. Факт.
volks Опубліковано 15 Травня, 2020 в 19:50 #1504 Опубліковано 15 Травня, 2020 в 19:50 53 минуты назад, bublik007 сказал: І не було "возмущоних" лучан Яще більше 10 років тому говорив, що його треба звідти прибирати.
Vadimm Опубліковано 15 Травня, 2020 в 21:16 Автор #1505 Опубліковано 15 Травня, 2020 в 21:16 ... З 2008 року подають проекти реконструкції Центрального Ринку з Споживспілки до міськради --> їх навіть не розглядають. Я тих проектів в свій час надрукував з десяток у великому форматі. А ще друкували мої змінні колеги. Споживспілка на орендованій території без погодження з міськрадою і перднути толком не може. ...Колись у 1993 році ходив з прабабою на базар по сепараторну сметану - сметана сметаною, але запам'яталось що тоді весь базар був обгороджений цегляним товстим парканом з якимись великими круглими "вікнами", і тоді торгівля за межами ледь жевріла. Машин було пшик, туристів пшик, а стоянка під парком була як футбольне поле, і цирк шапіто на ній приїзджий. Потім комусь почали башляти і ринок розростався, спочатку замість стоянки, а потім і вздовж Глушець і Замкової. Спочатку башляли щоб дали в оренду ще огризок землі, потім щоб той огризок не чіпали, а потім з'явилися бізнесмени, які не паляться, яким треба все і зразу. І які хочуть з квадратного метра орендної площі мати більше, ніж той хто той квадратний метр орендує. До речі, на Старому, як і на Варшавці, в павільйоні буває торгівельних місць повно, а вся торгівля на вулиці, за межами. За межами - це міська земля, або орендаря який до споживспілки не має відношення - але ні орендар, ні місто чомусь не наводять там порядок. Але ж крайній - невістка Споживспілка. Весь срач ізза неї. Да. Ну і про методи демонтажу - не раз розжовувалось, в тому числі публічно адвокатами із числа бувших суддів, що по кожному мафу має бути рішення суду. Якщо заглибитись в "дєбрі", треба починати з того що муніципальна варта в нас не зовсім легальна, та й користуються вони своїми нормами (Положення про муніципальну варту), які суперечать одна одній - в одній вказано що вони керуються нормами Конституції, закону, рішенням Кабміну, облради, міськради (по порядку згідно ієрархії), а в другій вказана суперечність тому ж закону (конкретно - "Про містобудівну діяльність", хоча і не тільки). Хочуть демонтувати - ну ок, давайте по закону, з судовими виконавцями, а не з полумусорами. Але ж строки піджимають, і бізнесмени що не паляться підганяють.
Юріч Опубліковано 15 Травня, 2020 в 22:13 #1506 Опубліковано 15 Травня, 2020 в 22:13 5 часов назад, Nokian сказал: Знаєш Сашко, а може ж прийти час і тобі скажуть, що ти недолюдина.Мені теж. Тобто нинішні господарі життя всіх, хто не їхнього рівня вже давно вважають недолюдьми. І зараз дуже гарно стравлюють нас між собою. Саша, після базару прийде черга і до тебе, і тоді базарники згадають, як ти радів знесенню їх ,,гадюшника,, Знаєш Вітько, як скажуть, то і будуть послані на хуй. А на рахунок "прийде черга", так я не займаю чужу землю в історичній частині міста, я не орендую. Я працюю і живу на своїй землі, за межами міста, і не вякаю.
Nokian Опубліковано 16 Травня, 2020 в 05:01 #1507 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 05:01 Для чого це піжонство. Якщо ти думаєш,що твоя хата з краю,і тебе це не обходить,то прикинь. Тисяча базарників втратить дохід. А це ж твої клієнти,які не зможуть ремонтувати авто в тебе,не надрукують візитку в Нікеля,не куплять батарейку в Маніяка,комп'ютер в Жені і ще багато багато в кого. Замість них дохід отримуватиме одна сім'я,котра мешкає та купує все у Швейцарії. І так в масштабах усієї України,тому так і живемо. Невже так важко прорахувати ці очевидні речі. І подивитись в просторі та часі трохи далі свого носа.
