Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, Slavco сказано:

який був маршрут практичного іспиту?

на перездачі той самий? призначають на місці? яка перерва виявилася між практичними іспитами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, MACCEN сказано:

і тут туди сюди я вже в центрі міста. Поки їздили і те се. Коли приїхали там де я сідав, сорочку можна було викручувати від поту. Так колись вчили водити :)

так це ж логічно, не на трасі ж вчити їздити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, timomaas сказано:

який був маршрут практичного іспиту?

на перездачі той самий? призначають на місці?

яка перерва виявилася між практичними іспитами?

який був маршрут практичного іспиту? -їх всього 2, напевно:

- виїзд на Писаревського (наліво) - далі по Теремнівській направо-наліво до бані за ставком- розворот і назад до місця здачі;

- виїзд на Писаревського (направо) - направо на Відродження-  направо за дитячою лікарнею - направо на Теремнівську- направо на Писаревського і на базу.

на перездачі той самий? призначають на місці?   - так 2 рази ( в машині екзаменатор каже куди їхати).

яка перерва виявилася між практичними іспитами? - місяць (черга велика, кажуть, записатитись можна по тел. Номер гугліть, мені лінь:) ).

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, Cherman said:

Але ж і не по центру міста.:)

Та що там той центр. Мені інструктор на 2му чи 3му виїзді сказав їхати на варшавку до формули, бо йому там щось забрати треба було))

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Cherman сказано:

Але ж і не по центру міста.:)

при теперішньому трафіку - може й не варто, хоча, чому ні? По Києву їздять і норм.

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Cherman сказал:

мало б бути

Ключове слово. Мене в автошколі на Конякіна не навчив ВЗАГАЛІ НІЧОГО. Тільки потім в картку поставив за водіння 7 балів з 12.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, volks сказано:

Ключове слово. Мене в автошколі на Конякіна не навчив ВЗАГАЛІ НІЧОГО. Тільки потім в картку поставив за водіння 7 балів з 12.

Я 20-ть років назад - здавав екстерном в МРЕО (в "Динамо"), після здачі теорії пішов на водіння, в жигулю вже сиділо двоє + інструктор. Почув запитання - "їздити вмієш? Ну то нащо воно тобі, прийдеш через три дні по права"...

7 годин тому, Cherman сказано:

Ну, взагалі-то, мало б бути спочатку якесь навчання десь на площадці,

Колись таке було, біля стадіону катались, у внутрішньому дворику Досааф... Був ще автодром Луцької ДЮСШ в Озерці http://wikimapia.org/24150842/ru/Автодром-Луцкой-ДЮСШ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Bliksss сказал:

Почув запитання - "їздити вмієш?

От і я таке почув. Результат - що вмів до, те і після. 

15 минут назад, Bliksss сказал:

20-ть

Читається, як "двадцяТЬТЬ"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, volks сказано:

Читається, як "двадцяТЬТЬ"

))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, volks сказано:

От і я таке почув. Результат - що вмів до, те і після. 

ну, їздити я вже вмів, а от часу на автошколу - зовсім не було, тому й "порішали" щоб допустили до здачі екстерном.

Даїшників було повно на доргах, і щоразу "платити на місці" за відсутність прав, або забирати машину зі штрафмайданчика  - було зовсім не вигідно.

Це зараз поліцаї без причини не зупиняють, а раніше поки до Києва доїдеш - 3 рази зупинять, особливо вночі ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Bliksss сказано:

тому й "порішали" щоб допустили до здачі екстерном

Що саме "порішали"?  Бо ж в ті часи екстерном цілком легально здавали.  Типу правила самостійно вивчив,  а практичне навчання цілком законно міг провести водій зі стажем від 3 років на власному авто (батько наприклад). 

На екзамені давали подвійну к-ть питань і часу на них. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Unknown сказано:

Що саме "порішали"?

