Перейти до змісту

Місцеві петиції

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Попало на очі 

У Луцьку просять заборонити проїзд машин по парку

Цитувати

Заборонити проїзд машину у Центральному парку культури та відпочинку просять у Луцьку.

Петицію про це опублікував на сайті Єдиної системи місцевих петицій Володимир Кіпко.

«Пропоную підтримати дану петицію активних і небайдужих лучан, для яких важливе збереження навколишнього середовища і відновлення природних ресурсів. Пропоную заборонити рух усіх транспортних засобів (крім служб екстреного реагування) по всій території парку. Встановити відповідні знаки і таблички, призначити відповідальних за дотримання даних вимог і здійснювати постійний контроль! Для стоянки транспортних засобів є майданчик через дорогу від в’їзду до зоопарку», ‒ йдеться в тексті.

Наразі документ підписали 15 людей із 300 потрібних. Збір підписів триватиме 14 днів. Підписати петицію можна тут.

Крім того, ще однією петицією просять облаштувати парковку біля парку. «Облаштувати парковку для автомобілів біля входу в парк ім.Лесі Українки», ‒ зазначає авто документа Михайло Панасюк.

Підписати петицію можна тут

Хотів знайти тут на Борді загальну тему по петиціях (мні здавалось, що була така...), але не знайшов, то створюю окрему.

Мені не сподобався текст вищезгаданих петицій, тому я зваяв ще й окрему (одна іншій не заважає) з текстом

Цитувати

Заборонити стоянку автомобілів на тротуарі центрального входу в Парк відпочинку ім. Л.Українки та заборонити рух автомобілів алеями парку

Заборонити (хоча вона, по суті, і так заборонена Правилами дорожнього руху) стоянку автомобілів на тротуарі центрального входу в Парк відпочинку ім. Л.Українки штучно-створеними перешкодами для заїзду та відповідними дорожніми знаками. Також заборонити та унеможливити рух автомобілів алеями парку. Для контролю за дотриманням цього ввести піші чи вело- патрулі поліції, принаймні у вихідні та святкові дні.

Моя то ще поки на модерації, пройде - викладу посилання.

ПиСи: вже відмодерили - ОСЬ ВОНА - хто спільний думкою - підтримуйте

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Алеями ездят машины, обслуживающие торговые точки в парке, что не запрещено ПДД. Заезд от зоопарка.

Опубліковано

Уже двоє людей, з якими я зустрічаюсь дуже рідко, наприклад на базарі, попросили проголосувати за якісь їх петиції )))

Типу ну ти ж не проти дитячої площадки у дворі якогось будинку , а те що ти живеш зовсім в іншому місці то не важливо 

Опубліковано
9 годин тому, romanc сказано:

Алеями ездят машины, обслуживающие торговые точки в парке, что не запрещено ПДД. Заезд от зоопарка.

ДА ТИ ШТО?!?! Спасібо, што прасвітіл нас, нєсвєдущіх, тьомних і дрємучіх.

Неее.... вообще, конечно, не спорю! ТайотыКемри, Лексусы разные, и т.д. в таком роде - это как раз сосиски с мороженным подвозили!

При чём тут обслуживающий транспорт?! Речь же не о нём, а о быдле, которое не может свою задницу пронести на своих двух несколько метров и прёт свою повозку по ногам обычных земных прогуливающихся, заставляя мамаш увозить свои коляски на обочину, и т.д.

Так же речь об таких же "королях жизни", которые позволяют себе парковаться прямо на тротуаре перед центральным входом! Это же для НИХ специально тротуар сделали!

Иль ты действительно не понимаешь, о чём я?

Опубліковано
19 годин тому, difoto сказано:

102 слабо?

і до чого тут це "слабо"?

По-перше, мова про спостерігання купи випадків минулих років, коли ще "народної" поліції не було,

по-друге, вони що, за кожною машиною кататись будуть?

А по-третє (і головне, про що й згадувалось в петицї) - поки не буде збудовано конструкцій фізичних перешкод, доти й будуть мудаки кататись по парку. Як мудаки на власних авто, так і мудаки, котрі викликають таксі прямо під лавочку і мудаки-таксисти, котрі їдуть на такі виклики всередину парку.

Опубліковано

Там те болото Глушець - місця вагон. МОжна не просто зробити дорогу ще ширшу (розгрузити центр), а й стоянок-парковок намутити.

Бо в дні масових святкувань, (влітку,зазвичай) там такий аншлаг!

Опубліковано

А то 100%! Я ще про проблему парковки і зупинки біля "старого" базару казав, що там би забрати частину "парку" за зупинкою (там все-одно сміттєзвалище постійне і туалет) і зробити кишеню-зупинку нормальну, і зробити стоянку для машин, щоб можна було нормально до базару під'їхати. Але щоб  вона так і залишилась стоянкою! А не переросла в "розширення базару", як вже сталося там (а колись там ще й цирки зупинялись...)

Опубліковано

у місті реальна проблема зі стоянками та парковками. Вірніше її немає - проблеми. Бо немає ні стоянок ні парковок.

І це проблема.

Будь-який вільний клаптик землі одразу продається під ЖК.  Із грубими порушеннями і т.д.

І срати всі хотіли на реальні проблеми міста.

Робили дороги в дворах (перед виборами)! Вибори пройшли... добре хоч техніку забрали.

А до когось і не дійшли. Не доробили. Не бралися і не починали.

Чекати наступних виборів.

