Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можна сказати ,не втримався.

Та й все одно в любих моїх словах ЗААНГАЖОВАНІ  будуть бачити політику.Я ж в ЇХ голову не влізу і не поверну там гвинтики.

Але якщо комусь легше,що я не пишу в РОЗДІЛІ ПОЛІТИКА, то в знак визнання своєї неправоти ,я не буду писати ТАМ  півтора року.

А з сторони опонента мені достатньо ПРАВДИ.

Коли він скаже,що ніде не знайшов доказів,що я прогнозував на осінь 2019 курс за 30.

Бо це правда ,бо я прогнозував менше 25.

І той самий Маніяк це визнав.

Ще на початку осені,хоч я його це і не просив робити.

Бо прогнози я роблю НЕ ДЛЯ ВИЗНАНЯ,ВИХВАЛЯННЯ,ЧИ ТИМ БІЛЬШЕ МАКАННЯ КОГОСЬ.Але і шельмувати себе не дам.

Ось і все,що я хочу донести.

Вибачте за офтоп.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 минуты назад, Nokian сказал:

Але якщо комусь легше,що я не пишу в РОЗДІЛІ ПОЛІТИКА, то в знак визнання своєї неправоти ,я не буду писати ТАМ  півтора року.

З якого числа починає діяти обіцянка?

Опубліковано
20 годин тому, WebTraveller сказано:

Чи це не ти на осінь курс за 30 прогнозував?

Була невинна фраза-припущення,  а у відповідь грубість... 

Вітя,  автор цитати не стверджував нічого,  а просто запитав,  ти не міг спокійно відповісти,  що він щось напутав? Для чого той весь срач далі? 

Опубліковано

Невинна ця фраза була два місяці назад 

Потім місяць назад,

Зараз третій раз.

Добре ж видно,де фраза припущення,а де спецом.

Я НЕ ОББРІХУЮ НІКОГО.

І МЕНЕ НЕ ТРЕБА.

Опубліковано
7 годин тому, Nokian сказано:

Засцяв?

Може, краще в приваті виясните , хто там всцявся а хто ні?))) Дивну властивість маєте, в кожній темі по-гиркатись))))))

Опубліковано
2 часа назад, Unknown сказал:

Була невинна фраза-припущення,  а у відповідь грубість... 

Вітя,  автор цитати не стверджував нічого,  а просто запитав,  ти не міг спокійно відповісти,  що він щось напутав? Для чого той весь срач далі? 

Я не побачив фрази-припущення, а побачив фразу-твердження. І грубість була від Нокіана в наступному пості, а не ВебТревелера. Але я заангажований.

Опубліковано
6 годин тому, nickel сказано:

Я не побачив фрази-припущення, а побачив фразу-твердження. І грубість була від Нокіана в наступному пості, а не ВебТревелера.

Твердження знаком питання не закінчується.  Тобто Вебтревелер не стверджував. 

А грубість з боку Нокіана я і мав на увазі.  Як можна було щось інше почитати в моєму пості? 

Опубліковано
15 минут назад, Unknown сказал:

Як можна було щось інше почитати в моєму пості? 

Та фіг його знає. Зараз перечитав твій пост і сам дивуюся.

Опубліковано
9 годин тому, Unknown сказано:

Твердження знаком питання не закінчується.  Тобто Вебтревелер не стверджував. 

А грубість з боку Нокіана я і мав на увазі.  Як можна було щось інше почитати в моєму пості? 

Якщо ,,запитати,, Твоя мати не курва часом?

То це ж теж не твердження, просто питання.По твоєму.

Як бачиш в одному й тому ж пості можна прочитати зовсім різне.

Але коли людина ТРИЧІ морозить одне й те саме( факт знайти ,,не може,, ,,не хоче,,)

То це не співпадіння вже.

Опубліковано

Близько 1200 людей планують з 9 до 17 години 12 грудня пікетувати мерію.
У зв’язку з цим Старий ринок завтра не працюватиме.

Тим часом підприємці, що виступають проти перенесення Центрального ринку в Луцьку, створили у Viber групу «Порятунок Центрального ринку».
Там вони публікують дописи з закликами палити авто працівників міської ради та наголошують, що більше не може бути «ніякого МИРНОГО протесту».