"Порішали" в плані допуску до екзаменів, тобто, пишеться заява на ім'я начальника МРЕВ - "прошу допустити мене до здачі екзаменів екстерном, працюю - там-то, графік не нормований", довідка з місця роботи (офіційна). Варіантів в ті часи було кілька, можна було і просто купити, хотілось знати для себе - на рахунок теорії...

Якби просто прийшов з вулиці і сказав що дайте здати екзамени - дали б здати? Не смішіть мої тапки, мож при совки це і було б можливим, на початку 2000-х аж ніяк.

1 година тому, Unknown сказано:

Типу правила самостійно вивчив,  а практичне навчання цілком законно міг провести водій зі стажем від 3 років на власному авто (батько наприклад). 

Так і є, батько/дід, + картинг, + комбінат (2 рази дали на газоні проїхатись в 9-му класі), потім вже як виходило..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 годин тому, Cherman сказано:

Ну, взагалі-то, мало б бути спочатку якесь навчання десь на площадці, потім виїзди по тихеньким вулицям і т.д. Але, враховуючи рівень більшості інструкторів, добре, що хоч і так вчать.

Вчився років 5 тому на Волі, перший виїзд був від кільця Струмівка в Гаразджу на розворот і назад вже в автошколу.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...
On 12.11.2016 at 08:55, Soprano сказано:

кому ліньки ходити на начання - звертайтесь, зробимо 

ще актуально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 minutes ago, alexvvv said:

ще актуально?

Вже присів 

• Ха-ха 3
  • Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Хто може знає ,то порадьте автошколу категорії С. Де краще? Адреси, ціни приблизні, термін навчання, інструктори хто хороші. Весною взагалі, де є набір групи на посвідчення категорій С з В. С обов’язкова вимога. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Alex S не повіриш, в ЗСУ зараз найпотрібніша спеціальність

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 17.02.2022 в 18:34, Alex S сказал:

Хто може знає ,то порадьте автошколу категорії С. Де краще? Адреси, ціни приблизні, термін навчання, інструктори хто хороші. Весною взагалі, де є набір групи на посвідчення категорій С з В. С обов’язкова вимога. Дякую.

Досааф, или как сейчас называется. Обучение полгода, бесплатно,  с отрывом от работы (вместо нее), а рабочее время оплачивается. После сдачи на права дооткрывается С сдачей вождения. 

Я так учился в свое время.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://auto-tsou.com/avtoshkola/lutsk 

Ось такі ціни  нині.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, romanc сказано:

Досааф, или как сейчас называется. Обучение полгода, бесплатно,  с отрывом от работы (вместо нее), а рабочее время оплачивается. После сдачи на права дооткрывается С сдачей вождения. 

Я так учился в свое время.

В досаафі можна ж відразу на категорію С вчитись - на камазі вчаться.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Nokian сказано:

https://auto-tsou.com/avtoshkola/lutsk 

Ось такі ціни  нині.

але сюди йти не варто. там люди не вкурсі що СРСР закінчився і вчать вони не салаг, а клієнтів, що платять за навчання і сервіс.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі, чим це Товариство ще Сприяє Обороні України?

Походу дуже актуальне питання сьогодні

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, Nokian сказано:

А взагалі, чим це Товариство ще Сприяє Обороні України?

Походу дуже актуальне питання сьогодні

Сприяє - сприяє… як і військові ліцеї сприяють . 70 відсотків випускників не поступають далі в вищі військові заклади.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба за гроші і літо, 6 м то дофіга часу.  Або пізня весна - літо. І Доссаф то безкоштовно. Які гроші - такі і мациклєти. Треба за гроші потужний курс С категорії .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на Конякіна десь напроти АС хтось вчився? Вони роблять С кат. Поруч з ТЦ Варшавським.Хто взагалі крайні років 5 відкривав в Луцьку С кат.? Д,Е?

Змінено користувачем Alex S
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...