Перейти до змісту

Що це на 40-му гімном смердить?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 562
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора ввечері і сьогодні вранці запах з відстійників кардинально змінився(проїжджав з/на роботу мимо). Якщо раніше нестерпно смерділо якоюсь дохлятиною гамном і ще незрозуміло чим то тепер там слабкий запах замулееної каналізації (якщо сифона з кухонної мийки чистити то десь схожий)

Опубліковано

Їхав сьогодні близько 17-ї через Сахарню і ДПЗ. На Сахарні був дуже легкий духанчик, на ДПЗ взагалі без запахів.

Опубліковано
21 хвилин тому, nickel сказано:

Вікна у всіх закриті? ;)

В мене ні,лежу дивлюся Діскавері балкон відкритий, десь години дві-три назад щось підсмерджувало,злякався,але 

пронесло.

Опубліковано
Только что, yura-patriot сказал:

В мене ні,лежу дивлюся Діскавері балкон відкритий, десь години дві-три назад щось підсмерджувало,злякався,але в

пронесло.

В нас би не пронесло. :) Штиняло добряче, принаймні коли писав.

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

В нас би не пронесло. :) Штиняло добряче, принаймні коли писав.

У вас ГПЗю(да?) а у нас 40-вий)) на пряму не так вже і багато,але....

Опубліковано
4 минуты назад, yura-patriot сказал:

У вас ГПЗю(да?) а у нас 40-вий)) на пряму не так вже і багато,але....

ГПЗ. Ще не дійшло просто. :) Вже щось смаленим смердить.

Опубліковано

Може я не на правильному сороковому живу? Район риб-бази, спеціально виходив на балкон, повітря чисте, пахне озоном) Але співчуваю кому все таки не повезло, обласний центр як ніяк. а розібратися не хочуть. 

Опубліковано
6 годин тому, AnimaNoir сказано:

Може я не на правильному сороковому живу? Район риб-бази,

Як це не на правильному,район риббази самий правильний:D і да, у нас сусіде вчора всьо було супер ,але точно,що десь трішки "попахло" я на балконі цілий вечір вештався,то було,але  ну зовсім трішки і ненадовго.

Опубліковано

Сьогодні зранку катнув на вєліку з 33-го на ДПЗ. Тепер зрозумів, чому сперечаються Юріч і інші жителі того району. В самому житловому мікрорайоні нічого не смерділо, люди спокійно собі йшли по роботам, вулиці ремонтуються, травичка зеленіє. Живенький такий район, я був раніше іншої думки.

Але варто мені було перетнути мініпарк і виїхати на окружну як в ніс вдарив сморід "асинізатора". І цей сморід розповсюджувався на приватний масив в бік Боратина, а в самому Боратині аж сльози виступали. В Рованцях вже було ОК.

Опубліковано
42 хвилин тому, vaz75 сказано:

Сьогодні зранку катнув на вєліку з 33-го на ДПЗ. Тепер зрозумів, чому сперечаються Юріч і інші жителі того району. В самому житловому мікрорайоні нічого не смерділо, люди спокійно собі йшли по роботам, вулиці ремонтуються, травичка зеленіє. Живенький такий район, я був раніше іншої думки.

Але варто мкні було перетнути мініпарк і виїхати на окружну як в ніс вдарив сморід "асинізатора". І цей сморід розповсюджувався на приватний масив в бік Боратина, а в самому Боратині аж сльози виступали. В Рованцях вже було ОК.

Був на тижні на ДПЗ вийшов з машини в Салют запаху 0 через 5 хвилин вийшов на вулицю запах капець

Опубліковано

@vaz75 , ото ж, всі чомусь думають (хто не живе на районі і навіть ті, хто тут ніколи не був), що ДПЗ депресивний, занедбаний район. До речі, сам колись так думав в юнатстві, коли жив на Відродження та 40-му кварталі)).

Сьогодні вночі на районі знову конкретно штиняло, хоча я цього не чув, так як в мене, в залі, вікно було закрите, а в спальні (де лоджія виходить на інший бік будинку) двері були відчинені, то дружина каже капец сморід був, вона не встигла вчасно двері на лоджію зачинити, то накавкалась...

Опубліковано

при вїзді в Боратин, як тільки переіхати ж/д колію запах жахливий, глибше в село - пропадає...

там недалеко є великий смітник, можливо туди щось вивозили...

Опубліковано
23 минуты назад, St@S_ сказал:

при вїзді в Боратин, як тільки переіхати ж/д колію запах жахливий, глибше в село - пропадає...

там недалеко є великий смітник, можливо туди щось вивозили...

Можливо, вилили, бо на Боженка стояло дві автоцистерни Камаз, схожі на асинізаторські.

Опубліковано
3 часа назад, case_l сказал:

Жахливий сморід у Луцьку: знайшли рештки тварин

Ну трупний сморід і гімна - вони різні, але все склалось у купу і виявилось, що навколо Луцька у самому місті конкретно смердючі полігони поробили, а хто відповість за те все і скільки люди будуть страждати?

Опубліковано
53 хвилин тому, igorgame сказано:

а хто відповість за те все....

Як завжди, ніхто... Як, загалом, і за весь бардак в місті, і країні... В крайньому випадку, знайдуть якогось "цапа відбувайла" щоб потішити людей-ось він гадюка)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...