Мовляв, «з вовками мирно не можна».

Опубліковано
5 минут назад, Bliksss сказал:

Близько 1200 людей планують з 9 до 17 години 12 грудня пікетувати мерію.
У зв’язку з цим Старий ринок завтра не працюватиме.

Заодно їх можна буде перевірити :)

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Заодно їх можна буде перевірити :)

Тс-с-с-с, мож вони читають борду, ще візьмуть і передумають майданити перед міськрадою

Це ж 100% буде в найкращих традиціях базарних сходняків, з випивончиком, закусончиком...єх, "рамантіка"

Опубліковано
18 часов назад, Bliksss сказал:

Тс-с-с-с, мож вони читають борду, ще візьмуть і передумають майданити перед міськрадою

Це ж 100% буде в найкращих традиціях базарних сходняків, з випивончиком, закусончиком...єх, "рамантіка"

Вже прочитали:

Запланований на 12 грудня під стінами Луцької міської ради мітинг підприємці Центрального ринку скасували у зв’язку із днем жалоби.

Опубліковано

Луцька міська рада звертається до підприємців центрального ринку

Цитувати

16.12.2019 16:57

Шановні підприємці центрального ринку!

Луцька міська рада повідомляє вас, що при переїзді до 1 лютого на торговий комплекс “Новий ринок” (вул. Боженка), ви зможете скористатися пільгами щодо оплати торгового місця. Після 1 лютого скористатися такими пільгами буде неможливо.

Додатково інформуємо, що на черговому засіданні виконавчого комітету (18 грудня 2019 року) буде оголошено всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території перед Луцьким замком.

Також повідомляємо, що після 1 лютого міська рада вживатиме заходи щодо примусового демонтажу тимчасових споруд та МАФів, що розміщені на цій території з порушенням законодавства.

Вказані заходи не стосуватимуться торгового (продуктового) павільйону, що належить на праві приватної власності Волинській обласній спілці споживчих товариств.

Відділ інформаційної роботи міської ради

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Цитувати

74328122_2684804281585226_29091738500150 Ihor Polishchuk

26 грудня

Маємо гарну новину.

Луцька міська рада у Верховному суді України виграла справу у Волинської облспоживспілки, що стосується земельної ділянки Старого ринку. Предмет спору даної справи стосується забезпечення позову шляхом заборони відчуження земельної ділянки, її поділу, реєстрації в ДЗК та інше.

Так. Волинською облспожиспілкою До Господарського суду Волинської області було подано заяву про забезпечення позову шляхом накладення вищевказаних заборон, у задоволенні даного клопотання судом було відмовлено. Після цього Волинською облспоживспілкою було подано апеляцію, й суд апеляційної інстанції скасував ухвалу Господарського суду Волинської області та постановив нове рішення, яким частково задовольнив клопотання Волинської облспоживспілки шляхом накладення заборони відчуження земельної ділянки, її поділу, реєстрації в ДЗК.

Луцька міська рада подала касаційну скаргу і за результатами її розгляду Верховним Судом України постановлено скасувати рішення суду апеляційної інстанції, яким вжито заходів забезпечення позову та накладено заборони на ділянку та залишено в силі ухвалу Господарського суду Волинської області про відмову у задоволенні заяви Волинської облспоживспілки.

Спойлер

Світлина від Ihor Polishchuk.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

"вибратись до 3-го лютого":

До уваги підприємців Центрального ринку

Цитувати

30.01.2020 14:44

У зв’язку з вилученням земельної ділянки на вул. Глушець, 1, що у м. Луцьку з постійного користування комунального підприємства “Луцькі ринки”, відповідно до рішення від 29.01.2020 № 69/1, дія договорів оренди торгівельних місць, укладених з  підприємцями, які здійснють діяльність на вказаній земельній ділянці буде припинена 02.02.2020.

На виконання рішення Луцької міської ради просимо підприємців в добровільному порядку до 03.02.2020 демонтувати належні їм тимчасові споруди та інші конструкції.