Bliksss Опубліковано 16 Травня, 2020 в 06:21 #1508 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 06:21 1 година тому, Nokian сказано: Тисяча базарників втратить дохід. Знову все зводиться до того, що на податках, які сплачує ця тисяча людей - тримається весь Луцьк? Не смішіть, вони ЄСВ сплачують, та й то - далеко не всі. З усіх моїх знайомих "базарників" - 90% їздять на закупи до Польщі, велику побутову техніку, будматеріали і т.п. - все купували самостійно там. Тобто ,вони й так - мало грошей в Луцьку витрачають, а якщо взагалі перестануть - не велека проблема. Ну і крім того, ну зачинять базар, не будуть же вони сидіти без діла? Правильно - підуть на роботу, або відкриють точку в іншому місці.
MANJAK11 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 06:23 #1509 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 06:23 Только что, Bliksss сказал: Знову все зводиться до того, що на податках, які сплачує ця тисяча людей - тримається весь Луцьк? ти по діагоналі читаєш чи що ? ну то перечитай той пост ще раз. при чому тут податки ?
Bliksss Опубліковано 16 Травня, 2020 в 06:35 #1510 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 06:35 7 хвилин тому, MANJAK11 сказано: ти по діагоналі читаєш чи що ? ну то перечитай той пост ще раз. при чому тут податки ? та нормально я читаю, про податки я сказав, тому що "підпиємці" старого ринку основним аргументом наводять те, що бюджет міста дуже багато втратить, якщо вони перестануть платити ЄСВ. Якщо ти мав на увазі ось це Цитувати А це ж твої клієнти,які не зможуть ремонтувати авто в тебе,не надрукують візитку в Нікеля,не куплять батарейку в Маніяка,комп'ютер в Жені і ще багато багато в кого. то я вже вище писав на цю тему.
MANJAK11 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 07:28 #1511 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 07:28 1 час назад, Bliksss сказал: З усіх моїх знайомих "базарників" - 90% їздять на закупи до Польщі, велику побутову техніку, будматеріали і т.п. - все купували самостійно там а з моїх знайомих жоден не їздить, хіба по товар ну і там продукти в нагрузку, і що ? і я не їзджу. Авто теж в Польщі ремонтують ? ню ню 1 час назад, Bliksss сказал: а якщо взагалі перестануть - не велека проблема. єстєствєнно, якщо тебе це особисто не касаєтся, яка це може бути проблема ? Да хай хоть повиздихають, правда ? ))
Zheny@ Опубліковано 16 Травня, 2020 в 09:21 #1512 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 09:21 4 годин тому, Nokian сказано: Тисяча базарників втратить дохід. це з області фантастики. Коли відкривався Ювант, ті ж базарники покупляли там площі для торгівлі. Більше того - давали наперед під час будівництва, бо вони "мали бути там співвласниками" . І ціни були не малі. Від слова зовсім! Навіть якощо ст Базар і ліквідують, і поставлять там якийсь ТЦ, то ті ж базарники першими прибіжать туди по оренду. Скажи що ні?
Nokian Опубліковано 16 Травня, 2020 в 09:28 #1513 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 09:28 Тільки що розмовляв з електриком ,який бачив проект ,що там має бути. Трьох поверховий трц.
Zheny@ Опубліковано 16 Травня, 2020 в 09:35 #1514 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 09:35 Щойно, Nokian сказано: Тільки що розмовляв з електриком ,який бачив проект оу! Як несподівано! 4 хвилин тому, Nokian сказано: що там має бути. Трьох поверховий трц. Я в шоці. Це вже навіть не смішно! Електрик, який бачив проект 3-поверхового ТРЦ. Конкурс ще не закінчився (всеукраїнський) а якийсь електрик уже бачив проект! пиши ще!