Опубліковано

в місті проблема з архітектором, чи хто проектує взагалі, роблять перехід через дорогу, не думають що може людина їхати на калясці чи молода мамаша рулити дитячим возиком - місто все гавнішає і гавнішає

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Як на мене, гарна ідея, в ОДА дійсно місця валом

Перенести Луцьку міську раду в будівлю Волинської обласної державної адміністрації

Цитувати

Створити єдиний управлінський хаб (зведений центр) державної влади у місті Луцьку та Волинській області - перенести виконком луцької міської ради, а також департаменти державної та міської влади, розташовані в окремих приміщеннях, в будівлю ОДА на Київському майдані. 

Переваги рішення: 
1. Покращення комунікації між органами державної влади. 
2. Значна економія державних коштів за рахунок зменшення витрат на утримання апарату державної влади. 
3. Зменшення навантаження руху транспорту по вул. Б. Хмельницького. 
4. Покращення доступу до органів виконкому Луцької міської ради людей з особливими потребами. 
5. Реалізація звільнених приміщень на відкритих торгах значно покращить стан бюджету міста. 

Автор: Нарушевич Володимир Валерійович

Дата початку збору підписів: 22 серпня 2016 р.

До кінця збору підписів залишилось: 13 днів

Опубліковано
В 23.08.2016 at 08:49, jack74 сказал:

Офтоп. Важко уявити, але обласна рада в радянський час справді розташовувалась в одному приміщенні з міською. Причому з того мозкового центру керували ще йвиробничою сферою, яка була сугубо державною.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Автор петиції, певно, вже подав запити, впевнився, що дійсно дозвіл на будівництво є (ну раз просить про його відміну), впевнився, що громадські обговорення були, так? Чи просто хреста побачив і давай з дивану "петиції" строчити, несучи якусь ахінею про чисте повітря для дітей... 

Я не захищаю будівництво церкви (їх вже в Луцьку дійсно аж через край), але й якщо ти хочеш чОгось дійсно добитись, то будь добр, щось зроби для того сам! А він навіть адреси не вказав!

Де хоч та 22-га школа???

Опубліковано

@jack74 , до чого твій спіч? Навіщо заочно ображати людину (це я про "ахінею")? Ти просто можеш або підтримати петицію, або пройти повз. Ти навіть не знаєш, де приблизно буде церква, зате обурюєшся. Щоб взнати де школа, є гугл.

Опубліковано

Людина для чого репостить інфу про петицію? - для того, щоб її підтримала максимальна кількість людей, так? Якщо мені, для розуміння суті чиєїсь писанини ще потрібно по гуглах лазити, то нафіг воно мені здасться? - я просто "пройду мимо", правда? То яка все ж мета??? 

Сподіваюсь ти зрозумів, що я кажу.

А про "ахінею" - вибач, але логічний ланцюг "побудують церкву -> відберуть в дітей повітря" я інакше ніж ахінеєю назвати не можу. Мені здається, що то просто "брудна конкуренція" конфесій, от і ліплять абищо, щоб насолити "іншовірам"

Опубліковано
58 минут назад, jack74 сказал:

Якщо мені, для розуміння суті чиєїсь писанини ще потрібно по гуглах лазити, то нафіг воно мені здасться?

Ну написала б людина - Відродження,32 , ти б все одно би поліз в інет дивитись де те "32"...чи ти всю нумерацію напам'ять знаєш? Так що, навіщо та мова.

58 минут назад, jack74 сказал:

А про "ахінею" - вибач, але логічний ланцюг "побудують церкву -> відберуть в дітей повітря" я інакше ніж ахінеєю назвати не можу.

Людина нормально пояснила зв'язок. Якщо ти поняття не маєш, де та школа і що навкруги неї робиться, то звичайно в тебе логічний ланцюг  не зійдеться. Навколо тієї школи не залишилося майже дерев - то стоянка, то спорткомплекс, то басейн, то житловий будинок...Залишився маленький п'ятачок дерев, так і там хочуть церкву втулити...

Опубліковано

То мені не підтримувати петицію, так? Бо з твоєї риторики я так зрозумів, що піжтримувати мають лише "посвящьонниє" в проблему того куточка... тобто лише ті, хто там живе... Ну ок, удачі.

не буду їм заважати своїм нерозумінням ;)

(виявяється, ти все ж не зрозумів, що я хтів сказати)

А про номер школи і вулицю -- ну ти й порівняв :) Де Відродження - я знаю, як і більшість мешканців Луцька, і знаю, що номерація починається від Рівненської, тому по адресі більш-менш можу зрозуміти про який район ведуть мову і без гугла, 

а от по номеру школи - ти знаєш, я школу давно закінчив, і якось мені без потреби знати де яка по номерацїї. Тому, як ти там кажеш?, нашо та мова

Опубліковано
5 минут назад, jack74 сказал:

ти знаєш, я школу давно закінчив

Я також давно - в далекому 1990-му році. І скажу тобі, за весь цей час (26 років) не побудувалось ні однієї нової середньої школи. Але то таке...я також не досконало знаю, де яка школа...і раніше не знав)). А на рахунок підтримки петиції...ти її і так не збирався підтримувати, судячи з твого обурення... так що, на мене не нарікай.

Опубліковано

І скажу тобі, за весь цей час (26 років) не побудувалось ні однієї нової середньої школи. 

Та невже?

Опубліковано
1 час назад, difoto сказал:

І скажу тобі, за весь цей час (26 років) не побудувалось ні однієї нової середньої школи. 

Та невже?

А що нове побудували? Останній, НВК 26, десь в 90 му і здали. А 27-му школу будують і досі, вже 5-й рік.

Опубліковано

Якщо це правда, то я не розумію також для чого стільки...

Там в районі 500 метрів від школи в сторону Ветеранів вже закінчують іншу церкву....

Безымянный.JPG

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...