Перейти до змісту

Бурштинове весілля у Кузнецовську

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коротко по темі:

26 червня у Кузнецовську святкували весілля мешканці села Воронки - "мажори з гряззю під нігтями", або простіше - бурштинокопачі, які заробили на Лексуси, але лишились сільським бидлом. Після традиційного викрадення нареченої активісти на чолі з нареченим увірвались до іншого ресторану, де подружки "ховали" наречену, потрощили меблі, побили персонал і на додачу побили таксиста(оце і був епік фейл), який "викрав" з подружками молоду.

Після того як вони повернулись, вже затемна під рестораном "Маєток" зібралась толпа "кузнєцовскіх", а також таксисти з двох областей. (ви в курсі, що буває, якщо від*и%дити таксиста?)

В ітозі - бурштинових мажорів "визволяв" спецназ. А обурений народ розвлікався тим, що перевертав лексуси і крузаки :)

Детальніше за посиланнями: раз і два 

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 12:03, Zheny@ сказав:

ехо війни...

Показати  

та нє...

Вилазить бидлоття, а скоріше вспливає гамнєцо, через слабку владу, як в 90-х було...

А як зброя з війни опиниться в цих руках, так ще й кров поллється рікою :(  ото й буде ехо..

Опубліковано

а навіщо акцент на "бурштинокопачів" ? яка різниця відкіля в бидла гроші, хіба це міняє суть ?

от на відсутність місцевих служителів правопорядку можна було б і вказати

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 12:17, Соромітник сказав:

от на відсутність місцевих служителів правопорядку можна було б і вказати

Показати  

та ну! На тих, хто в Рівненській області те все кришує? Ти серйозно? Там були добробат Дніпро-1 і спецназ. 

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 12:12, Antiphase сказав:

А як зброя з війни опиниться в цих руках, так ще й кров поллється рікою :(  ото й буде ехо..

Показати  

а що, того що робится мало?

і на гранатах підриваються і стрілянину влаштовують!

Опубліковано

.....а чо там: як пришло так і ушло! тачка заработанная непосільним трудом))) І у міліції та у спецслужб в Україні немає часу займатись такою мелочовкою - в них нагальних питань і так вистачає, а тут якась фігня коїться..............B)

А бидло навіть при баблі і тачці всерівно бидлом залишится.....

Опубліковано

Можливо мій допис буде дивний, але нехай 

В 29.06.2016 в 12:12, Antiphase сказав:

кров поллється рікою

Показати  

Я розумію що це жахливо, але в моїй ситуації це буде плюсом.... Сорі за цинізм

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 19:43, Zheny@ сказав:

при баблі ним швидше стає

Показати  

Не стає, а просто проявляється швидше.

Балабоси дозволяють гнилу натуру не ховати. Притуплюється страх отримати в гризло і росте відчуття вседозволеності.

А війна чи ні тут ні до чого. Просто ще один фактор впливу на формування середовища.

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 12:17, Соромітник сказав:

а навіщо акцент на "бурштинокопачів" ? яка різниця відкіля в бидла гроші, хіба це міняє суть ?

Показати  

міняє. Вірніше міняє суть не *звідки*, а *як швидко* в бидла гроші зьявились, чим швидше, тим більше шансів в бидла потратити ті гроші побидлячому, довгий й кропіткий процес заробляння навіть з бидла поступово робить людину, ну крім окремих індивідів, але зазвичай таким індивідам може лише випадково посміхнутись удача

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 21:46, Nokian сказав:

Було, є і буде .Просто пересіли з вісімок на лексуси.

Прогрес,хулє.

Показати  

В 29.06.2016 в 21:30, MANJAK11 сказав:

міняє. Вірніше міняє суть не *звідки*, а *як швидко* в бидла гроші зьявились, чим швидше, тим більше шансів в бидла потратити ті гроші побидлячому, довгий й кропіткий процес заробляння навіть з бидла поступово робить людину, ну крім окремих індивідів, але зазвичай таким індивідам може лише випадково посміхнутись удача

Показати  

Цих всіх "Ландшафтних дизайнерів" в пустелю вивезти і ось так загружено.jpg там залишити 

як то кажуть горбатого могила виправить.

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 22:36, vasya83 сказав:

Цих всіх "Ландшафтних дизайнерів" в пустелю вивезти і ось так

Показати  

я не впевнений, що при можливості заробляти по кілька сот баксів щодня, та ще й з шансом натрапити на *джек пот* в районі ляма баксів за раз, більшість з нас не стали б такими самими *ландшафтними дизайнерами*. Просто ніхто не пропонує. 

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 19:55, S30 сказав:

Не стає, а просто проявляється швидше.

Показати  

в когось проявляється - а інший стає, дивлячись на інше бидло. 

В 29.06.2016 в 19:55, S30 сказав:

А війна чи ні тут ні до чого.

Показати  

фраза про ехо війни, була саме про стрілянину. Якби не війна,то не було б такої кількості "Лівих" і не дуже стволів в народу.

Да, я знаю, там такі баблоси крутяться (навколо бурштину) що його тіко зі зброєю і захищати. Але все одно якби не війна...

Опубліковано
  В 29.06.2016 в 23:02, MANJAK11 сказав:

я не впевнений, що при можливості заробляти по кілька сот баксів щодня, та ще й з шансом натрапити на *джек пот* в районі ляма баксів за раз, більшість з нас не стали б такими самими *ландшафтними дизайнерами*. Просто ніхто не пропонує. 

Показати  

Можливо, просто ніхто про наслідки не думає, ті ж самі жителі тої місцевості, сьогодні вони бидлують за халявні гроші. І не думають, що можливо їх правнукам чи внукам, за останні копійки прийдеться чистий кисень в бариг купувати, щоб вижити - це так геть крайньо писимістичний приклад. 

Але факти перетворення плодючих лісів на пустелі відомі, плодючі землі в тропіках очищені від вікових лісів і позбавлені необхідного мікроклімату цих лісів, ставали повністю безплідними, тому в спадок нашим потомкам дістануться мабуть лисі Карпати, і велика "Поліська пустеля" (чи прерія куму як краще), а на мапах і глобусах центр Європи з темно зеленого перефарбують в світло зелений, майже жовтий. Про річки я взагалі мовчу. 

Можливо це дійсно дуже фаталістично, але до цього ми можем докотитись і крім зарплат на рівні Анголи  та ін. будем жити майже в таких же кліматичних умовах як в країнах Африки.

Опубліковано
  В 30.06.2016 в 05:07, case_l сказав:

Ті хто намив грошей, мають більше можливостей кудись виїхати, ніж ті хто не намив.

Показати  

ага. і там спитають "А звідки гроші?", а він такий "Я був бізнесменом, мив бурштин!"

Опубліковано
  В 30.06.2016 в 06:53, Zheny@ сказав:

ага. і там спитають "А звідки гроші?", а він такий "Я був бізнесменом, мив бурштин!"

Показати  

якщо до китайців поїде там на нього молитись будуть майже так само як  на Сонячний камінь, правда не довго поки Тріад не знайдуть і не прикопають десь на пустирі забравши гроші.

Опубліковано
  В 30.06.2016 в 06:53, Zheny@ сказав:

Показати  

походу тільки в лазаренка це спитали :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...