Zheny@ Опубліковано 16 Травня, 2020 в 09:46 #1515 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 09:46 Цитувати ІІ тур – з 21.04.2020 по 22.06.2020 Після 22 червня буде обрано найкращий (на думку міськради ) проект. І лише після цього, якщо будуть гроші у міськради, або знайдеться спонсор/меценат, через хз скільки часу, зможуть приступити до реконструкції. А тут якийсь електрик вже знає, ЩО там має бути! Кому цікаво, все є на Сайті міськради. Ось їхній Гугл-Драйв із поектами
Юріч Опубліковано 16 Травня, 2020 в 10:56 #1516 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 10:56 5 часов назад, Nokian сказал: Для чого це піжонство. Якщо ти думаєш,що твоя хата з краю,і тебе це не обходить,то прикинь. Тисяча базарників втратить дохід. А це ж твої клієнти,які не зможуть ремонтувати авто в тебе,не надрукують візитку в Нікеля,не куплять батарейку в Маніяка,комп'ютер в Жені і ще багато багато в кого. Замість них дохід отримуватиме одна сім'я,котра мешкає та купує все у Швейцарії. І так в масштабах усієї України,тому так і живемо. Невже так важко прорахувати ці очевидні речі. І подивитись в просторі та часі трохи далі свого носа. Ппц, Вітя, які високопарні слова. Не роби жертв з тих базарників. Мені вони погоди не роблять, вони не мої клієнти, повірь. І так, мені до сраки, куди вони підуть далі перепродувати. Так само як і до сраки їм я, якщо, як ти кажеш, по мене прийдуть. Так що не дави на жалість, їх, як тут вже говорили, не в газову камеру ведуть, і навіть не на вулицю викидають. Є альтернатива.
Zheny@ Опубліковано 16 Травня, 2020 в 11:42 #1517 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 11:42 6 годин тому, Nokian сказано: Для чого це піжонство. Якщо ти думаєш,що твоя хата з краю,і тебе це не обходить,то прикинь. Тисяча базарників втратить дохід. А це ж твої клієнти,які не зможуть ремонтувати авто в тебе,не надрукують візитку в Нікеля,не куплять батарейку в Маніяка,комп'ютер в Жені і ще багато багато в кого. Замість них дохід отримуватиме одна сім'я,котра мешкає та купує все у Швейцарії. І так в масштабах усієї України,тому так і живемо. Невже так важко прорахувати ці очевидні речі. І подивитись в просторі та часі трохи далі свого носа. з твоїх слів, можна подумати, що на одних базарниках тримається вся економіка! Як мінімум бюджет міста!
vampirich Опубліковано 16 Травня, 2020 в 11:56 #1518 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 11:56 2 годин тому, Zheny@ сказано: оу! Як несподівано! Я в шоці. Це вже навіть не смішно! Електрик, який бачив проект 3-поверхового ТРЦ. Конкурс ще не закінчився (всеукраїнський) а якийсь електрик уже бачив проект! пиши ще! Тут, враховуючи наші реалії, Нокіан, навіть якщо бреше повним ходом, мабуть більше правий за тебе. В нас конкурси проводяться коли вже давно вибраний переможець. І він може бути далеко не найкращим.
Zheny@ Опубліковано 16 Травня, 2020 в 12:09 #1519 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 12:09 10 хвилин тому, vampirich сказано: В нас конкурси проводяться коли вже давно вибраний переможець. І він може бути далеко не найкращим. Тут я згоден. Я про це й подумав одразу. Але якби він сказав, що розмовляв з кимось з міськради, з кимось з архітектури чи з проектних організацій, тоді так. А то "електрик сказав!". Більше повірю, що прибиральниця у Верховній Раді знає який закон приймуть. А в нашому Дикому Заході - сьогодні так - завтра інакше.