Попереджаємо, що у разі невиконання рішення міської ради в добровільному порядку, споруди та конструкції класифікуються як самочинно розміщені, а використання земельної ділянки під ці споруди класифікується як самовільне зайняття/захоплення землі, що тягне за собою притягнення винних осіб до адміністративної та кримінальної відповідальності. У такому випадку демонтаж буде проведений департаментом муніципальної варти Луцької міської ради з подальшим відшкодуванням витрат на демонтаж та зберігання майна за кошти осіб, що здійснили їх встановлення відповідно до Правил благоустрою міста Луцька.

Одночасно повідомляємо, що демонтаж буде здійснюватися департаментом муніципальної варти у присутності поліції. У разі виникнення опору законним вимогам поліції та порушенні громадського порядку, винні будуть притягнені до адміністративної та/або кримінальної відповідальності у передбаченому законом порядку.

Відділ інформаційної роботи міської ради

Опубліковано

Відомі прізвища посадовців, які займатимуться перенесенням луцького ринку

Цитувати

Назвали прізвища посадовців, які будуть займатися перенесенням Центрального ринку.
Розпорядження «Про створення тимчасової робочої групи з перенесення ринку «Центральний» у місті Луцьку» підписав секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.
Нагадаємо, в середу, 29 січня, депутати міськради припинили право користуватися лівою частиною Центрального ринку на вулиці Глушець комунальному підприємству «Луцькі ринки». Згідно з проєктом рішення, в лютому почнуть демонтаж цієї частини ринку.
У розпорядженні Пустовіта йдеться про те, що тимчасову робочу групу з перенесення ринку утворили керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Земельним кодексом України, враховуючи рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 18.12.2019 № 824-1 «Про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку».
До складу тимчасової групи увійшли:
Недопад Григорій Вікторович – перший заступник міського голови, керівник робочої групи;
Сиротинська Юлія Ярославівна – директор департаменту муніципальної варти міської ради, заступник керівника робочої групи;
Кулик Роман Віталійович – заступник директора, начальник відділу демонтажів та евакуації департаменту муніципальної варти міської ради, секретар робочої групи;
Юрченко Наталія Миколаївна – директор юридичного департаменту міської ради
Рибай Наталія Антонівна – начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради;
Лихограй Тетяна Григорівна – заступник начальника управління земельних ресурсів міської ради;
Коленда Надія Михайлівна – в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради;
Крутень Андрій Володимирович – начальник управління патрульної поліції у Волинській області ДПП НП України (за згодою);
Кічук Олег Борисович – начальник Луцького відділу поліції головного управління Національної поліції у Волинській області, майор поліції (за згодою).

Опубліковано

А от як чисто там було колись

image.thumb.png.5ba91c13837cab4522fb12fb6bbfb26f.png

(взято тут... хоча тут вказали, що таку фотку взяли з Борди :), знач на Борді ця фотка вже світилась)

Наскільки я розумію, справа видно куток павільйону, а ряд зліва - це теперішні старі залізні магазини

Отже, фотка зроблена приблизно з цієї позиції

Спойлер

image.thumb.png.4417538c1b1837a2af255539305241a7.png

Тобто, це була ПЛОЩА, і навіть зі сквером

original-img20171005105638.jpg

а зара срач

(тепер я в них позичив фотку :))

Опубліковано
В 31.01.2020 в 13:39, jack74 сказал:

І всі схавали нікому нафіг не потрібне, збиткове КП =/

Опубліковано

На фото зверху- вид від магазину Алло , вздовж дороги .

Відповідно зліва там зараз критий ринок.

Зправа не 

10 хвилин тому, jack74 сказано:

куток павільйону,

а ріг мурованого будинку, що стоїть на вулиці Левчанівської.

Отже на цій фотці видно лише частину вулиці Глушець,,в сторону  знесеної зкпинки.

Який там срач може бути ?

Осьтак і спотворюється  дійсність.

Опубліковано
34 минуты назад, Nokian сказал:

На фото зверху- вид від магазину Алло , вздовж дороги .

Теж завжди так думав, але зараз подивився на фотки і на 100% підтримую Джека.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...