Перейти до змісту

Що це на 40-му гімном смердить?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я от час від часу читаю статті і не можу зрозуміти (да і на форумі тут різні думки) - і ніхто толком не може сказати  -від чого конкретно сморід. Бо кажуть, що ті фекалії на поля з Вересневого і раніше вивозили, і нічого, ніби нормально було...

• Відповідей 562
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 часов назад, itax сказал:

Я от час від часу читаю статті і не можу зрозуміти (да і на форумі тут різні думки) - і ніхто толком не може сказати  -від чого конкретно сморід. Бо кажуть, що ті фекалії на поля з Вересневого і раніше вивозили, і нічого, ніби нормально було...

Вересневе включене в міську каналізацію.Основних дерел смороду два:

- сахарня.вірніше їх біоетаноловий завод,який працює без дозволів,бо немає очисних фільтраторів

- ковбасники,які зливають відходи з виробництва,хоча теж повинні мати очисні споруди.

Опубліковано
6 часов назад, itax сказал:

Пів свого життя відїздив грунтовкою через самісінькі відстійники на поле яке садять батьки, яку зараз закрили, ніколи вжитті такого смороду там не було.

Опубліковано

https://earth.nullschool.net/ru/#current/wind/isobaric/70hPa/orthographic=25.33,50.75,3000/loc=25.325,50.747

карта приземного вітру в реальному часі, салатове коло - Луцьк, на даний час (годину тому був на вулиці тхнуло "нормально"), тягне з Липлян (якщо висоту 70 метрів брати).

По карті видно, що знаходимось на межі закручування вітрів, от воно то звідти подує то звідти, крутить, відповідно і змінюються аромати.

Опубліковано

Тут з'явилась альтернативна думка щодо нічного сморіду. Відстійник з Вересневого зливається на поля фільтрації по мірі наповнення. Набралось 400-600-800 кубів - злили. Ввечері люди приходять з роботи, починають митись, готувати, ходити в туалет і десь ближче до ночі настає час ІКС, коли резервуар заповнюється. Плюс існує така думка особисто в мене, що після запуску біоетанольного заводу середовище (хімічний та біосклад грунту) змінено кардинально.

Опубліковано

Слухайте, народ. Хто найбільше страждає від воні може написати, район, коли (час доби) і за яких погодніх умов починає смердіти? Це може допомогти у пошуку місць і винуватців.

Я на 33-му не відчуваю ніяких запахів.

Опубліковано
12 минуты назад, vaz75 сказал:

Тільки написав, вийшов на вулицю (Кравчука) і обана - какахами смердить

Опубліковано
2 minutes ago, vaz75 said:

і обана - какахами смердить

з 9,15 ще почало) вів малу в садок вроді не пахло, завів, виходжу і  "вже прийшла весна"

Опубліковано
5 минут назад, difoto сказал:

не два

Лайно камазами.JPG

Я знаю про цукровий і Липляни (останні якраз і смердять на 33-му, 40-му). А що третє, прогавив?

Опубліковано

Смердять самі очисні, але найбільше тоді, коли фекальний мул із них камазами вивозять на поля під містом!!! 

Опубліковано
2 минуты назад, difoto сказал:

Смердять самі очисні, але найбільше тоді, коли фекальний мул із них камазами вивозять на поля під містом!!! 

а, в цьому сенсі.

Опубліковано

То, певно, нехай місто не відновлює вул. Лесі Українки і не ставить пам'ятники, а будує нові очисні споруди (Романюк не ворочається?)

Я так зрозумів, що за останні 2 роки водоканал вигадав нову супер технологію. Щоб не закуповувати і не розводити бактеріальне середовище вирішили "удобряти" поля?

Опубліковано
1 час назад, vaz75 сказал:

Слухайте, народ. Хто найбільше страждає від воні може написати, район, коли (час доби) і за яких погодніх умов починає смердіти? Це може допомогти у пошуку місць і винуватців.

Зараз на Львівській штин від каках. Вчора був в районі 16-ої години. Також вчора в 16.30 - 17.30 тхнуло чимось схожим на жом в районі 24-ої школи.

Опубліковано
1 година тому, vaz75 сказано:

Володимирська. Здебільшого, в ночі останню неділю... Зо-пару днів з ранку, чи то какахи(с), чи то ще якась "труйка" невідомого походження)))

Опубліковано

Сьогодні в районі Київського майдану перший раз внюхав те, про що все місто говорить. Неприємно, але не смертельно. Приїхав на 40-й - не смердить.

Опубліковано
1 година тому, SunSeth сказано:

Сьогодні в районі Київського майдану перший раз внюхав те, про що все місто говорить. Неприємно, але не смертельно. Приїхав на 40-й - не смердить.

це Ви перший раз внюхали, а коли це кожен день і штиняє і вдома і на роботі і в дитячому садочку, то як співає Тартак " Від цього хочеться вити, від цього хочеться вбити..."

Опубліковано
16 minutes ago, Chyprunka said:

це Ви перший раз внюхали, а коли це кожен день і штиняє і вдома і на роботі і в дитячому садочку, то як співає Тартак " Від цього хочеться вити, від цього хочеться вбити..."

Розумію, співчуваю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...