Юріч Опубліковано 16 Травня, 2020 в 13:08 #1520 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 13:08 1 час назад, Zheny@ сказал: з твоїх слів, можна подумати, що на одних базарниках тримається вся економіка! Як мінімум бюджет міста! Як мінімум добробут моєї сім'ї
Nokian Опубліковано 16 Травня, 2020 в 13:23 #1521 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 13:23 1 година тому, Zheny@ сказано: Тут я згоден. Я про це й подумав одразу. Але якби він сказав, що розмовляв з кимось з міськради, з кимось з архітектури чи з проектних організацій, тоді так. А то "електрик сказав!". Більше повірю, що прибиральниця у Верховній Раді знає який закон приймуть. А в нашому Дикому Заході - сьогодні так - завтра інакше. Женя ти трохи далекий. Людина,котра робила електропостачання Портсіті знає про проекти набагато раніше . Міськрада в принципі то теж давно знає хто буде переможцем. І ще ,навіщо мені брехати ,цікаво?
Nokian Опубліковано 16 Травня, 2020 в 13:29 #1522 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 13:29 2 годин тому, Юріч сказано: Ппц, Вітя, які високопарні слова. Не роби жертв з тих базарників. Мені вони погоди не роблять, вони не мої клієнти, повірь. І так, мені до сраки, куди вони підуть далі перепродувати. Так само як і до сраки їм я, якщо, як ти кажеш, по мене прийдуть. Так що не дави на жалість, їх, як тут вже говорили, не в газову камеру ведуть, і навіть не на вулицю викидають. Є альтернатива. Я не давлю ні разу на жалість,просто констатую розклади. Особисто мені перенос Старого вигідний, там були досить потужні конкуренти. Але люди,котрі вірять у прозорість,чесність та доцільність цього процесу достойні лише одного. Щоб з ними колись поступили так само.
WebTraveller Опубліковано 16 Травня, 2020 в 13:50 #1523 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 13:50 26 минут назад, Nokian сказал: Женя ти трохи далекий. Людина,котра робила електропостачання Портсіті знає про проекти набагато раніше . Міськрада в принципі то теж давно знає хто буде переможцем. І ще ,навіщо мені брехати ,цікаво? Це типу як медсестра з боголюб?)) Теж багато знала і потім нічого не отримала))
Юріч Опубліковано 16 Травня, 2020 в 15:07 #1524 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 15:07 1 час назад, Nokian сказал: Я не давлю ні разу на жалість,просто констатую розклади. Особисто мені перенос Старого вигідний, там були досить потужні конкуренти. Але люди,котрі вірять у прозорість,чесність та доцільність цього процесу достойні лише одного. Щоб з ними колись поступили так само. Я ні у що не вірю. Я не лізу в ті закулісні політичні ігрища. Вони мені не цікаві. Просто мені не подобається те, що називають Старим ринком. І я за його перенос. Все. Хай там хоч буде трьохетажний трц.
SergLutsk Опубліковано 16 Травня, 2020 в 15:20 #1525 Опубліковано 16 Травня, 2020 в 15:20 Я не часто ходив на той ринок, але коли лиха година таки заносила туди, то постійно дивувався - якого хріна ?! Якщо шукаєш якусь шмотку - то вибрати немає з чого, кругом одне і те ж саме, находишся як дурік, а ціна навіть вища ніж в магазинах ! Вже зморений виходиш звідти, хочеться пити, на виході шукаєш контейнери з водою/пивом і прозріваєш - мінеральна вода дорожча ніж в магазині в тебе під будинком ! Ну невже в магазина оренда менша ніж в тій "черепашці" ? То який це нахєр ринок ? Коротше кажучи один негатив, нехай зносять нахєр його, хоч бетоном там заллють все, хоч трц поставлять, хоч ставок з карасіками - гірше не буде. А за вигнаних торгашів чому я маю переживати ? Вони сильно переживають коли намагаються мене нагріти 3 рази ? Не думаю.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.